FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 24 sep 2016, 20:35

Aerials je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Kome se može poslati upit vezano za smanjenu cijenu ulaznice za sjever, zašto je njima jeftinija, a ostalima je ostala nepromijenjena? :)
je l' iko zna :D
A šta misliš da bi ti neko i odgovorio ?

Nisam upućen, ali kako sam razumio samo su ulaznice koje UG Fukare prodaju bile snižene. Sjever redovna prodaja ista cijena, mislim :?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 24 sep 2016, 20:37

Ma ozbiljno hoću da pošaljem upit oko ovog, samo ne znam kome :mrgreen:
coraco baš zato i hoću da pitam, ako su smanjili zašto nisu i ostalima :) evo novinarima prilike da i to ispitaju, između ostalog :hmmmm:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 24 sep 2016, 20:43

boomerang5 je napisao/la:A to mi kao kad hocemo da igramo i kad navijamo oni rasture sve. Ekipa i igra nam je realno dometa za sredinu lige za opstanak.
ekipa je bila skroz ok, samo je problem bio to što je Husref predvidiv i svaki iole školovan trener je znao Husrefove zamisli i kako ga zaustaviti. To je sve provaljeno još pred kraj prošlog prvenstva, sa Širokim i Radnikom, za Drinu već ne smijem garantovati a nastavljeno u novom prvenstvu.
Možda je bolje što je Husref otišao, nekog novog dovesti koji će znati složiti ekipu, neko ko ima autoriteta. Meni na pamet pada Slaven Musa ili Barbarez :mrgreen: , što da ne. To bi bio pun pogodak, prava stvar za ligu. Hajd dobro sad,
Suljo ako čitaš vidi sa Senadom da kontaktirate Sergeja, vi ste onako baš elokventni i znate znanje ali obavezno da Jasmin napiše molbu za sastanak u wordu. :thumbup:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 sep 2016, 20:46

Aerials,

Od kluba

TELEFON: 035 / 258 - 058
FAX: 035 / 271 - 281

[email protected]
[email protected]
[email protected]

ili od UG Prijatelji FK Slobode
[email protected]

ili od faraona :mrgreen:
+387 35 307 310, 307 312
[email protected]

Ali imaj u vidu da su Fukare jedno vrijeme prodavale ulaznice i po 4 KM, dok je Azmir bio tu.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 24 sep 2016, 20:48

e ima da pošaljem mail na svaku adresu :mrgreen: a i pitanjce na mail fukara, fakat me interesuje ovo. Hvala :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 sep 2016, 20:51

:yawn:
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 24 sep 2016, 20:54

Koliko god mrzim zelene, svaka čast Hadžiefendiću ako je stadion i Slobodu obećao Husiću

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 24 sep 2016, 20:54

slana_krv je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Joj vifite jasminovoh novi sta pise
http://novi.ba/clanak/93827/potvrdeno-p ... dziefendic
Zna li ko kako jasmin kotira prema anketama ima li sanse da izgubi, covjek vlada pola mog zivota, tacno mi je muka od njega, podrzavao sam ga ali 16 godina je vise nego dovoljno.

Ovo ti je 100% tacna informacija, prosle izbore Jasmin je imao oko 4,5 milje glasove dok je najblizem protukandidatu iz SDA falilo oko 2000 glasova. Uzmi u obzir da je grad povecan za 2000 novih stanovnika/glasaca(Srebrenik, Zivinice, Banovici) koji su dobili posao u TZ, samim time se i preselili ovdje a oni su ti svi SDA frikovi dobijes rezultat da ce biti jako gutavo, ili cak na stranu SDA/SBB + sva ova desavanja sa Slobodom, faraon ce tu sigurno izgubiti 5,6 stoja glasova i to je to...

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 24 sep 2016, 21:08

costacurta08 je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:A to mi kao kad hocemo da igramo i kad navijamo oni rasture sve. Ekipa i igra nam je realno dometa za sredinu lige za opstanak.
ekipa je bila skroz ok, samo je problem bio to što je Husref predvidiv i svaki iole školovan trener je znao Husrefove zamisli i kako ga zaustaviti. To je sve provaljeno još pred kraj prošlog prvenstva, sa Širokim i Radnikom, za Drinu već ne smijem garantovati a nastavljeno u novom prvenstvu.
Možda je bolje što je Husref otišao, nekog novog dovesti koji će znati složiti ekipu, neko ko ima autoriteta. Meni na pamet pada Slaven Musa ili Barbarez :mrgreen: , što da ne. To bi bio pun pogodak, prava stvar za ligu. Hajd dobro sad,
Suljo ako čitaš vidi sa Senadom da kontaktirate Sergeja, vi ste onako baš elokventni i znate znanje ali obavezno da Jasmin napiše molbu za sastanak u wordu. :thumbup:

. . smanji doživljaj. Kako ti u ovom rasulu pada na pamet Musa ili Barbarez. Čak mi ne djeluje ni kao ironija . .

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 24 sep 2016, 21:13

[quote="wobly92"][/quote]
Da ne pretjerujes malo? Kad bi neko sa tobom potpisao ugovor i posle pola godine pocne pomalo da te zavlaci, te treba za novi kompjuter, te treba za novi prostor, te treba za nesto i onda potpise ugovor po kojem nekom tipu u kesu daje bruku para a tebi i dalje duguje ti ga ne bi tuzio?
Da li bi Azmir tuzio kad bi sad Grad dao Slobodu nekom drugom?
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 sep 2016, 21:33

Znaciiiiii,Bato je ni manje ni više otišao u Sagittarius na Kafu sa Husicem.....tu su dogovarali kako da Husic preuzme stadion.... Ahahaha ....Vjerovatno su preko megafona pričali ili su se dernjali... Ovo nisu istine :rol: :rol: :urnebes:... Znaciiiiii, nije mogao otići sa Batom u svoju vilu od 1500 kvadrata i tu sve dogovorit.... Moralo se u Sagittarius.... Placeeeeeeeem.... Odo Sinu od 6 godina ovo ispričat da vidim hocel on popusit priču... Javim vam :rol: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 24 sep 2016, 21:37

staragarda je napisao/la:
Znaciiiiii,Bato je ni manje ni više otišao u Sagittarius na Kafu sa Husicem.....tu su dogovarali kako da Husic preuzme stadion.... Ahahaha ....Vjerovatno su preko megafona pričali ili su se dernjali... Ovo nisu istine :rol: :rol: :urnebes:... Znaciiiiii, nije mogao otići sa Batom u svoju vilu od 1500 kvadrata i tu sve dogovorit.... Moralo se u Sagittarius.... Placeeeeeeeem.... Odo Sinu od 6 godina ovo ispričat da vidim hocel on popusit priču... Javim vam :rol: :urnebes:
Fakat javi, interesuje me :mrgreen:

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 24 sep 2016, 21:41

staragarda je napisao/la:
je li pio sa slagom? Je li popio i kiseljak, ako je popio kiseljak to je siguran znak da su spremali juris na loze?
& $ ?

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 sep 2016, 21:45

krmpotich je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
Zna li ko kako jasmin kotira prema anketama ima li sanse da izgubi, covjek vlada pola mog zivota, tacno mi je muka od njega, podrzavao sam ga ali 16 godina je vise nego dovoljno.

Ovo ti je 100% tacna informacija, prosle izbore Jasmin je imao oko 4,5 milje glasove dok je najblizem protukandidatu iz SDA falilo oko 2000 glasova. Uzmi u obzir da je grad povecan za 2000 novih stanovnika/glasaca(Srebrenik, Zivinice, Banovici) koji su dobili posao u TZ, samim time se i preselili ovdje a oni su ti svi SDA frikovi dobijes rezultat da ce biti jako gutavo, ili cak na stranu SDA/SBB + sva ova desavanja sa Slobodom, faraon ce tu sigurno izgubiti 5,6 stoja glasova i to je to...
Gdje to Bgt 2000 Tuzlaka ustupi 2000 radnih mjesta 2000 došlja :urnebes:
i evo baš će se neko iz Živinica preseliti u Tz zbog posla, inače 15 min autom od centra do centra grada

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 24 sep 2016, 21:47

Usput, mislim da Jasmin treba promjeniti dilera. Boze sacuvaj paranoje. Uprpio se lik malo, losa gudra, sta li.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 24 sep 2016, 21:56

Tuzlak04 je napisao/la:
costacurta08 je napisao/la:

. . smanji doživljaj. Kako ti u ovom rasulu pada na pamet Musa ili Barbarez. Čak mi ne djeluje ni kao ironija . .
Zašto ironija pogotovo za Musu? Govorio sam u slučaju da se Azmir vrati na mjesto predsjednika 3. oktobra :hmmmm: .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 sep 2016, 22:00

Eo,sad pričam sa sinom.... Jos sam malo nakitio ovu insajdersku... Kae dijete, idi stari u p i c k u materinu :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
P.s. Neznam vama al meni je ovo jos jače od oglasavanja veterana :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 24 sep 2016, 22:02

Sve ovo danas je bilo jako mučno pratiti.
Razočaran je blaga riječ.
Tacno se vidjelo da igraci nemsju volju za igru, jer kako drugacije objasniti da ekipa koja se borula za titula samo par mjeseci prije sada ne može opucati na gol.
Ponasanje igraca i bezvoljnost za igru pokazao je i kostic
Svojim crvenim kartonom a i silne povrede igrača.
Takodjer niti jednon u 90 minuta nas trwner nije stao uz aut liniju da da bilo kakve naputke igracima.
Tuga i jad i čemera.
Nadati se da je ovo sve izrezirana gluma u suprotnom odosmo u tri lijepe
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 24 sep 2016, 22:15

Mortus je napisao/la:Sve ovo danas je bilo jako mučno pratiti.
Razočaran je blaga riječ.
Tacno se vidjelo da igraci nemsju volju za igru, jer kako drugacije objasniti da ekipa koja se borula za titula samo par mjeseci prije sada ne može opucati na gol.
Ponasanje igraca i bezvoljnost za igru pokazao je i kostic
Svojim crvenim kartonom a i silne povrede igrača.
Takodjer niti jednon u 90 minuta nas trwner nije stao uz aut liniju da da bilo kakve naputke igracima.
Tuga i jad i čemera.
Nadati se da je ovo sve izrezirana gluma u suprotnom odosmo u tri lijepe
Ako cemo iskreno nismo mi bolje ni u finalu kupa izgledali protiv radnika zato smo ga i izgubili.
A jos tuznije je sto mi kupimo karica. A oni facica, pecu i serbedzica. Nekad prije smo mi kupili igrace sa regije sad to radi radnik. Doduse peco je iz Veleza ali svjedeno 3 mlada igraca. Cini mi se da nam je peco dao gol u Mostaru kad smo se mi borili za titulu a velez vec bio ispao.
& $ ?

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 24 sep 2016, 22:31

Coraco je napisao/la: Gdje to Bgt 2000 Tuzlaka ustupi 2000 radnih mjesta 2000 došlja :urnebes:
i evo baš će se neko iz Živinica preseliti u Tz zbog posla, inače 15 min autom od centra do centra grada
Ja ti kazem da je TZ zadnje 4 godine dobila dvije milje novih stanovnika, vecinom sa kantona. Ti izgleda nisi cuo za onu:"Sta radi tuzlak u 7 ujutro na prozoru?" Pa gleda došlje kako idu na pos'o :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.