Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

reddevil96
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la reddevil96 » 24 sep 2016, 19:27

Treba uvijek igrati herrera a ne Fellaini , herrera iako mu to nije primarna pozicija pokazao se kao bolje rjesenje i igra nam je puno brza

Sent from my iPhone using Tapatalk

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 24 sep 2016, 20:34

Momci mala pomoc kako m,ogu pregledat snimak,trazio na jube tube nema full sve skraceni

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 24 sep 2016, 20:39

tajger je napisao/la:Momci mala pomoc kako m,ogu pregledat snimak,trazio na jube tube nema full sve skraceni
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... match-2/4/
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 24 sep 2016, 20:39

tajger je napisao/la:Momci mala pomoc kako m,ogu pregledat snimak,trazio na jube tube nema full sve skraceni

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 24 sep 2016, 20:43

Gospodin Juan Mata, ukratko u brojkama od kak je dosao u United:

28 golova (u svim takmicenjima) i 17 asist. Zadnje dvije sezone vise kreiranih sansi od bilo kojeg igraca Uniteda, a uz sve to segment oduzetih lopti na zavidnom nivou za jednog ofanzivca.

Mozak ekipe, dugo koristen na krilu, gdje je morao praviti zaobilazni put zbog nedostatka brzine ali opet uspjevao izboriti mjesto.

Nije mala stvar biti nogiran od managera koji ti u teskoj situaciji pruza drugu sansu a ti istu iskoristis na pravi nacin.

A ova statistika jos dobija na znacaju kada se u obzir uzmu okolnosti u kojim je igrao, bez sistema, timske igre,...

Sto bi rekli pobjednicki mentalitet ovog spanskog maestra.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 24 sep 2016, 20:43

Da li je realno da momak od 18 godina svaku tekmu zabije gol? :rol:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 24 sep 2016, 20:43

Devi1 je napisao/la:
Hvala puno buraz,jbg prva utakmica da propustim od pripremih i ovih i gledaj kako odigramo,kad mi je obavijest pocela dolazit pol 4 0 nisam moga da vjerujem,puno mi je krivo sto nisam gledao da se izvristim,zato sad uz kafu moram pregledat a kad sam vidio postavu odmah sam se obradovao i pokazalo se i sa pravom bez roneya i fele puno je to brze,hvala jos jednom buraz

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 24 sep 2016, 22:30

Ljudi dobri, odlična utakmica danas, pogotovo ofanzivno. Čestitke svima na ugodnom danu bez srkleta kada naša ekipa raskuje protivnika ko' šupu, a igrom slučaja taj isti protivnik je aktuelni šampion. Gotovo nepogrešiva predstava, sa već od kolega primjećenim „sitnim“ detaljima na kojima se mora raditi, od postavljanja na igrače koji trče iz drugog plana, do „isključivanja“ u pojedinim dijelovima kada se previše povučemo. Ali sve u svemu, dosta dobro. Pored ove ekipe koja je dobila pohvale (Blind kao MOTM, Baily, Zlaja, Rash, Mata...) ja bih dodao i Lingarda, koji je danas nabio kilometraže trčeći za ove ostale. Njegov i Anderov radoholičarski pristup omogućio je ostalima da danas zasiju punim sjajem i, generalno, osjetio se fin balans u ekipi.
Sada pred Mourinhom stoji potencijalno opasan izazov ako ova današnja „slučajnost“ da smo bez kapitena odigrali bolje postane pravilo – kako održati balans i mir u svlačionici, pogotovo što Roo nije tip koji mirno prima odluke koje ne idu njemu u prilog. Sjetimo se kako je reagirao svaki put kada bi ga SAF prikucao za klupu. Odmah je išlo: ide mu se iz kluba, hoće ići, neće ići... vjerujem Mou, ima on iskustva u ovome, (nakon svega govorimo o tipu koji je „pospremio“ Casillasa u Realu i Lamparda u Chelsea) ali ne bih volio da bude pizdarija koje će smetati ekipi.
U svakom slučaju, lijepa utakmica za gledati, dva gola za TV špica (Mata i ona golčina Graya iz Leicestera), možda kao minus mogu staviti činjenicu da niko od direktnih konkurenata nije kiksa. Ali bože moj, duga je sezona. Biće prilika da se stigne na vrh.

Sent from mTalk

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 24 sep 2016, 23:38

Ev odgledah snimak i sta reci,spor ulazak u utakmicu kao i obicno,kada sam gledao prvih 20 min da ne znam rez rekao bi opet patnja al onda gol i sve krece ko po loju al nadoce to,jednostavno ovoj ekipi treba samopouzdanje a to se vidi poslije vodstva,cim smo zabili jedan gol teret se skinuo odmah rastereceni igraju,svi trce agresivni,presing razne kombinacije,ne znas odakle opasnost dolazi,zato mislim dok dok malo ekipa se nakupi samopouzdanjem to bi trebalo da kida
Sad slijedi tezak raspored,kuci Stoka i onda lom,dva duela u gostima i to kakva Liverpoool i Chelsej,ako poslije tih susreta budemo dobro stajali na tabeli onda se treba nadat mnogo dobrom

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 24 sep 2016, 23:49

tajger je napisao/la:Ev odgledah snimak i sta reci,spor ulazak u utakmicu kao i obicno,kada sam gledao prvih 20 min da ne znam rez rekao bi opet patnja al onda gol i sve krece ko po loju al nadoce to,jednostavno ovoj ekipi treba samopouzdanje a to se vidi poslije vodstva,cim smo zabili jedan gol teret se skinuo odmah rastereceni igraju,svi trce agresivni,presing razne kombinacije,ne znas odakle opasnost dolazi,zato mislim dok dok malo ekipa se nakupi samopouzdanjem to bi trebalo da kida
Sad slijedi tezak raspored,kuci Stoka i onda lom,dva duela u gostima i to kakva Liverpoool i Chelsej,ako poslije tih susreta budemo dobro stajali na tabeli onda se treba nadat mnogo dobrom
Što nisi gled'o danas, đe gori? :mrgreen:

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 24 sep 2016, 23:57

Nitro je napisao/la:
tajger je napisao/la:Ev odgledah snimak i sta reci,spor ulazak u utakmicu kao i obicno,kada sam gledao prvih 20 min da ne znam rez rekao bi opet patnja al onda gol i sve krece ko po loju al nadoce to,jednostavno ovoj ekipi treba samopouzdanje a to se vidi poslije vodstva,cim smo zabili jedan gol teret se skinuo odmah rastereceni igraju,svi trce agresivni,presing razne kombinacije,ne znas odakle opasnost dolazi,zato mislim dok dok malo ekipa se nakupi samopouzdanjem to bi trebalo da kida
Što nisi gled'o danas, đe gori? :mrgreen:
Brat od djevojke mi se zenio jbg ukljucio rezultate kad ono poce obavjest dolazit jedan nula,dva nula,tri nula i cetiri nula pol pa reko Boze sta sam zgrijesio a jos vidim vase komentare da igramo dobro,pa sto bas reko danas jel ovo moguce,et svakom se zalio na vjencanju kako nisam niti jednu tekmu propustao uzimajuci u obzir i pripremne i sad propustim ono bude pol snova jbg

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 25 sep 2016, 00:07

E moj tajgere, pa nema te svadbe koja bi me spriječila da gledam tekmu direktno... Zato kad se budeš ženio, gledaj da izbjegneš datum kad igra United.

eldisaloveggmu
Kontakt:

Post Postao/la eldisaloveggmu » 25 sep 2016, 09:39

u četvrtak protiv Zorya-e... Šta mislite, s kojom postavom izaći ? Koji rezultat očekivati ? Jučer su se pokazali predobro, neke izmjene samo napraviti recimo Martiala staviti umjesto Lingarda, Shaw na lijevog beka kada mogne igrati, Blindu svaka čast jučer jedan od najboljih, mada opet Shaw je naš lijevi bek, a ovaj se može mijenjati s njim ili sa Smallingom na štoperu, vidjet ćemo...

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 25 sep 2016, 10:55

Asteriks je napisao/la:Gospodin Juan Mata, ukratko u brojkama od kak je dosao u United:

28 golova (u svim takmicenjima) i 17 asist. Zadnje dvije sezone vise kreiranih sansi od bilo kojeg igraca Uniteda, a uz sve to segment oduzetih lopti na zavidnom nivou za jednog ofanzivca.

Mozak ekipe, dugo koristen na krilu, gdje je morao praviti zaobilazni put zbog nedostatka brzine ali opet uspjevao izboriti mjesto.

Nije mala stvar biti nogiran od managera koji ti u teskoj situaciji pruza drugu sansu a ti istu iskoristis na pravi nacin.

A ova statistika jos dobija na znacaju kada se u obzir uzmu okolnosti u kojim je igrao, bez sistema, timske igre,...

Sto bi rekli pobjednicki mentalitet ovog spanskog maestra.

Ne znam na kraju kako je završilo, ali u jednom momentu, nakon otprilike 2/3 utakmice, Mata je bio igrač sa najviše pretrčanih kilometara u Unitedu. Prodaće ga Jose čim dođe :kafa:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 sep 2016, 11:06

Mogao bi u Liverpool, sudeci po pretrcanim kilometrima
100% sportski i krajnje opušten potpis

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 25 sep 2016, 12:24

Kao što rekoh, Mata mora igrati. Kad on igra, jednostavno pobjeđujemo. I Herrera je nevjerovatan bio ali skoro svaka lopta nazad, ali eto, bar su to neki sigurni pasovi bez puno rizika. Rooney samo kup i evropa liga. Nikako sa debeljucom rizikovati, moramo stići City. Mislim da smo jedini tim koji im kvalitetom može parirati što u derbiju nismo pokazali. Naravno, kako ćemo pokazati kad su Miki i Lingard bili igrači manje, a Rooney i Fellaini usporili igru za 30-40%. Mislim da je Mou shvatio neke stvari.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 sep 2016, 12:34

Cuj Cityu samo United moze parirati a samo juce odigrali odlicnu utakmicu

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 25 sep 2016, 12:44

OTNYS_YNWA je napisao/la:Cuj Cityu samo United moze parirati a samo juce odigrali odlicnu utakmicu
Ma to je on mislio da možemo jedini parirati Cityu za drugo mjesto, jer je ocito da Liverpoolu niko ništa ne može.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 25 sep 2016, 12:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:Cuj Cityu samo United moze parirati a samo juce odigrali odlicnu utakmicu
Pa dobro mislio je na igracki kadar,ako je po igrama onda sigurno da je Liverpool isto tako konkurent za titulu,al kad gledas po igracima onda i kvalitetu tih igraca mislim da je upravu a i ti to znas,e sad dal ce ti igraci potegnut srazmjerno svojim kvalitetima to je pitanje
Evo recimo Klop iz polovnjaka izvlaci maximum a juce smo vidili kad unitedove zvijezde odigraju samo djelom kako znaju sta se desi

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.