NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Samo Minela da se rijesimo i to je to
-
- Kontakt:
Minel najlosiji na terenu,jest da nije njegova prirodna pozicija....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Minel je dobar igrac samo ga treba malo doradit objasnitvmu neke stvari.
Ponovo Devedzić extra bravo dijete.
Ponovo Devedzić extra bravo dijete.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Popusti ti Minela, momak ima mjesta da napreduje. Ne znam sta si se koji k* uhvatio dijeta... Pisao sam vec ova ekipa ima potencijala, nadam se da ce uskoro to doc do izrazaja i u gostimaZvijezdaGR1 je napisao/la:Samo Minela da se rijesimo i to je to
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Nemojte na Minela, nije jednostavno sa zadnjeg veznog na beka da krpis pozciju, koju nemamo, dobro je to sve, ekipa jos nije na svom vrhuncu , bice oni jos bolji ne sumnjam, nasa me djeca odusevljavaju...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Minel je naše dijete.ne igra prirodnu poziciju i zato su logične oscilacije.
Ljepota je vidjeti našu djecu koja se bore kao lavovi
Brzi dugi minel aljo devedzic muratovic iske arap gluhic,to nismo imali nikada a opet većini ne paše.
Treba nam jedan trijumf na strani i sve bi bilo još bolje
Ljepota je vidjeti našu djecu koja se bore kao lavovi
Brzi dugi minel aljo devedzic muratovic iske arap gluhic,to nismo imali nikada a opet većini ne paše.
Treba nam jedan trijumf na strani i sve bi bilo još bolje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Uskoro planiramo pokrenuti udruzenje gradjana kao prijatelji Zvijezde itd, uloga tog udruzenja bit ce pomoc Zvijezdi i podrska u vidu raznih projekata, kao i trazenje sponzora gdje bi se oformilo drustvo gdje bi imali clanstvo od nekih 500 clanova i sa tim potpisima pozvati privrednike mislim da je drugacije kad se pojavi neko ko kaze da ima iza sebe 500 porodica! ili u suprotnom bojkot njihovih trznih centara radnji i ostalih prodajnih jedinica. Uglavnom udruzenje bi imalo neku i simbolicnu godianju clanarinu a sav prihov bi uplacivali Zvijezdi na racun neznam sta mislite o tome? Jer nama netrebaju boje ni stranke mi smo crveno-bijeli
Joj cuj lika, spominje neki bojkot! Kao da se svijet vrti oko nekog hebenog fudbalskog kluba. Oni u TZ se ko fol okrecu SDA, ovi ovdje bi nekog ucjenjivali. U kom svijetu ljudi zivite, osvrnite se oko sebe, ovo je drugi rang najgore lige na svijetureddragon001 je napisao/la:Uskoro planiramo pokrenuti udruzenje gradjana kao prijatelji Zvijezde itd, uloga tog udruzenja bit ce pomoc Zvijezdi i podrska u vidu raznih projekata, kao i trazenje sponzora gdje bi se oformilo drustvo gdje bi imali clanstvo od nekih 500 clanova i sa tim potpisima pozvati privrednike mislim da je drugacije kad se pojavi neko ko kaze da ima iza sebe 500 porodica! ili u suprotnom bojkot njihovih trznih centara radnji i ostalih prodajnih jedinica. Uglavnom udruzenje bi imalo neku i simbolicnu godianju clanarinu a sav prihov bi uplacivali Zvijezdi na racun neznam sta mislite o tome? Jer nama netrebaju boje ni stranke mi smo crveno-bijeli
-
- Kontakt:
Gledaj svoja posla, mi mozemo bojkotovati belamionix, egar bingo nase trzne centre. Niko ne prica o politici a usput gledaj svoja posla imate svoj klub a ja znam koliko moze Gradacac i koliko moze nasa privreda dosta je bilo upiranja prstom jedni u druge.
De ba umij se,u kojim iluzijama ti zivis! Smiju ti se ljudi kakve nebuloze pises. Cuj bojkot, kao da vas 50k dolazi na utakmice a ne saka jada kao i u ostatku lige! Da su se ti ljudi rasipali tako novcem i pustali da ih svaka susa ucjenjuje, nebi imali to sto imaju.
-
- Kontakt:
fakat ti si glup, ti isti ljudi su nekad ulagali u nas klub ali radi pojedinih lopova su okrenuli ledja sad treba samo dobar pregovaracki tim da ih vrati. Ali opet ti kazem gledaj ti svoja posla nisam pito tebe iz lukavca da mi das misljenje nego od svojih sugradjana lijep pozdrav vidimo se za 15 dana.
Gospodine pusti našu temu nase belaje
-
- Kontakt:
Imam bolju ideju hajmo ih reketarit
Beelama ukrademo cuku i trazimo 5ooo eura,inace ode kinezima,nurdi pisamo na felge svaki dan,kad uplati 5ooo eura prestat cemo pisat,petkom odemo na dzumu,uzmemo svima obucu,kasnije trazimo cenera da im vratimo,5 dzamija po 1oo ljudi =500x1o=5000
4 petka po 5ooo eto 2oooo hiljada...ima para samo treba nac pravi nacin da se uzmu

Beelama ukrademo cuku i trazimo 5ooo eura,inace ode kinezima,nurdi pisamo na felge svaki dan,kad uplati 5ooo eura prestat cemo pisat,petkom odemo na dzumu,uzmemo svima obucu,kasnije trazimo cenera da im vratimo,5 dzamija po 1oo ljudi =500x1o=5000
4 petka po 5ooo eto 2oooo hiljada...ima para samo treba nac pravi nacin da se uzmu

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Belamionix je gigant koji se širi sada rade fabriku čokolade na ceriku nešto poput mepasa koji je medju glavnim sponzorima Širokog brijega tim ljudima treba otvoriti vrata kluba sigurno bih htjeli biti dio dobre priče .
-
- Kontakt:
Novca ima treba u udruzenje da se ukljuce svi ljudi koji vole kup i da se izabere rukovodstvo udruzenja koje ce raditi volonterski razne projekte, a belama treba naci modus kako ih stimulisati da uloze pa makar to bilo i 10 000km godisnje.
Eto kako ima nacina doc do love svaka cast,a ovo petkom me je odusevilo i tu se elita okuplja tako da i cijena cipela nece biti ista.crvenobijeli je napisao/la:Imam bolju ideju hajmo ih reketarit![]()
Ako nemozes pomoc nemoj ni odmoc, ako neko nesto hoce da pokusa pusti ga neka radi tanka je linija izmedju lude i dobre ideje, a ne odma se ismijavat...crvenobijeli je napisao/la:Imam bolju ideju hajmo ih reketarit![]()
-
- Kontakt:
Blagovremeno cete biti obavijesteni svi o vremenu i mjestu sastanka navijaca i simpatizera pa bujrum dajte svoje misljenje tamo, ideje cemo sve uzeti na razmatranje vrijeme je da se probudimo. Godinama smo htjeli domace igrace, sada kad ih imamo tribine su prazne! Nema vise astronomskih cifri na ruke, niti plata po 2000KM... Zato dodjite i podrzite ovu omladinu nasu.
I meni stvarno nije jasno, gdje je sav onaj svijet koji je bio uz zvijezdu, recimo od 2007 do 2012 godine. Neki dan gledam proslavu ulaska u PL i vidio sam nekoliko faca koje nisam vidio na stadionu barem 3 godine. Uzroka je puno, msm da su dva najbitnija finansijsko stanje gradjana i pad zvijezde kako igracki tako i organizaciono. Ja sad ne vidim nacin na koji se taj narod moze vratiti na stadion. Trenutno zvijezdu prati 200 do 300 navijaca koji su iz uzeg jezgra grada, sela zakazuju sto se tice posjete, a sjecam se da je iz vuckovaca redovno dolazilo 10 do 15 navijaca, takodje i iz ostalih mjesnih zajednica. Sigurno da bi malo vece ambicije i ulazak u PL moglo malo animirati raju da se vrati na stadion
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Prije se znalo iz Vuckovaca, Medjidje i tog dijela sabrat do 500-600 navijaca na utakmici. Da ne pricam o Mionici, Ledenicama, Lukavcu...esprit24 je napisao/la:I meni stvarno nije jasno, gdje je sav onaj svijet koji je bio uz zvijezdu, recimo od 2007 do 2012 godine. Neki dan gledam proslavu ulaska u PL i vidio sam nekoliko faca koje nisam vidio na stadionu barem 3 godine. Uzroka je puno, msm da su dva najbitnija finansijsko stanje gradjana i pad zvijezde kako igracki tako i organizaciono. Ja sad ne vidim nacin na koji se taj narod moze vratiti na stadion. Trenutno zvijezdu prati 200 do 300 navijaca koji su iz uzeg jezgra grada, sela zakazuju sto se tice posjete, a sjecam se da je iz vuckovaca redovno dolazilo 10 do 15 navijaca, takodje i iz ostalih mjesnih zajednica. Sigurno da bi malo vece ambicije i ulazak u PL moglo malo animirati raju da se vrati na stadion
⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.