FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bi sutra,da sam na Calinom mjestu,pokusao sa nekom zatvorenijom varijantom. I onda uz nekakvu venrednu borbenost,zalaganje i motiv mogli bi se nadati i pozitivnom rezultatu,a to je u ovom momentu svakako i remi.
Zna li se za sutra jel spreman Dulja ? Husejinović i ako je spreman mislim da nam ne može previše pomoć u ovoj utakmici gdje bi sigurno pretrpio velik broj startova i vjv povredu.
Za sutra: Pavlović, Bekić - Balić - Novaković - Kadušić, Mihojević - Sarić - Ivetić, Hebibović - Duljević, Bekić
Mora i Amer jednu utakmicu da prokine, Ahmet će nam dobro doći sa klupe. A u slučaju da Dulja nije spreman za sutra ponovo bi Bekića stavio na krilo. Ovo je tip utakmice u kojoj će pobjediti onaj ko više želi, a Amerova volja nikad nije bila upitna.
Za sutra: Pavlović, Bekić - Balić - Novaković - Kadušić, Mihojević - Sarić - Ivetić, Hebibović - Duljević, Bekić
Mora i Amer jednu utakmicu da prokine, Ahmet će nam dobro doći sa klupe. A u slučaju da Dulja nije spreman za sutra ponovo bi Bekića stavio na krilo. Ovo je tip utakmice u kojoj će pobjediti onaj ko više želi, a Amerova volja nikad nije bila upitna.
samo da je X izvuci nekako ...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Kako igramo sa bodom bih bio prezadovoljan, ali ako shvate koliko je ova utakmica bitna i od znacaja nama navijacima svi znamo zasto zapet ce svim silama i pobjedit ako vec glume igrace, ali cisto sumljam.
ISTINA ZA VEDRANA !!

ISTINA ZA VEDRANA !!
04.10.2009 !!
I meni vec 2 dana ne otvara, zna li neko u cemu je problem?UltraSA je napisao/la:Sta je sa infom?
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- TobeYarabi
- Kontakt:
Dobise i Krupa i Radnik, bod bi sutra bio velik ko kuca. Hajde Cala majstore, izvuci to dole! Losa je i ova Listica, pod vecim su pritiskom nego mi, nadam se da ce Dulja zaigrati i napraviti gore nesto sa Ahmetom i Hebibom. Ima li ikakvih info za Dulju i Saida??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Protivno našoj tradiciji je igrat bunker taman da Realu idemo, napasti i ako treba muški past neka padnemo. A braniti se nema šanse.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nema babuke da nam kaze koju insajderskujoker90 je napisao/la:Dobise i Krupa i Radnik, bod bi sutra bio velik ko kuca. Hajde Cala majstore, izvuci to dole! Losa je i ova Listica, pod vecim su pritiskom nego mi, nadam se da ce Dulja zaigrati i napraviti gore nesto sa Ahmetom i Hebibom. Ima li ikakvih info za Dulju i Saida??

SARAJEVO
Meni je presmijesno kako lik nestade otkako otjera Cala onog glavonju sa klupe. Pa je li moguce da je ono fakat on bio?fico je napisao/la:Nema babuke da nam kaze koju insajderskujoker90 je napisao/la:Dobise i Krupa i Radnik, bod bi sutra bio velik ko kuca. Hajde Cala majstore, izvuci to dole! Losa je i ova Listica, pod vecim su pritiskom nego mi, nadam se da ce Dulja zaigrati i napraviti gore nesto sa Ahmetom i Hebibom. Ima li ikakvih info za Dulju i Saida??

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Da je kako sutra iznenaditi, da se desi čudo pa da pobijedimo sutra, mada i bod bi bio odličan.
Nadam se kiksu Zrinjskog i Željezničara, mada, teško.
Odlično je da nam dolazi Sloboda znatno oslabljena i u lošoj atmosferi ali prvo Široki, pa tek onda Sloboda.
Igrajte za navijače!
Nadam se kiksu Zrinjskog i Željezničara, mada, teško.
Odlično je da nam dolazi Sloboda znatno oslabljena i u lošoj atmosferi ali prvo Široki, pa tek onda Sloboda.
Igrajte za navijače!
On je bio tu kad nam je bilo najtezejoker90 je napisao/la:Meni je presmijesno kako lik nestade otkako otjera Cala onog glavonju sa klupe. Pa je li moguce da je ono fakat on bio?fico je napisao/la:Nema babuke da nam kaze koju insajderskujoker90 je napisao/la:Dobise i Krupa i Radnik, bod bi sutra bio velik ko kuca. Hajde Cala majstore, izvuci to dole! Losa je i ova Listica, pod vecim su pritiskom nego mi, nadam se da ce Dulja zaigrati i napraviti gore nesto sa Ahmetom i Hebibom. Ima li ikakvih info za Dulju i Saida??

SARAJEVO
neko je ovdje napisao da bi sa 100 000 napravio ekipu za prvo mjesto a vidi samo karić će da dobije od slobode 75 000 za 10 mjeseci pa neka vidi da li bi to bilo moguće a što se tiče lištice ako valjić ne bude dopustio grubu igru nećemo izgubiti siguran sam
Hurtic je ubleha, ali ni Janjos nije nista bolji. Ove utakmice sto smo dobili su bile vise na sredu, nego sto smo bolji od protivnika bili. Tjerati cemo i njega za par kola, vjerujte mi 

Amer Dupovac!
- f0rest1946
- Kontakt:
Aj ne pisi gluposti, sa ovakvim igracima ni murinjo ne bi mogao nista, sjeti se cale 2010 kako smo igrali..Rahma je napisao/la:Hurtic je ubleha, ali ni Janjos nije nista bolji. Ove utakmice sto smo dobili su bile vise na sredu, nego sto smo bolji od protivnika bili. Tjerati cemo i njega za par kola, vjerujte mi
sjecam se, dobio otkaz na polusezoni (otprilike, koji mjesec vise, manje), preuzeo Mirza i te sezone na kraju ostali bez evropef0rest1946 je napisao/la:Aj ne pisi gluposti, sa ovakvim igracima ni murinjo ne bi mogao nista, sjeti se cale 2010 kako smo igrali..Rahma je napisao/la:Hurtic je ubleha, ali ni Janjos nije nista bolji. Ove utakmice sto smo dobili su bile vise na sredu, nego sto smo bolji od protivnika bili. Tjerati cemo i njega za par kola, vjerujte mi

Pyro is not a crime !
Ne pisem gluposti, nego istinu. On je prosjecan trener. Da je toliko dobar ne bi mu vrhunac karijere bilo Sarajevof0rest1946 je napisao/la:Aj ne pisi gluposti, sa ovakvim igracima ni murinjo ne bi mogao nista, sjeti se cale 2010 kako smo igrali..Rahma je napisao/la:Hurtic je ubleha, ali ni Janjos nije nista bolji. Ove utakmice sto smo dobili su bile vise na sredu, nego sto smo bolji od protivnika bili. Tjerati cemo i njega za par kola, vjerujte mi

Amer Dupovac!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 31 gost.