FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ma ti si" svaka ti cast kada tako mrzis Zelju ,samo mi jos reci da vise volis Borac i ja cu ti sve vjerovati.
I ako si tako dobar ti i Hairlija(posto vidim da mu je avatar Blekiceva slika) da mu preporucite da se bar uljudi tj. da se lijepo obrije i podsisa ,nije on balavunder.
Za tebe Hairlija sto me saljes u sumarak ,malo mi je daleko ,blize mi je otici podzemnom na Manhatan pa
pa u Central park ako znas gdje je to ( New York).
Ps : ne mrzim Sarajevo ko ti Zelju(rodjen sam prije nego je tvoj klub nastao -samo 12 godina, pa skontaj koliko
ja imam godina)
I ako si tako dobar ti i Hairlija(posto vidim da mu je avatar Blekiceva slika) da mu preporucite da se bar uljudi tj. da se lijepo obrije i podsisa ,nije on balavunder.
Za tebe Hairlija sto me saljes u sumarak ,malo mi je daleko ,blize mi je otici podzemnom na Manhatan pa
pa u Central park ako znas gdje je to ( New York).
Ps : ne mrzim Sarajevo ko ti Zelju(rodjen sam prije nego je tvoj klub nastao -samo 12 godina, pa skontaj koliko
ja imam godina)
Ti meni da pricas o zajednickim gostovanjima i nesto mi spominjes tastaturu. Sine dragi, mi Sarajlije smo nesto jedinstveno u cijelom svijetu i uvijek cemo se dijeliti na Sarajevo i Zeljeznicar i uvijek cemo se provocirati i misliti jedni drugima mislim na klub najgore jedno je klubu misliti najgore a drugo navijaci. Ko navijacu misli najgore taj nije normalan. Ti trazis neke palice dok ih spominjes. Radi cega si spomenuo Vedrana? On je poginuo a Sarajlije je i naravno da ce prave Sarajlije stati u odbranu svog sugradjanina. Sine dragi, ovaj je grad odbranjen radi naseg mentaliteta. Ja nikad ne bi opsovao Djlidu kao sto neki od vasih sunavijaca su uradili za legendu Haseta. Znaci Zeljeznicaru sve najgore i tacka. Ja govorim o klubu a ne navijacima. Njih volim samo zahebavat kad im hapoel peticu ako Bog da uvali.
@Oldman hebemi se ko je prvak dok nije moje Sarajevo i samo da nije Zeljeznicar prvak.
@Oldman hebemi se ko je prvak dok nije moje Sarajevo i samo da nije Zeljeznicar prvak.
Djilda nije klub on je navijac Hase je dio kluba onda bi po tvojoj logici ja trebao i mrtvom zeljeti sve najgore!Ma ja sam je napisao/la:Ti meni da pricas o zajednickim gostovanjima i nesto mi spominjes tastaturu. Sine dragi, mi Sarajlije smo nesto jedinstveno u cijelom svijetu i uvijek cemo se dijeliti na Sarajevo i Zeljeznicar i uvijek cemo se provocirati i misliti jedni drugima mislim na klub najgore jedno je klubu misliti najgore a drugo navijaci. Ko navijacu misli najgore taj nije normalan. Ti trazis neke palice dok ih spominjes. Radi cega si spomenuo Vedrana? On je poginuo a Sarajlije je i naravno da ce prave Sarajlije stati u odbranu svog sugradjanina. Sine dragi, ovaj je grad odbranjen radi naseg mentaliteta. Ja nikad ne bi opsovao Djlidu kao sto neki od vasih sunavijaca su uradili za legendu Haseta. Znaci Zeljeznicaru sve najgore i tacka. Ja govorim o klubu a ne navijacima. Njih volim samo zahebavat kad im hapoel peticu ako Bog da uvali.
Mislim da znam i u tome je razlika izmedju nas i anamo vas MI VOLIMO ZELJU a vi ne volite sarajevo vi mrzite Zelju!I ne zovi me sine mogu ti tata u najmanju ruku biti...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 11 jul 2010, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
vidim pratit ce se veliki ZeljoMa ja sam je napisao/la:Ti meni da pricas o zajednickim gostovanjima i nesto mi spominjes tastaturu. Sine dragi, mi Sarajlije smo nesto jedinstveno u cijelom svijetu i uvijek cemo se dijeliti na Sarajevo i Zeljeznicar i uvijek cemo se provocirati i misliti jedni drugima mislim na klub najgore jedno je klubu misliti najgore a drugo navijaci. Ko navijacu misli najgore taj nije normalan. Ti trazis neke palice dok ih spominjes. Radi cega si spomenuo Vedrana? On je poginuo a Sarajlije je i naravno da ce prave Sarajlije stati u odbranu svog sugradjanina. Sine dragi, ovaj je grad odbranjen radi naseg mentaliteta. Ja nikad ne bi opsovao Djlidu kao sto neki od vasih sunavijaca su uradili za legendu Haseta. Znaci Zeljeznicaru sve najgore i tacka. Ja govorim o klubu a ne navijacima. Njih volim samo zahebavat kad im hapoel peticu ako Bog da uvali.

bolje primit peticu od hapoelaa .. pa opet napuniti hadison ..
negoo sjedit kuci..
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
-
- Kontakt:
ukratko:debil,huligan,potrebna strucna pomoc jer je pacijent opasan po djecu,starije i jedan od onih odgovornih sto nam je posjecenost na stadionima mala i zbog kojeg su uveli a i dalje uvode nove zakone za huliganstvoMa ja sam je napisao/la:Da ti kazem nesto posteno znaci hebemi se ko ce igrati u Europi samo da ne igra Zeljeznicar. Rivalitet je kad se u sportskom smislu nepodnosimo i ovo treba ovako a ne ko neki "nasi" dodju ovdje na forum i neku srecu zele njima nema toga zna se da mi jedva cekamo da ih ljudi nakantaju. Ovdje se neki foruraju na one pic.. BHF to neka finoca fuj Ja najvise mrzim Zeljeznicar i zelim mu sve najgore al jedno je sigurno da smo mi nasi Sarajlije i ne trebamo se nesto nasilje to sve radi TV. cccc Il' ono kad mi neko prosipa pamet robijas mi dodje pozeljeti srecu pred Europu ma hebi se i ti i ona tvoj Smradograd. Kontate? Manimo se merhameta ovo je sporstsko rivaltstvo.

Zadnja izmjena: CrnoCrveni, dana/u 11 jul 2010, 02:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Ma ti si ,izvini dali ti citas sto sam ja napisao.Gdje sam ja to spomenu bilo kojeg prvaka .
Djete sada je dva sata ujutro sta sti radi ,djeca vec odavno spavuckaju .
A sada adio ,vise ne repliciram nikome.
Zeljo se ne voli samo nego se za njega i ZIVI.
Djete sada je dva sata ujutro sta sti radi ,djeca vec odavno spavuckaju .
A sada adio ,vise ne repliciram nikome.
Zeljo se ne voli samo nego se za njega i ZIVI.
-
- Kontakt:
Ja Boga mi konto da sam fulio i dosao na temu Zeljeznicara....ne mogu da vjerujem koliko postova od nasih komsija...kod vas na temu ne idem i nadam se da se nasi navijaci suzdrzvaju i ne komentrisu na temi skretnicara...u redu da je derbi ili da je zeljeznicar primio tricu/petaka od Hapoela pa malo zajebancije ok...ali ovako da pojedini navijaci zeljeznicara prate FKS i na sve komentarisu ne mogu da shvatim...opet kazem ne znam je li i nasi nvijaci pisu na temi zeljeznicara...ne zelim ni da idem da provjerim jer tamo nemam sta da trazim. Zato molim administratore da malo nas rasterete komsija(brisu njihove dubioze,lijepe banane)...a i sto tako nasih koji tamo laprdaju na njihovoj temi. Hajde sada razgulite... 

Brate ko treba da te shvati SHVATIO JE.Svi ovi tzv navijaci koji toboze glume "finocu" razumiju poentu tvoga posta.Lazu svi koji pricaju o nasoj ili njihovoj sreci.Toga nema i nemoj da se LAZEMO.Naravno bez radikalnih scena ali pozeljeti srecu jedni drugima u sportskom smislu...hehhehe,u najmanju ruku je LICEMJERNO.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.Ma ja sam je napisao/la:Ti meni da pricas o zajednickim gostovanjima i nesto mi spominjes tastaturu. Sine dragi, mi Sarajlije smo nesto jedinstveno u cijelom svijetu i uvijek cemo se dijeliti na Sarajevo i Zeljeznicar i uvijek cemo se provocirati i misliti jedni drugima mislim na klub najgore jedno je klubu misliti najgore a drugo navijaci. Ko navijacu misli najgore taj nije normalan. Ti trazis neke palice dok ih spominjes. Radi cega si spomenuo Vedrana? On je poginuo a Sarajlije je i naravno da ce prave Sarajlije stati u odbranu svog sugradjanina. Sine dragi, ovaj je grad odbranjen radi naseg mentaliteta. Ja nikad ne bi opsovao Djlidu kao sto neki od vasih sunavijaca su uradili za legendu Haseta. Znaci Zeljeznicaru sve najgore i tacka. Ja govorim o klubu a ne navijacima. Njih volim samo zahebavat kad im hapoel peticu ako Bog da uvali.
Upravu ste pitari.Ja mamne nista protiv navijaca jer pola raje su mi pitari,ali da bi volio da sarajevo bude prvak ako nemoze Zeljo ili da sarajevo daleko dogura u Evropi ne hvala.Rezultatski sam uvjek da Sarajevo zijani i to je to,kakva finoca.
Postovani navijaci Sarajeva,hajde danas da u cast osoba koji su izgubili zivot 11 jula 1995 danas na ovoj temi nepisemo nista

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

kakve bolan veze ima sto pisemo pa ne pustamo muziku ovdje, neces sad citav dan sutiti radi toga...postuje svaki covjek za sebe tragediju u Srebrenici,ne pustamo muziku niti ko zeli to da radi, ali da sada ne pisemo i normalno pricamo prijedlog ti je malo bezveze.Hairlija je napisao/la:Postovani navijaci Sarajeva,hajde danas da u cast osoba koji su izgubili zivot 11 jula 1995 danas na ovoj temi nepisemo nista![]()
ado-hz je napisao/la:kakve bolan veze ima sto pisemo pa ne pustamo muziku ovdje, neces sad citav dan sutiti radi toga...postuje svaki covjek za sebe tragediju u Srebrenici,ne pustamo muziku niti ko zeli to da radi, ali da sada ne pisemo i normalno pricamo prijedlog ti je malo bezveze.Hairlija je napisao/la:Postovani navijaci Sarajeva,hajde danas da u cast osoba koji su izgubili zivot 11 jula 1995 danas na ovoj temi nepisemo nista![]()
da imas imalo mozga kosto nemas,NIKAD ovo nebi napisao....
da je tvom nekom dzenaza sad bili onda trabunjo po forumu

Por que ? Por que somos los mejores...
-
Ima momaka koji su izgubili svoje najmilije tamo iz naših redova , tako da im dragi Allah da sabur da izdrže ovo..
Da se ne zaboravi i nikome ne ponovi 11.7.1995
Da se ne zaboravi i nikome ne ponovi 11.7.1995
Svaka cast prijatelju danas treba sutjeti i postovati zrtve koje se spustaju u kabur.Hairlija je napisao/la:Postovani navijaci Sarajeva,hajde danas da u cast osoba koji su izgubili zivot 11 jula 1995 danas na ovoj temi nepisemo nista![]()
Nije bol samo onda kada mene zadesi ili se meni ili nekome mom desi,tudju bol postuj kao da je tvoja licna.
Neka Bog dragi da sabur svim majkama Srebrenice,a nama obicnim smrtnicima neka da pamet da nikada ne zaboravimo i oprostimo ono sto se desilo danas u Srebrenici.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
potpis!!!dino lj je napisao/la:Svaka cast prijatelju danas treba sutjeti i postovati zrtve koje se spustaju u kabur.Hairlija je napisao/la:Postovani navijaci Sarajeva,hajde danas da u cast osoba koji su izgubili zivot 11 jula 1995 danas na ovoj temi nepisemo nista![]()
Nije bol samo onda kada mene zadesi ili se meni ili nekome mom desi,tudju bol postuj kao da je tvoja licna.
Neka Bog dragi da sabur svim majkama Srebrenice,a nama obicnim smrtnicima neka da pamet da nikada ne zaboravimo i oprostimo ono sto se desilo danas u Srebrenici.
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
-
- Kontakt:
Da im DRAGI ALLAH DZELESANUHU PODARI LIJEPI DZENET.NEVER FORGET SREBRENICAhttp://www.youtube.com/watch?v=pyFNbLOIsB0
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
e moj prijatelju kako tvoja nezrelost moze nanijeti stetu cijeloj grupi hordi..sreca sto znam da ih vecina ne misli ovako jer inace postali bi predmet sprdancije i samo dajes materijala ostalim da te(a neko ce generalizacijom i cijelu grupu HZ) nazivaju kompleksasem i slicno..Ma ja sam je napisao/la:Da ti kazem nesto posteno znaci hebemi se ko ce igrati u Europi samo da ne igra Zeljeznicar. Rivalitet je kad se u sportskom smislu nepodnosimo i ovo treba ovako a ne ko neki "nasi" dodju ovdje na forum i neku srecu zele njima nema toga zna se da mi jedva cekamo da ih ljudi nakantaju. Ovdje se neki foruraju na one pic.. BHF to neka finoca fuj Ja najvise mrzim Zeljeznicar i zelim mu sve najgore al jedno je sigurno da smo mi nasi Sarajlije i ne trebamo se nesto nasilje to sve radi TV. cccc Il' ono kad mi neko prosipa pamet robijas mi dodje pozeljeti srecu pred Europu ma hebi se i ti i ona tvoj Smradograd. Kontate? Manimo se merhameta ovo je sporstsko rivaltstvo.
p.s.odvojio sam vremena i pogledao intervju ovog vaseg predsjednika blekica..lijepo prica i ako se bude drzao price bice dobro..zapazio sam da ne miga previse dok prica a nekad su znali reci da to znaci da ne laze

samo da pitam jel on stvarno sandzaklija?nemam nista protiv tih ljudi sta vise gledam ih kao svakog gradjanina BIH nego me cisto zanima?
-PAJA Fan Club!!
-
- Kontakt:
Ne vjerujem prije bih rekao da je Crnogorac 

nije niti Sandjaklija niti Crnogorac,covjek je SarajlijaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ne vjerujem prije bih rekao da je Crnogorac

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Trenutno korisnika/ca: Armija1987, CentarsutNaClanak921, dark44, Gomis99, Kaunas, MaroonBjelave, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Proximic, riki46, stokastoka23 i 132 gosta.