Rooney u 89. minuti za pobjedueldisaloveggmu je napisao/la:Idemooo po pobjedu aBd ! Ko bi vi voljeli da postigne golove ?
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
100% sportski i krajnje opušten potpis
Čekaj, Morgan nije ni na klupi?

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
E jbga Shaw, nadam se da nije nista ozbiljno a i Martialu ova povreda nije mogla doci u gore vrijeme. Misljenja sam da Pogba treba igrati vise naprijed ali danas bi mogao biti cak i DMF ali vidjet cemo. Ugl za nas je sada svaka utakmica izrazito teska, mediji stavljaju ogroman pritisak na ekipu i Josea.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Msm da ce Ander pokusati odigrati na dm-u, a Pogbi ostaje njegova btb uloga, jer sve ostalo ne bi imalo smisla iako ni ovaj tandem nije na vrhu neke liste, al aj necemo traziti dlaku u jajetu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Martial je jučer počeo trenirati, tako da će biti spreman već za sljedeću utakmicu. Shaw i mene brine, nadam se što bržem povratku.
Btw. i ja tek shvatih da nema Morgana na klupi, to mi nikako nije jasno i sigurno da to nije zaslužio.
Btw. i ja tek shvatih da nema Morgana na klupi, to mi nikako nije jasno i sigurno da to nije zaslužio.
najveca snaga danas ce biti strana Blind - Rashford
Pogba ce danas tesko imati puno slobode da ide naprijed previse ofanzivna postava za to
s Martialom je bolje ne rizikovati nek se oporavi 100%
u drugom ocekujem Carricka umjesto Mate i onda ce Pogba imati puno vise slobode
Pogba ce danas tesko imati puno slobode da ide naprijed previse ofanzivna postava za to
s Martialom je bolje ne rizikovati nek se oporavi 100%
u drugom ocekujem Carricka umjesto Mate i onda ce Pogba imati puno vise slobode
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Zna se sta je btb uloga, a Jozo nije lud da na ovu postavu ide sa dva dm-a, jer bi time i Matu izolovao.
E sada druga stvar sto nije kreno sa 433, ali i lisice nisu u sjajnoj formi plus imamo dva pokretna krila, iako je Rash mnogo jaci kada ide blize sesnestercu i nema nekih defanz zadataka.
U svakom slucaju Blind ima extra centarsut.
E sada druga stvar sto nije kreno sa 433, ali i lisice nisu u sjajnoj formi plus imamo dva pokretna krila, iako je Rash mnogo jaci kada ide blize sesnestercu i nema nekih defanz zadataka.
U svakom slucaju Blind ima extra centarsut.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
izgleda Lingard na 10 Mata desno
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Hvala bože i Mou znao sam kad je cijelu onu odigrao da ovu propusta ako sad ne bude dobro jbg onda ne znam gdje bi mogao biti problem a lingard igra zato što miki nije spreman siguran sam ajmo ih raskovat
U sustini to nije bilo lose, dobio si 4:1 i uzivaj ali nedostataka je bilo. Ofanzivno odlicno odradjena utakmica, prekidi dobro uigrani a i bilo je tu fenomenalnih proigravanja i pasova prvenstveno Pogbe. Odbrana ni tamo ni vamo, nekako su mi nedoreceni. Ne mogu reci losi ali neki propusti se ne smiju desavati kao recimo ona povratna za Kinga koji stoji sam kao duh na 4:1 ali suta u De Geu, tako smo izgubili mec protiv Watforda. Imamo 4 defanzivca poredana nazad i koji dobro zatvore napadace ali igraca koji se ubacuje iz veznog reda niko ne markira a u toj situaciji mislim da je Ander bio najblizi Kingu, ono nam se vise ne smije desavati.
Blind i Pogba neka ponesu nagradu za igraca utakmice, samo je problem gdje ovom prvom naci mjesto kada se vrati Shaw? Oni prekidi njegovi su pravo osvjezenje a i lopte koje salje naprijed mi se svidjaju. Mozda pokusati s njim na DMFu? Hmmmm
Ibra danas dosta ucestvovao u igri i to mi se svidja, nije zabio ali i on moze dobiti visoku ocjenu.
Raso!!!
Raso!!!!
Raso!!!!!
Blind i Pogba neka ponesu nagradu za igraca utakmice, samo je problem gdje ovom prvom naci mjesto kada se vrati Shaw? Oni prekidi njegovi su pravo osvjezenje a i lopte koje salje naprijed mi se svidjaju. Mozda pokusati s njim na DMFu? Hmmmm
Ibra danas dosta ucestvovao u igri i to mi se svidja, nije zabio ali i on moze dobiti visoku ocjenu.
Raso!!!
Raso!!!!
Raso!!!!!
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Boldirano je definitivno boljka već duži period, takvih golova smo se naprimali i prošle sezone. Previše se markiraju igrači unutar 16m, a vanjski ostaju otkriveni spremni za šut, a kakav god da imaš šut iz takvih prilika kad imaš vremena i prostora nije teško zabiti. Tako da su totalni levati i anonimusi probijali mrežu Uniteda.Rooney88 je napisao/la:U sustini to nije bilo lose, dobio si 4:1 i uzivaj ali nedostataka je bilo. Ofanzivno odlicno odradjena utakmica, prekidi dobro uigrani a i bilo je tu fenomenalnih proigravanja i pasova prvenstveno Pogbe. Odbrana ni tamo ni vamo, nekako su mi nedoreceni. Ne mogu reci losi ali neki propusti se ne smiju desavati kao recimo ona povratna za Kinga koji stoji sam kao duh na 4:1 ali suta u De Geu, tako smo izgubili mec protiv Watforda. Imamo 4 defanzivca poredana nazad i koji dobro zatvore napadace ali igraca koji se ubacuje iz veznog reda niko ne markira a u toj situaciji mislim da je Ander bio najblizi Kingu, ono nam se vise ne smije desavati.
Raso!!!
Raso!!!!
Raso!!!!!
Fenomenalno prvo poluvrijeme, drugo i očekivano smirenije uz taj primljeni gol koji je individualna majstorija pa mi nije teško pao.
Blind
neko ce morati na klupu od ove 2 Shaw Small
Bailly i Valencia su sigurni u timu
neko ce morati na klupu od ove 2 Shaw Small
Bailly i Valencia su sigurni u timu
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Dobro je, treba uhvatiti pobjednički ritam ponovo. Danas je dosta pozitivnih stvari bilo, nadam se da će se neke stvari iskristalisati ubrzo po pitanju sastava.
I, da, nadam se da kapiten sljedeću starta.
I, da, nadam se da kapiten sljedeću starta.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Feldmarschall
- Kontakt:
Treba vjerovati da je slučajnost to što je United utakmicu dosadašnjeg dijela sezone odigrao bez Rooneya i Fellainija. Kapiten dominira, Fella je koristan, stručnjaci ne znaju.
Zlatan Ibrahimovic confronted by lookalike pitch invader at Old Trafford
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... er-at-old/

http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... er-at-old/
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Prvi put nakon nekoliko godina da bar pokusamo bez Rooneya i ovakav rezultat bude, ovakva igra bude. Svaca cast Mourinho, prvo zbog Rooneya pa Blina i na ovakvoj igri .ispunio si mi zelju zbog tog sto si poceo bez Rooneya.
Velika šteta je što od početka sezone nismo igrali u ovakvoj postavi. Brzi igrači oko Ibre kao što Mou reče u intervijuu pred utakmicu. Rooney i kad je ušao ništa napravio nije, vuče se po terenu kao baba. Fellaini nam uopšte ne treba. Ander Herrera je fenomenalan bio, Pogba konstantno dobro igra tako da ne treba ništa govoriti za njega. Blind najinteligentniji igrač u svijetu fudbala, milina ga je gledati. Rashford svaka tekma-gol. Kad Mata igra, United dobija, uvijek bude tako. Glory glory Man United!
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Eh dobri moji ljudi sta kad se vrati Shaw? Vratiti Blinda na stopera pa zrtvovati ili Smalla Ili Baiiliya,ili pak ostaviti Shawa na klupi a Blinda na beku?
Danas strašna utakmica. Čitav tim je bio na nivou i zato ovako ubjedljiva predstava. Ipak, ja bih istakao nekoliko pojedinaca koji su me fascinirali i koji moraju imati mjesta u ovom timu. Prvi je Blind, ponovo smo vidjeli kakav uticaj ima na igru, sigurno jedan od podcjenjenih igrača u svijetu a nevjerovatno koristan. Mislim da je to Mou shvatio i da će mu naći negdje mjesto, jer izgleda ovom momku nije bitno gdje igra
. Drugi je Herrera, ah kako volim ovog momka. Kakav je danas samo posao napravio i to na malo neprirodnoj poziciji za njega. Odličan tackler, uvijek na igraču, pregled igre fenomenalan, iznošenje iste također. On mora igrati ukoliko Jozo želi Pogbu na nivou, Ander mu mnogo pomaže. Dodao bih još Zlatana, jao koja partija danas, bez obzira što nije postigao gol, njegova igra u polju i cjelokupan doprinos ekipi su neprocjenjivi. Koja kretnja samo, sposobnost proigravanja saigrača, skok i samo građenje lopte, nevjerovatan zaista
. Ovo danas je samo jasan dokaz koliko ova ekipa može kada tu nema Rooneya i Fellainija, znači za samo 45 min se vidjelo. Nadam se samo da je i Mourinho to shvatio i da će nastaviti nastaviti u ovom smjeru od danas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.