Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Joj Tajger kralju sta propustas.
Najbolja nam utakmica u zadnje cetiri godine.
Najbolja nam utakmica u zadnje cetiri godine.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- theboss_RD07
- Kontakt:
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Osjeti se dašak Fergija i slavnih dana u ovom poluvremenu, kakva predstava.. 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Na stranu sve pozitive, mene je najviše zasad oduševio presing. Zadugo United nije odigr'o ovakav presing na sredini. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
RiNo je napisao/la:Isto vrijedi za teberio_Ferdy88 je napisao/la:Napokon procepilo, samo nek trpaju
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

@Rio ne hvališ se

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Koje uzivanje. Samo pritisak na loptu, samo agresivnost i Blind na kornerima
. GGMU!

Prekidi, nasa bojka unazad neko vrijeme, konacno procepili.
Toliko vrhunskih skakaca, al dzaba kada nije bilo brzih lopti. Msm da ce ovo biti jedno od glavnih oruzja, a neke ekpie cak ostaju u premu sam na osnovu ovog segmenta.
Toliko vrhunskih skakaca, al dzaba kada nije bilo brzih lopti. Msm da ce ovo biti jedno od glavnih oruzja, a neke ekpie cak ostaju u premu sam na osnovu ovog segmenta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Nadam se da je sada svima jasno zašto Blind mora igrati. Igrač utakmice zasad.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Oj kakvo sam poluvrijeme propustio...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
AAAAAA sto bože bas danas
Konacno i mi imamo brzog stopera. Kako Baili stize Vardija bez problema. Svidja mi se kako taj momak igra. Ne bih mu nikad dao ove godine.
Blind majstor gdje god da igra. A kad se sjetim da su ga selili iz kluba. Ovakav dragulj se mora cuvati, svaku poziciju odigra kako treba. Za sad igrac utakmice.
Kako je Pogba opasan kad ima vise prostora. Tek ona lopta za Ibru. Steta sto ne udje.
A mali Rash je bas bas otkrovenje fudbala. Ne sjecam se u zasnje vrijeme ovako nekog talenta. Da ovako mlad momak igra na ovakvom nivou.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Blind majstor gdje god da igra. A kad se sjetim da su ga selili iz kluba. Ovakav dragulj se mora cuvati, svaku poziciju odigra kako treba. Za sad igrac utakmice.
Kako je Pogba opasan kad ima vise prostora. Tek ona lopta za Ibru. Steta sto ne udje.
A mali Rash je bas bas otkrovenje fudbala. Ne sjecam se u zasnje vrijeme ovako nekog talenta. Da ovako mlad momak igra na ovakvom nivou.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Genijalne lopte Pogbe naprijed!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Carrick se namece kao logicno rjesenje umjesto Lingarda.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Je l' ovo publika na Traffordu podijeljena, ili ipak Lesterovi pjevaju fat granny shagger 

Kakvo deranje guzova sampiona 

04.10.2009 !!
Počelo na OT-u, a izgleda nikome se EL ne gleda, šteta... Za sada Ukrajinci iznenađujuće disciplinovani i borbeni... nismo baš nešto stvorili za 15 min koliko se igra
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Loše se krenulo i protiv Leicestera pa ih se razbilo u drugoj polovici 1.pol. Treba biti strpljiv
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
@al...
Kako kome druže, ali mislim da to nije ispravno. Zbog sličnog stava je malo falilo da Englezi ostanu bez LP za četvrtoplasiranu ekipu. Puka sreća je odlučila.
Kako kome druže, ali mislim da to nije ispravno. Zbog sličnog stava je malo falilo da Englezi ostanu bez LP za četvrtoplasiranu ekipu. Puka sreća je odlučila.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Šteta zbog prečke, treba ovdje povesti do poluvremena i onda će biti lakše igrati u nastavku susreta
LeBron James
Pa i nije, ne može neki lokalni kup biti bitniji od bilo kakvog euro takmičenja. Meni lično nikad. Pogotovo gledano iz okvira momčadi poput Manchestera koje svoj brand, prihode i sve ostalo grade na "global appealu". Engleska ekonomija jeste solida, ali nećeš ti pare zaraditi u tri opštine Manchestera, nego kada kamara nizozemaca i sličnih sa kojima igraš "napadnu" po online storeu na pogbine i zlatanove dresove. To je ključni razlog zbog kojeg možemo hladno isukati 100 i kusur na nekog igrača. Sve se bojim da bi samo lova od FA kupa kupila Pogbu. Tako ta priča o većim parama od FA kupa nasuprot para od EL ne pije vode. Lova koju daje asocijacija je bila i ostala "peanuts" u odnosu na marketing. Prema tome, Evropa, uvijek u odnosu na bilo kakav lokal kup, iz milion razloga516MK je napisao/la:@al...
Sent from mTalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.