FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kontra SDA u svakom slučaju. Nego ova zajebancija s ugovorima bi nas skupo mogla koštat.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hladnituzlak1987 je napisao/la:U ovom saopstenju Veterana tih nekih navode da je Sloboda prosla tri rata i nije se ugasila. Pa me interesuje koji je to treci rat ?

Nullius in verba
Zato ostajem neutralan.solinas je napisao/la:Ode ovo predaleko moj Doe...Ali samo naivni misle da je ovo zbog sadasnje situacije,ovo miruje od 2009,i sada je eskaliralo izmedju dvije frakcije,svaki stari pripadnik fukara to zna,pa ja se jos sjecam sutke na D tribini,protiv borca.DoeTz je napisao/la:Zajebancija a Solinas?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Njih par portala tvrde da su provalili Jasmina vezano za ovaj dopis Veterana. Ovi se nisu javili sa demantom. Ako njih par portala tvrde istu stvar a ovaj ćuti vrlo je moguće da ima upetljane prste.Gifron je napisao/la:Avaz SBB, Faktor SDA. Mada je Faktor uvijek objektivno prenosio sve vezano za Slobodu, nije nikada stajao na stranu politike. Ili ja barem nisam primjetio da su tako nesto pisali.merak je napisao/la: U cijoj su sluzbi Avaz i Faktor koji objavljuju sve ?
Ako je istina, a vrlo lako se provjeriti da, za ovo bi trebao krivično odgovarati obzirom da u jednom dijelu spominje i poziva na nasilje. Kazem ako je istina a da imamo novinara sposobnog ko sto nemamo vrlo lako bi mogao od ovog napraviti senzaciju.
ja vjerujem da ima istine u ovom jer faraon baš i nije računarski pismen čim je sebi dozvolio da "padne" na ovako bizaran način a to je zato što je htio da za dopis zna samo uski krug ljudi, kojima slijepo vjeruje ali sjeb je ijer oni svi izgleda od ITa znaju samo upalit računar, naći Google i Facebook pregledati recepte.
gmail kao fejk adresa, a "created by" nisu znali da postoji. Jbga.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je danas ili jedna velika nada u bolje sutra ili dovidjenja do neko bolje sutra :/
De mi kopiraj tu prepisku na pp,blokiran sam na fcbDoeTz je napisao/la:Zato ostajem neutralan.solinas je napisao/la:Ode ovo predaleko moj Doe...Ali samo naivni misle da je ovo zbog sadasnje situacije,ovo miruje od 2009,i sada je eskaliralo izmedju dvije frakcije,svaki stari pripadnik fukara to zna,pa ja se jos sjecam sutke na D tribini,protiv borca.DoeTz je napisao/la:Zajebancija a Solinas?
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
oštovani sugrađani, danas u 16 sati, FK “Sloboda”, na stadinu Tušanj, igra utakmicu protiv FK “Radnik” iz Bijeljine. Za sutra je najavljen referendum u RS-u, što političko – bezbjednosnu situaciju u Bosni i Hercegovini, čini složenom, a organizaciju utakmice rizičnom. Osim toga, imamo informacije da pojedinci i grupe iz Tuzle i oko Tuzle, imaju namjeru izazvati incidente i nerede, kako bi ih iskoristili u predizborne svrhe. Dvojica mogućih organizatora incidenta, već su viđena danas oko 12 sati u kafeu “Sagittarius”. Nadamo se da su se dogovarali o odustanku od ranije planiranih aktivnosti.
Pozivam građane, navijače i igrače, da danas pokažemo svima da je Tuzla grad dobrih i pametnih ljudi, koji znaju da je naš stadion namijenjen za sportsko a ne političko nadmetanje. Danas navijajmo sportski, za fudbal i za “Slobodu”.
Jasmin Imamović
Gradonačelnik
Valjda misli na Batu i Azmira, kafu sto piju.

Pozivam građane, navijače i igrače, da danas pokažemo svima da je Tuzla grad dobrih i pametnih ljudi, koji znaju da je naš stadion namijenjen za sportsko a ne političko nadmetanje. Danas navijajmo sportski, za fudbal i za “Slobodu”.
Jasmin Imamović
Gradonačelnik
Valjda misli na Batu i Azmira, kafu sto piju.

Kakav kreten, što se ne izjasni oko saopštenja UG Veterani i one blamaže, on palamudi oko ispijanja kafe dva "moguća organizatora incidenta", pa ja ne mogu da vjerujem 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Led te j e b o ovaj je bas puko
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
nemos vjerovat ejjjjjjjstaragarda je napisao/la:Led te j e b o ovaj je bas puko

"Modra boja,na bijelome platnu,
Samo mirno i navijanje za slobodu i protiv ovakve privremene uprave. Bez incidenata i nenasjedanja na ova nebulozna saopstenja
ZezašNAJGORA_BAGRA je napisao/la:oštovani sugrađani, danas u 16 sati, FK “Sloboda”, na stadinu Tušanj, igra utakmicu protiv FK “Radnik” iz Bijeljine. Za sutra je najavljen referendum u RS-u, što političko – bezbjednosnu situaciju u Bosni i Hercegovini, čini složenom, a organizaciju utakmice rizičnom. Osim toga, imamo informacije da pojedinci i grupe iz Tuzle i oko Tuzle, imaju namjeru izazvati incidente i nerede, kako bi ih iskoristili u predizborne svrhe. Dvojica mogućih organizatora incidenta, već su viđena danas oko 12 sati u kafeu “Sagittarius”. Nadamo se da su se dogovarali o odustanku od ranije planiranih aktivnosti.
Jasmin Imamović
Gradonačelnik
Valjda misli na Batu i Azmira, kafu sto piju.![]()
![]()

Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:

Nesto imam osjecaj da je Jasmin platio nekome da napravi kakav incident pa o ovome bas i bruji . :S
Na sve je on spreman da sačuva stolicu, ne bi me čudilo da je to uradio.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Gradonacelnik se oglasava povodom utakmicetuzlak1987 je napisao/la:

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Nema dalje.
Referendum, Dodik, Sloboda, rizik, nasilje, incidenti.........
jbte hoće li ga barem na informativni razgovor neko pozvati?
Referendum, Dodik, Sloboda, rizik, nasilje, incidenti.........
jbte hoće li ga barem na informativni razgovor neko pozvati?
Jest Imamovic propao,cime se sve ne sluzi da sacuva vlast.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Svi politicari su ludi. Ali ovaj vas je i glup, nepismen, bolestan... ovo je izvan pameti sta radi.
Ako je suditi prema huskanju, diktator je spreman izazvat nerede i pobjec u Sarajevo
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.