FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tzmalisa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tzmalisa » 23 sep 2016, 22:47

NKMramor je napisao/la:Jasmin Imamović napisao saopćenje "Veterana Slobode" i podvalio ga medijima?! OHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap:
Edit: S' tim da polje "author" može mijenjati kako ko hoće, ali last saved by baš i ne. :kafa:
ne znam sta bi ti rekao, dokaz si da tehnologija danas moze svasta

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 sep 2016, 22:56

NKMramor je napisao/la:Jasmin Imamović napisao saopćenje "Veterana Slobode" i podvalio ga medijima?! OHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap:
Edit: S' tim da polje "author" može mijenjati kako ko hoće, ali last saved by baš i ne. :kafa:
Reci da se zajebavas :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 sep 2016, 23:00

solinas je napisao/la:
Ne znam šta da mislim, kratki spoj u glavi :urnebes:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 sep 2016, 23:03

Beduin je napisao/la:Pustite vi provokacije Avaza, vidite da se sad brinu i o Slobodi, i kritikuju aktuelnu vlast grada, i sve zbog toga sto ispred SBB-a dolazi kandidat koji je ujedno i najveci protivnik Jasminu. Smijesan i meni postaje Jasmin, koprca se i ofira na sve nacine, ali Avaz mi je sve jadniji kako se blize izbori. A ne tako davno su drvlje i kamenje protiv Bakira, sad ga zgotivili pravo.
I ja sam to kontao ali izgleda da se lako to može provjeriti, jer evo i tuzlainfo.ba je dobila ovaj dopis i provjerili su i isti su im rezultati.
slika
Kako jadan i amaterksi potez koprcajućeg faraončića, haha koji jadnik :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 sep 2016, 23:04

NKMramor je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Ne znam šta da mislim, kratki spoj u glavi :urnebes:
Gdje ima dima ima i vatre,a SDA samo ceka gdje ce se ovaj spotaknuti,brat mi je ITC tehnicar,kaze teoretski da je istina i da je to to.. :)
Jasko,Jasko :D

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 23 sep 2016, 23:05

ja ne mogu da vjerujem kakav idiot, ako je fakat ovako :urnebes: :urnebes: :urnebes:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 sep 2016, 23:07

tuzlak1987 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Otkud ti ta informacija da odlaze nakon 11 kola.. mnogo su ovdje mediji odigrali ulogu,od navodne Azmirove ostavke,koju niko ziv nije vidio,kao sto Karic rece covjek je jos uvijek predsjednik kluba,samo ga skupstina moze razrijesit te funkcije,a sve to dolazi nakon izbora..

Politika je qurva i opet se umjesala u Slobodu..
Ako gledas dugorocno 2-3 mjeseca Karic ce pogubiti konce. Oni prijete igracima i drski su. Najavljuju neka rezana placa samo sto igraci trepe i imaju granicu do koje ce to raditi.

Doci ce brate mjeseci kada nece imati odakle izvaditi novac. Cekaju ove pare od Evrope, sta ce biti ako im to blokiraju?
Mozda se rijese Azmir na skupstini ali budi uvjeren da ti Tom Cat nece izvaliti 100 hiljada. Vec da cekaju tih 400 te bi se tim dicili do kraja sezone.
Karic nije idealno rjesenje,svi cekaju tu skupstinu,pa da vide sta ce..ali ako je prema njima sve ispostovano do 11 kola,zasto onda se dize kuka i motika na sav glas..ispuni svoju obavezu do 11 kola i cao,ako se sta drasticno ne promjeni,ako je prema njima sve ispostovano,izadji care ti na teren i ispostuj ono zbog cega si doveden..

Treba biti malo realan i pogledat situaciju sa druge strane..ispostovano je navodno sve do 11 kola i tih prokletih izbora,ja evo opet pisem zbog cega u javnosti nisu izasli svi ti prvotimci koje sam vec naveo,vec samo trojica od njih,koja su opet ponavljam izasla u javnost tek nakon sastanka sa Husicem,po meni je Zeba najveci autoritet medju igracima,ako on istupi i kaze u ime svih da situacija ne valja,eh onda mozemo pricat o necemu..

Ni ja ne mislim da ce Tom Cat izvalit pare,on ne da radniku topli obrok,a kamoli da iz svog dzepa finansira klub..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 sep 2016, 23:10

Hajde vi meni recite ko bi u ovaj klub ulagao osim Azmira.

Klub nema svoje vlasnistvo. Znaci klub igra na gradskom stadionu i klub tu ima termin za trening i za utakmicu.
Klub ima dug prema drzavi koji grad ne zeli da isplati. Ko bi preuzeo taj dug? Niko.
Klub ima omladinski pogon koji ima svoju autonomiju tj svaki investitor koji bi dosao ne bi imao svog omladinskog pogona vec bi mu igrace pravili ljudi koji su se tu uvalili kao Sok i Karic.
Klub igra na stadionu koji nije uslovan za Evropu.
Klub ima 3 mil u pozajmicama prema Azmiru i on ce ih aktivirati ako se klub privatizuje.
Gradsko vodstvo nece prihvatiti investicije u Tusanj jer svaka investicija podrazumjeva otkup tog zemljista, a oni to ne zele.

Zakljucak svega je da nas klub nikada nece moci igrati Evropu vise. Sto vodi tome da ce nas klub igrati onako tj da odigra sezone. Normalno nema poente igrati onako.

Ako ti klub nece igrati Evropu ti nemas nikakve prihode. Svaku godinu zavrsavas u minusu.

Najlakse rjesenje za vlastodrzce ako se posvadjaju sa Azmirom do kraja je da ugase klub i tako zatru trag o ta 3 miliona. U biti ako ovo sa Azmirom i Jasminom nakon izbora ostane isto tj ako Jasmin ostane na poziciji i oni budu imali ovakve odnose nas klub je mrtav.
Eto ako ovo sa ovakvim ljudima ode u narednu godinu dvije i ako budu vodili rat ili nas moze Azmir ugasiti ako hoce svoja 3 miliona ili ce nas oni ugasiti da ne isplate ta 3 miliona.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 23 sep 2016, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 23 sep 2016, 23:14

NKMramor je napisao/la:Jasmin Imamović napisao saopćenje "Veterana Slobode" i podvalio ga
medijima?! OHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap:
Edit: S' tim da polje "author" može mijenjati kako ko hoće, ali last saved by baš i ne. :kafa:[/quote]

isprobao sam sad ovo sve, ko god hoce moze isprobat, i sve al apsolutno sve pod origin i ostalo mozes ti unijeti ako si ti licno napravio dokument ili u ovom slucaju word file

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 sep 2016, 23:17

Evo sta je se desilo, Jasmin otisao rekao Seceru de napisite nesto za medije kao da mi radimo dobro za sport. Ovaj napisao. Ono prljava stvar.

E kada ti radis tako prljave stvari onda neka i tebi Avaz zaceruje sa lazima. Jer ljudi vjeruju u lazi. Kada ti plasiras neke lazi u medije prvi i sluzis se tim. Mater im sprcim ne miruju ni u 9 petkom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 sep 2016, 23:17

Ja mislim da tek nakon ovog saopstenja veterena tj. Imamovica nema Boga da se pomire..jasmin ce opet izdominirat na izborima,dacu mu svoj glas hahaha lik je fakat uporan da ostane..jbg vlast je slast..svako bi od nas da je na njegovom mjestu.. :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 sep 2016, 23:20

tuzlak1987 je napisao/la:Evo sta je se desilo, Jasmin otisao rekao Seceru de napisite nesto za medije kao da mi radimo dobro za sport. Ovaj napisao. Ono prljava stvar.

E kada ti radis tako prljave stvari onda neka i tebi Avaz zaceruje sa lazima. Jer ljudi vjeruju u lazi. Kada ti plasiras neke lazi u medije prvi i sluzis se tim. Mater im sprcim ne miruju ni u 9 petkom.
:lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 sep 2016, 23:30

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... al_leaders

Lagano je covjek vladao vise od 20 ljudi sa liste najduzih vladara svijeta hahahah

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 sep 2016, 23:32

tzmalisa je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Jasmin Imamović napisao saopćenje "Veterana Slobode" i podvalio ga
medijima?! OHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap:

isprobao sam sad ovo sve, ko god hoce moze isprobat, i sve al apsolutno sve pod origin i ostalo mozes ti unijeti ako si ti licno napravio dokument ili u ovom slucaju word file[/quote]
Osim last saved by, hoćeš da ti dokažem...

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 24 sep 2016, 00:17

Neka mi Bog oprosti ako griješim ali čitajući ovo saopštenje isto ko da Jasmina slušam. Nema teorije da bi ovo ovako mogao neko osim njega napisati. Ovi zarezi, koncept rečenice ma sve je njegovih ruku djelo.
Dno dna.
Možemo mi pričati ovako onako ali drugovi moji... i drugarice, Azmir ako ode odosmo i mi u PM.
U ligi ovakvoj kakva je, sa 12 klubova od kojih je 8 superteškaša, mislim na financije i koji su spremni za borbu za prvaka a Bgmi i ova tri preostala su pokazala u prvom dijelu da su bare-bare sa svima mi sa pričom o "Sloboda je bila i biće...... Nećemo politiku, samo Sloboda......" mozemo samo ispasti iz lige.
Koliko god mi se slagali da samo Slobodu volimo bez financija smo čundara. Jedini koji je bio voljan da financira je Azmir, hajd sad realno pitanje sta vi mislite, nakon ove blamaže i pljuvanja po čovjeku koji je toliko valjao Slobodi ko će normalan dati svoja sredstva i rizikovati da mu zaćeraju ko i Azmiru što su. Bingo? Boni? Hau jes no, grohotom se smijem

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 sep 2016, 00:32

costacurta08 je napisao/la:Neka mi Bog oprosti ako griješim ali čitajući ovo saopštenje isto ko da Jasmina slušam. Nema teorije da bi ovo ovako mogao neko osim njega napisati. Ovi zarezi, koncept rečenice ma sve je njegovih ruku djelo.
Dno dna.
Možemo mi pričati ovako onako ali drugovi moji... i drugarice, Azmir ako ode odosmo i mi u PM.
U ligi ovakvoj kakva je, sa 12 klubova od kojih je 8 superteškaša, mislim na financije i koji su spremni za borbu za prvaka a Bgmi i ova tri preostala su pokazala u prvom dijelu da su bare-bare sa svima mi sa pričom o "Sloboda je bila i biće...... Nećemo politiku, samo Sloboda......" mozemo samo ispasti iz lige.
Koliko god mi se slagali da samo Slobodu volimo bez financija smo čundara. Jedini koji je bio voljan da financira je Azmir, hajd sad realno pitanje sta vi mislite, nakon ove blamaže i pljuvanja po čovjeku koji je toliko valjao Slobodi ko će normalan dati svoja sredstva i rizikovati da mu zaćeraju ko i Azmiru što su. Bingo? Boni? Hau jes no, grohotom se smijem
Kakvo bolan finansiranje.... Ovakvu budalu nećemo više nikad naći.... Neće bolan niko mark. više svoje dati i nama je ključ u bravu.... Zapamti sta sam ti rekao... A ta demagogija i priče za malu djecu tipa "bit će Slobode" bit će u k u r c u.... Zivi bili pa vidjeli... A prvi će je napustiti ovi sto se sad busaju i pišu saopštenja....Pa mi smo u vrhu i 50 ih u kopu.... Sta misliš koliko će ih biti kad izostanu rezultati.... NULA CE IH BITI.... Neće dolaziti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 sep 2016, 00:45

Izrazito sam bio protiv podjela i zapad-sjever. Ali poslije svega, dajte nam Zabranjene-Alkatraz. **** im interes mame svima redom. Gledat cu i iduce godine Slobodu u Europi, a par placenika me nece u tome zaustavit. MRSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 sep 2016, 00:51

slika

Vidi fuckeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :urnebes:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 sep 2016, 01:02

NEMA LICNOG INTERESA, NEMA PARA, YEBO AZMIRA.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 sep 2016, 01:08

s kime se ovo Fule grudva :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.