Drago mi je sto aktivno pratis moj rad... a i drago mi je sto i dalje imamo mogućnost da vidimo kako parmak igra u reprezentaciji... estonija svjezi primjer gdje iz 20 prilika zabije 1 gol... slažem se za njegove prilike i kvalitete strasan ucinak s obzirom na to što smo navikli od parmaka...Virtu4l je napisao/la:Peace je napisao/la:Da da, imam animozitet prema 2 najgora igraca trenutno u repci Ibisevicu i medunjaninu... normalno ako ne racunamo germaniju... jer oni su ipak dokazani nemaci pojma...
I dokle god se stari parmaci budu gurali, na ustrb mladjih i boljih poput Are, Cimirota, pa i malog Radeta, mi cemo hoblati fotelje i kauce ispred TV kad budu EP i SP; normalno bez nase repke...
I normalno da je Ibisevic gori igrac od Are... frajer ne zna nista fudbala... analfabeta obicna koja osim zavrsnice nema ništa... zato smo mi i sterilna repka sto nam on igra bitnu ulogu u napadu...
A sto se tice malog Are... vidimo epilog neguranja Are od amatera Kranjcara... sramocenje u HNLu i ostavka... a dok je Ara igrao titule im je donosio... a i nedavno je opet pokazao kakav je majstor... uprkos neigranju...
Jednostavno sa 22 god majstor kakav parmak nikad nije bio, niti ce ikad biti...
I kako ide hoblanje fotelje?... vidim igrali smo nedavno na prvenstvu gdje je igrao ko god je htio...