FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
da li je ulaz na poluvremenu besplatan?
Jasmin Imamović napisao saopćenje "Veterana Slobode" i podvalio ga medijima?!
OHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Edit: S' tim da polje "author" može mijenjati kako ko hoće, ali last saved by baš i ne.

Edit: S' tim da polje "author" može mijenjati kako ko hoće, ali last saved by baš i ne.

. .nije dupli ugovor, nego je jedan ugovor. Po jednom ugovoru se isplaćuje, a ostatak na rukeharry_90 je napisao/la:Vjeruj prvi put cujem za duple ugovore..al ahdj kao sto sam vec rekao,sve je ovo igra preko nasih ledja,valjda se nadje rjesenje za ovu situaciju..hebeno je kad se politika uvuce u klub,ali nekako i razumijem Husicev potez,hebes me tri godine i sta hoces zauzvrat..ovim potezom ga je doslovno shebao..jurisicduska je napisao/la:Imaju brate duple ugovore, odbor za h/bitnost isplaćuje samo jedan, na kojem svi imaju mizerna primanja. Onaj drugi dio ugovora se ne isplaćuje.harry_90 je napisao/la:Ako Karic kaze da ima dokaze za sve ovo,da je igracima sve isplaceno i da nema dugovanja,zbog cega su Dzidic i Karic napustili klub,kada se jos uvijek nista ne zna,Azmir je jos uvijek predsjednik kluba,samo ga skupstina moze razrijesit te funkcije..Sta prica Mehidic,a sve mu je isplaceno,ja ne vidim nigdje da je Veselinovic,Zeba i ostali izdali kakvo saopstenje..
Sve su ovo mutne igre preko nasih ledja,Azmira,Jasmina i ostalih..
Previse su i mediji napumpali atmosferu,kao sto rece Karic ovaj odbor je tu do skupstine i mozda niko od njih nece ostati tu,mozda i Azmir se vrati..ko ce ga znati vise
Mada mi je cudno da ekipu napusta trojac koji je bio sa Azmirom u Akvi

NKMramor je napisao/la:Jasmin Imamović napisao saopćenje "Veterana Slobode" i podvalio ga medijima?!OHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
![]()
![]()

Svi koji vrijede u nasoj ligi,imaju duple ugovore.harry_90 je napisao/la:Vjeruj prvi put cujem za duple ugovore..al ahdj kao sto sam vec rekao,sve je ovo igra preko nasih ledja,valjda se nadje rjesenje za ovu situaciju..hebeno je kad se politika uvuce u klub,ali nekako i razumijem Husicev potez,hebes me tri godine i sta hoces zauzvrat..ovim potezom ga je doslovno shebao..jurisicduska je napisao/la:Imaju brate duple ugovore, odbor za h/bitnost isplaćuje samo jedan, na kojem svi imaju mizerna primanja. Onaj drugi dio ugovora se ne isplaćuje.harry_90 je napisao/la:Ako Karic kaze da ima dokaze za sve ovo,da je igracima sve isplaceno i da nema dugovanja,zbog cega su Dzidic i Karic napustili klub,kada se jos uvijek nista ne zna,Azmir je jos uvijek predsjednik kluba,samo ga skupstina moze razrijesit te funkcije..Sta prica Mehidic,a sve mu je isplaceno,ja ne vidim nigdje da je Veselinovic,Zeba i ostali izdali kakvo saopstenje..
Sve su ovo mutne igre preko nasih ledja,Azmira,Jasmina i ostalih..
Previse su i mediji napumpali atmosferu,kao sto rece Karic ovaj odbor je tu do skupstine i mozda niko od njih nece ostati tu,mozda i Azmir se vrati..ko ce ga znati vise
Mada mi je cudno da ekipu napusta trojac koji je bio sa Azmirom u Akvi
A Karic je isplacen do zadnjeg feninga...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Malo je to brate za onakav doprinos u prvih 8 kola.emirzlaTu je napisao/la: Svi koji vrijede u nasoj ligi,imaju duple ugovore.
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo fakat i jeste Jasmin pisao, njegovi izrazi.
I o kakvom oni neredu pricaju ?? :S
I o kakvom oni neredu pricaju ?? :S
Pisac naš, ja evo 15 minuta plačem od smijeha bukvalno.Zodiac je napisao/la:![]()

Ogadiše mi sve i fudbal i ligu.
Je-bem im pleme
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Jbg...zato i traze isplateklma1 je napisao/la:Malo je to brate za onakav doprinos u prvih 8 kola.emirzlaTu je napisao/la: Svi koji vrijede u nasoj ligi,imaju duple ugovore.

Zna li neko je l' besplatan ulaz na poluvremenu?
Ako je isplacen zbog cega je otisao za Djidicem ? Zasto Mehidic glumi nesto,a sve mu je isplaceno,kao on je Ordagic pa bi nas trebala prepasti njegova izjava..emirzlaTu je napisao/la: Svi koji vrijede u nasoj ligi,imaju duple ugovore.
Kao sto sam vec rekao sumnjivo je meni ovo sto ovaj trojac se prvi pobunio,a ovdje je neko pisao da su oni bili na kafi sa Azmirom u AKVI ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jeste.tzmalisa je napisao/la:Zna li neko je l' besplatan ulaz na poluvremenu?

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa bili su sa covjekom da mu kazu sta se desilo tj da ce sada biti naguzeni od ovih sto su dosli jer im nece isplacivati preko ruke kao sto je Azmir. Oni su dobijali pare na njegovu rijec. Covjek obeca usmeno toliko ces imati i daje ti.harry_90 je napisao/la:Ako je isplacen zbog cega je otisao za Djidicem ? Zasto Mehidic glumi nesto,a sve mu je isplaceno,kao on je Ordagic pa bi nas trebala prepasti njegova izjava..emirzlaTu je napisao/la: Svi koji vrijede u nasoj ligi,imaju duple ugovore.
Kao sto sam vec rekao sumnjivo je meni ovo sto ovaj trojac se prvi pobunio,a ovdje je neko pisao da su oni bili na kafi sa Azmirom u AKVI ?
I zato su oni otisli, a i jos 4-5 ima problem sa tim i cekaju reprezentativnu pauzu.
I Karic spominje Mehidicevu placu 16.8. Tada je to Azmir uplatio ne Karic.
- Beduin
- Kontakt:
Pustite vi provokacije Avaza, vidite da se sad brinu i o Slobodi, i kritikuju aktuelnu vlast grada, i sve zbog toga sto ispred SBB-a dolazi kandidat koji je ujedno i najveci protivnik Jasminu. Smijesan i meni postaje Jasmin, koprca se i ofira na sve nacine, ali Avaz mi je sve jadniji kako se blize izbori. A ne tako davno su drvlje i kamenje protiv Bakira, sad ga zgotivili pravo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Druze,politika ne bira srestva,trenutno se i jedna i druga strana sluzi svime i svacim...vidit cemo ko ce izac kao pobjednikharry_90 je napisao/la:Ako je isplacen zbog cega je otisao za Djidicem ? Zasto Mehidic glumi nesto,a sve mu je isplaceno,kao on je Ordagic pa bi nas trebala prepasti njegova izjava..emirzlaTu je napisao/la: Svi koji vrijede u nasoj ligi,imaju duple ugovore.
Zbog cega to nisu uradili, ako je tako i ostatak tima,Zeba,Veseli,Ordaga,Subic,Kole itd jer oni su se sve sa njim dogovorili nisu sa Karicem i ostalim..tuzlak1987 je napisao/la:Pa bili su sa covjekom da mu kazu sta se desilo tj da ce sada biti naguzeni od ovih sto su dosli jer im nece isplacivati preko ruke kao sto je Azmir. Oni su dobijali pare na njegovu rijec. Covjek obeca usmeno toliko ces imati i daje ti.harry_90 je napisao/la:Ako je isplacen zbog cega je otisao za Djidicem ? Zasto Mehidic glumi nesto,a sve mu je isplaceno,kao on je Ordagic pa bi nas trebala prepasti njegova izjava..emirzlaTu je napisao/la: Svi koji vrijede u nasoj ligi,imaju duple ugovore.
I zato su oni otisli, a i jos 4-5 ima problem sa tim i cekaju reprezentativnu pauzu.
Zbog cega je taj trojac jedino dao izjave za medije,oba pojacanja su me razocarala iz Celika,a Mehidic je taraba sam od sebe,tako da me njegov izjava da ode nije potresla,od Djidica i Mahira si mogao se necemu nadat.. ali eto navodno se pokupili i otisli,ko da su jedan drugom pupak vezali..
Svi smo mi ovdje za Azmira i jaku Slobodu,al druze mnogo smrdi to sto se samo ovaj trojac oglasio i to bas nakon sastanka sa Husicem..
I oni će nakon 11. kola kad' već kopaš...harry_90 je napisao/la:Zbog cega to nisu uradili, ako je tako i ostatak tima,Zeba,Veseli,Ordaga,Subic,Kole itd jer oni su se sve sa njim dogovorili nisu sa Karicem i ostalim..tuzlak1987 je napisao/la:Pa bili su sa covjekom da mu kazu sta se desilo tj da ce sada biti naguzeni od ovih sto su dosli jer im nece isplacivati preko ruke kao sto je Azmir. Oni su dobijali pare na njegovu rijec. Covjek obeca usmeno toliko ces imati i daje ti.harry_90 je napisao/la: Ako je isplacen zbog cega je otisao za Djidicem ? Zasto Mehidic glumi nesto,a sve mu je isplaceno,kao on je Ordagic pa bi nas trebala prepasti njegova izjava..
Zbog cega je taj trojac jedino dao izjave za medije,oba pojacanja su me razocarala iz Celika,a Mehidic je taraba sam od sebe,tako da me njegov izjava da ode nije potresla,od Djidica i Mahira si mogao se necemu nadat.. ali eto navodno se pokupili i otisli,ko da su jedan drugom pupak vezali..
Svi smo mi ovdje za Azmira i jaku Slobodu,al druze mnogo smrdi to sto se samo ovaj trojac oglasio i to bas nakon sastanka sa Husicem..

Otkud ti ta informacija da odlaze nakon 11 kola.. mnogo su ovdje mediji odigrali ulogu,od navodne Azmirove ostavke,koju niko ziv nije vidio,kao sto Karic rece covjek je jos uvijek predsjednik kluba,samo ga skupstina moze razrijesit te funkcije,a sve to dolazi nakon izbora..
Politika je qurva i opet se umjesala u Slobodu..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako gledas dugorocno 2-3 mjeseca Karic ce pogubiti konce. Oni prijete igracima i drski su. Najavljuju neka rezana placa samo sto igraci trepe i imaju granicu do koje ce to raditi.harry_90 je napisao/la:Otkud ti ta informacija da odlaze nakon 11 kola.. mnogo su ovdje mediji odigrali ulogu,od navodne Azmirove ostavke,koju niko ziv nije vidio,kao sto Karic rece covjek je jos uvijek predsjednik kluba,samo ga skupstina moze razrijesit te funkcije,a sve to dolazi nakon izbora..
Doci ce brate mjeseci kada nece imati odakle izvaditi novac. Cekaju ove pare od Evrope, sta ce biti ako im to blokiraju?
Mozda se rijese Azmir na skupstini ali budi uvjeren da ti Tom Cat nece izvaliti 100 hiljada. Vec da cekaju tih 400 te bi se tim dicili do kraja sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.