Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Goalgetter » 14 sep 2016, 17:18

Angelo Henriquez posljednji je gol zabio još u travnju, Armin Hodžić je protiv Osijeka u subotu promašio zicer, koji bi okrenuo utakmicu.

- Napadači moraju zabijati iz ničega. I kad nema pravih prilika, moraju se snaći. To je u moje vrijeme bilo bitno drukčije. Sjećam se jedne utakmice protiv Željezničara u Zagrebu, nismo imali pravu priliku i Cerin je zabio iz ničega - kaže Cico.

Otkad je došao na klupu, stalno ponavlja kako mu nedostaje pravi rasni centarfor, pravi “killer” u vrhu napada.

- Nama nedostaje Šuker, Cerin, Vlaović ili Kranjčar. Takav tip igrača u napadu - dodao je Cico trener, koji očito žali što u napadu nema Cicu igrača ili barem nekoga sličnog njemu i napadačima koji su u prošlosti nosili dres “modrih”.

Ta su vremena prošla i Dinamo u napadu više nema igrača koji će zabijati i poluprilike. Cico je još na početku priprema inzistrao da mu dovedu ubojitog centarfora, ali su njegove želje ostale neispunjene.

- Kritizirao sam Angela Henriqueza i Armina Hodžića, sigurno je i to ostavilo traga na njima - rekao je za kraj Cico Kranjčar.
Nije ni poveo Hodzica u Lyon danas.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2016, 19:05

bolji od Ibisevica :kafa:
jel tako MrMuscle :zviz:

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 16 sep 2016, 10:15

Nema razloga da ga se zove na sledece okupljanje. Zadnju utakmicu odigrao u julu. :kafa:
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 sep 2016, 11:08

Bobadilla je napisao/la:Nema razloga da ga se zove na sledece okupljanje. Zadnju utakmicu odigrao u julu. :kafa:
Nije tacno. Igrao je sad zadnju protiv Osijeka
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 16 sep 2016, 17:15

Treba Bajicu dat sansu, ovaj je definitno van svake forme, neko mu sihir bacio majke mi, dok se malo ne sabere, nema sta traziti u reprezentaciji jbg najdrazi mi je nas igrac i znam da ce napravit veliku karijeru, ali trenutno ima blokadu neku...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 16 sep 2016, 17:58

Teško da ce od ovog Hodžića ikad biti igrača.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 18 sep 2016, 20:12

Pa ni na klupi ovog odrona nema, a stavljali su ga u repki čak i ispred Dzeke, a odavno je već bolji od Ibisevica :(

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 18 sep 2016, 20:27

Odroni ga vec otpisuju poslije par utakmica koje zbog gluposti trenera ne igra, ova njegova kriza je samo odraz nesposobnosti trenera koju evo i veceras dokazuje jer gube 4:0 od Rijeke. Vratit ce se Armin ne brinite.
This time next year we'll be millionaires.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 18 sep 2016, 23:23

Cico mrtve ti ja...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 sep 2016, 23:25

a ulazi Gojak u Ligi prvaka

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 18 sep 2016, 23:26

Kranjcar vise nije trener Dinama.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 18 sep 2016, 23:45

Pivopija je napisao/la:Kranjcar vise nije trener Dinama.
:clap: Konacno

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 sep 2016, 23:48

Pasha_car_aga je napisao/la:Pa ni na klupi ovog odrona nema, a stavljali su ga u repki čak i ispred Dzeke, a odavno je već bolji od Ibisevica :(

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
U pm, ovolika zavidnost u jednom postu odavno nisam vidio... :o :o Crkni jado, gledat ces Armina dugo, dugo godina u drzavnom dresu ;) A bogami i u ligi petice... ;)

Cico bye bye. :kafa:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2016, 10:48

sajo10 je napisao/la:U pm, ovolika zavidnost u jednom postu odavno nisam vidio... :o :o Crkni jado, gledat ces Armina dugo, dugo godina u drzavnom dresu ;) A bogami i u ligi petice... ;)
Nevezano za Armina, ali treba im trljati nos, sjetićeš se koliko se Ibišević omalovažavao zbog Armina, pohvataću te postove kad nađem vremena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 sep 2016, 11:59

Prerano ste poceli otpisivati Armina Hodzica i proglasavati ga promasajem. Da je pocetkom sezone u nesto losijoj formi to je cinjenica ali brzo zaboravljate da ovaj mladic do sada ima konstantu.
Presisao je BiH ligu kao tinejdzer, lani igrao sasvim dobro HNL i trenutno je u krizi.
Vedad je prozivljavao slicnu i puno dugotrajniju krizu kao formiran igrac. Armin je mlad igrac i bez podrske trenera je osudjen na neuspjeh. Sada je Kranjcar out pa cemo vidjeti. Vjerujem da ovako talentiran mladic nece propasti i da je ovo samo trenutna kriza koju svaki igrac prije ili kasnije dozivi. Oni su potpuno razliciti napadaci i trebaju nam obojica. Usudio bih se reci da nam je Armin i potrebniji jer bi on u buducnosti morao biti novi Vedad.
Nemamo ih bas puno na raspolaganju.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 20 sep 2016, 19:26

Strijelac u kupu protiv nekog nizeligasa.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 sep 2016, 19:11

Ni na klupi protiv Lokomotive, koja sezona za njega, nakon prosle godine ocekivao sam 20+ golova ove ali qurac...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 sep 2016, 20:44

neka predje u Herthu BSC i uzme mjesto Vedadu!

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 23 sep 2016, 20:49

bolje u neki slabiji klub tipa Lacio
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2016, 22:39

Peace je napisao/la:Da da, imam animozitet prema 2 najgora igraca trenutno u repci Ibisevicu i medunjaninu... normalno ako ne racunamo germaniju... jer oni su ipak dokazani nemaci pojma...
I dokle god se stari parmaci budu gurali, na ustrb mladjih i boljih poput Are, Cimirota, pa i malog Radeta, mi cemo hoblati fotelje i kauce ispred TV kad budu EP i SP; normalno bez nase repke...

I normalno da je Ibisevic gori igrac od Are... frajer ne zna nista fudbala... analfabeta obicna koja osim zavrsnice nema ništa... zato smo mi i sterilna repka sto nam on igra bitnu ulogu u napadu...
:kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Coolpanda24, Fudo, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hurem, kakarut, mercurial, ovisnik, perun, Sheyi, Zglavkar i 98 gostiju.