Nema većeg motiva..tuzlak1987 je napisao/la:Ma kakvo 6:0. Tu ne igra nista snaga ekipa vec motiv, to moze biti samo 1:0, 2:1mario11111 je napisao/la:Sta je dobro ako nastradaju prvu 6-0, neće ni trener na revanš doći hahahahaha

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nema većeg motiva..tuzlak1987 je napisao/la:Ma kakvo 6:0. Tu ne igra nista snaga ekipa vec motiv, to moze biti samo 1:0, 2:1mario11111 je napisao/la:Sta je dobro ako nastradaju prvu 6-0, neće ni trener na revanš doći hahahahaha
Zrinski nikad nije Velezu dao vise od 2 gola dok smo mi vama po tri-cetri znali. Bolji ste osam puta i prolazite ovu nasu djecu u to nema sumnje ali neke 6-0 7-0 stipu brato tako ste govorili i prosle godine pa jedva 1:0 sacuvaste. Iskreno prizeljkivao sam vas u 1/4 kad se pojacamo da to bude bas bitkamario11111 je napisao/la:Sta je dobro ako nastradaju prvu 6-0, neće ni trener na revanš doći hahahahaha
Ma dobro ne vjerujem ni ja 6-0 iako moze bit vrlo lako, samo govorim kako bi ruzno bilo u revansu za pun stadion kad bi bio..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zrinski nikad nije Velezu dao vise od 2 gola dok smo mi vama po tri-cetri znali. Bolji ste osam puta i prolazite ovu nasu djecu u to nema sumnje ali neke 6-0 7-0 stipu brato tako ste govorili i prosle godine pa jedva 1:0 sacuvaste. Iskreno prizeljkivao sam vas u 1/4 kad se pojacamo da to bude bas bitkamario11111 je napisao/la:Sta je dobro ako nastradaju prvu 6-0, neće ni trener na revanš doći hahahahaha
Za mjesec dana se puno toga promjeni ali ako omjer snaga bude kao sada onda lako moze biti golijada pod BB.Jedino sto velezu ide na ruku je raspored Zrinje u tom periodu ,mislim da Zrinja tada igra sa Sarajevom,Sirokim....Ali i protiv Borca je igrala druga ekipa pa je bilo 5-0tuzlak1987 je napisao/la:Ma kakvo 6:0. Tu ne igra nista snaga ekipa vec motiv, to moze biti samo 1:0, 2:1mario11111 je napisao/la:Sta je dobro ako nastradaju prvu 6-0, neće ni trener na revanš doći hahahahaha
U najmanju ruku nelagodna situacijaALOBOLA je napisao/la:Za mjesec dana se puno toga promjeni ali ako omjer snaga bude kao sada onda lako moze biti golijada pod BB.Jedino sto velezu ide na ruku je raspored Zrinje u tom periodu ,mislim da Zrinja tada igra sa Sarajevom,Sirokim....Ali i protiv Borca je igrala druga ekipa pa je bilo 5-0tuzlak1987 je napisao/la:Ma kakvo 6:0. Tu ne igra nista snaga ekipa vec motiv, to moze biti samo 1:0, 2:1mario11111 je napisao/la:Sta je dobro ako nastradaju prvu 6-0, neće ni trener na revanš doći hahahahaha
Haman u SB nisu u tokuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Cuj ovih iz Sirokog, nisu zadovoljni zdrijebom
Kako cu bit zadovoljan, kad smo mogli recemo Kozaru izvuc, a izvukli vas. Kakvi god daste sada opet ste jaci od dosta njih drugih. Uostalom vidjet cemo.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Cuj ovih iz Sirokog, nisu zadovoljni zdrijebom
Prosut ce spermu po velezu kao po tvom jeziku.High je napisao/la:Sretno Veležu protiv učesnika lige zla i urbicida.
Ovo je forum o sportu, ne o tvom fetišu i želji da te neko ponizi kao cistina. Educiraj se.UltrasNotRed je napisao/la:Prosut ce spermu po velezu kao po tvom jeziku.High je napisao/la:Sretno Veležu protiv učesnika lige zla i urbicida.
Zbogom fasisti!
Ocekujem sada tvoju jednosmjernu storiju o kandzijanju, kremoklopce.
Fetisu, cestitam. Ocekujem sibe i kandzije, to je tvoj ulazni fetis.High je napisao/la:Ovo je forum o sportu, ne o tvom fetišu i želji da te neko ponizi kao cistina. Educiraj se.UltrasNotRed je napisao/la:Prosut ce spermu po velezu kao po tvom jeziku.High je napisao/la:Sretno Veležu protiv učesnika lige zla i urbicida.
Zbogom fasisti!
Ocekujem sada tvoju jednosmjernu storiju o kandzijanju, kremoklopce.
Sjetiš li se, jadan ne bio, kad si, bez ikakve sramote, pisao da si bio žrtva u grupnjaku nacista?UltrasNotRed je napisao/la:
Fetisu, cestitam. Ocekujem sibe i kandzije, to je tvoj ulazni fetis.
Svakako, što ne znači da i taj sport nije politiziran i da o tom ne treba učiti neuke kicoše.Lillard je napisao/la:Kad High napiše "ovo je forum o sportu"![]()
Tebi su sinko carobne gljive sredile glooovu.High je napisao/la:Sjetiš li se, jadan ne bio, kad si, bez ikakve sramote, pisao da si bio žrtva u grupnjaku nacista?UltrasNotRed je napisao/la:
Fetisu, cestitam. Ocekujem sibe i kandzije, to je tvoj ulazni fetis.
Kakav si ti vic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.