A za koga navijas bas me zanima hadje bgt reci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
joj ja i navijanje, nisam neki navijac samo simpatizerhammers je napisao/la:hehe ma bice zanimljivo sigurno da kraja vjerujem da ce ih polahko sustizati do kraja i Juve i aBd na kraju i uzeti titulu...
A za koga navijas bas me zanima hadje bgt reci![]()
ahahha kako ne nadje nijedan klub makar hafnafjordurcalcio je napisao/la:joj ja i navijanje, nisam neki navijac samo simpatizerhammers je napisao/la:hehe ma bice zanimljivo sigurno da kraja vjerujem da ce ih polahko sustizati do kraja i Juve i aBd na kraju i uzeti titulu...
A za koga navijas bas me zanima hadje bgt reci![]()
![]()
al eto, za Velez jos od malih nogu, ali glupo mi reci da sam navijac kad ne idem na utakmice![]()
a kad sam bio mali pratio sam dosta talijanskih klubova imam neke koji su mi vise dragi, neki manje, neke mrzim (Lazio) itd... isto tako i drugim ligama, obicno neki manji klubovi iz inata ovim gloryhuntersima
hahaha suti lesinaruMont0 je napisao/la:Calcio navija za FiorentinuI Hammers je, samo nece da prizna
![]()
Sad ontopicI meni je malo krivo i malo zao sto Roma nije dobila, zakuhalo bi se opet, mada ni ovako nista nije iskljuceno..
ja sam fašista ali vise volim romucalcio je napisao/la:Prandelli je car, svaki klub koji on trenira sada i u buducnosti imace moje simpatije pa tako i Viola
@hammers, upravu si za Lazio, ne volim ih zbog fasizma a i nekako su mi antipaticni. ne volim ni Bolognu, to je bio Musolinijev klub.
Di Canio se bezveze glupirao, sto nije bio faca pa u West Hamu pokazao englezima koliko je naraslo zito u njegovom rodnom selu pokraj Rima?
hehe ne diraj mi ba Di Cania on je carcalcio je napisao/la:Prandelli je car, svaki klub koji on trenira sada i u buducnosti imace moje simpatije pa tako i Viola
@hammers, upravu si za Lazio, ne volim ih zbog fasizma a i nekako su mi antipaticni. ne volim ni Bolognu, to je bio Musolinijev klub.
Di Canio se bezveze glupirao, sto nije bio faca pa u West Hamu pokazao englezima koliko je naraslo zito u njegovom rodnom selu pokraj Rima?
cuj fasista, nidje veze.....fera je napisao/la:ja sam fašista ali vise volim romucalcio je napisao/la:Prandelli je car, svaki klub koji on trenira sada i u buducnosti imace moje simpatije pa tako i Viola
Di Canio se bezveze glupirao, sto nije bio faca pa u West Hamu pokazao englezima koliko je naraslo zito u njegovom rodnom selu pokraj Rima?jer kad sam bio mlađi zivio sam u rimu i svi oko menbe su navijali za romu tako da ih i ja od tada volim...
ne samo da mu spamamo po temi vec spamamo sa pricom o di Caniu, igracu najveceg neprijatelja i rivalahammers je napisao/la:hehe ne diraj mi ba Di Cania on je carcalcio je napisao/la:Prandelli je car, svaki klub koji on trenira sada i u buducnosti imace moje simpatije pa tako i Viola
Di Canio se bezveze glupirao, sto nije bio faca pa u West Hamu pokazao englezima koliko je naraslo zito u njegovom rodnom selu pokraj Rima?![]()
Cak se nalazi i u najboljem timu WHU ikada,obozavali su ga navijaci...A sto se tice Italije mrzim inter,milan i palermo simpatisem Juve i viole...
P.S. Al covjeku spamamo po temi![]()
![]()
ahahha mudar i Totti zna sta valjacalcio je napisao/la:haha zato je svako malo vremena povrijedjen i pauzira, to nemoze da igra od iznemoglosti, jadnik bas mi ga zao
nisam je vidio ali to neka sponzorusa sigurno. da nije uhvatila Schvajnija, uhvatila bi Riberyja ili koji vec naleti.....hammers je napisao/la:ahahha mudar i Totti zna sta valjacalcio je napisao/la:haha zato je svako malo vremena povrijedjen i pauzira, to nemoze da igra od iznemoglosti, jadnik bas mi ga zao![]()
![]()
Sry za offtopic![]()
jesi visio u Bastian Schweinsteigera PiCoke ko avion 17 god ha mislim da ima treba,a on ruzan ko lopov hebu kevu
![]()
Shrek haha,joj o cemu mi pricamo sta uradismo sa temecalcio je napisao/la:haha Rooney ljepotan..... njemu ni to 50% ne pomaze, i dalje je Shrek
Negdje sam procitao da Interu nije dosudjen penal vec cijelu godinu dana, zadnji bio u martu proslu godine... nemam pojma jeli istinaNerko_Juventino je napisao/la:Inter Would Be Fourth Without Refereeing Errors - Study
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.