Koliko ja znam, Gadžo je imao daMu se usprostaviti onim što su se uhljebili u MUP-u. Glasam za njega, a ne za DF, nisam još siguran za koju ću stranku glasati za GV, nećkam se između Naše stranke i još par njih. Kontam ako je čovjek imao daMu da se nosi sa onim ljudima, imat će ih i da se nosi sa GV, a pogotovo sa svojim velikim vođom Željkom. Sad, moRe bit da nisam u pravu, ali, eto, kockao bih se s njim.Probisvjet je napisao/la: Pomoci ce Jasminu jer ce puhati u isti qurac. Jucer se Niksic i Komsic dogovorili. Komsic i DF je izdao svoje birace.
Danas je u Sarajevu održan sastanak predsjednika političkih partija građansko-lijeve orijentacije. Sastanku su prisustvovali Željko Komšić (Demokratska fronta), Predrag Kojović (Naša stranka), Nermin Nikšić (Socijaldemokratska partija BiH) i Reuf Bajrović (Građanski savez), a razgovaralo se o političkoj situaciji u zemlji, saopćeno je nakon sastanka, prenosi agencija Patria.
Usaglašen je zajednički stav...

Vidiš, nisam uzeo u razmatranje da će većina ljudi opet glasati za Jasmina, mada mi se čini da je svima ga više preko glave. Ovo govorim barem o onim krugovima u kojim se krećem, hebiga, ne mogu ja ispipati puls cijelog gradawobly92 je napisao/la: Jednostavno, imaš bruku ljudi koji sigurno garantovano neće dati glas faraonu, ali ne znaju kome će još uvijek. Uglavnom žele promjene i nije u tolikoj mjeri nije ni bitno ko će, samo da ovaj ode. Faraon ima svoje sigurne glasače i ima prednost i pored svega još uvijek jer takav smo mi narod.
Sad kod većine je dvojba Bato vs. Gadžo. Npr. imaš 10.000 takvih , a ako se upolove glasovi, 5k jednom - 5k drugom, to je velika brojka. A barem još 2-3k glasova Bati bi moglo da donese pobjedu.

Sve kad se sabere, ne može čovjek biti pametan kuknjava