FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordoakapitar
Re: FK Sarajevo
Siguran sam da cemo ga primiti dole. Eh sad, hocemo li dati 1,2,3 ili nijedan, to sa ovom ekipom ni Dzemila ne bi mogla prognozirati. Nisam optimista i mislim da gubimo u Listici...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Imam neku teoriju da nam je glavati "skaut" iliti ga nama poznati majkl jednostavno izazivao bogove i prizivao nesrecu kad god bi se njegova glava nasla u blizini kosevskog terena... Zato smo ma kako dobar tim imali gubili od slavije, mladosti, rudara i slicnih... E sad dolaskom Cale i odlaskom glavate nesrece bogovi vise nisu ljuti na nas. I ma koliko losu ekipu imali mi jednostavno ne mozemo izgubiti.
Drzite majkla glavonju sto dalje od listice, zakljucajte ga u sobu, ugasite mu internet, i listica pada glatko 0:2
Drzite majkla glavonju sto dalje od listice, zakljucajte ga u sobu, ugasite mu internet, i listica pada glatko 0:2

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Tesko da mi njega uopste mozemo dovest. Mi smo njega ispalili prije nego je otisao u Slobodu. Nije za kone potpisao jer je dao rijec nama tako da ne vjeeujem da ce se dovesti u situaciju da ga opet ispalimo.Evander je napisao/la:Mi MORAMO sad zaganjati Ordagica i na sve nacine pokusati ga dovesti. Dati za njega nekih 150 000€ bila bi odlicna investicija, a vjerujem da bi ga mogli dovesti za tu cifru, ako se ko iz inostranstva ne umijesa.
Mada ako ima para u klubu dosao bi on, al sumnjam da ima

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Dovoljno je pokazati:
Najpoganiji peksini i miševi mekinjaši.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne stoji ti ovo drug bez HM nemaju motiv, oni uvjek imaju motiv kad igraju sa nama. Mi nismo ni celik koji se raspada dobili a ti ga navede kao primjer i ispod da je normalno da Slobodu dobijemo.Esport je napisao/la:Ja nikako ne razumijem, otkud respekt ka Slobodi, bez HM oni su 50% lošiji, sada ih nema ko natjerati da trće.
Nevjerujem da će za ovaj vikend moći pobjediti Radnika.
I da nisu u situaciji u kakvoj su sada (raspadaju se kao Čelik), i sa ovom ekipom normalno je da ih pobjedimo.
Al sa ostatkom posta bih se mogao slozit da trebamo hrabro igrat i ne planirat da smo vec izgubili te bodove.
Mozda bi nedostatak HM na taktickom planu trebalo biti nasa sansa.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Nas najbolji sudija u ovom trenutku. Sudio nam par derbija, sudio nam protiv slobode na kosevu, u svakom slucaju vise nam je znao pomoci nego odmociThrillerHz je napisao/la:Kakav je ovaj Valjic prema nama do sad bio ? Nesto mi svaki put zazvuci to ime kad nam sudi, al nikako da upamtim jel nam ''godi'' il nas ''ubi'' ?
Fale im Brekalo, Sesar i Coric hmm... Po meni 3 kljucna igraca, necu rec da imamo sansu, ali i bod dole je ko planina realno gledano, posto ja nmg bit realan kad je Sarajevo u pitanju tako da idemo po 3 boda !

Tesko je bilo sta prognozirati, jer mi dole jednostavno ne znamo igrati. I sa jacim ekipama dole smo gubili utakmice, tako da je suludo dati neku prognozu. Idemo jako pa sta bude..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Istocnu tribinu sto prije zatvorit, raspustit i srusit.
mirzatele je napisao/la:A pocinjemo sa 3 u nedjeljuSabinho je napisao/la:Bio bih zadovoljan i sa 8 bodova iz naredna cetiri meca, iako ocekujem 10. Idemooo momci pokazite koliko mozete!
Takvu priću volim,I

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako nista, ima jaka ''leđa''..f0rest1946 je napisao/la:Bivši generalni direktor Fudbalskog kluba Sarajevo Dino Selimović novi je direktor marketinga BBI banke u bosanskohercegovačkoj prijestolnici.
Bivši prvi operativac Bordo kluba već je preuzeo novu dužnost na koju dolazi nakon nekoliko godina angažmana u sportu.
Podsjećamo, tokom njegovog mandata u klubu s Koševa, desile su se velike promjene koje su omogućile dolazak malezijskog milijardera Vincenta Tana u bh. fudbal.
Sam tim je za Selimovićevo vrijeme osvojio titulu prvaka države i jedan trofej nacionalnog kupa načinivši velike organizacijske pomake.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ShofaII je napisao/la:Ne stoji ti ovo drug bez HM nemaju motiv, oni uvjek imaju motiv kad igraju sa nama. Mi nismo ni celik koji se raspada dobili a ti ga navede kao primjer i ispod da je normalno da Slobodu dobijemo.Esport je napisao/la:Ja nikako ne razumijem, otkud respekt ka Slobodi, bez HM oni su 50% lošiji, sada ih nema ko natjerati da trće.
Nevjerujem da će za ovaj vikend moći pobjediti Radnika.
I da nisu u situaciji u kakvoj su sada (raspadaju se kao Čelik), i sa ovom ekipom normalno je da ih pobjedimo.
Al sa ostatkom posta bih se mogao slozit da trebamo hrabro igrat i ne planirat da smo vec izgubili te bodove.
Mozda bi nedostatak HM na taktickom planu trebalo biti nasa sansa.
Sa Željinim isprdkom(Kurtić) na klupi, smo bili sretni da ne gubimo.
Ćala je druga priča. Iz utakmice u utakmicu ide na bolje(malo pomalo, presporo), treba vremena da se istjera smrad koji je Kurtič ostavio na klupi, terenu i u glavama i nogama igraća.
Jasno je da će Slobodini igraći imati motiv, kada igraju protiv nas, dižu cijenu, ko će ih kupiti zimus.

-
- Kontakt:
Ja nikad ne mogu unaprijed nekom reci da ce nas pobjediti jednostavno mi smo sarajevo mozemo svakog pobjedti u svako doba zato molim sacekajmo kraj utakmice
-
- Kontakt:
Pavlovic hodzic balic novakovic ivetic dva zadnja vezna mihojevic saric krila hebibovic bekic centralni vezni cetkovic i u napadu ahmetovic . posljednji pola sata dulja i radovac
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja bih Samira umjesto Cetkovica na toj poziciji.bordobijeli je napisao/la:Pavlovic hodzic balic novakovic ivetic dva zadnja vezna mihojevic saric krila hebibovic bekic centralni vezni cetkovic i u napadu ahmetovic . posljednji pola sata dulja i radovac
ZZ
Najodvratniji klub na planeti. Valjda nase balerine pokazu muda u nedjelju.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
U koliko je izvlacenje parova za KUP?
i kad je tesko ti nemoj stati, dobro znaj sve cu tebi dati
dusu ponos zivot svoj, vjecno s tobom sjever tvoj
1946
dusu ponos zivot svoj, vjecno s tobom sjever tvoj
1946
12h.
Pavlovic
Kadusic Balic Novakovic Ivetic
Mihojevic Saric
Hodzic Radovac Al. Bekic
Ahmetovic
Kadusic Balic Novakovic Ivetic
Mihojevic Saric
Hodzic Radovac Al. Bekic
Ahmetovic
SARAJEVO
Jel se Saric oporavio?
Mater u po pic.ke.High je napisao/la:Dovoljno je pokazati:
Guzice bi dao da se ovi nasi manekeni zainate i uzmu ih dole.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- f0rest1946
- Kontakt:
JesteAdiFKS je napisao/la:Jel se Saric oporavio?