Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dobro, spas je u uvlacenju u stranacke guzice i lizanju istih. Hvala Bogu pa nisam u toj situaciji. Zelim vam sve najbolje i da pobijedite na ovim izborima. Podjela BiH je onda potpunaCoraco je napisao/la: Ne, spas je u uvlačenju u stranačke zicegu i lizanju istih.
Jesam se ja gudro il ovaj ladno reče da ima TE u Banovićima?DoeTz je napisao/la:
zato što SDA/SBB nemaju drugog načina da smijene SDP u Tuzli nego ovako, pametan im je to potez, ne možeš reći da nije.staragarda je napisao/la:Zašto se Bati potura nekakvo Bosnjacko jedinstvo i jednoumlje...on nije kandidat a ni član SDA....
Heller je napisao/la:Jesam se ja gudro il ovaj ladno reče da ima TE u Banovićima?DoeTz je napisao/la:![]()
![]()
Cuj,nemaju drugog načina...Pa gdje Batu iskopase onda...čovjek voli popit a i katolkinju oženiocoelho41 je napisao/la:zato što SDA/SBB nemaju drugog načina da smijene SDP u Tuzli nego ovako, pametan im je to potez, ne možeš reći da nije.staragarda je napisao/la:Zašto se Bati potura nekakvo Bosnjacko jedinstvo i jednoumlje...on nije kandidat a ni član SDA....
Ima taj projekt. Evo ti dugometražni film o njemu.Heller je napisao/la:Ko i aerodrom u Trebinju. Tehnicki neizvodivo.
I ima plavo odijelo koje ne skida sa sebe. Svi kandidati su odron. Od Bate neuspješnog ministra, preko Berbica neuspjesnog privatnika sa 50 propalih poslova u gradu, Jasmina dokazano lošeg gradonačelnika, sa ovim ostalim nisam upoznat, sa Amirom Malkočević sam prije par dana igrom slučaja sjedio na kafi žena je blago rečeno plitka, trača svoje protivkandidate baš onako ženski, ne znam stvarno kako takvi ljudi mogu Tuzlu pokrenuti ka naprijed.staragarda je napisao/la:Cuj,nemaju drugog načina...Pa gdje Batu iskopase onda...čovjek voli popit a i katolkinju oženiocoelho41 je napisao/la:[zato što SDA/SBB nemaju drugog načina da smijene SDP u Tuzli nego ovako, pametan im je to potez, ne možeš reći da nije.![]()
![]()
nemaju vode i krečnjaka, gasi mješalicu motaj kabloveVolimTz je napisao/la:Ima taj projekt. Evo ti dugometražni film o njemu.Heller je napisao/la:Ko i aerodrom u Trebinju. Tehnicki neizvodivo.![]()
SAMOOOOO GOOOOOOOOOO
nit strucnog kadra, nit radne snage, nit velike rijeke ili jezera u blizini 101 stvar faliHeller je napisao/la:nemaju vode i krečnjaka, gasi mješalicu motaj kabloveVolimTz je napisao/la:Ima taj projekt. Evo ti dugometražni film o njemu.Heller je napisao/la:Ko i aerodrom u Trebinju. Tehnicki neizvodivo.![]()
SAMOOOOO GOOOOOOOOOO
Drago mi je da su se tebi oci otvorile po pitanju Jasmina.tuzlak1987 je napisao/la:Al Fule na debati hoce da udara covjeka nekog
Haha znam ovog čovjeka onako fino, njega je Đasmin dobro uništio u prošlosti.DoeTz je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.