To je to, imas par milja sigurno da razmisljaju "dobar je Gadzo al nece on dobit pa necu za njega", a par milja je puno...Coraco je napisao/la:@pinoglavi, Ma mene nervira ovo što SDASBB i SDP u Tuzli odvlače i previše pažnje. A ovamo imaš čovjeka kojem su jajkana ogromna, i niko mu ne daje pažnju.
Evo i Franto npr. skreće pažnju kako SDA patološki mrzi Slobodu i pokušava da je ugasi i nabili su joj dugove, a zažmirio na to ko je htio ugasit Slobodu fuzijom sa Olimpicom.
Isto je zažmirio na to ko je ugasio KK Slobodu i formirao novi klub i ubacio svoje ljude. Sigurno i to SDA.
Kao nema alternative SDP-u u Tuzli
Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa nažalost. Ljudi nemaju svoj stav i prate stado. Nije ni čudo što se po netu vrte slike ovaca na biračkim mjestima.pinoglavi je napisao/la:To je to, imas par milja sigurno da razmisljaju "dobar je Gadzo al nece on dobit pa necu za njega", a par milja je puno...Coraco je napisao/la:@pinoglavi, Ma mene nervira ovo što SDASBB i SDP u Tuzli odvlače i previše pažnje. A ovamo imaš čovjeka kojem su jajkana ogromna, i niko mu ne daje pažnju.
Evo i Franto npr. skreće pažnju kako SDA patološki mrzi Slobodu i pokušava da je ugasi i nabili su joj dugove, a zažmirio na to ko je htio ugasit Slobodu fuzijom sa Olimpicom.
Isto je zažmirio na to ko je ugasio KK Slobodu i formirao novi klub i ubacio svoje ljude. Sigurno i to SDA.
Kao nema alternative SDP-u u Tuzli
Ista vrsta ili podvrsta ovaca su oni koji ne žele da glasaju.
-
- Kontakt:
@Franto
Ne znam ni sam za koga. Svaki dan ih analiziram, pratim. Za sad su sve govvna za mene.
Ne znam ni sam za koga. Svaki dan ih analiziram, pratim. Za sad su sve govvna za mene.
- FrantoBauzek
I za mene su. Samo znam da necu za SDA. Najradije bih za Gadzu, ali ovi su se pomamili i sad iako nisam htio niti namjeravao, razmisljam da dam Jasminu glas.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@Franto
Najradije bih da imamo dva kruga glasovanja. Da u prvom krugu glasovanju prva dva kandidata prodju u drugi krug i onda da glasamo opet. Vjeruj mi, da bi Gadzo uzeo. Bilo bi posteniji.
Ovako nominalna ljevica podijeljena, ali zato nacionalisti SDA-SBB-HDZ se cuvaju zajedno.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
gledam vijece tuzle i vidim 11 sdp, 6 sda, 1 nezavisni, 3 SBB, 3 za boljitak, 2 BOSS, 2 HDZ, 2 TA, 1 SZBIH. Odem na rezultatte izbora iz 2012 i vidim da je sdp imao priblizno 12 900 a Jasmin sam 24 029. E sad koliko god se nama to sviđalo ili ne mora mu se priznati da je odličan manipulator kad pored praktično manjine u vijeću uspjeva progurati čudne građevinske poduhvata, prebacivanja para onako, trosenje para javnih opcinskih preduzeca kao centralno ili vodovod onako, kako mu se hoce.
& $ ?
-
- Kontakt:
Gradonačelnik je glavni kakvo vijeće, lako se manipuliše i dogovara s vijećnicima oni su tu da zarade a 4 godine brzo prođu
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
to i govorim Jasmin je takav manipulator da mu se mora odati priznanje. Prebacio je krivicu na SDP a on se sa svim vijecnicima dogovori i njegovo opet prođe.sviunapad1010 je napisao/la:Gradonačelnik je glavni kakvo vijeće, lako se manipuliše i dogovara s vijećnicima oni su tu da zarade a 4 godine brzo prođu
& $ ?
- Institut13
- Kontakt:
Jel iko bio na ovoj debati u hotelu ? Sramotno je da nijedna televizija nije organizovala neku debatu za gradonacelnika ili barem prenosila ovu...
Kamo sreće da Gadžo može biti pobjednik izbora, svi će da se podijele na crvene i zelene a ovi što bi nešto mogli da naprave će da ispuše na izborima
ja sam u komisiji na glasanju, šlagirat ću se kad bude prebrojavanje glasova
ja sam u komisiji na glasanju, šlagirat ću se kad bude prebrojavanje glasova
Forza Milan!
- Institut13
- Kontakt:
Ja nema šanse da dam ovom SDP-u glas, izašli su sa najslabijom listom ikada i mislim da zaslužuju kaznu. Naša stranka mi je super, a za gradonačelnika samo ne želim da vidim Jasmina.
Iskreno, ako pričamo o politici zanima me kako bi SDA uradila neke stvari, ali 4 godine na vlasti nose i ogromne rizike sa sobom. Nije to ni kratak period...
Iskreno, ako pričamo o politici zanima me kako bi SDA uradila neke stvari, ali 4 godine na vlasti nose i ogromne rizike sa sobom. Nije to ni kratak period...
Zadnja izmjena: Institut13, dana/u 22 sep 2016, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
http://www.fak.tor.ba/vijest/sueljavanj ... ube-215978
joj koride
Ali mora se priznat, sto mu ucera Bato na ovom 3. klipu

joj koride
Ali mora se priznat, sto mu ucera Bato na ovom 3. klipu

Pozdrav,klma1 je napisao/la:gledam vijece tuzle i vidim 11 sdp, 6 sda, 1 nezavisni, 3 SBB, 3 za boljitak, 2 BOSS, 2 HDZ, 2 TA, 1 SZBIH. Odem na rezultatte izbora iz 2012 i vidim da je sdp imao priblizno 12 900 a Jasmin sam 24 029. E sad koliko god se nama to sviđalo ili ne mora mu se priznati da je odličan manipulator kad pored praktično manjine u vijeću uspjeva progurati čudne građevinske poduhvata, prebacivanja para onako, trosenje para javnih opcinskih preduzeca kao centralno ili vodovod onako, kako mu se hoce.
Što se tiče GV grada Tuzle, njega sačinjavaju 31 vijećnik i prema prošlim izborima imali su većinu uz SDPovih 11mandata plus 2 iz BOSSa koji su godinama njihova desna ruka i 3 glasa iz stranke za boljitak. Uz njegovu dominantnu pobjedu ima bezrezervnu podršku za bilo koji zakon, prebacivanje love i trošenje gdje god mu se prohtije. Razlog što je imao duplo više glasova od svoje stranke je taj što su za njega glasale osobe iz reda onih stranaka koje nisu imale svog kandidata za načelnika (prvenstveno HDZ, Stranka za boljitak, BOSS, TA, Naša stranka, itd.) gdje se on za uzvrat pobrine o naseljima gdje većinom živi Hrvatsko stanovništvo od kojih dolazi ta podrška (pr. Par selo, Dragunja, Dokanj, itd.) i u toku svog mandata pogura mnoge inicijative od stranaka koje su mu obezbjedile glasove na izborima.
Ove godine neće tako dominantno pobijediti niti će lako doći do većine unutar GV jer sada uz koaliciju imamo i DF kojeg nije bilo na prošlim lokalnim izborima. Tu će izgubiti par hiljada glasova, što u izborima za načelnika što za sastav GV-a. Najidealnije bi bilo da za načelnika bude izabran neko ko neće lagano prebacivati lovu s jednog projekta na drugi, prodavati zemljišta i slično.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bato veceras na debati: "Niko iz Banovica, Kalesije, a Bogami i Islamovca kod Rahica nece upravljati ovim gradom"

A Bgm neće ni potomak jedne od najstarijih Tuzlanskih porodica.tuzlak1987 je napisao/la:Bato veceras na debati: "Niko iz Banovica, Kalesije, a Bogami i Islamovca kod Rahica nece upravljati ovim gradom"

NKMramor je napisao/la:A Bgm neće ni potomak jedne od najstarijih Tuzlanskih porodica.tuzlak1987 je napisao/la:Bato veceras na debati: "Niko iz Banovica, Kalesije, a Bogami i Islamovca kod Rahica nece upravljati ovim gradom"

Nad tobom sunce najljepše sja
. .nisam ni za Batu (zbog politike SBB koja mi se ne sviđa) a još manje za Jasmina (dosta te je više u piičku materinu). Borba za Grad Tuzlu će se voditi između ova dva kandidata i svako glasanje za bilo koga drugog je samo bacanje glasova u prazno. S obzirom da mi je dosta više Jasmina i njegove politike, ovaj put glasam za Batu. Predlažem svim slobodašima da, ma koliko im bilo mrsko, izdvoje par minuta vremena i pošaljemo u historiju faraona Tuzle, za sva vremena. . . .
- FrantoBauzek
Aj procitaj sto drugi pisu, vezano za njihovog kandidata i kako ce oni to odraditi. Drago mi je da ste pokazali pravo lice. Uvijek prije Jasmin nego patoloski mrzitelji svega sto ima veze sa Slobodom.Coraco je napisao/la:Pa ti spominješ na temi Tuzla chat kako bi glasao za Gadžu, al znaš da neće proći pa ćeš radije dati Jasminu glas.FrantoBauzek je napisao/la:Cijelo vrijeme spominjem Gadzu, kao nekog ko moze da korupciju i u sportu iskorijeniti, a vi se pravite ludi. Maske su pale
Nekom je obraz djon, nekom svetinja. Meni je i moj obraz i moj klub svetinja.
Sloboda nije Azmir. 100 godina tradicije i tesku historiju ima nas klub, od zabrane rada pa do svakojakih pritisaka.
Bila je ideja o fuziji, ali je ostala samo prazna ideja koja nije sprovedena u praksi. To ne mozes porediti s ovim sto je SDA uradila, jer je klub bio u velikim dugovima i trazila su se rjesenja. Ideja, prilicno neozbiljna. Nije nikad ni zazivjela. Sto se tice KK, tu imas svakakvih ljudi sa razlicitim zaledjima, koji su odgovorni. Klub je ugasen, jer nije vise mogao biti finansiran.Coraco je napisao/la: Spominješ kako je SDA uništila i nabila dugove Slobodi, a nećeš da spomeneš ko je htio fuziju s Olimpicom. Nećeš da spomeneš koja stranka je ugasila KK Slobodu i oformila novi klub sa svojim ljudima. Na ove činjenice žmiriš, i samo ti je argument kako sda mrzi Tuzlu i Slobodu.
Ko god se sjeca tih dana, zna sto se dogadjalo u Tuzli. Samo ljudi sa pamcenjem ribice ili ovi mladji mogu podrzavati ovo

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje je to Bato pokazao da mrzi Slobodu?
Jasmin je pokazao bezbroj puta da ga boli briga za Slobodom. A u ovih zadnjih 10 dana pokazuje i da je mrzi i da ne postuje njene navijace i gradjane Tuzle tako sto instalira lopove i narkomane da je vode.
A SDP je ugasio Ditu. To bar znaju i ptice na granama i da je se ugasila da Berba ima svoj klub privatni.
Ideja o fuziji je bila vec gotova. Sa Mramorom dogovoreno, Sloboda u kantonalnu. A sa lopovom Gracicem je se razgovaralo za fuziju sa Olimpikom i drzali se sastanci. Ali covjek nije zelio da prihvati dugove i pobjegao. Iako je gradska uprava 100% bila za to i u tome.
Jasmin je pokazao bezbroj puta da ga boli briga za Slobodom. A u ovih zadnjih 10 dana pokazuje i da je mrzi i da ne postuje njene navijace i gradjane Tuzle tako sto instalira lopove i narkomane da je vode.
A SDP je ugasio Ditu. To bar znaju i ptice na granama i da je se ugasila da Berba ima svoj klub privatni.
Ideja o fuziji je bila vec gotova. Sa Mramorom dogovoreno, Sloboda u kantonalnu. A sa lopovom Gracicem je se razgovaralo za fuziju sa Olimpikom i drzali se sastanci. Ali covjek nije zelio da prihvati dugove i pobjegao. Iako je gradska uprava 100% bila za to i u tome.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 sep 2016, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tuzlak04 je napisao/la:. .nisam ni za Batu (zbog politike SBB koja mi se ne sviđa) a još manje za Jasmina (dosta te je više u piičku materinu). Borba za Grad Tuzlu će se voditi između ova dva kandidata i svako glasanje za bilo koga drugog je samo bacanje glasova u prazno. S obzirom da mi je dosta više Jasmina i njegove politike, ovaj put glasam za Batu. Predlažem svim slobodašima da, ma koliko im bilo mrsko, izdvoje par minuta vremena i pošaljemo u historiju faraona Tuzle, za sva vremena. . . .

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ako mogu izdvajati novac za OKK,mogli su i za Ditu,reprogram je mogao biti potpisan,nije bilo volje,i previse kriminala,prije svega Aida Berbica,imali su sve,istoriju,titule,kupove,publiku.....sve....mogli su,nisu htjeli....Fuzija je bila gotova stvar,ali ne bih sa tobom raspravljao,neupucen si...FrantoBauzek je napisao/la:Aj procitaj sto drugi pisu, vezano za njihovog kandidata i kako ce oni to odraditi. Drago mi je da ste pokazali pravo lice. Uvijek prije Jasmin nego patoloski mrzitelji svega sto ima veze sa Slobodom.Coraco je napisao/la:Pa ti spominješ na temi Tuzla chat kako bi glasao za Gadžu, al znaš da neće proći pa ćeš radije dati Jasminu glas.FrantoBauzek je napisao/la:Cijelo vrijeme spominjem Gadzu, kao nekog ko moze da korupciju i u sportu iskorijeniti, a vi se pravite ludi. Maske su pale
Nekom je obraz djon, nekom svetinja. Meni je i moj obraz i moj klub svetinja.
Sloboda nije Azmir. 100 godina tradicije i tesku historiju ima nas klub, od zabrane rada pa do svakojakih pritisaka.
Bila je ideja o fuziji, ali je ostala samo prazna ideja koja nije sprovedena u praksi. To ne mozes porediti s ovim sto je SDA uradila, jer je klub bio u velikim dugovima i trazila su se rjesenja. Ideja, prilicno neozbiljna. Nije nikad ni zazivjela. Sto se tice KK, tu imas svakakvih ljudi sa razlicitim zaledjima, koji su odgovorni. Klub je ugasen, jer nije vise mogao biti finansiran.Coraco je napisao/la: Spominješ kako je SDA uništila i nabila dugove Slobodi, a nećeš da spomeneš ko je htio fuziju s Olimpicom. Nećeš da spomeneš koja stranka je ugasila KK Slobodu i oformila novi klub sa svojim ljudima. Na ove činjenice žmiriš, i samo ti je argument kako sda mrzi Tuzlu i Slobodu.
Ko god se sjeca tih dana, zna sto se dogadjalo u Tuzli. Samo ljudi sa pamcenjem ribice ili ovi mladji mogu podrzavati ovo
fuzija je bila samo farsa,sloboda bi se ugasila,a olimpic promjenio ime u Sloboda olimpic....ali u zadnji cas vidio nijaz da nema potporu navijaca cak je i odigrao utakmicu da vidi na tusnju,jasmin rekao nema novca iz grada koliko ovaj trazio,i to je to propalo.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 22 sep 2016, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.