Jedan od clanova grupe vidjen danas sa Imamovicem

Jedva cekam subotu,bice zanimljivije od tekme

AZMIR HUSIC !!!!!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
tako :kafa:NKMramor je napisao/la:Šansa za #saketanje. :urnebes:
Nisam spominjao politicke stranke u tom komentaru. Samo sam spominjao Azmirov plan u cijeloj prici. Meni ne predstavlja problem da on bude vlasnik, pa i engleski klubovi imaju vlasnike. Ali nije sve tako crno/bijelo, kao sto se pokusava predstaviti.NKMramor je napisao/la: O poltici na tuzlanskom chatu, da ne zabacujemo temu na kojoj bi trebali pisati o sportu.To je jedini razlog, ništa lično.
Imas iznadharry_90 je napisao/la:Jel ima gdje to saopstenje da i ja procitam,posto nemam fb![]()
Jedan od clanova grupe vidjen danas sa Imamovicem![]()
Jedva cekam subotu,bice zanimljivije od tekme![]()
AZMIR HUSIC !!!!!
pa i Azmir je bio clan proslih uprava, tj prosle uprave ako me sjećanje ne vara.harry_90 je napisao/la:Nema kod Azmira kao kod proslih uprava...cilj je vratit Azmira,a ove neprijatelje Slobode rastjerati sa Tusnja..duse prodane..![]()
Pa druže stadion je bio Slobodin dok nije prebačen gradu jer mu je prijetila pljenidba. Preko stadiona Mirsad Muharemagić i Dževad Šećerbegović potroše 300.000 maraka godišnje, gdje odu te pare? Tako da ne vidim u čemu je problem. Pare nije halalio i pametan je. Koja bi budala halalila tri miliona maraka bolan. Grad je postavljao prošle uprave koje su napravile dug i treba da ga vrati. Postavio je i ovu upravu, "sportskog direktora" i odbor za hitnost protivno statutu, a taj isti odbor za hitnost je u roku 7 dana uspio razj.eb.at klub.FrantoBauzek je napisao/la: Stadion sa lokacijom vrijedi oko 10 miliona maraka, a to nije malo. Cilj je gospodina Husica da se stadion prepise pravnom subjektu FK Slobodi.
Gospodin Husic je dao pozajmnice klubu u iznosu od 3 miliona KM, koja su ujedno i potrazivanja gospodina Husica prema FK Slobodi. Nije on te pare halalio. Kada se izglasa zakon da sportski kolektivi budu mogli biti uredjeni kao dd ili dionicko drustvo ili neki drugi pravni oblik, on te pozajmnice moze lako prebaciti u dionice i na taj nacin postati vecinski vlasnik fudbalskog kluba Sloboda.
Kada kupujes neku firmu, kupujes je i sa dugovanjima. Gospodin Husic zeli da grad dobar dio duga kluba preuzme na sebe i hoce stadion u vlasnistvu FK Slobode, koji je od izuzetne trzisne i imovinske vrijednosti. Cini mi se pak, da Azmir manipulira svjesno sa cijelom situacijom i nama navijacima, jer ima i svog interesa u cijeloj prici.
Nemam ja problem sa tim, zelim da klub bude sto bolji i jaci, i svi veliki klubovi su u necijem privatnom vlasnistvu. Najbitnije mi je da ostane simbol cega je i bio i da postize rezultate.
Ti da si imalo pratio istupe husića nebi take nebuloze pisao. Od izgradnje stadiona do 2008 stadion je bio u vlasnistvu FK Sloboda, tada se osunuje JU Gradski stadion Tusanj iziz nama poznatih razloga. Za 8 Godina samo na plate i funkcionisanje stadiona po JU izdvojeno je 2,5 mil maraka. gospodin Husić je trazio da se stadion vrati slobodi a da u dogledno vrijeme ako se nađe modus urade neke upravljacke strukture pa cak i koncesija, al da u ugovoru stoji da taj stadion moze sluzit samo toj svrsia ne posle rusenju i izgradnji nekih stambenih jedinica. Ako je neko spreman gradu platit lokaciju i troskove izgradnje stadiona sta je problem dat i prodat makar će u budzetu ostat svaki mjesec 300 000 a ne proizvodit troskove ko sada.FrantoBauzek je napisao/la:Nisam spominjao politicke stranke u tom komentaru. Samo sam spominjao Azmirov plan u cijeloj prici. Meni ne predstavlja problem da on bude vlasnik, pa i engleski klubovi imaju vlasnike. Ali nije sve tako crno/bijelo, kao sto se pokusava predstaviti.NKMramor je napisao/la: O poltici na tuzlanskom chatu, da ne zabacujemo temu na kojoj bi trebali pisati o sportu.To je jedini razlog, ništa lično.
Stadion sa lokacijom vrijedi oko 10 miliona maraka, a to nije malo. Cilj je gospodina Husica da se stadion prepise pravnom subjektu FK Slobodi.
Gospodin Husic je dao pozajmnice klubu u iznosu od 3 miliona KM, koja su ujedno i potrazivanja gospodina Husica prema FK Slobodi. Nije on te pare halalio. Kada se izglasa zakon da sportski kolektivi budu mogli biti uredjeni kao dd ili dionicko drustvo ili neki drugi pravni oblik, on te pozajmnice moze lako prebaciti u dionice i na taj nacin postati vecinski vlasnik fudbalskog kluba Sloboda.
Kada kupujes neku firmu, kupujes je i sa dugovanjima. Gospodin Husic zeli da grad dobar dio duga kluba preuzme na sebe i hoce stadion u vlasnistvu FK Slobode, koji je od izuzetne trzisne i imovinske vrijednosti. Cini mi se pak, da Azmir manipulira svjesno sa cijelom situacijom i nama navijacima, jer ima i svog interesa u cijeloj prici.
Nemam ja problem sa tim, zelim da klub bude sto bolji i jaci, i svi veliki klubovi su u necijem privatnom vlasnistvu. Najbitnije mi je da ostane simbol cega je i bio i da postize rezultate.
Mislio on da kupi stadion 3 god nakon sto je u klubu, pa da eksploatise dok je ziv. Bilo je Slobode i prije njega i biti ce. 1919. P.S. Povedi igrace sa sobom u Slogu Simin Han.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.