FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 22 sep 2016, 18:42

Jel ima gdje to saopstenje da i ja procitam,posto nemam fb ;)

Jedan od clanova grupe vidjen danas sa Imamovicem :kafa:

Jedva cekam subotu,bice zanimljivije od tekme :lol:

AZMIR HUSIC !!!!! :kralj:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 22 sep 2016, 18:44

Sta se sve neće pročitati na fb vezano za Slobodu,ustani TITO da legnem ja.Jedan jedini AZMIR HUSIC

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2016, 18:45

NKMramor je napisao/la:Šansa za #saketanje. :urnebes:
tako :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 sep 2016, 18:47

Saopstenje su napisali da vide reakciju naroda.
Eno Indir i Jasmin kupili maramice i brisu jedan drugom sline i cmizdre.
Svi na C tribinu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 sep 2016, 18:49

Danas je oko 2 sata u istočnom dijelu grada gospodin privrednik indir sjedio sa jakim privrednikom sendaom, pa vidis na kraju da gospoda vide da će zapad bit pun pa je praskastim privrednicima smanjila ulaz na 3 km a teskoj industriji ostavila na 10. svaka cast kako lijepo moke sa tutankamonom drugim okreće narod protiv drugog. Nemojmi kuhat između sebe nek daje podrsku onaj kome hoće al ovo je vise perfidno postalo. Cickovo ulje neće uć na pomoćni stadion ako nema 100 km u dzepu.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 sep 2016, 18:49

NKMramor je napisao/la: O poltici na tuzlanskom chatu, da ne zabacujemo temu na kojoj bi trebali pisati o sportu. :kafa: To je jedini razlog, ništa lično. :D
Nisam spominjao politicke stranke u tom komentaru. Samo sam spominjao Azmirov plan u cijeloj prici. Meni ne predstavlja problem da on bude vlasnik, pa i engleski klubovi imaju vlasnike. Ali nije sve tako crno/bijelo, kao sto se pokusava predstaviti.

Stadion sa lokacijom vrijedi oko 10 miliona maraka, a to nije malo. Cilj je gospodina Husica da se stadion prepise pravnom subjektu FK Slobodi.
Gospodin Husic je dao pozajmnice klubu u iznosu od 3 miliona KM, koja su ujedno i potrazivanja gospodina Husica prema FK Slobodi. Nije on te pare halalio. Kada se izglasa zakon da sportski kolektivi budu mogli biti uredjeni kao dd ili dionicko drustvo ili neki drugi pravni oblik, on te pozajmnice moze lako prebaciti u dionice i na taj nacin postati vecinski vlasnik fudbalskog kluba Sloboda.

Kada kupujes neku firmu, kupujes je i sa dugovanjima. Gospodin Husic zeli da grad dobar dio duga kluba preuzme na sebe i hoce stadion u vlasnistvu FK Slobode, koji je od izuzetne trzisne i imovinske vrijednosti. Cini mi se pak, da Azmir manipulira svjesno sa cijelom situacijom i nama navijacima, jer ima svoj interes, gore spomenut, u cijeloj prici. Ne ide nista na silu :nene:

Nemam ja problem sa tim, zelim da klub bude sto bolji i jaci, i svi veliki klubovi su u necijem privatnom vlasnistvu. Najbitnije mi je da ostane simbol cega je i bio i da postize rezultate.
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 22 sep 2016, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 sep 2016, 18:50

Nema kod Azmira kao kod proslih uprava...cilj je vratit Azmira,a ove neprijatelje Slobode rastjerati sa Tusnja..duse prodane.. :twisted: :twisted:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2016, 18:51

Samo se ceka da izbori prodju i da te sutnu Indire narkomane. Qurac ces se kriti iza ledja Jasmina.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 sep 2016, 18:53

Saopštenje za javnost UG Fukare Tuzla

Kao dio tima za hitnost FK Sloboda, jednoglasno složeno smo suspendovali igrače koji su pod uticajem trenutno najvećeg neprijatelja FK Sloboda, odbili igrati za naš klub na utakmici protiv FK Janja. Azmir Husić je svojom podlom i politički motiviranom ostavkom, povlačenjem iz kluba Musemića, Vugdalića i velikog broja igrača i svojim medijskim istupima, preko noći postao neprijatelj Slobode, koji radi sve da uništi Slobodu.
Kao navijači i dio odbora za hitnost, čestitamo stručnom štabu i igračima, koji su uprkos svakodnevnom Husićevom podlom ometanju, ostvarili u Travniku nerješen rezultat i izborili pobjedu u Janji.

Azmire Husiću, Udruženje navijača FK Sloboda FFC Tuzla ti poručuju da nećeš uništiti Slobodu. Dao si doprinos Slobodi, za uzvrat imao poštovanje i podršku navijača, Grada i Sportskog društva Sloboda. Niko te nije tjerao i sam si podnio ostavku. Sada idi svojim putem i zaobiđi nas u širokom luku. Niko nije Bogom dan i niko nije nezamjenjiv da se na takav način igra sa našim klubom.
Opredijelio se za jednu političku opciju, okomio na drugu, sad vodiš političku kampanju i ugrožavaš i Slobodu i Tuzlu.
Prestani vršiti pritisak na igrače, navijače i javnost i ostavi Tuzlu na miru.

I još nešto: Imaj u vidu da Stadion Tušanj ne pripada tebi nego svima nama. Prema tome, u subotu na stadionu Tušanj nisi domaćin ti nego mi, navijači Slobode i ne pokušavaj ni slučajno izazvati nered. Jer, od tebe i tvojih plaćenika, red će čuvati policija, redari, građani i svakako mi navijači. Na stadionu će vladati red.

Pozivamo sve navijače u subotu da se pridruže u kopu na sjeveru i da pjesmom nosimo Slobodu do nove pobjede!

Cijena ulaznice u subotu za članove udruženja iznosi 3 KM!

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 22 sep 2016, 18:53

Em nas sramote kuci, em nas sramote u gostima, em sa ovim saopstenjima. Pa dokle vise udruzenje narkomana Fukare Tuzla da nam kroji kapu naše svetinje :S
Zadnja izmjena: boomerang5, dana/u 22 sep 2016, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2016, 18:54

harry_90 je napisao/la:Jel ima gdje to saopstenje da i ja procitam,posto nemam fb ;)

Jedan od clanova grupe vidjen danas sa Imamovicem :kafa:

Jedva cekam subotu,bice zanimljivije od tekme :lol:

AZMIR HUSIC !!!!! :kralj:
Imas iznad
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 sep 2016, 18:54

I ne mogu da vjerujem ovo sa saopstenjem i cijelom situacijom uopste. Pravi se preveliki razdor medju navijacima i ovo ne moze biti dobro nikako. Najbolji bi bilo da sjednu njih dvojica i da pokusaju pronaci rjesenje, jer bi mogao da izbije gradjanski rat u subotu :eh:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 sep 2016, 18:55

Ljudi kako stvari stoje C i D ce biti pune a ove pick.e se nece ni pojaviti pa yebu im ljudi porijeklo.haha
Beduin javi se na pp trebao si mi nesto
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 sep 2016, 18:56

harry_90 je napisao/la:Nema kod Azmira kao kod proslih uprava...cilj je vratit Azmira,a ove neprijatelje Slobode rastjerati sa Tusnja..duse prodane.. :twisted: :twisted:
pa i Azmir je bio clan proslih uprava, tj prosle uprave ako me sjećanje ne vara.
A ovi sa sopstenjima su mi nevjerovatni ali to se odavno radi. Sjetimo se baklji svaku drugu utakmicu i kazni koje su dobijene za sve to.
Mozemo se sjetiiti i silnih paketa Tuzlanske pivare koji su prebacivani na sjever tada je bio Azmir dobar ali kad je piva nestalo, kada se morala karta plaćati tada su poćeli i problemi.
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2016, 18:56

kako je moguce doci od ovoga do onoga sto sada vidimo u kopu jebt :roll:
pitanje je retoricko :kafa:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 sep 2016, 18:57

FrantoBauzek je napisao/la: Stadion sa lokacijom vrijedi oko 10 miliona maraka, a to nije malo. Cilj je gospodina Husica da se stadion prepise pravnom subjektu FK Slobodi.
Gospodin Husic je dao pozajmnice klubu u iznosu od 3 miliona KM, koja su ujedno i potrazivanja gospodina Husica prema FK Slobodi. Nije on te pare halalio. Kada se izglasa zakon da sportski kolektivi budu mogli biti uredjeni kao dd ili dionicko drustvo ili neki drugi pravni oblik, on te pozajmnice moze lako prebaciti u dionice i na taj nacin postati vecinski vlasnik fudbalskog kluba Sloboda.

Kada kupujes neku firmu, kupujes je i sa dugovanjima. Gospodin Husic zeli da grad dobar dio duga kluba preuzme na sebe i hoce stadion u vlasnistvu FK Slobode, koji je od izuzetne trzisne i imovinske vrijednosti. Cini mi se pak, da Azmir manipulira svjesno sa cijelom situacijom i nama navijacima, jer ima i svog interesa u cijeloj prici.

Nemam ja problem sa tim, zelim da klub bude sto bolji i jaci, i svi veliki klubovi su u necijem privatnom vlasnistvu. Najbitnije mi je da ostane simbol cega je i bio i da postize rezultate.
Pa druže stadion je bio Slobodin dok nije prebačen gradu jer mu je prijetila pljenidba. Preko stadiona Mirsad Muharemagić i Dževad Šećerbegović potroše 300.000 maraka godišnje, gdje odu te pare? Tako da ne vidim u čemu je problem. Pare nije halalio i pametan je. Koja bi budala halalila tri miliona maraka bolan. Grad je postavljao prošle uprave koje su napravile dug i treba da ga vrati. Postavio je i ovu upravu, "sportskog direktora" i odbor za hitnost protivno statutu, a taj isti odbor za hitnost je u roku 7 dana uspio razj.eb.at klub.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 sep 2016, 18:59

FrantoBauzek je napisao/la:
NKMramor je napisao/la: O poltici na tuzlanskom chatu, da ne zabacujemo temu na kojoj bi trebali pisati o sportu. :kafa: To je jedini razlog, ništa lično. :D
Nisam spominjao politicke stranke u tom komentaru. Samo sam spominjao Azmirov plan u cijeloj prici. Meni ne predstavlja problem da on bude vlasnik, pa i engleski klubovi imaju vlasnike. Ali nije sve tako crno/bijelo, kao sto se pokusava predstaviti.

Stadion sa lokacijom vrijedi oko 10 miliona maraka, a to nije malo. Cilj je gospodina Husica da se stadion prepise pravnom subjektu FK Slobodi.

Kada kupujes neku firmu, kupujes je i sa dugovanjima. Gospodin Husic zeli da grad dobar dio duga kluba preuzme na sebe i hoce stadion u vlasnistvu FK Slobode, koji je od izuzetne trzisne i imovinske vrijednosti. Cini mi se pak, da Azmir manipulira svjesno sa cijelom situacijom i nama navijacima, jer ima i svog interesa u cijeloj prici.

Ti da si imalo pratio istupe husića nebi take nebuloze pisao. Od izgradnje stadiona do 2008 stadion je bio u vlasnistvu FK Sloboda, tada se osunuje JU Gradski stadion Tusanj iziz nama poznatih razloga. Za 8 Godina samo na plate i funkcionisanje stadiona po JU izdvojeno je 2,5 mil maraka. gospodin Husić je trazio da se stadion vrati slobodi a da u dogledno vrijeme ako se nađe modus urade neke upravljacke strukture pa cak i koncesija, al da u ugovoru stoji da taj stadion moze sluzit samo toj svrsia ne posle rusenju i izgradnji nekih stambenih jedinica. Ako je neko spreman gradu platit lokaciju i troskove izgradnje stadiona sta je problem dat i prodat makar će u budzetu ostat svaki mjesec 300 000 a ne proizvodit troskove ko sada.
Toliko veliki poštovaoče Faraona

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 22 sep 2016, 19:02

Gasi klub gonite se u pm, unistili su sav sport u TZ vise nema covjek sta ni pratit.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 22 sep 2016, 19:03

Mislio sam da ne moze nize ali ovi placeni levati su me razuvjerili, tacno me sramota njihovih postupaka. Odakle im pravo da se obracaju u ime navijaca Slobode.. Ni u snu nisam mogao zamisliti da ce tz vodje fukara biti najveci neprijatelji Slobode... Trajno su "uprljali" grupu koja postoji vise od 30god. Aferim..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 sep 2016, 19:05

Mislio on da kupi stadion 3 god nakon sto je u klubu, pa da eksploatise dok je ziv. Bilo je Slobode i prije njega i biti ce. 1919. P.S. Povedi igrace sa sobom u Slogu Simin Han.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.