Al' kakav je samo tu uvod imao "eee"Aerials je napisao/la:HAJ' MALO GRLIMO SE!!!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Al' kakav je samo tu uvod imao "eee"Aerials je napisao/la:HAJ' MALO GRLIMO SE!!!
SVI KO JEDAN BOLAN (sva desetorica),NAJJACE DA NAS SVI CUJUAerials je napisao/la:HAJ' MALO GRLIMO SE!!!
Ovo sto trenutno citas i slusas o "Fukarama" niti ima niti je vidjelo vrha, vec tek onako da grupa egzistira, a kojom se manipulise. Svi oni koji su bili dio grupe i navijali iz ljubavi prema Slobodi i sportu su sad na Zapadu ili van stadiona.Convicts1988 je napisao/la:Očito da vam se "vrh" grupe prodao, ližu pakaš Imamoviću. Lični interesi, fazoni, što kod Azmira vjerovatno nije prolazilo .
Sve najbolje, pozz iz Nice ..
NISMO sarajevo, nego SLOBODAtuzlak1987 je napisao/la:SVI NA ZAPAD! PRUZIMO PODRSKU SLOBODI I AZMIRU!
Chinaglia je napisao/la:NISMO sarajevo, nego SLOBODAtuzlak1987 je napisao/la:SVI NA ZAPAD! PRUZIMO PODRSKU SLOBODI I AZMIRU!
Ma da nije smijesno bilo bi zalosno hehesolinas je napisao/la:OprostiSARS je napisao/la:Ljudi moji, zovite rodjake, prijatelje,oceve,bracu ma koga god imate i javno treba poceti pozivati ljude u subotu na zapad da se ovim debilima stane u kraj i ocita lekcija...kakav mentalni sklop moras imati pa ovakvu glupost objaviti i to cuj i oni kao dio tima odbora za hitnost... oj sudija j.e.b.e.m ti m.a.j.ku![]()
![]()
![]()
Morao sam cuj dio odbora majku im klosarsku
Vidi mu potpisaSaLL/ihovic je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:NISMO sarajevo, nego SLOBODAtuzlak1987 je napisao/la:SVI NA ZAPAD! PRUZIMO PODRSKU SLOBODI I AZMIRU!![]()
![]()
Ne zauvijek, vec dok ne dodju pravi ljudi.staragarda je napisao/la:Napisali ja vama skoro da je ovdje sve jasno ko dan... Ova grupica se prodala faraonu za buraniju i lični interes... Kakvi oni bolan i Sloboda... Nikad nisam dao na fukare, odradio sam dosta gostovanja sa njima, volio ih i smatrao za bracu al poslije ovog ja sam sa njima završio ZAUVIJEK
Kako ja vidim samo su zajebali sami sebe i kopali.yebu im ljudi od dostaragarda je napisao/la:Napisali ja vama skoro da je ovdje sve jasno ko dan... Ova grupica se prodala faraonu za buraniju i lični interes... Kakvi oni bolan i Sloboda... Nikad nisam dao na fukare, odradio sam dosta gostovanja sa njima, volio ih i smatrao za bracu al poslije ovog ja sam sa njima završio ZAUVIJEK
zajeb'o si sebe, nema ulaza sad za tri marke i nema ti ići u SarajevoNKMramor je napisao/la:Nije mi bilo mrsko...![]()
jesu ih ljudi uzeli na zub :urnebes: :urnebes:NKMramor je napisao/la:Nije mi bilo mrsko... :kafa:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.