FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 sep 2016, 16:57

staragarda je napisao/la:Kakve baklje i teren...jeste li normalni.... To će se morat platit kad tad.... Da nece Moke veličanstveni platit iz džepa... Samo se direktno okrenut lozama.... Mada ja čisto sumnjam da ce cickovo ulje denis, veliki mag Moke a i Senco baustelac vlasnik tom i dzeri firme uopšte pojaviti na Tusnju... Pa jel vi mislite da oni vec nemaju info da se očekuje sranje na stadionu.... Pa namazaniji su oni bolan od nas svih ovdje na forumu.... I ne glupirajte se sa gađama i berbama... Razbit će se glasovi sto je idealan scenario za faraona.... BORBA CE BITI IZMEĐU NJEGA I BATE....zivi bili pa vidjeli.... Plus je jako bitno da se SDP debelo kazni u GV.... Tu glasajte za koga mislite, mislim da su tu donji u svakom slučaju.... Majku im j e b e m mafijasku
Ako svi glasamo za Gadzu ili Berbu bolje nego za SDA i Batu a pogtovo i Faraona ;)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 22 sep 2016, 16:59

pitanje, pa ako neko zna:
da li su i ranije igraci dobijali garancije za isplatu ugovora ili su ovi sad zahtjevi posljedica odlaska azmira iz kluba?
ako su i ranije dobijali garancije, na koji nacin je to realizovano?

igraci kada pokrenu postupak u savezu za naplatu dugovanja, presuda bude brzo. dug se mora isplatiti inace nema utakmice a kad dodje do toga, nije niko blesav da se igra sa suspenzijom i gasenjem kluba. politika, vlast u gradu, kantonu, entitetu.... kad dogori MORACE da reaguju!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 sep 2016, 17:05

Cuj Mehidica hahahahahaha idi ubleho
Nasa djeca haahhahaha eto nam nase djece... GONITE SE U PM. Treba sve igrace preventivno udarat. I onda se zalite sto je Husref psovao igracima, samo psuj i sto imaju i sto nemaju, nema drugacije
Nad tobom sunce najljepše sja

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 sep 2016, 17:11

Da hoce nam blokirat racun, da se ne bogati telad na Slobodi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 17:12

pinoglavi je napisao/la:Cuj Mehidica hahahahahaha idi ubleho
Nasa djeca haahhahaha eto nam nase djece... GONITE SE U PM. Treba sve igrace preventivno udarat. I onda se zalite sto je Husref psovao igracima, samo psuj i sto imaju i sto nemaju, nema drugacije
Pa realno da li bi ti igrao da ti dodje neko koga tu nije bilo do prije 5 dana i kaze nesto tipa 90% rezanje plata ili necete moci biti placani?
U svakom poslu ako neces dobijati platu neces ga raditi. Ja ih sve shvatam..

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 sep 2016, 17:12

Treba igrat besplatno?
Niko, niko, samo Sloboda

Tuzla14
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla14 » 22 sep 2016, 17:15

Ko god osim SDP-a pobijedi Slobodi CE biti bolje a svi mall upuceniji znaju da je Bato Azmirov favorit, upravo zbog buducnosti Slobode.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 sep 2016, 17:17

tuzlak1987 je napisao/la:
Pa realno da li bi ti igrao da ti dodje neko koga tu nije bilo do prije 5 dana i kaze nesto tipa 90% rezanje plata ili necete moci biti placani?
Sta se provlacilo za nasu djecu? Da ce biti tu i kad je najteze. Jel Mehidic medju prvima kreno srat, jeste. Shvatam ih i ja samo smijsna prica oko nase djece

Ne kontate uopste poentu posta

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 sep 2016, 17:19

Ma i ja apsolutno podržavam Mehidica.... Čuj,dođe ovaj čoban Senco i kaze nemoze to tako... Čoban vjerovatno konta ako ne placa radnike u firmi da može isto i sa sportskim kolektivom... Al ga ispisa Dzidic... Ahahhahahhahahaahahahahahahahahhaahhahaha.... Al je malo upravu i Pinoglavi za našu djecu...Ovakva je priča bila i kad Smo se prvi put raspadali.. Ovo je sad vol.2....joksim i naša djeca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 22 sep 2016, 17:19

:thumbup: :thumbup:
Treba se zadovoljit sa 200km i paketom pilica a ne da prvi laprda.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 17:20

Ma da hoce bogdom otici svi do Sarajeva, da se izblamiramo da nemamo igraca za prve postave.

Tu pricu o nasoj djeci znas ko jos uvijek prica po FB :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 sep 2016, 17:22

Ne treba se zadovoljit nego prvi preko vrata cim nema plate sto je i logicno samo vam je ovo dokaz da Sloboda nema svoje djece nit ih treba nesto gurati. Nabit na qurac sve i samo najbolji igrati, ako se ne ugasimo sad. Drago mi je da je makae staragarda shvatio post :thumbup:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 sep 2016, 17:23

Za nasu djecu ok. Al takvih nemamo nit ce ih bit. Nego cujem Fazla se poceo pojavljivat na treninzima, a Fule na FB upozoravat novinare :D. Plac
Niko, niko, samo Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 sep 2016, 17:24

Pa i igraci se bore protiv ove mafijoze-uprave, a mi samo piskaramo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 17:27

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa i igraci se bore protiv ove mafijoze-uprave, a mi samo piskaramo.
Pa kada nam je se navijacka grupa prodala, a UG suti. UG izgleda isto odobrava, kontaju dobiti ce neke funkcije u ovoj novoj upravi. Misle da oni nesto mogu voditi .. :facepalm:

Prosli put su i jedni i drugi jasno rekli dodjite na istok da kazemo sta hocemo. Bar smo dosli onih 10 minuta i rekli sta mislimo o Azmiru, a sta o Jasminu i Seceru .

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 sep 2016, 17:29

Igraci i dalje imaju jednog covjeka kao poslodavca, a to je Azmir Husic. Na ovaj nacin se pokusava napraviti sto veci pritisak na gradske vlasti :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 22 sep 2016, 17:29

TaRgEt_ je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Kakve baklje i teren...jeste li normalni.... To će se morat platit kad tad.... Da nece Moke veličanstveni platit iz džepa... Samo se direktno okrenut lozama.... Mada ja čisto sumnjam da ce cickovo ulje denis, veliki mag Moke a i Senco baustelac vlasnik tom i dzeri firme uopšte pojaviti na Tusnju... Pa jel vi mislite da oni vec nemaju info da se očekuje sranje na stadionu.... Pa namazaniji su oni bolan od nas svih ovdje na forumu.... I ne glupirajte se sa gađama i berbama... Razbit će se glasovi sto je idealan scenario za faraona.... BORBA CE BITI IZMEĐU NJEGA I BATE....zivi bili pa vidjeli.... Plus je jako bitno da se SDP debelo kazni u GV.... Tu glasajte za koga mislite, mislim da su tu donji u svakom slučaju.... Majku im j e b e m mafijasku
Ako svi glasamo za Gadzu ili Berbu bolje nego za SDA i Batu a pogtovo i Faraona ;)
Bilo ko osim zelenih i crvenih. Ista je to mraka samo druge boje, 20g. dokazuju koliki su lopovi

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 22 sep 2016, 17:29

Eno fukare se opet oglasile na fb.

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 sep 2016, 17:30

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa i igraci se bore protiv ove mafijoze-uprave, a mi samo piskaramo.
Pa kada nam je se navijacka grupa prodala, a UG suti. UG izgleda isto odobrava, kontaju dobiti ce neke funkcije u ovoj novoj upravi. Misle da oni nesto mogu voditi .. :facepalm:

Prosli put su i jedni i drugi jasno rekli dodjite na istok da kazemo sta hocemo. Bar smo dosli onih 10 minuta i rekli sta mislimo o Azmiru, a sta o Jasminu i Seceru .
Jel se trebamo 10x skupljat za Azmira? Daj ba ja bi bubreg dao da se vrati ali kad prijeti odlaskom ovako svakih par mjeseci ohladi malo narod

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 22 sep 2016, 17:32

Fukare na fejsu :lol: :lol: :lol: :lol:

Fuj! Treba i protiv njih skandirat u subotu. Gade mi se :puke:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.