FrantoBauzek je napisao/la:Ima li neko statistiku koliko gradovi u BiH i regionu izdvajaju za lokalni fudbalski klub i koliki je budzet tih gradova?
Kod nas je prošle godine navodno grad dao preko 500 000 KM ali tih para Jedinstvo ni pola nije vidjelo.Siguran sam da je tako i u drugim klubovima,da na taj način vlast krade pare.
Stvarno mi je žao ovo sve što vam se dešava ali tako nam je i u cijeloj državi.Svi oni gledaju kako da ugase klub da prikriju svoj kriminal.Ne bi da vam stavljam sol na ranu sad,pošto čitam da su neki sigurni da će Imamovic izgubit izbore zbog ovog što radi sad protiv Slobode.Ja opet nisam siguran mogu pričat po onome kako se dogadjalo u mom gradu.Realno naše ljude zaboli qurac za sportom u BiH što nam se i vidi po posjetama.Kod nas su pred izbore uvijek usta bila puna Jedinstva i u gradu se je uvijek pričalo kad god unište klub da ta stranka gubi izbore ali uvijek pobjeđuju sa većom razlikom.Mogao bih još napisat nekoliko stvari ali neću da politiku više spominjem jer mi se gadi na tu riječ.
I ako moj klub igra u 2 ligi opet više pratim PL a liga bez Slobode,Veleza,Čelika,Borca nije ista (nabrajam ove u kojima je stanje tesko).Zato vam želim da se iz ovog izvucete i vratite još jači za dobrobit BH fudbala.