FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 22 sep 2016, 13:54

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Onda je trebo sutit i reci ne mozemo mi pomoci Slobodi. A ne laprdat, yebem ga u usta pjesnicka.
U tome je fazon....PITAO JE GA COVJEK STA JE TO STO VI MOZETE;KOLIKO MOZETE::
OVAJ OBECAO KULE I DVOROVE;I ONDA IZLEVATIO::
FRANTO ZASTO JASMIN NIJE REKAO AZMIRE MI MOZEMO DAVATI 100 000 VISE NE MOZEMO
A NE OBECAVATI 600 000 STADION I BOGA OCA
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 13:56

On ne treba davati uopste tj Faraon niti se to trazilo, on treba pomoci da klub prodise tako sto ce pomoci oko reprograma i do trenutka kada dodjemo na 0. To je Azmir trazio.

Radnik iz Bijeljine nije imao dugove. Zato im nije trebala veca pomoc grada. Azmir je mogao vratiti dugove sam ali sto bi vracao kada ih nije on nabijao?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 sep 2016, 13:56

Probisvjet je napisao/la: Toliko o sposobnosti gradskih siledjija. Ne znaju kako da povecaju budjet. Bijeljina daleko ispred. :salut:

Lupaš druže, Bijeljina nema kanton iznad sebe, nas kolje TK. :thumbup:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 22 sep 2016, 14:00

solinas je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:Ima li neko statistiku koliko gradovi u BiH i regionu izdvajaju za lokalni fudbalski klub i koliki je budzet tih gradova?
yebo ga Allah i izdvajanje gradova.
:urnebes: :urnebes:

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 22 sep 2016, 14:05

FrantoBauzek je napisao/la:Ima li neko statistiku koliko gradovi u BiH i regionu izdvajaju za lokalni fudbalski klub i koliki je budzet tih gradova?
Kod nas je prošle godine navodno grad dao preko 500 000 KM ali tih para Jedinstvo ni pola nije vidjelo.Siguran sam da je tako i u drugim klubovima,da na taj način vlast krade pare.

Stvarno mi je žao ovo sve što vam se dešava ali tako nam je i u cijeloj državi.Svi oni gledaju kako da ugase klub da prikriju svoj kriminal.Ne bi da vam stavljam sol na ranu sad,pošto čitam da su neki sigurni da će Imamovic izgubit izbore zbog ovog što radi sad protiv Slobode.Ja opet nisam siguran mogu pričat po onome kako se dogadjalo u mom gradu.Realno naše ljude zaboli qurac za sportom u BiH što nam se i vidi po posjetama.Kod nas su pred izbore uvijek usta bila puna Jedinstva i u gradu se je uvijek pričalo kad god unište klub da ta stranka gubi izbore ali uvijek pobjeđuju sa većom razlikom.Mogao bih još napisat nekoliko stvari ali neću da politiku više spominjem jer mi se gadi na tu riječ.

I ako moj klub igra u 2 ligi opet više pratim PL a liga bez Slobode,Veleza,Čelika,Borca nije ista (nabrajam ove u kojima je stanje tesko).Zato vam želim da se iz ovog izvucete i vratite još jači za dobrobit BH fudbala.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2016, 14:06

Heller je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Toliko o sposobnosti gradskih siledjija. Ne znaju kako da povecaju budjet. Bijeljina daleko ispred. :salut:

:wtf:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 sep 2016, 14:07

Probisvjet je napisao/la:
Heller je napisao/la:

:wtf:
Šta ti nije jasno?
Nullius in verba

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2016, 14:08

Heller je napisao/la:
Šta ti nije jasno?
Kakve ima veze kanton sto su izlevatili Azmira?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 sep 2016, 14:09

Probisvjet je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Šta ti nije jasno?
Kakve ima veze kanton sto su izlevatili Azmira?
Pa pišeš da Bijeljna ima veći budžet od Tuzle i ja ti objašnjavam što.
Nullius in verba

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 sep 2016, 14:19

Da su potpisali ugovor sa piljarom pokrilo bi im pola budžeta. Igrači karine, dva tri profesionalna ono sve Latifagić i co. s 200k mogu pokrit sezonu bez problema.
Nullius in verba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 14:19

Taj ugovor isto govori o tome da ce u ovom gradu se pomoci stranackim kolegama, a onima koji nisu ne.
Takve ugovore su mogli odradjivati i za FK Slobodu ali ne zele ..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 sep 2016, 14:21

Probisvjet je napisao/la: a finansijski izvjestaj? :urnebes: :rol:
ta će ti, vjeruj na riječ prepoštenom aidu bevbiću
Nullius in verba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 14:24

Najlakse je praviti destrukciju, a teze nesto konstruktivno.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2016, 14:25

Jel' bio ko jucer na obljetnici "DANA RUPE" ? Jesi li bio ti staragardo?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 22 sep 2016, 14:30

Kod nas grad tj SDA objezbjedzuje sve prihode godinama samo sto za 1 milion koji potrose naprave novih pola miliona duga. Toliko o tome da grad treba finansirat i ucestvovat u radu kluba, neka saniraju svojim sredstvima dugove koji su sami napravili a od buducnosti da se odreknu za sva vremena da ne bi pravili opet debele minuse svake godine.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 sep 2016, 14:36

Prije sedam dana imali smo sastanak sa Odborom za hitnost. Nijednim potezom me nisu uvjerili zašto trebam ostati u Slobodi. Ponašaju se bahato. Najavljuju smanjenje primanja od zime, nemaju odgovore na naša pitanja. Na tom sastanku sa nama igračima, bio je i vlasnik firme "Tom Cat". Čuo sam da ta firma zapošljava 200 ljudi. Pitao sam ga "Ako imate 200 uposlenih, vjerovatno ste biznismen. Garantujete li vi nama 100.000 KM, kako bi se izvršile sve obaveze koje su ugovorene sa igračima?". On se samo slatko nasmijao i rekao "Ne ide to tako". Ljudi koji ne znaju šta je aneks ugovora, a hoće da upravljaju sa klubom, nisu po mom mišljenju neko ko meni daje sigurnost. Znam ja i da ćemo sada svi mi koji bojkotujemo novu upravu biti na meti navijača, ali neka. Vrijeme će pokazati ko je bio u pravu, a pravi navijači znaju kakvo je stanje u Slobodi-kaže Džidić.
-Ljudi su navikli da šute i trpe. Ja neću jer nisam taj. Žlosno je šta se dešava u BiH i žao mi je što je politika opet ušla u Slobodu. Zbog istih stvari uništen je Borac, Velež, Čeliku malo treba da potpuno propadne, a na tom putu je i Sloboda. Ko mora, neka trpi-dodaje Džidić.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 22 sep 2016, 14:40

Džidiću hvala što je izašao u javnost i rekao ovo :salut:
Tjerati ovo svim silama!!!!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 14:43

:salut: :tokralju:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2016, 14:44

NKMramor je napisao/la:Prije sedam dana imali smo sastanak sa Odborom za hitnost. Nijednim potezom me nisu uvjerili zašto trebam ostati u Slobodi. Ponašaju se bahato. Najavljuju smanjenje primanja od zime, nemaju odgovore na naša pitanja. Na tom sastanku sa nama igračima, bio je i vlasnik firme "Tom Cat". Čuo sam da ta firma zapošljava 200 ljudi. Pitao sam ga "Ako imate 200 uposlenih, vjerovatno ste biznismen. Garantujete li vi nama 100.000 KM, kako bi se izvršile sve obaveze koje su ugovorene sa igračima?". On se samo slatko nasmijao i rekao "Ne ide to tako". Ljudi koji ne znaju šta je aneks ugovora, a hoće da upravljaju sa klubom, nisu po mom mišljenju neko ko meni daje sigurnost. Znam ja i da ćemo sada svi mi koji bojkotujemo novu upravu biti na meti navijača, ali neka. Vrijeme će pokazati ko je bio u pravu, a pravi navijači znaju kakvo je stanje u Slobodi-kaže Džidić.
-Ljudi su navikli da šute i trpe. Ja neću jer nisam taj. Žlosno je šta se dešava u BiH i žao mi je što je politika opet ušla u Slobodu. Zbog istih stvari uništen je Borac, Velež, Čeliku malo treba da potpuno propadne, a na tom putu je i Sloboda. Ko mora, neka trpi-dodaje Džidić.
Cuj ne ide to tako. :urnebes: :rol: Bravo Dzida! :tokralju: Ne znam sta cekaju drugi igraci, ili su dilajle? Recite na sav glas! :wtf:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 22 sep 2016, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 22 sep 2016, 14:45

NKMramor je napisao/la: Garantujete li vi nama 100.000 KM, kako bi se izvršile sve obaveze koje su ugovorene sa igračima?". On se samo slatko nasmijao i rekao "Ne ide to tako". .
:urnebes: odmah sam sebi stvorio u glavi onu njegovu facu i seljački govor :rol:
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.