FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I da privrednici su suspendovali upravo Karica i Đidića zbog nedisipline 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
- Moderator
- Kontakt:
stvarno ne znam o cemu se ovdje radi, al eto, cisto reda radi da napisem da odlazak Đidica i Karica nije apsolutno nikakav gubitak.. promaseni transferi samo tako! mislim, otici ce i ostali, al eto, ova dvojica apsolutno nisu opravdala njihovo dovođenje
Ne seriChinaglia je napisao/la:stvarno ne znam o cemu se ovdje radi, al eto, cisto reda radi da napisem da odlazak Đidica i Karica nije apsolutno nikakav gubitak.. promaseni transferi samo tako! mislim, otici ce i ostali, al eto, ova dvojica apsolutno nisu opravdala njihovo dovođenje

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
ma brate sto se mene tice nek idu oboicaTaRgEt_ je napisao/la:I da privrednici su suspendovali upravo Karica i Đidića zbog nedisipline

Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da, a privrednici umjesto njih ce da ti dovedu Ibisevica i SpahicaChinaglia je napisao/la:stvarno ne znam o cemu se ovdje radi, al eto, cisto reda radi da napisem da odlazak Đidica i Karica nije apsolutno nikakav gubitak.. promaseni transferi samo tako! mislim, otici ce i ostali, al eto, ova dvojica apsolutno nisu opravdala njihovo dovođenje

dobro, opravdali su :lol:TaRgEt_ je napisao/la:Ne seri ;)Chinaglia je napisao/la:stvarno ne znam o cemu se ovdje radi, al eto, cisto reda radi da napisem da odlazak Đidica i Karica nije apsolutno nikakav gubitak.. promaseni transferi samo tako! mislim, otici ce i ostali, al eto, ova dvojica apsolutno nisu opravdala njihovo dovođenje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolan ovdje se ne radi o tome ko je opravdao, a ko ne. Otici ce i jedni i drugi. Otici ce i Ordagic i Veselinovic i taj Grahovac. Nece niko trpici na duzi period sranja i omalovazavanja od nekih pijanica iz takozvanog odobra
A doci ce igraci za Federalne.
A doci ce igraci za Federalne.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
nije istina, cuo sam da hoce da podmlade timtuzlak1987 je napisao/la:Da, a privrednici umjesto njih ce da ti dovedu Ibisevica i SpahicaChinaglia je napisao/la:stvarno ne znam o cemu se ovdje radi, al eto, cisto reda radi da napisem da odlazak Đidica i Karica nije apsolutno nikakav gubitak.. promaseni transferi samo tako! mislim, otici ce i ostali, al eto, ova dvojica apsolutno nisu opravdala njihovo dovođenje

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
lijepo sam rekao, zaboli me kita ko ce otici, neka idu svi, najbitnije je da se vrati Azmir Husic, a tada ce doci i novi igraci, odlicni igraci i ponovo ce biti evropa, borba za titulu, kontas! vrlo dobro znam kao i svi da ce se ekipa raspast, da nece otici samo ovi nabrojani, neko ce otici sutra, neko za mjesec dana, neko za dva mjeseca, poenta je da ekipa nece docekat kraj sezone u ovom sastavu! al govorim konkretno iz perspektive sadasnje ekipe da ova dvojica nece falit apsolutno nista, jer apsolutno nista nisu ni pokazali.. Đidic protiv Beitara i Zeljescara odlican, sve poslije toga ispod nivoa koji se od njega ocekivao, fala bogu pa mi niko ne treba govorit jer imam oci, a Karic je postigao cak 1 (jedan) pogodak u 9 kola, pa kako se neko usuđuje reci da nije opravdao ocekivanja i da nece biti gubitak, mislim :mrgreen: takodjer se tom Karicu protiv Mladosti jbavala mama s tribina, a jedan od jbaca njegove mame sam bio i ja sam, a vec od ranije se negoduje na njegovu igru! tako da, sto se mene tice, cao, cao i mars u pizdu materinu :wave:
- tuzlak1987
- Kontakt:
A kad ce se to Azmir vratiti? I kada se vrati ako se vrati cekati ce ga tuzbe ovih igraca da im se isplate pare.
Ako ode 10 igraca dok se vrati mozemo se pozdraviti sa Evropom za 2017.godinu.
Na Veselinovicu si mogao zaraditi od transfera, sada momak ima osnove da uzme papire. Ordagic moze uzeti papire i pojacati konkurenciju.
Ne moze Azmir u januaru naci igrace iz sesira kada ih nema slobodnih.
Ako ode 10 igraca dok se vrati mozemo se pozdraviti sa Evropom za 2017.godinu.
Na Veselinovicu si mogao zaraditi od transfera, sada momak ima osnove da uzme papire. Ordagic moze uzeti papire i pojacati konkurenciju.
Ne moze Azmir u januaru naci igrace iz sesira kada ih nema slobodnih.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 sep 2016, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Mogli bi ovi naši na teren sjest od prve minute, ko onomad igrači u Rumuniji Bugarskoj gdje već
Kad su im već odmah dolazili i prijetili, evo neki odmah pokupili prnje, nek okrenu vodu na Azmirov mlin jer je jedini bio korektan prema njima.

Kad su im već odmah dolazili i prijetili, evo neki odmah pokupili prnje, nek okrenu vodu na Azmirov mlin jer je jedini bio korektan prema njima.
covjece, citas li ti sta pises, ne mogu se raspravljat s tobom, ponovo si ukljucio "bot" mode
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko ce ti igrati ako se ovo raspadne za 2 mjeseca?Chinaglia je napisao/la:covjece, citas li ti sta pises, ne mogu se raspravljat s tobom, ponovo si ukljucio "bot" mode
U januaru mozes naci igrace samo kalibra Lakicevica ..
Bilo ko da ode steta je pa to bio Karic, Djidic. Nije bitno. A pogotovo je steta ako ode neko od Veselinovic, Ordagic, Grahovac, Piric, Subic. Kada ti ode 10 igraca onda ti trebaju 2 godine da ponovo sastavis tim da to nije bezvezan tim.
Jer u jednom transfer roku tesko opet mozes naci i Ordagica i Veselinovica. Ako odu zlatne koke onda je ucinjena nepopravljiva steta.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Torbicom ih Denise -cickovo ulje....TaRgEt_ je napisao/la:I da privrednici su suspendovali upravo Karica i Đidića zbog nedisipline

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ljudi se kunu u Slobodu i ime,ok je to..
Al to nije zasluga trenutnih lidera i vodja u klubu..
To su neki posteni ljudi gradili i pravili,ovo sad je tu da uzme sto se uzet mozr..
Karic i Dzidic su pametni momci,vide o cemu se radi,znaju sta je bilo u Celiku prosle god..
Pare i momci su tu,nema problema..
Dakle,novi Velez i Celik na pomolu..
Al to nije zasluga trenutnih lidera i vodja u klubu..
To su neki posteni ljudi gradili i pravili,ovo sad je tu da uzme sto se uzet mozr..
Karic i Dzidic su pametni momci,vide o cemu se radi,znaju sta je bilo u Celiku prosle god..
Pare i momci su tu,nema problema..
Dakle,novi Velez i Celik na pomolu..
-
- Kontakt:
Ajmo sportsport.ba.
Kad ste znali o dinastiji Misimovic i promasaju FK Sarajeva, sad istrazite i ove ublehe u Slobodi.
Kad ste znali o dinastiji Misimovic i promasaju FK Sarajeva, sad istrazite i ove ublehe u Slobodi.
Ljudi napustili klub,javno kazu odlazimo ne vjerujemo upravi znaci svjesni su posljedica,i ublehe kazu mi njih suspendovali
pa ljudi sami otisli yebem ti logiko majku

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocel sada suspendovat i Mehidica posto je i on uzeo papire..
haahahaha! i ja se smijem bas tomesolinas je napisao/la:Ljudi napustili klub,javno kazu odlazimo ne vjerujemo upravi znaci svjesni su posljedica,i ublehe kazu mi njih suspendovali![]()
![]()

A sad adio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.