FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nakon što su klub napustili predsjednik Azmir Husić i trener Husref Musemić, na isti potez se odlučio i Džidić, što je potvrdio za SportSport.ba "Odlazim jer sam vidio da sadašnja Uprava samo zavlači igrače. Ja sam stao iza svojih drugova Kostića i Mehidića, koji nisu ispoštovani od strane Uprave. Ja ovoj Upravi ništa ne vjerujem, jer nisu u stanju bili do utorka da nabave kirije za stanove koje su obećali, a isto tako na prvom sastanku su najavili rezove plašeći time igrače", rekao je Džidić za SportSport.ba, te je nastavio: "Ja lično sam se dogovarao sa Azmirom, bivšim predsjednikom i čovjek je bio i više nego korektan i prema meni i prema ostalim igračima. Kada krene po lošem, niko neće spominjati ove ljude nego će početi da blate igrače, a vrijeme će pokazati kakvi su ovi sadašnji ljudi na vlasti. Okrećem se u potpunosti Sindikatu, jer ovo što se dešava u našem fudbalu zahtjeva dosta rada da bi se izmijenilo na bolje. Kanita Pojskić je upravo u Amsterdamu na seminaru za sve pravnike Sindikata", istakao je Džidić. Tako je iskusni fudbaler nakon svega nekoliko mjeseci napustio Tušanj, te će se posvetiti radu u Sindikatu fudbalera, gdje se nalazi na funkciji predsjednika.
KO JE SLJEDECI !?
KO JE SLJEDECI !?
MehidicNAJGORA_BAGRA je napisao/la: KO JE SLJEDECI !?

Nad tobom sunce najljepše sja
U subotu C tribina i pokazimo da je Sloboda nasa stranka.
-
- Kontakt:
Kako je krenulo, to ce nam biti najskuplji igracpinoglavi je napisao/la:MehidicNAJGORA_BAGRA je napisao/la: KO JE SLJEDECI !?Samo ga ovako mozemo otjerati

Svi ovdje misle kako je Azmir pljun'o iz svog dzepa 3 miliona i to je to. Pored ljubavi prema Slobodi, covjek ima koji kliker vise za biznis inace ne bi danas imao sta ima. Znamo svi da u SAD-u za velike biznise imas caku za porez, ako investiras odredjeni dio kesa u svoju maticnu zemlju onda imas olaksicu na svoj biznis kod njih. Ako je tamo ustedio, npr 5 na porezu, ovdje uletio 3 onda je u plusu 2 miliona. Zna cxovjek sta radi i nije budala tek tako da baca novac u prazan bunar. A Sloboda je to i bila na pocetku. Zato sada moze drzati Jasmina u saci i raditi sta hoce. Ja sam za to da se on vrati, naravno, jer sa ovim klaunovima samo katanac na kapiju i to je to...
- FrantoBauzek
Slazem se Aco. Nazalost, to je sada svima nama u prvom planu jer je to trenutno od egzistencijalne vaznosti za nas klub. Nisam i ne promovisem nekog, nego pisem u svojstvu navijaca FK Slobode. Zelim da se poprica o svemu, i da najmanje zlo izaberemo za Slobodu. Bitno je da imamo kandidata, koji je najmanje zlo za nas klub, jer najbolji ne postoji.aleksandar_veliki je napisao/la: Naravno, ako je vezano sa Slobodu da cemo diskutovati o tome, a i ovo gore je dobro napisano. Nemam ja nista protiv da ljudi "guraju" nekog za koga misle da ce valjati klubu, sportu u Tuzli, ali eto molim jos jednom da se za takve stvari koristi tema tuzlanski chat.
Sto se tice Azmira, samo lud covjek ne bi volio da on nastavi ulagati u nas klub. Ali meni Azmir kao Azmir je nebitan, bitna mi je osoba koja ce ulagati u moj klub, pa zvao se on Pero, Azmir ili Milutin. Kult licnosti mi se ne dopada. Ulaganje u klub opet ne daje za pravo nekome, da ucjenjuje gradske vlasti. Tu treba otvoriti temu i otvoreno prodiskutovati o stadionu i drugim temama.
Dajte, ajmo otvoreno prodiskutovati o svemu. Dosta je floskula i vjestacki napravljenih dilema. Pogotovo ovih poklonika jedne ili druge stranke, gdje se sve predstavlja kao apsolutno dobro ili apsolutno zlo.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
U tuzlanskoj Slobodi, kao što smo prethodnih dana pisali, vlada haotično stanje.
Odlaskom Azmira Husića, brojni igrači se dvoume da li ostati na Tušnju i odraditi ugovor sa Slobodom do kraja.
Neki nemaju dilemu. Već su digli sidro iz Rudarske 2.
Prvi je to uradio Aldin Đidić, prekaljeni stoper koji je ovog ljeta stigao na Tušanj.
Kako saznaje Faktor, Đidićevim stopama krenuo je još jedan Zeničanin. Radi se o napadaču Mahiru Kariću.
Da li je ovo kraj, ili samo početak odlazaka iz Slobode ostaje nam da vidimo. Na izlaznim vratima još su Kostić i Mehidić.
Odlaskom Azmira Husića, brojni igrači se dvoume da li ostati na Tušnju i odraditi ugovor sa Slobodom do kraja.
Neki nemaju dilemu. Već su digli sidro iz Rudarske 2.
Prvi je to uradio Aldin Đidić, prekaljeni stoper koji je ovog ljeta stigao na Tušanj.
Kako saznaje Faktor, Đidićevim stopama krenuo je još jedan Zeničanin. Radi se o napadaču Mahiru Kariću.
Da li je ovo kraj, ili samo početak odlazaka iz Slobode ostaje nam da vidimo. Na izlaznim vratima još su Kostić i Mehidić.
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Možeš malo pojasnit da SAD imaju te neke povlastice za maticnu zemlju.... Od 320 miliona Amerikanaca njih sigurno 150 miliona su naturalizovani... Jel znaš koliki je to odljev para i koja je logika da to SAD rade... Misliiiiiiiiimkrmpotich je napisao/la:Svi ovdje misle kako je Azmir pljun'o iz svog dzepa 3 miliona i to je to. Pored ljubavi prema Slobodi, covjek ima koji kliker vise za biznis inace ne bi danas imao sta ima. Znamo svi da u SAD-u za velike biznise imas caku za porez, ako investiras odredjeni dio kesa u svoju maticnu zemlju onda imas olaksicu na svoj biznis kod njih. Ako je tamo ustedio, npr 5 na porezu, ovdje uletio 3 onda je u plusu 2 miliona. Zna cxovjek sta radi i nije budala tek tako da baca novac u prazan bunar. A Sloboda je to i bila na pocetku. Zato sada moze drzati Jasmina u saci i raditi sta hoce. Ja sam za to da se on vrati, naravno, jer sa ovim klaunovima samo katanac na kapiju i to je to...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta je ovo Aleksandar cijenjeni UG-as kaze da je sa Azmirom otisla iluzija i da se nije radilo sistematski, a sada nemaju igracima ni za kirije ni za prevoza
Hajmo privrednici M.K, A.J, S.D, S.M, E.I, K.K i J.I sta se ovo desava, zar ne radite po citav dan ili ipak zelite samo da razebete Slobodu kao sto smo i pricali ovdje grobari Slobode?
Kako ce samo sitne duse kao AJ da poedu svoja qovna jer misle da su pobrali pamet svu i da su sposobni da nesto rade u klubu

Hajmo privrednici M.K, A.J, S.D, S.M, E.I, K.K i J.I sta se ovo desava, zar ne radite po citav dan ili ipak zelite samo da razebete Slobodu kao sto smo i pricali ovdje grobari Slobode?
Kako ce samo sitne duse kao AJ da poedu svoja qovna jer misle da su pobrali pamet svu i da su sposobni da nesto rade u klubu

- tuzlak1987
- Kontakt:
Imal neko da banuje ovog Iliju Jurisica lazni profil i profile od prije 10 dana koji po FK Sloboda stranici pljuju i lazu da Azmir duguje igracima ?
Mislim na osobe koje imaju biznis sa godisnjom zaradom preko cca 50 miliona dolara, a ne na singapurce koji drze piljare sa profitom od 1366US dolara na mjesec. Njegova firma ti je u top 10 u auto-prevoznom sektoru za cijelu Ameriku u 2015 godini. Sad skontaj koliki je porez na cijeli njegov biznis i koja mu je olaksica sa ovim zakonom. Ako ti kazem da je za Novu Godinu iz BiH podijelio po 5 milja svim vozacima onda ti je valjda jasno da se tu radi o silnoj lovi. Nije on postao milioner, tako mlad a da je siso vesla. Zna covjek igru, budi siguran u to...staragarda je napisao/la: Možeš malo pojasnit da SAD imaju te neke povlastice za maticnu zemlju.... Od 320 miliona Amerikanaca njih sigurno 150 miliona su naturalizovani... Jel znaš koliki je to odljev para i koja je logika da to SAD rade... Misliiiiiiiiim
-
- Kontakt:
NAPOMENA: Ko ne kupi ulaznicu za ovu utakmicu (sjever), neće moći ići na gostovanje u Sarajevo.

- tuzlak1987
- Kontakt:
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/dosao- ... dno/207579
Kako je otisao predsjednik Husic sve se raspalo - Karic
Kako je otisao predsjednik Husic sve se raspalo - Karic
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ze pitam....jesi li siguran u to da SAD dozvoljava odliv para stečenih u zemlje trećeg svijeta i da im se oprašta dug ako investiraju u neke druge zemlje....Ako ima taj zakon to ga je neka teška budala donijela i tog bi trebalo strijeljati javno...gdje je tu logika čovječe.. Imam rodbine tamo pa ću se bas raspitati detaljnije... A to da je vozačima podijelio po 5 milja je njegova lična stvar...Nisam te za to pitao... Djeli svoj novackrmpotich je napisao/la:Mislim na osobe koje imaju biznis sa godisnjom zaradom preko cca 50 miliona dolara, a ne na singapurce koji drze piljare sa profitom od 1366US dolara na mjesec. Njegova firma ti je u top 10 u auto-prevoznom sektoru za cijelu Ameriku u 2015 godini. Sad skontaj koliki je porez na cijeli njegov biznis i koja mu je olaksica sa ovim zakonom. Ako ti kazem da je za Novu Godinu iz BiH podijelio po 5 milja svim vozacima onda ti je valjda jasno da se tu radi o silnoj lovi. Nije on postao milioner, tako mlad a da je siso vesla. Zna covjek igru, budi siguran u to...staragarda je napisao/la: Možeš malo pojasnit da SAD imaju te neke povlastice za maticnu zemlju.... Od 320 miliona Amerikanaca njih sigurno 150 miliona su naturalizovani... Jel znaš koliki je to odljev para i koja je logika da to SAD rade... Misliiiiiiiiim
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne dobijaš ti poreznu olakšicu, nego držanje velike količine keša na računu=porez.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- FrantoBauzek
Staragarda brate, dozvoljavaju. Na taj nacin firma iz Amerike moze da uspostavi i da bude konkurentna na stranom trzistu, a to je u interesu Amerike. Raspitaj se slobodno, pogotovo ako imas nekog iz pravne branse. Slicne porezne zakone imas i u vecini evropskih drzava.staragarda je napisao/la: Ja ze pitam....jesi li siguran u to da SAD dozvoljava odliv para stečenih u zemlje trećeg svijeta i da im se oprašta dug ako investiraju u neke druge zemlje....Ako ima taj zakon to ga je neka teška budala donijela i tog bi trebalo strijeljati javno...gdje je tu logika čovječe.. Imam rodbine tamo pa ću se bas raspitati detaljnije
Da ne bude rekla-kazala, raspitaj se. Ako ima neko na forumu iz Amerike, neka se raspita i postavi ovdje, da i ostatak foruma vidi ovo crno na bijelo

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Za lijekova im zatrebalo sto rade ovo od svetinje nam, mani te se ljudi americkog zakona i poreza klub nam u kurcu a vi o poreskom zakonu u Americi...Daj da vidimo hoce li se sta konkretno u subotu raditi i odgovoriti i ovim placenim navijacima a i ovom odboru za hitnost...Haman da cemo samo da budemo nijemi posmatraci svega
Ja idem sad na Sjever da navijam za Slobodu, a sto se tice placenika niko me ne moze kupit ni za milion maraka da bih bio protiv svoje jedine i voljene Slobode 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:NAPOMENA: Ko ne kupi ulaznicu za ovu utakmicu (sjever), neće moći ići na gostovanje u Sarajevo.
![]()
![]()
![]()
![]()

DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fudbal se igra radi pobjeda.
Zna se ko ce nam da donese pobjede i uspjehe, a ko ne. Pa eto neka svako u svojoj glavi skonta sta je dobro za Slobodu i kakvu on Slobodu zeli da gleda za 2-3 godine.
Zna se ko ce nam da donese pobjede i uspjehe, a ko ne. Pa eto neka svako u svojoj glavi skonta sta je dobro za Slobodu i kakvu on Slobodu zeli da gleda za 2-3 godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.