FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

VolimTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la VolimTz » 21 sep 2016, 23:23

xeksor je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la: HAHAHAAHHHAHHAHAHAHA Mosnik najjaci.
slika

hahahah al se ismija, ovo je indirov insajder
Legendooooo !!! :lol: :lol: :lol:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 21 sep 2016, 23:25

ahmic je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:Podrzavam Azmirovo ulaganje u FK Slobodu, ali nije on nikakav Tito. Ako hoce tako da se ponasa, po meni, neka i ne ulaze. On moze i zaraditi, mi se mozemo radovati i biti mu zahvalni. Ne radi se samo o novcu tu, nego i o drustvenom prestizu. Ko je znao za Azmira Husica prije nego sto je dosao u FK Slobodu?

Sve se prikazuje crno/bijelo na ovom forumu. Samo djeci u bajkama se tako stvari prikazuju, a valjda nas je vecina dovoljno odrasla, a nadam se i pametna da shvati da realan svijet ne izgleda tako.

Svako ko zeli FK Slobodi dobro, pa i da zaradi na njoj, a da mi kao navijaci profitiramo kroz radovanje uspjesima naseg kluba, bujrum! Ko god dosao, dobrodosao.

I molim vas, nemojte da se pravimo naivni. Nije slucajno ovo uradjeno pred izbore :nene: Ali ne, Azmir nema stranku. Samo je slucajno SDA imala vec pripremljene tekstove na ovu temu i cijeli koncept Bate se vrti upravo oko FK Slobode.

Azmir se vraca poslije izbora, niko ko se bavi ozbiljnim biznisom ne baca 3 miliona maraka :nene:

Manipulativne podjele, skuhane iz SDA kuhinje idu ovako. Navodno biramo izmedju Jasmina ili Azmira. Tj. ne izaberi Jasmina, i imat ces Azmira. Odnosno bolje receno, s obzirom da je Bato kao protukandidat zasad navodno najblizi, onda izaberi Batu i imat ces Azmira.

Otprilike ovako zvuci SDA manipulativna logicka igra sa biracima. Iznosim misljenje kao pojedinac, a i vama savjetujem da ne budete ovce. Ne birajte SDA, to je zlo koje je imalo izljeve patoloske mrznje prema Slobodi i svega sto ona predstavlja. Ne volite Jasmina, uredu je, razumljivo. Izaberite Gadzu ili koga god.

gadzo >jasmin >bato
Pa eto.neka ga Imamovic demantuje svojom podrskom.

Naravno.da.covjek.nije bacio novac,nije lud..
Ti druze kao.da branis ove opstinare,evo im prilike da se pokazu iako su ih imali unazad godinama...
Zaboravio si gdje je Sloboda bila prije dolaska Husica.

Nema se tom covjeku sta reci kad je Sloboda u pitanju...
Bila je Sloboda i za vrijeme rahm.Huke.Po meni je tad bila jaka kao prošle sezone,ali igrali su Tuzlaci,Tuzlanska djeca,a sad plaćenici...
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 21 sep 2016, 23:27

Bila je,slazem se..

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 sep 2016, 23:30

Da, Azmir nam je subliminarnim porukama implementirao tu misao tako genijalno da jednostavno moramo glasati za SDA/SBB. Čak je i faraonu natovario reprogram znajući da će ga ovaj zeznuti i tako zarolati ovu čitavu priču. :crazy:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 23:33

Volio bih i ja da igra 11 Tuzlaka u Slobodi ali vidite da to ne mogu ni Zeljo ni Sarajevo. Rezultati pate. Zeljo koji je jaci od Slobode sa izdancima u zadnjih 15 godina nije mogao tako prosle sezone i na jesen je zaostajao za nama 10-11 bodova.

Treba biti oprezan sa odabirom igraca.

I vidite da se Azmir bori da imamo djece sa TK. Smajic je potpisan, on je bio najbolji talenat. Neki ne zele.
Ali opet tu je Muminovic, Smajic. Covjek nam pokusava vrbovati Ibrahimovica iz Sloge. Taj je iz Kalesije valjda i moze biti jedan od boljih napadaca lige.

Imamo Todorovica, Pirica, Efendica.

Pa nije do Azmira vec do nase skole, ne znaju drzati talente. Pustaju djecu da se priblize menadzerima i mi onda imamo problem sa Hajdarevicem zbog Husare ili nam neko kao Heric ode u Sarajevo.

Par momaka je isto poslano na kaljenje u Federalnu da stasaju.

Eto treba tu staviti svoje ljude ali covjek nema kontrolu nad tom omladinskom skolom. Sta bi vi tu uradili??

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 21 sep 2016, 23:33

ahmic je napisao/la: Pa eto.neka ga Imamovic demantuje svojom podrskom.

Naravno.da.covjek.nije bacio novac,nije lud..
Ti druze kao.da branis ove opstinare,evo im prilike da se pokazu iako su ih imali unazad godinama...
Zaboravio si gdje je Sloboda bila prije dolaska Husica.

Nema se tom covjeku sta reci kad je Sloboda u pitanju...
Ne branim nikog. Niti neko od mojih radi u opstini, niti ja licno imam ikakve koristi od njih. Nisam nigdje uzeo ni Jasmina ni Azmira kao apsolutno zlo ili apsolutno dobro. Razmisljam svojom glavom i ne libim se kritikovati. Svaka cast Azmiru na dosad ucinjenom i nadam se da ce se vratiti i nastaviti gdje je stao :bow:
Ali da je on bez greske i da i on gleda i ima svoj interes u svemu, gleda i ima. Direktno se upetljao u izborni proces, ali sam prilicno siguran da ce se vratiti, neovisno ko pobjedi. Logika to nalaze, principe biznisa dobar biznismen ne zanemaruje, zar ne? I ja zelim da se vrati sto prije i zahvalan sam na dosad ucinjenom, jer boljeg trenutno nemamo.

Opravdano imamo zamjerke Jasminu, ali mi smetaju toboze predstavljanja spasioca FK Slobode, istih onih koji su godinama ispoljavali izljeve patoloske mrznje prema istoj i zbog kojih je ponajvise FK Sloboda ostavljena sa dugom teskim nekoliko miliona maraka. U praksi dokazano najvece zlo i neprijatelj FK Slobode je SDA/SBB, sada umotano u dobar poklon papir sa tufnicom na vrhu.

To ti je kao da das Dodiku glas, da spasi Bosnu.
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 21 sep 2016, 23:37, ukupno mijenjano 2 puta.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2016, 23:36

tuzlak1987 je napisao/la:Volio bih i ja da igra 11 Tuzlaka u Slobodi ali vidite da to ne mogu ni Zeljo ni Sarajevo. Rezultati pate. Zeljo koji je jaci od Slobode sa izdancima u zadnjih 15 godina nije mogao tako prosle sezone i na jesen je zaostajao za nama 10-11 bodova.

Treba biti oprezan sa odabirom igraca.

I vidite da se Azmir bori da imamo djece sa TK. Smajic je potpisan, on je bio najbolji talenat. Neki ne zele.
Ali opet tu je Muminovic, Smajic. Covjek nam pokusava vrbovati Ibrahimovica iz Sloge. Taj je iz Kalesije valjda i moze biti jedan od boljih napadaca lige.

Imamo Todorovica, Pirica, Efendica.

Pa nije do Azmira vec do nase skole, ne znaju drzati talente. Pustaju djecu da se priblize menadzerima i mi onda imamo problem sa Hajdarevicem zbog Husare ili nam neko kao Heric ode u Sarajevo.

Par momaka je isto poslano na kaljenje u Federalnu da stasaju.

Eto treba tu staviti svoje ljude ali covjek nema kontrolu nad tom omladinskom skolom. Sta bi vi tu uradili??
Omladinska skola se moze rijesiti kada se dovede Sloboda u red,pa ili vratiti taj kvazi klubcic pod nas krov ili oformiti skolu pod nasom kontrolom.oni de fakto samo nose nase ime,a ponasaju se kao skroz zaseban klub,sa svojim budzetom,clanarinama i svim ostalim.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 21 sep 2016, 23:46

wobly92 je napisao/la:Da, Azmir nam je subliminarnim porukama implementirao tu misao tako genijalno da jednostavno moramo glasati za SDA/SBB. Čak je i faraonu natovario reprogram znajući da će ga ovaj zeznuti i tako zarolati ovu čitavu priču. :crazy:
Opet zamjena teza. SDA/SBB je na listi, a ne Azmir. Ovako je ta recenica trebala glasiti:

"Da, SDA/SBB nam je subliminarnim porukama implementirao tu misao tako genijalno da jednostavno moramo glasati za SDA/SBB."

Jest, zato sto im je to posao.

Savjetujem da procitas, probudit ces se pametniji sutra :salut:

http://www.frontslobode.ba/vijesti/kome ... avan-posao

Tekst link-a iznad pretocen u video, koji prikazuje spomenuti socijalni eksperiment sa ljudima:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 00:07

Djidic napustio Tuzlu, Karic rekao da nije spreman da igra ..

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 22 sep 2016, 00:10

tuzlak1987 je napisao/la:Djidic napustio Tuzlu, Karic rekao da nije spreman da igra ..
Pa covjek ima onaj sindikat sta vec pa otisao da pripremi dokumetaciju da se bori protiv ove bagre :kafa: :kafa:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 00:12

pompom je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Djidic napustio Tuzlu, Karic rekao da nije spreman da igra ..
Pa covjek ima onaj sindikat sta vec pa otisao da pripremi dokumetaciju da se bori protiv ove bagre :kafa: :kafa:
Bezveze ljudi u glavi kontaju sada otisli smo iz jednog Celika dosli u drugi. Sigurno im je se zgadilo sve ..

Steta kod nas su uvijek bolni i u losoj krvi rastanci. Nikada nista lijepo.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 22 sep 2016, 00:20

Zao mi je sto nam se dogadja. Samo da prodju izbori pa da se zna na cemu smo. Mada taj Dzidic nije opravdao epitet pojacanja, cak mislim da je Husref forsirajuci njega upropastio stoperski par Kostic-Mehmedagic.

Nije ovo nista dobro. I poslije izbora da se vrati sve u normalu, lose je ovo za imidz kluba. Kvalitetni igraci i investitori dolaze samo u stabilne klubove, a ne u one gdje je svako malo neki potres vecih razmjera :roll:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 22 sep 2016, 00:39

Alen Gadžo je nedavno pozvao trenutnog g.načelnika na FaceTV da se kao kandidat povuče sa lokalnih izbora i pri tome javno zamoli svoje glasače da glasaju za DF-ovog kandidata jer će samo tako ljevica sigurno osvojiti mjesto gradonačelnika Tuzle. Sve drugo vodi do grčevite borbe između Hadžiefendića i Imamovića jer do sada mnogi koji su do sada glasali za Jasmina još uvijek traže zamjenu za istoga a to gosp. Alen Gadžo nije jer nema dovoljan broj glasača iza sebe. Zbog toga se traže mane kod gospodina Husića koji je naprasno napustio klub dvije hefte prije izbora i tim potezom zadao težak udarac trenutnim šefovima našeg grada. Nebi me čudilo da mu prekopaju prošlost i nađu u arhivi nekog doma zdravlja da je kao petogodišnjak pišao u gaće zbog psihičkih problema koje i danas ima (premda nije kandidat na ovim izborima). Prema pričama koje kruže po ćaršiji gosp. Imamović se grdno zeznuo sa odnosom prema TZ sportu (redom Solari i labudice, Aida i dita, odbojkašice i evo sada prema svetinji), jer se godinama sakuplja bijes građana Tuzle i zbog toga bi mogao sići sa trona ove godine.

Sloboda je bila veoma jaka u poslijeratnim godinama na čelu sa legendom rahmetli Hukom sa našom djecom i dodatnim pojačanjima sa strane poput cileta gašija bajrovića itd, ali uvijek je u tim godinama bio neko bolji, Čelik Lukavac Željo Bosna Visoko, itd. Kako smo krenuli te sezone možda bi uzeli prvenstvo kada su odustali od play off-a zbog toga što Velež nije mogao nastupati pod BB. U ostalim prvenstvima osim kupa nismo bili nešto blizu osvajanja prvaka federacije BiH.

Potezi koji seovih dana vuku u klubu podsjećaju na sezonu kada smo ispali, nadam se da će se ipak naći rješenje za trenutne probleme. Kvalitetne igrače i Azmira smo imali par sezone, najlakše je sada to rasturiti i vratiti na staro (plata može bit bidne u ponedeljak).

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 sep 2016, 01:19

Kamen te j e b o cijela sportska BIH bruji o odlasku Husica, ko se ikad sastao sa tim Husicem za njega ima samo riječi hvale, poštuju ga ljudi u Americi, poštuje on njih, svaki sportski radnik i novinar u ovoj napaćenoj zemlji kaže da je čovjek super korektan, Slobodas mrtvi koji je po kiši išao gledat neku prijateljsku tekmu Slobode, prvi predsjednik Slobode koji brine o klubu o svom ličnom trošku, dogovara transfere, plaća igrace i opremu, plaća pripreme, j e b e svoje živce oko decenijskih krađa, svaki j e b e n i fudbaler koji je potpisao za Slobodu a neko je m u d o i neka zvjezdica naše lige hvali čovjeka i kaze da je direktan otvoren, srdačan i da ispostuje sve sto obeća NAMA STOKI NIJE DOBAR, NIJE DOBAR NASEM "J E B A V O SAM VAS 16 GODINA PA CU JOS 4"GRADONACENIKU I SENADU" PLATA NEMA "TOM CAT -u TE LEGENDI SLOBODE DŽEVADU " JA SAM GAZDA STADIONA "SECERBEGOVICU... E svaka nam čast... Mi tačno zaslužujemo ovog varalicu... Umjesto da se u subotu dignemo ko jedan jer nam je to zadnjih 90 minuta za spas Slobode nama se poturaju spinovi o Husicu lopovu iz SDA koji je eto gledo kako će smiješnog Citroëna klepit.... A čovjek klubu AUTOBUS KUPIO,LED TE J E B O.... Kad se za koji dan spusti faraonova zavjesa i predstava bude gotova smijat će vam se opet u lice kao što su se danas u Janji smijali njegovi igrači veliki Moke, Senco i denis a klub će vama i meni u frižider do boljih vremena... Kao KK
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2016, 01:22

staragarda je napisao/la:Kamen te j e b o cijela sportska BIH bruji o odlasku Husica, ko se ikad sastao sa tim Husicem za njega ima samo riječi hvale, poštuju ga ljudi u Americi, poštuje on njih, svaki sportski radnik i novinar u ovoj napaćenoj zemlji kaže da je čovjek super korektan, Slobodas mrtvi koji je po kiši išao gledat neku prijateljsku tekmu Slobode, prvi predsjednik Slobode koji brine o klubu o svom ličnom trošku, dogovara transfere, plaća igrace i opremu, plaća pripreme, j e b e svoje živce oko decenijskih krađa, svaki j e b e n i fudbaler koji je potpisao za Slobodu a neko je m u d o i neka zvjezdica naše lige hvali čovjeka i kaze da je direktan otvoren, srdačan i da ispostuje sve sto obeća NAMA STOKI NIJE DOBAR, NIJE DOBAR NASEM "J E B A V O SAM VAS 16 GODINA PA CU JOS 4"GRADONACENIKU I SENADU" PLATA NEMA "TOM CAT -u TE LEGENDI SLOBODE DŽEVADU " JA SAM GAZDA STADIONA "SECERBEGOVICU... E svaka nam čast... Mi tačno zaslužujemo ovog varalicu... Umjesto da se u subotu dignemo ko jedan jer nam je to zadnjih 90 minuta za spas Slobode nama se poturaju spinovi o Husicu lopovu iz SDA koji je eto gledo kako će smiješnog Citroëna klepit.... A čovjek klubu AUTOBUS KUPIO,LED TE J E B O.... Kad se za koji dan spusti faraonova zavjesa i predstava bude gotova smijat će vam se opet u lice kao što su se danas u Janji smijali njegovi igrači veliki Moke, Senco i denis a klub će vama i meni u frižider do boljih vremena... Kao KK
:salut:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 sep 2016, 01:31

staragarda je napisao/la:Kamen te j e b o cijela sportska BIH bruji o odlasku Husica, ko se ikad sastao sa tim Husicem za njega ima samo riječi hvale, poštuju ga ljudi u Americi, poštuje on njih, svaki sportski radnik i novinar u ovoj napaćenoj zemlji kaže da je čovjek super korektan, Slobodas mrtvi koji je po kiši išao gledat neku prijateljsku tekmu Slobode, prvi predsjednik Slobode koji brine o klubu o svom ličnom trošku, dogovara transfere, plaća igrace i opremu, plaća pripreme, j e b e svoje živce oko decenijskih krađa, svaki j e b e n i fudbaler koji je potpisao za Slobodu a neko je m u d o i neka zvjezdica naše lige hvali čovjeka i kaze da je direktan otvoren, srdačan i da ispostuje sve sto obeća NAMA STOKI NIJE DOBAR, NIJE DOBAR NASEM "J E B A V O SAM VAS 16 GODINA PA CU JOS 4"GRADONACENIKU I SENADU" PLATA NEMA "TOM CAT -u TE LEGENDI SLOBODE DŽEVADU " JA SAM GAZDA STADIONA "SECERBEGOVICU... E svaka nam čast... Mi tačno zaslužujemo ovog varalicu... Umjesto da se u subotu dignemo ko jedan jer nam je to zadnjih 90 minuta za spas Slobode nama se poturaju spinovi o Husicu lopovu iz SDA koji je eto gledo kako će smiješnog Citroëna klepit.... A čovjek klubu AUTOBUS KUPIO,LED TE J E B O.... Kad se za koji dan spusti faraonova zavjesa i predstava bude gotova smijat će vam se opet u lice kao što su se danas u Janji smijali njegovi igrači veliki Moke, Senco i denis a klub će vama i meni u frižider do boljih vremena... Kao KK
Licni interes iznad svega. Stara Bosanska/Tuzlanska poslovica. :puke:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 22 sep 2016, 01:43

tuzlak1987 je napisao/la:
:salut:
Svaka cast potpisujem.

A denis karić(namjerno malim slovima) korumpirani i umidljeni lucemjer hdje dijete koje roditelj nije imalo para da mu plati nikad nije migao igrati. Nihad i mikica ista prica. Unisti li su sve. Secer gad koji vise voli produzenu sa mlijekom nego cijeli stadion, koga je sloboda zaduzila da ne kroci nastadion vise a ne da glumi dobrocinitelja. Zato Vas molim svi u subotu na stadion da bidrimo momke i da svakih 5 minuta ustanemo i iz svih grla izgovorimo AZMIR HUSIĆ. Ne da bodrimo, jasmina, batu i dr. Makar da vidi da smo cijenili njegov rad.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 sep 2016, 06:05

pozdrav za Tuzlake.
Ako ne smetam da se malo ubacim u vezi ove price oko Azmira.Mislim da se takav covjek treba tijelima braniti.Koji je to od ovih vasih politicara spreman uloziti ,ne 3 miliona ko Azmir,nego recimo 3000 km svojih para u klub, ma ni jedan,samo blebecu da se dokopaju kluba gdje onda mogu mutiti sa paama iz gradskog proracuna,libo njih racku za klub.Nas (Velez)su sjebali i nasi politicari ali i lokalni mafijasi koji feninga nisu ulozili u klub a iz kluba su lopatom izvlacli,(a i oni su prvo otjerali sve dobronamjerne ljude koji su zelili dobro klubu)i zato ne dozvolite da dozivite istu sudbinu kao mi,reagujte na vrijeme.Ovog Azmira mi nekako i zao kad vidim,covjek doso,imao lijepu namjeru,,ulozio svoju lovu,donio radost navijacima,stvorio taj neki rezultat,imo fine planove za buducnost i ovi mutikasi mu sve sjebase.Najgore sto i vi navijaci tu ispastate.Ne moze biti bolji za vas klub onaj koji ne donese u klub ni fening SVOGA novca od onoga koji ulozi pozamasnu sumu SVOG novca u klub.I kad neko ulozi SVOJ novac u nesto taj ce se i brinuti da taj novac ide u pravom smijeru,a onaj koji u klub donosi NARODNI novac iz budzeta,taj se nece brinuti toliko za taj novac da ide pravim tokom,taj ce se samo brinuti da dio tog novca skrene u svoj dzep,njega nista drugo ne interesuje.Nemojte nasjesti na lijepe price ovih "spasioca" koji ne donose u klub ni pfening svoga novca.
Zelim vam sve najbolje , ja koji zelim da imamo sve jake klubove u nasoj ligi, mislim da je ovo jako velik udarac za vas klub ali i za citavu ligu ako Azmir stvarno ode.Ovakvi ljudi ,entuzijasti i neko ko ima lovu i ko zeli dobro klubu se tesko nalaze.Po meni morate uraditi sve da Azmir ipak na neki nacin promjeni misljenje i da se vrati ponovo u vas klub.

Eto toliko od mene,pozdrav za Tuzlake jos jednom,a posebno za jarana iz Chicaga Salt Lake City :salut: (nadam se da se nece niko ljutiti sto ovako upadam u vase probleme,nemam losu namjeru,a znam da ima i alergicnih na moj klub :? ,a ako se neko ipak ljuti eto izvinjavam se necu vise ,zivili :silent: )
Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 22 sep 2016, 06:11, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 sep 2016, 06:06

U sridu. Ukratko. Dalo bi se opširnije još o tome koliko je Azmir dobrog, a koliko su ove ublehe lošeg napravile, ali koja je svrha kad neki neće ni ovo prihvatiti. Uglavnom svaka čast. :salut:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 sep 2016, 06:18

rodjak je napisao/la:pozdrav za Tuzlake.
Ako ne smetam da se malo ubacim u vezi ove price oko Azmira.Mislim da se takav covjek treba tijelima braniti.Koji je to od ovih vasih politicara spreman uloziti ,ne 3 miliona ko Azmir,nego recimo 3000 km svojih para u klub, ma ni jedan,samo blebecu da se dokopaju kluba gdje onda mogu mutiti sa paama iz gradskog proracuna,libo njih racku za klub.Nas (Velez)su sjebali i nasi politicari ali i lokalni mafijasi koji feninga nisu ulozili u klub a iz kluba su lopatom izvlacli,(a i oni su prvo otjerali sve dobronamjerne ljude koji su zelili dobro klubu)i zato ne dozvolite da dozivite istu sudbinu kao mi,reagujte na vrijeme.Ovog Azmira mi nekako i zao kad vidim,covjek doso,imao lijepu namjeru,,ulozio svoju lovu,donio radost navijacima,stvorio taj neki rezultat,imo fine planove za buducnost i ovi mutikasi mu sve sjebase.Najgore sto i vi navijaci tu ispastate.Ne moze biti bolji za vas klub onaj koji ne donese u klub ni fening SVOGA novca od onoga koji ulozi pozamasnu sumu SVOG novca u klub.I kad neko ulozi SVOJ novac u nesto taj ce se i brinuti da taj novac ide u pravom smijeru,a onaj koji u klub donosi NARODNI novac iz budzeta,taj se nece brinuti toliko za taj novac da ide pravim tokom,taj ce se samo brinuti da dio tog novca skrene u svoj dzep,njega nista drugo ne interesuje.Nemojte nasjesti na lijepe price ovih "spasioca" koji ne donose u klub ni pfening svoga novca.
Zelim vam sve najbolje , ja koji zelim da imamo sve jake klubove u nasoj ligi, mislim da je ovo jako velik udarac za vas klub ali i za citavu ligu ako Azmir stvarno ode.Ovakvi ljudi ,entuzijasti i neko ko ima lovu i ko zeli dobro klubu se tesko nalaze.Po meni morate uraditi sve da Azmir ipak na neki nacin promjeni misljenje i da se vrati ponovo u vas klub.

Eto toliko od mene,pozdrav za Tuzlake jos jednom,a posebno za jarana iz Chicaga Salt Lake City :salut: (nadam se da se nece niko ljutiti sto ovako upadam u vase probleme,nemam losu namjeru,a znam da ima i alergicnih na moj klub :? ,a ako se neko ipak ljuti eto izvinjavam se necu vise ,zivili :silent: )
Ja se ne ljutim.i nisam alergican.
Zbog grba.zivio :mrgreen: :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.