FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pet bodova zbog odbrane. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ono što me najviše brine je Messijeva povreda. Komentator reče da je kronična i da samo operacija rješava takve stvari. E sada, vidjet ćemo šta će reći sutra ili za par dana, ali jednom se i to mora rješit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Barca kući prosipa bodove što nije dobro, Maschersno puno grešaka a sada slijede 3.gostovanja u nizu. U Primeri se obje moraju dobit
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Lose je ovo, nije to jos ni blizu onog kako ovaj tim moze igrati.Propustila se prilika da se smanji taj zaostatak na minimum, ali sreca pa je liga jos na samom pocetku mozemo reci, bice jos kikseva i Barce i Reala, a i Atletica.Rakitic, Iniesta, Neymar, Pique, Roberto dobri, Rakitic pogotovo, ovo ostalo poprilicno lose, Suarez se nije vidio, ko da nije igrao
Pique je mozda mogao bolje reagirati kod gola Atletica, ali imao je par dobrih ciscenja veceras, Mascherano kod gola pade ko da ga je neko snajperom pogodio 

Neymara trebaju potpuno zaobilazit. U utakmici gdje ako hoćeš napraviti neki višak pred golom moraš misliti korak unaprijed i odmah se oslobađati lopte, on je primi i skakuće oko nje. Da ne pominjem ono zabijanje u svoje igrače.
Don't hate what you don't understand.
Jest kad primi loptu skoro na centru. I kada su svi pokriveni, on ne želi dodat nazad stoperu nego iznudi faul. I treba napravit višak pred golom, a Suarez koju god da je loptu dirnuo završila je kod Atletica, Ardu da i ne spominjem. Ponavljam, sve opasno poslije izlaska Lea je došlo od Neymara i da je dobio više lopti na krilu bilo bi i boljih akcija.xaviesta je napisao/la:Neymara trebaju potpuno zaobilazit. U utakmici gdje ako hoćeš napraviti neki višak pred golom moraš misliti korak unaprijed i odmah se oslobađati lopte, on je primi i skakuće oko nje. Da ne pominjem ono zabijanje u svoje igrače.
Neymar je jedini danas i nesto pokusavao u napadu, cesto zna imati neke bespotrebne poteze ali danas je toga bilo malo kako inace bude
Suarez ko amater izgledao, a Messi takodjer dok je igrao nista posebno nije pokazao.Arda kad je usao nula, ali dobro nisam ni ocekivao da odigra dobro, njemu treba konstatna igra da bi bio dobar, a od toga nema nista u ovoj Barceloni.A i ne kontam Lucha, ima na klupi pravog napadaca tj Paca i ubacuje Ardu, takodjer ona izmjena Busquets-Gomes nidje veze.

Rezultat nije los , losija je povreda Messija, nadamo se da nece duze pauzirati. Ja sam zadovoljan , tek je pocetak a kiksao je i Real Madrid.
Rakitic je bio najbolji na terenu i to nema veze s njegovim golom. Mascherano je bio opet najlosiji, ponavljam lik je van svake forme , ali tek je pocetak sezone vjerovatno ce se on dici.
Nakon izlaska Messija, jedino je Neymar nesto pokusavao i on je JEDINI bio opasan po gol Atletica do kraja tekme.
Nego, citam u spanskim medijima da Douglas ni pod koju cijenu nije htio napustiti Camp Nou. Kao zvali ga u ured, sve imali dogovoreno sa Gijonom i on odbio par puta i nisu se rastali u najboljim odnosima.
Najbolji odlomak : "Llegados a este punto, el club decidió tomar cartas en el asunto y avisó a uno de los abogados que trabajan para la entidad con la misión de sacar a Douglas de las instalaciones."
Ja PARAZITA
Rakitic je bio najbolji na terenu i to nema veze s njegovim golom. Mascherano je bio opet najlosiji, ponavljam lik je van svake forme , ali tek je pocetak sezone vjerovatno ce se on dici.
Nakon izlaska Messija, jedino je Neymar nesto pokusavao i on je JEDINI bio opasan po gol Atletica do kraja tekme.
Nego, citam u spanskim medijima da Douglas ni pod koju cijenu nije htio napustiti Camp Nou. Kao zvali ga u ured, sve imali dogovoreno sa Gijonom i on odbio par puta i nisu se rastali u najboljim odnosima.
Najbolji odlomak : "Llegados a este punto, el club decidió tomar cartas en el asunto y avisó a uno de los abogados que trabajan para la entidad con la misión de sacar a Douglas de las instalaciones."

Ja PARAZITA

27.10.2020
Neymar i Iniesta jedini nešto pokušavali konkretno, nakon što su Messi i Busquets izašli.
Ozljede su obilježile ovu utakmicu - prvo uoci utakmice ozljeda Umititija (koji bi sigurno igrao i ne bi padao u odsudnim momentima pred svojim golom), a onda ozljede Messija i Busquetsa (vjerujem da je Busi ozljeđen, jer jedino to ima logike kod one izmjene).
Jako loše, vec 5 prosutih bodova na svom terenu, a tek 5 kolo
Ozljede su obilježile ovu utakmicu - prvo uoci utakmice ozljeda Umititija (koji bi sigurno igrao i ne bi padao u odsudnim momentima pred svojim golom), a onda ozljede Messija i Busquetsa (vjerujem da je Busi ozljeđen, jer jedino to ima logike kod one izmjene).
Jako loše, vec 5 prosutih bodova na svom terenu, a tek 5 kolo

Albu iskulirao par puta, znamo kako su prošle godine kombinovali na toj strani. Isto je uradio i Digneu ali rekoše prvi put igra s njim, možda ga i ne prepoznaje ali nose isti dres ja mislim.
Yebote to pokušavanje, ovo što on pokušava je mogao Messi sa 23 godine danas ni on ne može.
Yebote to pokušavanje, ovo što on pokušava je mogao Messi sa 23 godine danas ni on ne može.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Atletico rutinski, jbg.
Još jedna zabrinjavajuća činjenica, ako ih je dosad bilo malo, je raspored. Užasan, ne kontam CL ona je nebitna sada.
Gijon, Celta, Valencia, Depor, Granada, Sevilla, Malaga, Sociedad i onda klasiko.
Stavio sam malo širi raspored da vidite širu sliku
Pretpostavljam da ćemo lako proć Gijon, Depor, Granad i Malagu. Al' ovi ostali su uvijek zayebani, a sad su u tako gustom rasporedu.
Dok ona ****, imaju poprilično dobar (Las Palmas, Eibar, Betis, Bilbao, Alaves, Leganes, Atletico, Gijon i onda klasiko). Što je najbolje za njih da s Bilbaom i Atleticom igraju doma, a ova buranija će im teško bodova uzet.
Evo šta mi ova večer napravi da kontam 3 mjeseca unaprijed
Gijon, Celta, Valencia, Depor, Granada, Sevilla, Malaga, Sociedad i onda klasiko.
Stavio sam malo širi raspored da vidite širu sliku

Pretpostavljam da ćemo lako proć Gijon, Depor, Granad i Malagu. Al' ovi ostali su uvijek zayebani, a sad su u tako gustom rasporedu.
Dok ona ****, imaju poprilično dobar (Las Palmas, Eibar, Betis, Bilbao, Alaves, Leganes, Atletico, Gijon i onda klasiko). Što je najbolje za njih da s Bilbaom i Atleticom igraju doma, a ova buranija će im teško bodova uzet.
Evo šta mi ova večer napravi da kontam 3 mjeseca unaprijed

Slobodno sad placite za Bartrom
nije sramota.

Konačno dobra vijest za vas, Midžo 3 sedmice out. Neymar igra dosta bolje kad mu Messi ne smeta, a i Rex ima više slobode.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Messi je tri sedmice out izgleda, ne da mi se sada gledati koliko je to tekmi. Brine me što su na toj desnoj strani svi ostali manje više beskorisni. Arda, jbg dešnjak na desnoj strani u Barceloni ne ide, Rafinha uvijek za pola koraka sporiji.
Prošle godine je to dobro izgledalo bez Lea možda brinem bezveze.
Znam par osoba koje plaču za Bartrom, sve su ženskog pola i mlađe od 16.
Prošle godine je to dobro izgledalo bez Lea možda brinem bezveze.
Znam par osoba koje plaču za Bartrom, sve su ženskog pola i mlađe od 16.
Lose ti ide trolanje, a u buduce imas temu na kojoj mozes pisati 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
EtoIz Kluba su saopštili da je Messi doživio povredu aduktora desne noge, te da će s terena izbivati oko tri sedmice. To znači da će Argentinac sigurno propustiti ligaške utakmice protiv Celte i Sportinga, utakmicu Lige prvaka protiv Borussije iz Mönchengladbacha, te reprezentativne obaveze početkom oktobra/listopada.

Zna li se šta je sa Busquetsom

Loše odrađena utakmica, taktički prije svega.
Messi u sredini, ponovo ? I to u kako zgusnutoj sredini

Zašto ne desno ? Robertu su konstantno ostavljali slobodnu stranu.
Gomes za Busquetsa opravdava samo eventualna povreda Sergia, sve drugo nema veze s mozgom.
I opet nema treće izmjene. Ne razumijem zašto barem ne pokušati ?
Na kraju krajeva, zašto si dovodio napadača od 30 miliona ??
Messi u sredini, ponovo ? I to u kako zgusnutoj sredini

Zašto ne desno ? Robertu su konstantno ostavljali slobodnu stranu.
Gomes za Busquetsa opravdava samo eventualna povreda Sergia, sve drugo nema veze s mozgom.
I opet nema treće izmjene. Ne razumijem zašto barem ne pokušati ?
Na kraju krajeva, zašto si dovodio napadača od 30 miliona ??
Tri sedmice nisu loše zbog reprezentativne pauze, ali Neymar mora povući.
Uostalom, šta se brinete kad su se preživjela dva mjeseca prošle godine i to bez klupe.
Rafinhi dati šansu desno.
Ali zayebi ti to, sve pada u vodu ako odbrana i dalje nastavi poklanjati i šakom i kapom.

Uostalom, šta se brinete kad su se preživjela dva mjeseca prošle godine i to bez klupe.

Rafinhi dati šansu desno.
Ali zayebi ti to, sve pada u vodu ako odbrana i dalje nastavi poklanjati i šakom i kapom.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sve stooji, ali kad bi izbacili situaciju kod gola atletika maskerano je odigrao odlicnu utakmicu kao pike, jedine greske su oba napravili kod gola atletika.leorey je napisao/la:Rezultat nije los , losija je povreda Messija, nadamo se da nece duze pauzirati. Ja sam zadovoljan , tek je pocetak a kiksao je i Real Madrid.
Najbolji odlomak : "Llegados a este punto, el club decidió tomar cartas en el asunto y avisó a uno de los abogados que trabajan para la entidad con la misión de sacar a Douglas de las instalaciones."![]()
![]()
![]()
Ja PARAZITA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.