Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

RiNo
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la RiNo » 21 sep 2016, 20:04

Znaci dobiva United 4:0. Rooney ce igrati protiv Leicestera, ne budite smijesni.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 21 sep 2016, 20:19

Darmian je znači treći izbor na poziciji desnog beka.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 21 sep 2016, 20:35

Sky: What do you want to see from Rooney?

Mourinho: Goals.

Sky: Anything else?

Mourinho: Goals.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 21 sep 2016, 23:00

Mislim da smo se nakon ove utakmice uvjerili, iako nije protivnik po mjeri, da Carrick ovoj ekipi još punoo, punoo znači. Znači obavezno prva postava jer je on jedini u stanju prenijeti loptu u zadnju trećinu terena, a najbolja kombinacija bi bila dodati mu Pogbu (koji se podrazumijeva) i Andera.

Sa ovom trojkom imali bi dovoljno pokretljivu vezu, tehnički sjajno potkovanu i spremnu za dobar presing. Mikija u ovoj kombinaciji opet probati na krilu jer mislim da bi ovako mogao uspjeti jer bi imao finu potporu u veznom redu. Martial/Rash lijevo, naravno Ibra napad. Odbrana može u bilo kojoj kombinaciji samo bez Roja, ovog lika ne mogu više podnijeti na terenu.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 21 sep 2016, 23:38

U cetvrtoj rundi igramo protiv Manchester City-a.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 21 sep 2016, 23:40

Ja pokušavam da nađem riječi za Rashforda, a da ga na pravi način opišem i nikako mi ne ide. Kakav dragulj, samo neka je zdrav i živ eto. :tokralju: Inače, trenutna statistika mu je: 12 goals in 24 apps for United.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 22 sep 2016, 00:00

City opet na Traffordu. Ova se mora dobiti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 22 sep 2016, 00:33

Kako je Morgan odigrao? Primijetio sam različite komentare, vjerovatno mu ipak nedostaje samopouzdanja.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 22 sep 2016, 00:39

Molders je napisao/la:Kako je Morgan odigrao? Primijetio sam različite komentare, vjerovatno mu ipak nedostaje samopouzdanja.
Nije loše, kako ne igra. Nekoliko grešaka prema naprijed, ali bilo je i finih poteza, tipa centaršut za Fosua kad je pogodio prečku. Učestvovao je i u onoj zbrci kod penala.

Molders
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC

Post Postao/la Molders » 22 sep 2016, 00:56

Devi1 je napisao/la:
Molders je napisao/la:Kako je Morgan odigrao? Primijetio sam različite komentare, vjerovatno mu ipak nedostaje samopouzdanja.
Nije loše, kako ne igra. Nekoliko grešaka prema naprijed, ali bilo je i finih poteza, tipa centaršut za Fosua kad je pogodio prečku. Učestvovao je i u onoj zbrci kod penala.
Hvala;-)

To je to, može on ali mu treba još minuta i malo samopouzdanja kao i Herreri. Nadam se da će i narednu igrat.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 22 sep 2016, 01:01

Molders je napisao/la:
Devi1 je napisao/la:
Hvala;-)

To je to, može on ali mu treba još minuta i malo samopouzdanja kao i Herreri. Nadam se da će i narednu igrat.
Iskreno se nadam da ćemo iduću krenuti sa Pogba, Herrera i Carrick veznim redom (ili eventualno on pa da ga Carrick zamijeni poslije).
Bojim se samo da će Rojo morati igrati umjesto Shawa, ima da ga Mahrez izmajmuniše previše. Nadati se da će Shaw moći odigrati.

Molders
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC

Post Postao/la Molders » 22 sep 2016, 01:13

UnitedWA je napisao/la: Iskreno se nadam da ćemo iduću krenuti sa Pogba, Herrera i Carrick veznim redom (ili eventualno on pa da ga Carrick zamijeni poslije).
Bojim se samo da će Rojo morati igrati umjesto Shawa, ima da ga Mahrez izmajmuniše previše. Nadati se da će Shaw moći odigrati.
Može i Carrick umjesto njega, naravno pa ih zamijeniti po potrebi :thumbup:

Rojo je stvarno loš, trebalo ga je prodati na ljeto. Što se Shawa tiče ajde neka i propusti narednu samo da ponovo bude svjež i nastavi kao i do sada.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 22 sep 2016, 10:23

Molders je napisao/la:
Devi1 je napisao/la:
Hvala;-)

Kad sam vidio da Morgan i Carrick igraju u paru prvo me je obuzela skepsa (jer nisu nikako mogli funkcionirati kod Luje) ali sam se malo opustio kad sam skontao da Mou najviše voli da igra s dvojicom igrača njihovih profila u vezi. Carrick je bio MOTM zasluženo i tu nemam šta dodati ali Morgan je ako mene pitate vrlo dobro odigrao. Nazad siguran a naprijed prodoran s onom dozom agresivnosti kakvu Mou voli. Najbolja ilustracija je ona situacija kod Herrerinog gola kad je oduzeo loptu na nekih 40+ metara od našeg gola, dopremio je do ruba 16 i uputio Rashi koji je asistirao Anderu. Po meni je to trenutak koji je prelomio utakmicu ne samo zbog gola već upravo zbog agresivnosti na loptu.

Sinoć sam ostavio komentar da nam je boljka kad nam puknu pressing. To se desilo sinoć i primili smo gol. Ta slabost kod nas postaje izraženija činjenicom da nam je pass igra slaba (primjeri Rojo i Rooney) kao i prijem lopte (Rooney i početkom drugog poluvremena Memphis). To nam je najprije ispravio Morgan a istim pristupom smo dali i treći gol. Pa i prvi gol je plod iste strategije kad je kapiten nagnao golmana na grešku za indirekt. Jeste protivnik bio kvalitet ispod nas ali ako je ovo slika Morganove igre u nastavku sezone volio bih ga vidjeti u igri. Optimalno s Carrickom pored sebe i Pogbom na mjestu koje je Herrera igrao sinoć.

Memphis je u prvom poluvremenu bio korektan, ni manje ni više. Imao je nekih rješenja i igrao timski. Međutim, u drugom je izgubio fokus i čim nije stigao onaj Carrickov pas početkom drugog poluvremena znao sam da nema od njega fajde dalje. Rojo i Rooney su prednjačili po lošoj igri. Kapiten je naročito odigrao očajno i mislim da svojom igrom demorališe ekipu.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 22 sep 2016, 14:04

Morgan i Carrick - da

Pogba i Carrick - da

Pogba i Blind - da

Pogba i Morgan - da

Morgan i Blind - ne

Pogba i Ander - ne

Carrick i Ander - da

I sve kombinacije sa Fellom u 4231 - ne, 'sem protiv laksih ekipa il tekme gdje je Fella alternativa.

Slicnih problema ne bi bilo u 433 formaciji.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 22 sep 2016, 15:35

Sastav koji bi ja licno volio vidjet na Old Traffordu.
DDG

Fabinho Bailly Murillo Shaw
(Darmian)
Drinkwater Schneiderlin

Mahrez Pogba Rashford
(Mkhitaryan)
Martial

Prodati: Depaya(ukoliok se ne probudi,ali grijeh je drzati ovakvog igraca na klupi),Matu(ne vidim njegovu svrhu u timu,desno ne moze igrat,iza napadaca nema mjesta za njega),Rooney(uvalit ga kakvim kinezima,njegovo je proslo),Smalling(moje misljenje da je los igrac,vecina se nece sloziti sa mnom,svako ima pravo na svoje misljenje), Mkhitaryan(uzalud bacen novac,osim ako ga ne prebace na desnu stranu,ali ne znam kako bi se on snasao tu),Fellaini(panj),Darmian(ili mu ne odgovara engleski stil igre ili je neki drugi problem,licno bi volio da nam bude prvi desni bek,u svakom slucaju bolje ga prodati nego drzati na klupi), Blind(prodati ga osim u slucaju da ga konacno odluce koristit na poziciji gdje mu je mjesto,u veznom redu),Rojo(ostaviti ga ukoliko ce igrati rezervnog stopera,nikako lijevog beka),Jones(steta povrede su ga unistile,mnogo drag igrac meni licno),Schweinsteiger(bacen novac),Januzaj(ukoliko ne bude imao neku bas super sezonu i dokaze da bar moze bit rezerva),Johnstone(moze neko mladji bit 3 golman)
Vratiti: Andreas Pereira,Cameron Borthwick-Jackson,dodati jos tu par mladjih igraca iz omladinskog pogona i dovesti Balotellia(ako odigra sezonu u kojoj ce dati preko 20 golova u francuskoj i ne bude imao incidenata)
Od ostalih igraca tu ostanu:Ibrahimovic(koji je na zalasku karijere,ali mogao bi i sljedecu sezonu bit u klubu),Lingard(dijete kluba,solidna zamjena), Carrick(vec je na zalasku karijere i ta sljedeca bi mu mogla bit posljednja),Young(licno bi volio da nikad nije postao dio Uniteda,da je npr Nani osao u klubu,ali kad je vec tu neka ga i sljedece sezone),Romero(solidna rezerva),Herrera(moze odigrati vise pozicija,zahvalan igrac,samo ga treba probudit),Fosu-Mensah(rijeci su suvisne,buducnost Uniteda),Valencia(moze odigrati vise pozicija,dobar igrac,sljedece sezone moze biti dobra zamjena),Tuanzebe(solidna rezerva za sad,vidjet cemo kako ce se razvijati)
I da kapitensku traku dati DDG mozda mu to da dozu agresivnosti i drskosti,bas ono sto mu fali da bude najbolji na svijetu.
I da jos nesto,moje misljenje Murinho nije dobar trener za United vecinom je pravio neke rezultate sa defanzivnim ekipama i to mu je specijalnost,a ja mislim da nama takva igra ne odgovara,vise bi volio da smo doveli Thomasa Tuchela ili Unai Emerya.
Toliko od mene,pozz GGMU!!

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 22 sep 2016, 15:48

Hahahahahaha balotellia , je li to neka sprdnja , pa da zabije 50 golova nitko normalan ga nece dovest jer je budaletina

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 22 sep 2016, 15:54

reddevil96 je napisao/la:Hahahahahaha balotellia , je li to neka sprdnja , pa da zabije 50 golova nitko normalan ga nece dovest jer je budaletina

Ako ces gledati tako i Ibrahimovic je budaletina,a dobro znamo sta je ta budaletina proteklih godina radila na terenu. Bas iz tog razloga sam naglasio,AKO bude imao sezonu bez incidenata. Sto se igre njegove tice,dovoljno je pogledati sinocnu utakmicu protiv Monaca strasan igrac,strasan osjecaj za gol. Obzirom da mu je menadzer najavio povratak u Englesku,jedino kod nas moze doci htio ti to ili ne. A imam osjecaj da je tek sada sazrio i psihicki i igracki,te da od njega najbolje tek dolazi.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 22 sep 2016, 16:00

Ibra je "budala" na terenu a ne izvan terena kao i suarez , izvan terena oni nemaju incidente a balo ima svugdje , ima 26 godina i 7 golova u 2 godine , ako i sad zabije u onoj smiješnoj ligi 20 nece to nista popravit dojam od zadnjih sezona

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 sep 2016, 16:08

Muumii je napisao/la:Sastav koji bi ja licno volio vidjet na Old Traffordu.
DDG

Fabinho Bailly Murillo Shaw
(Darmian)
Drinkwater Schneiderlin

Mahrez Pogba Rashford
(Mkhitaryan)
Martial
Moze al kad budes igro FM kod kuce

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 22 sep 2016, 16:09

Zivi bili pa vidjeli da li ce Balotelli zavrsiti u Unitedu. Pogotov ako Jose ostane trener.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.