Jel i ovo laž?Ne može me Bog ubijediti da je Azmir toliko čist i toliki svetac.
http://radiokameleon.ba/2016/09/navijac ... dobitniku/
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I ja sam donekle slicno razmisljao, ali nakon posljednjeg Azmirovog i Jasminovog govora sam se dobro zapitao. Azmir je objasnio kakav su dogovor imali i zato je sve do sada i bio u klubu, cekajuci da grad ispostuje dogovor. Jasmin je izjavio da sve dok je on na vlasti nece stadion nikome dati, tako da sad znamo da od stadiona nema nista i da je Azmir istinu govorio da je trazio da preuzme stadion, ali grad mu nije to dao.Pupi04 je napisao/la:Nije to klupski autobus.
Opet se sve slama preko leđa navijača koji nažalost također traže svoje mjesto pod predizbornim suncem.
Ja volim ovaj klub ali nikad neću biti za to da se za njega iz budžeta izdvaja skoro milion maraka, puno je to para ljudi, naših para, para naših sugrađana koje Sloboda ne intersuje, ovo je redovna zabava za 2-2500 ljudi. Ako ćemo se boriti za vrh sa budžetskim parama, ućeraj mu.
Žalosno je da nema sposobnog, nezavisnog novinara koji će odraditi intervju kako Bog zapovijeda, ovako smo dobili dva monologa u kojim je dopušteno i sa jedne i druge strane da se iznese tona neistina, jel se mogao Jasmin prekinuti pa ga pitati, vi ste ovo ovo i ovo izjavili zasto niste ispunili.
Pa ista stvar i za Azmira, sve sto sam obećao ispuni sam, aha, izjavili ste da napadate titulu i ne pitate koliko je, i hiljadu drugih stvari.
Od samog početka nije se krenulo ni sa jedne strane kako treba, nije se napravila realna strategija i razvoj kluba nego sve na ho ruk, sve pod pritiscima i ovo je bilo pitanje vremena kad će se desiti.
Kako to da je predsjednik napustio klub oko 10-og, a 20-og nisu isplaćene plate, stanarine, rate Ugovora, za koji mjesec su te plate, stanarine ? Je li to ostavljanje kluba bez novih dugovanja, ili sto se tice finansija Sloboda je mirna do 11. kola.
Naravno sad ce krenuti paljba, jasta ce njima ostaviti pare nije lud, da pokradu, to bi po meni bilo odgovorno ponasanje, da ostavis sve transparentno ukoliko ides, ali s obzirom da se i sam igras predizbornih igrica, ovakav nacin je najbolji.
I ne pokusavajte da me prikacite bilo kojoj stranci, nabijem ih sve od reda, na svojoj kozi sam osjetio surovost ne pripadanja politickoj opciji.
Ko misli da ovo nisu predizborne igre preko leđa Slobode, nije dobar, meni je toga preko glave, od supaka na vlasti i opziciji se i moglo ocekivati ali od covjeka za kojeg sam mislio da ce zastiti Slobodu i da je kako volimo reci "moja stranka je Sloboda" sam razocaran, samo je trebao biti otvoreniji "ako crveni ostanu ja odlazim, ako zeleni dođu ja ostajem".
SLOBODA DO GROBA
Upravo cim vjerujes nesto Jasminu nakon svega u zadnje 3 godine onda se zapitaj jesil ti tu radi politike ili Slobode?wobly92 je napisao/la:Ma boli ba i ove SDP stručnjake ovdje za Slobodom, kad slijepo vjeruju faraonu na riječ, a iznevjerio hiljadu puta, pored Azmirovih riječi koje je i više nego sproveo u djela. Pokazuju se polako ko su i šta su. Što se svađate s njima, ne vrijedi. Još će zakukat što Azmir nije reflektore ofarb'o.
ali kad smo kod obecanja zasto nakon potpisanog reprogama nemamo barem jednog od tri gigantska sponzora koja su preko bare cekala samo da se to breme blokiranog racuna skine sa leđasuperior1982 je napisao/la:
ali kad smo kod obecanja zasto nakon potpisanog reprogama nemamo barem jednog od tri gigantska sponzora koja su preko bare cekala samo da se to breme blokiranog racuna skine sa leđasuperior1982 je napisao/la:
Traže dlaku u jajetu čovjeku, sve im smeta. Ne mogu da podnesu što je on tu i što je napravio ovo sve od Slobode. A ko radi taj i griješi. Da je on pogriješio nešto bitno, nego okrivljuju ga evo i za neku nagradnu igru. Ostale nebuloze da ne nabrajamo...Da je ne znam ti šta i pogriješio, uradio je više nego dovoljno da kupi nas sve koji volimo Slobodu i želimo joj samo najbolje. Tri miliona puta više, najmanje. A ne moraš bit inteligentan posebno da uvidiš da je on najbolje rješenje...tuzlak1987 je napisao/la: Upravo cim vjerujes nesto Jasminu nakon svega u zadnje 3 godine onda se zapitaj jesil ti tu radi politike ili Slobode?
Meni je jasno vec par godina na cijoj strani sam, a to je na Azmirovoj. A Azmir je Slobodas do neba. I to mi nikada nije bilo upitno. Kome je upitno onda mi stvarno nije jasan, ocito mu je onda bitnije da grad bude crven ili narandzast ili kakav vec vise od toga kakva ce biti Sloboda u narednim godinama.
Meni je bitno da Sloboda pobjedjuje sve redom. Ako ne pobjedjuje to nije to .
FrantoBauzek je napisao/la:Podrzavam Azmirovo ulaganje u FK Slobodu, ali nije on nikakav Tito. Ako hoce tako da se ponasa, po meni, neka i ne ulaze. On moze i zaraditi, mi se mozemo radovati i biti mu zahvalni. Ne radi se samo o novcu tu, nego i o drustvenom prestizu. Ko je znao za Azmira Husica prije nego sto je dosao u FK Slobodu?
Sve se prikazuje crno/bijelo na ovom forumu. Samo djeci u bajkama se tako stvari prikazuju, a valjda nas je vecina dovoljno odrasla, a nadam se i pametna da shvati da realan svijet ne izgleda tako.
Svako ko zeli FK Slobodi dobro, pa i da zaradi na njoj, a da mi kao navijaci profitiramo kroz radovanje uspjesima naseg kluba, bujrum! Ko god dosao, dobrodosao.
I molim vas, nemojte da se pravimo naivni. Nije slucajno ovo uradjeno pred izboreAli ne, Azmir nema stranku. Samo je slucajno SDA imala vec pripremljene tekstove na ovu temu i cijeli koncept Bate se vrti upravo oko FK Slobode.
Azmir se vraca poslije izbora, niko ko se bavi ozbiljnim biznisom ne baca 3 miliona maraka![]()
Manipulativne podjele, skuhane iz SDA kuhinje idu ovako. Navodno biramo izmedju Jasmina ili Azmira. Tj. ne izaberi Jasmina, i imat ces Azmira. Odnosno bolje receno, s obzirom da je Bato kao protukandidat zasad navodno najblizi, onda izaberi Batu i imat ces Azmira.
Otprilike ovako zvuci SDA manipulativna logicka igra sa biracima. Iznosim misljenje kao pojedinac, a i vama savjetujem da ne budete ovce. Ne birajte SDA, to je zlo koje je imalo izljeve patoloske mrznje prema Slobodi i svega sto ona predstavlja. Ne volite Jasmina, uredu je, razumljivo. Izaberite Gadzu ili koga god.
gadzo >jasmin >bato
Kroz predizbornu kampanju se to namece kao odgovor. I ti si sam napisao, da je izbor izmedju Jasmina ili Azmira. Tako izborne kampanje funkcioniraju. Ti ne kazes, nego birac sam dodje do tog zakljucka nakon sto mu pripremis teren i usmjeris ga da dodje do takvog zakljucka.tuzlak1987 je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la:Podrzavam Azmirovo ulaganje u FK Slobodu, ali nije on nikakav Tito. Ako hoce tako da se ponasa, po meni, neka i ne ulaze. On moze i zaraditi, mi se mozemo radovati i biti mu zahvalni. Ne radi se samo o novcu tu, nego i o drustvenom prestizu. Ko je znao za Azmira Husica prije nego sto je dosao u FK Slobodu?
Sve se prikazuje crno/bijelo na ovom forumu. Samo djeci u bajkama se tako stvari prikazuju, a valjda nas je vecina dovoljno odrasla, a nadam se i pametna da shvati da realan svijet ne izgleda tako.
Svako ko zeli FK Slobodi dobro, pa i da zaradi na njoj, a da mi kao navijaci profitiramo kroz radovanje uspjesima naseg kluba, bujrum! Ko god dosao, dobrodosao.
I molim vas, nemojte da se pravimo naivni. Nije slucajno ovo uradjeno pred izboreAli ne, Azmir nema stranku. Samo je slucajno SDA imala vec pripremljene tekstove na ovu temu i cijeli koncept Bate se vrti upravo oko FK Slobode.
Azmir se vraca poslije izbora, niko ko se bavi ozbiljnim biznisom ne baca 3 miliona maraka![]()
Manipulativne podjele, skuhane iz SDA kuhinje idu ovako. Navodno biramo izmedju Jasmina ili Azmira. Tj. ne izaberi Jasmina, i imat ces Azmira. Odnosno bolje receno, s obzirom da je Bato kao protukandidat zasad navodno najblizi, onda izaberi Batu i imat ces Azmira.
Otprilike ovako zvuci SDA manipulativna logicka igra sa biracima. Iznosim misljenje kao pojedinac, a i vama savjetujem da ne budete ovce. Ne birajte SDA, to je zlo koje je imalo izljeve patoloske mrznje prema Slobodi i svega sto ona predstavlja. Ne volite Jasmina, uredu je, razumljivo. Izaberite Gadzu ili koga god.
gadzo >jasmin >bato
Pa Bato nije spomenuo niti jednom Slobode. Spomenuo je Tusanj jednom i to je rekao da se on za 4 godine nece slikati sa nedovrsenim Tusnjem za plakate.
Isto iz SDA i SBB niko ne spominje Azmira, Slobodu i Tusanj.
Ako cemo o razvijanju te teorije razvio ju je bas Imamovic.
Kako bi skrenuo paznju sa pravih problema, a to su sve stvari u kojima nije ispostovao Azmira.
Azmir je kao razlog ostavke rekao da je to razlog. Jasmin treba da prica o tome, Azmiru se prica o tome. A onda Jasmin pocne o SDA.
Pa eto.neka ga Imamovic demantuje svojom podrskom.FrantoBauzek je napisao/la:Podrzavam Azmirovo ulaganje u FK Slobodu, ali nije on nikakav Tito. Ako hoce tako da se ponasa, po meni, neka i ne ulaze. On moze i zaraditi, mi se mozemo radovati i biti mu zahvalni. Ne radi se samo o novcu tu, nego i o drustvenom prestizu. Ko je znao za Azmira Husica prije nego sto je dosao u FK Slobodu?
gadzo >jasmin >bato
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Azmir je neko ko obozava Slobodu. Covjek je dosao sa SVOJIM parama i zeli da gleda Slobodu kakvu niko do sad nije gledao. Tako da ga u potpunosti razumijem. Da sam na njegovom mjestu, ne bi birao sredstva i nacine da uspijem uraditi sa Slobodom ono sto neko nikad uspjet nece.
Finis santificat media![]()
P.S.
HAHAHAAHHHAHHAHAHAHA Mosnik najjaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.