FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

superior1982
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la superior1982 » 21 sep 2016, 22:46

[/quote]ali kad smo kod obecanja zasto nakon potpisanog reprogama nemamo barem jednog od tri gigantska sponzora koja su preko bare cekala samo da se to breme blokiranog racuna skine sa leđa :?:[/quote]

Jel i ovo laž?Ne može me Bog ubijediti da je Azmir toliko čist i toliki svetac.

http://radiokameleon.ba/2016/09/navijac ... dobitniku/
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 21 sep 2016, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 sep 2016, 22:46

Pupi04 je napisao/la:Nije to klupski autobus.
Opet se sve slama preko leđa navijača koji nažalost također traže svoje mjesto pod predizbornim suncem.

Ja volim ovaj klub ali nikad neću biti za to da se za njega iz budžeta izdvaja skoro milion maraka, puno je to para ljudi, naših para, para naših sugrađana koje Sloboda ne intersuje, ovo je redovna zabava za 2-2500 ljudi. Ako ćemo se boriti za vrh sa budžetskim parama, ućeraj mu.

Žalosno je da nema sposobnog, nezavisnog novinara koji će odraditi intervju kako Bog zapovijeda, ovako smo dobili dva monologa u kojim je dopušteno i sa jedne i druge strane da se iznese tona neistina, jel se mogao Jasmin prekinuti pa ga pitati, vi ste ovo ovo i ovo izjavili zasto niste ispunili.
Pa ista stvar i za Azmira, sve sto sam obećao ispuni sam, aha, izjavili ste da napadate titulu i ne pitate koliko je, i hiljadu drugih stvari.

Od samog početka nije se krenulo ni sa jedne strane kako treba, nije se napravila realna strategija i razvoj kluba nego sve na ho ruk, sve pod pritiscima i ovo je bilo pitanje vremena kad će se desiti.
Kako to da je predsjednik napustio klub oko 10-og, a 20-og nisu isplaćene plate, stanarine, rate Ugovora, za koji mjesec su te plate, stanarine ? Je li to ostavljanje kluba bez novih dugovanja, ili sto se tice finansija Sloboda je mirna do 11. kola.
Naravno sad ce krenuti paljba, jasta ce njima ostaviti pare nije lud, da pokradu, to bi po meni bilo odgovorno ponasanje, da ostavis sve transparentno ukoliko ides, ali s obzirom da se i sam igras predizbornih igrica, ovakav nacin je najbolji.

I ne pokusavajte da me prikacite bilo kojoj stranci, nabijem ih sve od reda, na svojoj kozi sam osjetio surovost ne pripadanja politickoj opciji.
Ko misli da ovo nisu predizborne igre preko leđa Slobode, nije dobar, meni je toga preko glave, od supaka na vlasti i opziciji se i moglo ocekivati ali od covjeka za kojeg sam mislio da ce zastiti Slobodu i da je kako volimo reci "moja stranka je Sloboda" sam razocaran, samo je trebao biti otvoreniji "ako crveni ostanu ja odlazim, ako zeleni dođu ja ostajem".

SLOBODA DO GROBA :!:
I ja sam donekle slicno razmisljao, ali nakon posljednjeg Azmirovog i Jasminovog govora sam se dobro zapitao. Azmir je objasnio kakav su dogovor imali i zato je sve do sada i bio u klubu, cekajuci da grad ispostuje dogovor. Jasmin je izjavio da sve dok je on na vlasti nece stadion nikome dati, tako da sad znamo da od stadiona nema nista i da je Azmir istinu govorio da je trazio da preuzme stadion, ali grad mu nije to dao.
Ovako Jasmninu godi da je Tom Cat u Slobodi, imace monopol nad njim za svaki poklonjen tender, cisto pranje i otimacina para, a mi i dalje bez posla i ikakvih naznaka da ce biti bolje, osim sto ce zgrade i dalje nicati i prodavati se zemljiste grada, onako nerezonski... tesko da ce Jasmin iz moje kuce dobiti 4 glasa ovaj put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 22:49

wobly92 je napisao/la:Ma boli ba i ove SDP stručnjake ovdje za Slobodom, kad slijepo vjeruju faraonu na riječ, a iznevjerio hiljadu puta, pored Azmirovih riječi koje je i više nego sproveo u djela. Pokazuju se polako ko su i šta su. Što se svađate s njima, ne vrijedi. Još će zakukat što Azmir nije reflektore ofarb'o.
Upravo cim vjerujes nesto Jasminu nakon svega u zadnje 3 godine onda se zapitaj jesil ti tu radi politike ili Slobode?
Meni je jasno vec par godina na cijoj strani sam, a to je na Azmirovoj. A Azmir je Slobodas do neba. I to mi nikada nije bilo upitno. Kome je upitno onda mi stvarno nije jasan, ocito mu je onda bitnije da grad bude crven ili narandzast ili kakav vec vise od toga kakva ce biti Sloboda u narednim godinama.

Meni je bitno da Sloboda pobjedjuje sve redom. Ako ne pobjedjuje to nije to .

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2016, 22:50

superior1982 je napisao/la:
ali kad smo kod obecanja zasto nakon potpisanog reprogama nemamo barem jednog od tri gigantska sponzora koja su preko bare cekala samo da se to breme blokiranog racuna skine sa leđa :?:[/quote]

http://radiokameleon.ba/2016/09/navijac ... dobitniku/[/quote]
Niko se nje javio da preuzme auto.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 22:52

superior1982 je napisao/la:
ali kad smo kod obecanja zasto nakon potpisanog reprogama nemamo barem jednog od tri gigantska sponzora koja su preko bare cekala samo da se to breme blokiranog racuna skine sa leđa :?:[/quote]

http://radiokameleon.ba/2016/09/navijac ... dobitniku/[/quote]

Dobitnik se nikada nije javio u klub. Ne zna se ko je dobio. Covjek, momak, djevojka koja je dobila ocito ne zna da je dobio/la ili je kartu izgubio.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 sep 2016, 22:52

Ovdje se sve svodi na stranacku pricu. U slucaju Slobode i duga koji je nastao su svi krivi podjednako. Samo su sljedili model koji su koristili i Celik i Sarajevo i Zeljeznicar i na kraju i Sloboda. Za razliku od njih mi nismo imali ljude da se bore za Slobodu. Za razliku od Celika i SLobode Zeljo i Sarajevo su se izvukli zasad. Za Sarajevo je poznato kako. Neki nasi su Azmiru vidjeli novog Tana. Neku vrecu bez dna odakle ce vaditi pare. Pa nije covjek glup. Moze malo ali ne dovjeka. Kao sto je Azmir rekao klub je iznutra veliki problem. I uvijek je i bio.
Jasmin igra na kartu kakvu su i on i svi drugi ukljuceni u pricu oko Slobode do Azmira uvijek igrali. Daj prvu ratu igracu pa ga onda pokusaj izvarati za ostatak para. Daj prvi dio duga pa pokusaj izvarati za ostalo. Sad pokusavaju provuci otpis poreznog duga u Skupstini.
OK je to sve samo kad pricamo o pravdi gdje tu pravda u odnosu na klubove koji su uredno izmirivali obaveze ?
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 22:56

Dobitnik je osoba sa utakmice Sloboda-Drina kada smo izgubili. Ocito je covjek bacio kartu i onda nije dosao na zadnju utakmicu kada se izvlacilo...

Nemojte me drzati za rijec ali je broj karte bio neki ispod 20, mozda broj od 0-20. Znaci rani broj ulaznice..

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 sep 2016, 22:56

i ti vjerujes Paviću hahahahah. Aj neću politike vise. Samo mogu reć da je jasmin rekao istinu da nemoze i8spostovat Azmira je je prebrzo postavio neke stvari, Eto vidimo cim su preuzeli klub prije 7 dana 6 igraca ode a jost 6 će i pole 11 kola, čovjek ne laže i govori istinu :)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 sep 2016, 22:57

tuzlak1987 je napisao/la: Upravo cim vjerujes nesto Jasminu nakon svega u zadnje 3 godine onda se zapitaj jesil ti tu radi politike ili Slobode?
Meni je jasno vec par godina na cijoj strani sam, a to je na Azmirovoj. A Azmir je Slobodas do neba. I to mi nikada nije bilo upitno. Kome je upitno onda mi stvarno nije jasan, ocito mu je onda bitnije da grad bude crven ili narandzast ili kakav vec vise od toga kakva ce biti Sloboda u narednim godinama.

Meni je bitno da Sloboda pobjedjuje sve redom. Ako ne pobjedjuje to nije to .
Traže dlaku u jajetu čovjeku, sve im smeta. Ne mogu da podnesu što je on tu i što je napravio ovo sve od Slobode. A ko radi taj i griješi. Da je on pogriješio nešto bitno, nego okrivljuju ga evo i za neku nagradnu igru. Ostale nebuloze da ne nabrajamo...Da je ne znam ti šta i pogriješio, uradio je više nego dovoljno da kupi nas sve koji volimo Slobodu i želimo joj samo najbolje. Tri miliona puta više, najmanje. A ne moraš bit inteligentan posebno da uvidiš da je on najbolje rješenje...
Očekivali su oni drugačiji rasplet odavno. Tu vide sopstvenu korist neku, ne vidim drugi način zbog čega ovakvo ponašanje i pisanje ovih jedinki.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 23:00

Sta kaze Jasmin za placanje pola ulaznica. Pola grad pola Jasmin. 5000 ljudi, 50000 KM za Slobodu ?

Normalno nista. Stavio je na sjever 3 KM jer tu ima podrsku grupice. A nama je ostavio cenera i nada se da nas bude sto manje i da sutimo.

Eto Jasmine imas ponudu do subote. Daj pola para i imati ces 50 hiljada za Slobodu da progurate 20 dana.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 21 sep 2016, 23:02

Podrzavam Azmirovo ulaganje u FK Slobodu, ali nije on nikakav Tito. Ako hoce tako da se ponasa, po meni, neka i ne ulaze. On moze i zaraditi, mi se mozemo radovati i biti mu zahvalni. Ne radi se samo o novcu tu, nego i o drustvenom prestizu. Ko je znao za Azmira Husica prije nego sto je dosao u FK Slobodu?

Sve se prikazuje crno/bijelo na ovom forumu. Samo djeci u bajkama se tako stvari prikazuju, a valjda nas je vecina dovoljno odrasla, a nadam se i pametna da shvati da realan svijet ne izgleda tako.

Svako ko zeli FK Slobodi dobro, pa i da zaradi na njoj, a da mi kao navijaci profitiramo kroz radovanje uspjesima naseg kluba, bujrum! Ko god dosao, dobrodosao.

I molim vas, nemojte da se pravimo naivni. Nije slucajno ovo uradjeno pred izbore :nene: Ali ne, Azmir nema stranku. Samo je slucajno SDA imala vec pripremljene tekstove na ovu temu i cijeli koncept Bate se vrti upravo oko FK Slobode.

Azmir se vraca poslije izbora, niko ko se bavi ozbiljnim biznisom ne baca 3 miliona maraka :nene:

Manipulativne podjele, skuhane iz SDA kuhinje idu ovako. Navodno biramo izmedju Jasmina ili Azmira. Tj. ne izaberi Jasmina, i imat ces Azmira. Odnosno bolje receno, s obzirom da je Bato kao protukandidat zasad navodno najblizi, onda izaberi Batu i imat ces Azmira.

Otprilike ovako zvuci SDA manipulativna logicka igra sa biracima. Iznosim misljenje kao pojedinac, a i vama savjetujem da ne budete ovce. Ne birajte SDA, to je zlo koje je imalo izljeve patoloske mrznje prema Slobodi i svega sto ona predstavlja. Ne volite Jasmina, uredu je, razumljivo. Izaberite Gadzu ili koga god.

gadzo >jasmin >bato
League Cup winners
Yugoslavia - ★

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 sep 2016, 23:03

Azmir je neko ko obozava Slobodu. Covjek je dosao sa SVOJIM parama i zeli da gleda Slobodu kakvu niko do sad nije gledao. Tako da ga u potpunosti razumijem. Da sam na njegovom mjestu, ne bi birao sredstva i nacine da uspijem uraditi sa Slobodom ono sto neko nikad uspjet nece.

Finis santificat media :salut:

P.S.
HAHAHAAHHHAHHAHAHAHA Mosnik najjaci.
slika

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 21 sep 2016, 23:06

Otac kandidata i trenutnog vijećnika u GV :rol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 21 sep 2016, 23:08

Hahaha, najjaci :rol: :rol: :rol:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 23:09

FrantoBauzek je napisao/la:Podrzavam Azmirovo ulaganje u FK Slobodu, ali nije on nikakav Tito. Ako hoce tako da se ponasa, po meni, neka i ne ulaze. On moze i zaraditi, mi se mozemo radovati i biti mu zahvalni. Ne radi se samo o novcu tu, nego i o drustvenom prestizu. Ko je znao za Azmira Husica prije nego sto je dosao u FK Slobodu?

Sve se prikazuje crno/bijelo na ovom forumu. Samo djeci u bajkama se tako stvari prikazuju, a valjda nas je vecina dovoljno odrasla, a nadam se i pametna da shvati da realan svijet ne izgleda tako.

Svako ko zeli FK Slobodi dobro, pa i da zaradi na njoj, a da mi kao navijaci profitiramo kroz radovanje uspjesima naseg kluba, bujrum! Ko god dosao, dobrodosao.

I molim vas, nemojte da se pravimo naivni. Nije slucajno ovo uradjeno pred izbore :nene: Ali ne, Azmir nema stranku. Samo je slucajno SDA imala vec pripremljene tekstove na ovu temu i cijeli koncept Bate se vrti upravo oko FK Slobode.

Azmir se vraca poslije izbora, niko ko se bavi ozbiljnim biznisom ne baca 3 miliona maraka :nene:

Manipulativne podjele, skuhane iz SDA kuhinje idu ovako. Navodno biramo izmedju Jasmina ili Azmira. Tj. ne izaberi Jasmina, i imat ces Azmira. Odnosno bolje receno, s obzirom da je Bato kao protukandidat zasad navodno najblizi, onda izaberi Batu i imat ces Azmira.

Otprilike ovako zvuci SDA manipulativna logicka igra sa biracima. Iznosim misljenje kao pojedinac, a i vama savjetujem da ne budete ovce. Ne birajte SDA, to je zlo koje je imalo izljeve patoloske mrznje prema Slobodi i svega sto ona predstavlja. Ne volite Jasmina, uredu je, razumljivo. Izaberite Gadzu ili koga god.

gadzo >jasmin >bato

Pa Bato nije spomenuo niti jednom Slobode. Spomenuo je Tusanj jednom i to je rekao da se on za 4 godine nece slikati sa nedovrsenim Tusnjem za plakate.
Isto iz SDA i SBB niko ne spominje Azmira, Slobodu i Tusanj.

Ako cemo o razvijanju te teorije razvio ju je bas Imamovic.
Kako bi skrenuo paznju sa pravih problema, a to su sve stvari u kojima nije ispostovao Azmira.
Azmir je kao razlog ostavke rekao da je to razlog. Jasmin treba da prica o tome, Azmiru se prica o tome. A onda Jasmin pocne o SDA.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2016, 23:09

HOCEMO NOVI STATUT KLUBA :!:
VRATITE STADION SLOBODI :!:
UPRAVA NAPOLJE MAJKU VAM LOPOVSKU :!:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 21 sep 2016, 23:14

Ko god nije dobio nbt,ljudi su ga navodno naručili i platili.Pavić ljaga Jasmina na svakom koraku tako da nevjerujem da mu ovime želi ići u korist,nego se bori za sebe.Sve u svemu,da mi je pogasiti sve do 03.10.i rahat se probuditi i čuti da se Azmir vratio,Jasmin i on se dogovorili,Vugdalića nema,plaćenika takođe,Tom cata takodje nema i SVE BI BILO BAJNO.Ovako ću dobiti šećer do izbora JBM ti politiko mater koja te stvorila.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 21 sep 2016, 23:16

tuzlak1987 je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:Podrzavam Azmirovo ulaganje u FK Slobodu, ali nije on nikakav Tito. Ako hoce tako da se ponasa, po meni, neka i ne ulaze. On moze i zaraditi, mi se mozemo radovati i biti mu zahvalni. Ne radi se samo o novcu tu, nego i o drustvenom prestizu. Ko je znao za Azmira Husica prije nego sto je dosao u FK Slobodu?

gadzo >jasmin >bato

Pa Bato nije spomenuo niti jednom Slobode. Spomenuo je Tusanj jednom i to je rekao da se on za 4 godine nece slikati sa nedovrsenim Tusnjem za plakate.
Isto iz SDA i SBB niko ne spominje Azmira, Slobodu i Tusanj.

Ako cemo o razvijanju te teorije razvio ju je bas Imamovic.
Kako bi skrenuo paznju sa pravih problema, a to su sve stvari u kojima nije ispostovao Azmira.
Azmir je kao razlog ostavke rekao da je to razlog. Jasmin treba da prica o tome, Azmiru se prica o tome. A onda Jasmin pocne o SDA.
Kroz predizbornu kampanju se to namece kao odgovor. I ti si sam napisao, da je izbor izmedju Jasmina ili Azmira. Tako izborne kampanje funkcioniraju. Ti ne kazes, nego birac sam dodje do tog zakljucka nakon sto mu pripremis teren i usmjeris ga da dodje do takvog zakljucka.

Imaju mediji i ostali vrste informisanja, koji kreiraju takvu klimu. Jasminu je ostavka Husica puno veci udarac, nego da je ostao. A da je Azmir htio ostati van izborne kampanje dao bi ostavku prije dva mjeseca ili poslije izbora.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 21 sep 2016, 23:16

gadzo >jasmin >bato
Pa eto.neka ga Imamovic demantuje svojom podrskom.

Naravno.da.covjek.nije bacio novac,nije lud..
Ti druze kao.da branis ove opstinare,evo im prilike da se pokazu iako su ih imali unazad godinama...
Zaboravio si gdje je Sloboda bila prije dolaska Husica.

Nema se tom covjeku sta reci kad je Sloboda u pitanju...

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 sep 2016, 23:19

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Azmir je neko ko obozava Slobodu. Covjek je dosao sa SVOJIM parama i zeli da gleda Slobodu kakvu niko do sad nije gledao. Tako da ga u potpunosti razumijem. Da sam na njegovom mjestu, ne bi birao sredstva i nacine da uspijem uraditi sa Slobodom ono sto neko nikad uspjet nece.

Finis santificat media :salut:

P.S.
HAHAHAAHHHAHHAHAHAHA Mosnik najjaci.
slika

hahahah al se ismija, ovo je indirov insajder

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.