FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2016, 20:56

Odlaze
Aldin Djidic - vec bivsi igrac
Kostic - trazi sporazumni raskid
Subic - odlazi koji je na posudbi
99% odlazi Zeba
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 21 sep 2016, 21:00

Stvarno čovjeku muka dođe kad vidi šta se dešava :cry:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 sep 2016, 21:02

Ništa ovo nije,sasvim normalna dešavanja u životu prosječnog navijača Slobode :kafa: .

djulba
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la djulba » 21 sep 2016, 21:07

Probisvjet je napisao/la:Odlaze
99% odlazi Zeba
Neka idu. Sta hoce vise od kluba. Bili na rucku danas pa pravac u autobus do stadiona i nazad.

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 21 sep 2016, 21:10

Probisvjet je napisao/la:Odlaze
99% odlazi Zeba
Ma druze otici ce svi koji imalo vrijede ako ovi majmuni budu celnici kluba, i nek odu, ostat ce Efe, Todorovic...nek i oni odu u Simin Han ako mogu, bolje i to neg da ih lazu onaj seljacina iz Kikaca, mrtve mu yebem, Kemo, Karic i ostali....

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 21 sep 2016, 21:12

@tuzlak1987
Navijaci koji su poceli pratiti Slobode od Cire i kojim je gostovanje u Zvorniku daleko nisu relavantni za bilo kakve stavove.
Ako ne znas citati izmedju redova Azmirove poruke tvoj problem, mozda bi i znao da si se uhvatio knjige buduci inzinjeru umjesto sto ovdje po cijeli dan dajes misljenje o svemu i svacemu, a u sustini nemas pojma o nicemu, zasto, zato sto ti je ovo jedini izvor informacija.
Prozivas ljude po imenu i prezimenu, odakle ti pravo, zasto si neprimjetan i nebitan u javnosti a ovdje se muda skupe i udaras ko veliki, malo ohladi vjeruj da ti je pametnije.
Strategija i plan je nikakav, i sa jedne i sa druge strane i to je osnovni problem.

@Probisvjet
Po kuci nazivaj pijuncicima.
Isto kao sto nije normalno bacati pare na most i slicne gluposti isto je tako nenormalno bacati milion na zabavu 2000 ljudi.
Krivi su oni koji su napravili dugove i koji se danas predstavljaju kao nove snage za Tuzlu i koji vladaju kantonom 25 godina i marke za Tusanj ili Slobodu nisu izdvojili, ali na skupovima se obecava zavrsen stadion i gle cuda ovdje ih malo po malo poturate ljudima.
Mene zaboli qrina za tvoje misljenje i da li ti smatras da sam necija marioneta, znam ko sam i sta sam i hvala Bogu da sam distanciran od ovih politickih uhljupa, te lose pokusaje humora prosipaj po mahali mozda mozes nekog i nasmijati.

Navijaci su nazalost ispolitizirani, jedni od strane crvenih jedni od zelenih i sve to pod krinkom borbe za Slobodu, a u sustini svi za svoje licne interese, i ovdje je uzarena predizborna debata zadnjih 15 dana i kao slucajno opet sve u borbi za Slobodu, sve licemjer do licemjera.

Tek kada sjednu i dogovore realan plan za Slobodu i potpisu, onda necemo imati svaka 3 mjeseca prijetnje odlaskom pa onda se supci uspanice i obecaju sve i svasta samo da smire situaciju, kakva ba marka na marku kakvih milion, samo realno i odmjereno, rasti iz dana u dan, a ne stadion gotov za mjesec, titula ne pitam koliko je, dolaze arapi sa milionima, Toyota...
Krstajic pokaza za krace vrijeme kako se gradi klub, kako se uzme trofej, kako se proda igrac a ne bih ja rekao da je Mico bacio milion, nego se protegli koliko moze, organizovali se i danas Radnik izgleda kao stabilan klub.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2016, 21:19

Pupi04 je napisao/la:@tuzlak1987
Navijaci koji su poceli pratiti Slobode od Cire i kojim je gostovanje u Zvorniku daleko nisu relavantni za bilo kakve stavove.
Ako ne znas citati izmedju redova Azmirove poruke tvoj problem, mozda bi i znao da si se uhvatio knjige buduci inzinjeru umjesto sto ovdje po cijeli dan dajes misljenje o svemu i svacemu, a u sustini nemas pojma o nicemu, zasto, zato sto ti je ovo jedini izvor informacija.
Prozivas ljude po imenu i prezimenu, odakle ti pravo, zasto si neprimjetan i nebitan u javnosti a ovdje se muda skupe i udaras ko veliki, malo ohladi vjeruj da ti je pametnije.
Strategija i plan je nikakav, i sa jedne i sa druge strane i to je osnovni problem.

@Probisvjet
Po kuci nazivaj pijuncicima.
Isto kao sto nije normalno bacati pare na most i slicne gluposti isto je tako nenormalno bacati milion na zabavu 2000 ljudi.
Krivi su oni koji su napravili dugove i koji se danas predstavljaju kao nove snage za Tuzlu i koji vladaju kantonom 25 godina i marke za Tusanj ili Slobodu nisu izdvojili, ali na skupovima se obecava zavrsen stadion i gle cuda ovdje ih malo po malo poturate ljudima.
Mene zaboli qrina za tvoje misljenje i da li ti smatras da sam necija marioneta, znam ko sam i sta sam i hvala Bogu da sam distanciran od ovih politickih uhljupa, te lose pokusaje humora prosipaj po mahali mozda mozes nekog i nasmijati.

Navijaci su nazalost ispolitizirani, jedni od strane crvenih jedni od zelenih i sve to pod krinkom borbe za Slobodu, a u sustini svi za svoje licne interese, i ovdje je uzarena predizborna debata zadnjih 15 dana i kao slucajno opet sve u borbi za Slobodu, sve licemjer do licemjera.

Tek kada sjednu i dogovore realan plan za Slobodu i potpisu, onda necemo imati svaka 3 mjeseca prijetnje odlaskom pa onda se supci uspanice i obecaju sve i svasta samo da smire situaciju, kakva ba marka na marku kakvih milion, samo realno i odmjereno, rasti iz dana u dan, a ne stadion gotov za mjesec, titula ne pitam koliko je, dolaze arapi sa milionima, Toyota...
Krstajic pokaza za krace vrijeme kako se gradi klub, kako se uzme trofej, kako se proda igrac a ne bih ja rekao da je Mico bacio milion, nego se protegli koliko moze, organizovali se i danas Radnik izgleda kao stabilan klub.
Krstajicu grad nije predao klub sa 8 miliona duga. Sada ces ti objasniti tuzlacima kako su Azmir i Jasmin isti, tj. da je Jasmin malo bolji. :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 21 sep 2016, 21:20

Zodiac je napisao/la:Ništa ovo nije,sasvim normalna dešavanja u životu prosječnog navijača Slobode :kafa: .
sta je bolan sasvim normalno ako se sad ne dignemo necemo nikad :kafa:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 21:21

Radnik momak nema dugova i nije ih imao. I to ti je glavna razlika izmedju Slobode i njih. Azmir trazi pomoc u reprogramu i nakon toga ce klub moci da funkcionise sam.

Isto tako Azmir ne moze napraviti nista na stadionu jer je stav SDPa da je stadion svih gradjana. A u biti boli ih qrac za gradjane vec to rade zbog uposlenika firme u koju pumpaju novac 300 hiljada godisnje.

Kako ti neko iz kantona moze biti kriv za dug gradskog kluba? Sport je unisten zbog stavova SDPa.

I Slobodu pratim od kada sam ziv ne od Cire.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 sep 2016, 21:26

Pupi04 je napisao/la:@tuzlak1987
Navijaci koji su poceli pratiti Slobode od Cire nisu relavantni za bilo kakve stavove.
Osjećam se prozvanim. :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2016, 21:27

PROMJENA STATUTA KLUBA :!:
POVRATAK STADIONA SLOBODI :!:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 21 sep 2016, 21:33

Mramore de me banuj, da odmorim do 2.10. to je taman desetak dana. :silent:
Pored članaka na netu, yebeno je i ovo po forumu čitat.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 21 sep 2016, 21:43

tuzlak1987 je napisao/la:Radnik momak nema dugova i nije ih imao. I to ti je glavna razlika izmedju Slobode i njih. Azmir trazi pomoc u reprogramu i nakon toga ce klub moci da funkcionise sam.

Isto tako Azmir ne moze napraviti nista na stadionu jer je stav SDPa da je stadion svih gradjana. A u biti boli ih qrac za gradjane vec to rade zbog uposlenika firme u koju pumpaju novac 300 hiljada godisnje.

Kako ti neko iz kantona moze biti kriv za dug gradskog kluba? Sport je unisten zbog stavova SDPa.

SDA kadrovi nakon neuspjelog pokusaja gasenja FK Slobode i instaliranja FK Zmaja od Bosne, su zauzeli celne pozicije u FK Slobodi sto svako ko poznaje prilike u klubu zadnjih 15 godina, tu cinjenicu zna. SDA/SBB kadrovi su napravili te silne dugove koje spominjete i zbog kojih Azmir ne moze da makne, a ne neki SDP. Ajmo o tome malo :hmmmmm:

Ti isti se sada predstavljaju kao spasioci FK Slobode.

Nemojte biti naivni. Od gradonacelnika ocekivati toliku pomoc je apsurdno i nenormalno, prije svega egoisticno jer nas grad ima puno vecih problema a manjka para.

Sto se stadiona tice, nek nam Azmir napravi novi na drugoj lokaciji. 250 miliona investicija bila, tako on kaze. Sigurno da se moglo naci i 12 miliona za kupovinu zemljista. Dajte ljudi, uozbiljite se.

Samo pogledajte ko je na vlasti u kantonu i Federaciji i da li je tamo situacija bolja. Neka nam to bude mjerilo obecanja novog podcrtavam SDA-SBB-HDZ kandidata. Da li stvarno mislite da njega boli taki za Slobodom?
League Cup winners
Yugoslavia - ★

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 sep 2016, 21:44

A manjka para nema za mostove i **** ostala, je li ?

Ulozenih 1.000.000 KM u Slobodu bi za 5 godina vratio sa 10.000.000 KM.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 21 sep 2016, 21:50

Pitanje je da li bi se vratilo uopste, a pogotovo toliko. Nisu cista posla u radu kluba FK Slobode i dalje. Nazalost. Sa druge strane, ne branim Jasmina. Imao je puno dobrih poteza, imao je losih. Smeta mi nametanje da biram vece zlo, zato sto se ono upakovalo u dobar omot sa pufnicom na vrhu
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 21 sep 2016, 21:51

Ne boli Franto bolan ni faraona za Slobodom išta, ne boli njega ništa ni za šta osim za stolicu. Ne boli njega što su oni koje su on i njegovi postavili nabili dugove, ne boli njega što nam rasvjeta više ne radi nego što radi, ne boli njega što negdje još vode nema, njega boli samo oko stolice i bespotrebnih mostova i fontana, ponaša se k'o da mu je otac u amanet ostavio naš grad, dosta više brate mili, stvarno je dosta. Daj da vidimo druge ljude, da se pruži nekome šansa, pa nek' to bude i Amira, Gadžo, samo da se nešto promijeni jer ovo više nema smisla ni na jednom polju, ne samo na sportskom.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 21 sep 2016, 21:52

To što se dešavalo u Akvi.Azmir navodno kad je govorio Mehidiću i njima da ne igraju,rekao da je dao 3 miliona,ali će dati još jedan milion da ispadnemo iz lige.I zidovi imaju uši.Ja mu skidam kapu,ali na ovo sad ponašanje puno mržnje neka mu je na haram ukoliko je istina.Mislim da nema potrebe za tim stvarima.Svi znamo i svi smo svjesni šta je i koliko uradio.Ali pamtim mu i ove postupke.Nisu fer.Ruku na srce.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 21 sep 2016, 21:55

superior1982 je napisao/la:To što se dešavalo u Akvi.Azmir navodno kad je govorio Mehidiću i njima da ne igraju,rekao da je dao 3 miliona,ali će dati još jedan milion da ispadnemo iz lige.I zidovi imaju uši.Ja mu skidam kapu,ali na ovo sad ponašanje puno mržnje neka mu je na haram ukoliko je istina.Mislim da nema potrebe za tim stvarima.Svi znamo i svi smo svjesni šta je i koliko uradio.Ali pamtim mu i ove postupke.Nisu fer.Ruku na srce.
hahhaahhahaah :rol: :rol: :rol: :rol:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 21:56

FrantoBauzek je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Radnik momak nema dugova i nije ih imao. I to ti je glavna razlika izmedju Slobode i njih. Azmir trazi pomoc u reprogramu i nakon toga ce klub moci da funkcionise sam.

SDA kadrovi nakon neuspjelog pokusaja gasenja FK Slobode i instaliranja FK Zmaja od Bosne, su zauzeli celne pozicije u FK Slobodi sto svako ko poznaje prilike u klubu zadnjih 15 godina, tu cinjenicu zna. SDA/SBB kadrovi su napravili te silne dugove koje spominjete i zbog kojih Azmir ne moze da makne, a ne neki SDP. Ajmo o tome malo :hmmmmm:

Ti isti se sada predstavljaju kao spasioci FK Slobode.

Nemojte biti naivni. Od gradonacelnika ocekivati toliku pomoc je apsurdno i nenormalno, prije svega egoisticno jer nas grad ima puno vecih problema a manjka para.

Sto se stadiona tice, nek nam Azmir napravi novi na drugoj lokaciji. 250 miliona investicija bila, tako on kaze. Sigurno da se moglo naci i 12 miliona za kupovinu zemljista. Dajte ljudi, uozbiljite se.

Samo pogledajte ko je na vlasti u kantonu i Federaciji i da li je tamo situacija bolja. Neka nam to bude mjerilo obecanja novog podcrtavam SDA-SBB-HDZ kandidata. Da li stvarno mislite da njega boli taki za Slobodom?
Da Fucko, Hukic E., Juric, Hrgovcic i takvi su sigurno bili SDA ..
Ko je ugasio Slobodu KK i jel to Zare SDA bio hahaha.
Jel Enver Bijedic SDA bio? Nemoj mi ba lazi.
Ko je trenutni predsjednik RSD jel i on SDA? :D

Ti si se izjasnjavao vec kao mrzitelj muslimana ovdje na forumu. Ja ne simpatiziram nikog, ja simpatiziram Slobodu i Azmira i trazim najbolju opciju za Slobodu.

Stadion se ne moze praviti na drugoj lokaciji jer je ova lokacija ona koja bi nekog zanimala, a ne neka nedodjija.

Ja znam koga ne boli taki za Slobodom, a to je Azmira. A isto provjereno znam koga boli, a to je Jasminovce.
Imali su bezbroj sansi da pokazu nesto svaku su zafrkali.
Ako cu birati izmedju Azmira i ovog nekog njihovog smijesnog pakta sa Tom Catom i Karicem znam sigurno gdje cu biti i ko zeli dobro Slobodi.

I jel Azmir mora jos jednom ponoviti da nije clan stranke i da to nije razlog ostavke? Sto spinujete sa tim politickim pricama prvi? Pa covjek je otidao jer je bezbroj puta preveslan. Dokaze ima, sve je zapisano u medijima i sva obecanja Jasmina. Nista nije ispunjeni dovidjenja!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2016, 21:58

superior1982 je napisao/la:To što se dešavalo u Akvi.Azmir navodno kad je govorio Mehidiću i njima da ne igraju,rekao da je dao 3 miliona,ali će dati još jedan milion da ispadnemo iz lige.I zidovi imaju uši.Ja mu skidam kapu,ali na ovo sad ponašanje puno mržnje neka mu je na haram ukoliko je istina.Mislim da nema potrebe za tim stvarima.Svi znamo i svi smo svjesni šta je i koliko uradio.Ali pamtim mu i ove postupke.Nisu fer.Ruku na srce.
Dobra kvalitetna laz iz Jasminove kuhinje.

Vidi ne mozemo voditi klub, raspasti ce se sve pa cemo to sve pripisivati Azmiru i tome kako nas sabotira.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.