hahahahahahahah bogohuljenje, prejako. Aj oplakah, ukucane cu probuditiWolverine je napisao/la:nisam ni sumnjo da su ti oni bolji![]()
reci da je shaq bolji od olajuwona je bogohuljenje
i jedno pitanje za kraj, jel robertson bolji od jordana?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
hahahahahahahah bogohuljenje, prejako. Aj oplakah, ukucane cu probuditiWolverine je napisao/la:nisam ni sumnjo da su ti oni bolji![]()
i jedno pitanje za kraj, jel robertson bolji od jordana?
Da li je onda to po tebi Russel bolji od Wilta? Olajuwon je duplo bolji odbrambeni igrac od Shaq-a, ali Shaq je bio jedan od najdominantnijih centara koji su igrali u NBA.Wolverine je napisao/la:nisam ni sumnjo da su ti oni bolji![]()
Evo ja cu ti reci, na primjeru Duncana.adriano_leite je napisao/la:Da li je onda to po tebi Russel bolji od Wilta? Olajuwon je duplo bolji odbrambeni igrac od Shaq-a, ali Shaq je bio jedan od najdominantnijih centara koji su igrali u NBA.Wolverine je napisao/la:nisam ni sumnjo da su ti oni bolji![]()
De mi kazi eto po slobodnoj procjeni, u koliko slucaja statistika se pokaze krivom?
Evo vidio sam statistiku Jordana i Oscara, Oscar ima skoro triple-double kroz cijelu karijeru i oko 25 koseva maloprije sam zatvorio prozor sa karijerama, pa nisam uspio kopirati, Jordan ima preko 30 poena u prosjeku kroz cijelu karijeru, ali kada gledas njih dvojicu, pa to su druge ere, razlicit stil kosarke se igrao, po meni je bolji Jordan, mada neki NBA strucnjaci smatraju da je Oscar bio bolji od Jordana, ali poredjenje njih dvojice, je apstrakcija naspram poredjenja Kobea i Jamesa, Kobe i James igraju u istom vremenu, Jordan i Oscar nisu igrali.Wolverine je napisao/la:evo posto sam gore izbriso, sad cu te pitat, jel robertson bolji igrac bio, nego sto je to bio jordan?
po meni russel jest bolji. russell je najpametniji igrac koji je krocio na nba parkete, te najbolji bloker u historiji. pogledaj jednu njegovu tekmu, i vidjet ces o kakvoj se igracini radi. bolji mi je od wilta zato sto je bio iskljucivo timski igrac, a wilt je bio iskljucivo igrac statistike.
Svi imamo svoja misljenja, moje misljenje je da statistika ne grijesi puno, ali eto svako ima svoje, i pitanje za kraj posto idem na spavanje, da li je bolji Jason Kidd od Steve Nasha?adriano_leite je napisao/la:Evo vidio sam statistiku Jordana i Oscara, Oscar ima skoro triple-double kroz cijelu karijeru i oko 25 koseva maloprije sam zatvorio prozor sa karijerama, pa nisam uspio kopirati, Jordan ima preko 30 poena u prosjeku kroz cijelu karijeru, ali kada gledas njih dvojicu, pa to su druge ere, razlicit stil kosarke se igrao, po meni je bolji Jordan, mada neki NBA strucnjaci smatraju da je Oscar bio bolji od Jordana, ali poredjenje njih dvojice, je apstrakcija naspram poredjenja Kobea i Jamesa, Kobe i James igraju u istom vremenu, Jordan i Oscar nisu igrali.Wolverine je napisao/la:evo posto sam gore izbriso, sad cu te pitat, jel robertson bolji igrac bio, nego sto je to bio jordan?
po meni russel jest bolji. russell je najpametniji igrac koji je krocio na nba parkete, te najbolji bloker u historiji. pogledaj jednu njegovu tekmu, i vidjet ces o kakvoj se igracini radi. bolji mi je od wilta zato sto je bio iskljucivo timski igrac, a wilt je bio iskljucivo igrac statistike.
Ja sad gledao na NBA.com piše da je u NOWolverine je napisao/la:sta je ovo na wikipediji pise da je luter head u sunsima
Ted Mosby je napisao/la:Okanite se više Jamesa, čovjek hoće prsten, pa svatko bi od nas prešao, jer mu jedino prsten u karijeri nedostaje, sve ostalo ima. Miami mi je uvijek bio drag a sada pogotovo. Nadam se finalu Miami Phoenix iako je to moguće samo u snu i na Play stationu.
Scola došao u Spurse
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Okanite se više Jamesa, čovjek hoće prsten, pa svatko bi od nas prešao, jer mu jedino prsten u karijeri nedostaje, sve ostalo ima. Miami mi je uvijek bio drag a sada pogotovo. Nadam se finalu Miami Phoenix iako je to moguće samo u snu i na Play stationu.
Scola došao u Spurse
otkud ti to da je scola u spursima
majestic24 je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Okanite se više Jamesa, čovjek hoće prsten, pa svatko bi od nas prešao, jer mu jedino prsten u karijeri nedostaje, sve ostalo ima. Miami mi je uvijek bio drag a sada pogotovo. Nadam se finalu Miami Phoenix iako je to moguće samo u snu i na Play stationu.
Scola došao u Spurse
otkud ti to da je scola u spursima
Mislim da je mislio na Splitera
majestic24 je napisao/la:Ma meni su sva ta usporedjivanja na osnovu statistike i slicnih stvari postala pravo glupa. To zavisi od mnogo cinilaca..tak da...
majestic24 je napisao/la:Ako cemo gledati statistiku,onda je Korver bolji suter od Kobeja,jer on gadja trojke 53% a Kobe 35%. Jel to pokazatelj da je Kyle bolji igrac????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.