vidis koji sam smajli stavio u svom postuDonnie Darko je napisao/la:Samo kec. Nisam gejpeder da nake frizure pravim.
Muške frizure
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muške frizure
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Sigurno si procelavKarlo je napisao/la:vidis koji sam smajli stavio u svom postuDonnie Darko je napisao/la:Samo kec. Nisam gejpeder da nake frizure pravim.![]()
![]()
,ja fakt ne kontam sta ce ovakoj temi mjesto na sportskom forumu al fakat.
![]()
![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
imam naku frizuru ko pogba dok je bio u jubetuRiNo je napisao/la:Sigurno si procelavKarlo je napisao/la:vidis koji sam smajli stavio u svom postuDonnie Darko je napisao/la:Samo kec. Nisam gejpeder da nake frizure pravim.![]()
![]()
,ja fakt ne kontam sta ce ovakoj temi mjesto na sportskom forumu al fakat.
![]()
![]()
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Gdje su preporuke za crnu gustu i oštru kosu? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jesu obrve pod konac ponosu Podrinja?Santo je napisao/la:
samo old school
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Ovako sam se ošišao, ne smijem gledati u ogledalo, instant erekcija
Normalno da ti se digne, kad vidis piz... u ogledaluNeutral je napisao/la:
Ovako sam se ošišao, ne smijem gledati u ogledalo, instant erekcija
- JackTheStripper
- Kontakt:
High je napisao/la:Gdje su preporuke za crnu gustu i oštru kosu?
Tesko s takvom kosom bilo sta napraviti da valja.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa pustis je da poraste do ramena. Najbolje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pogledajte na instagramu iranthebarber profil ima jako zanimljivih a i modernih frizura, jednu i sam furam.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Poslije nekoliko "skrati sa strane gore ostavi duže" šišanja u nizu, neki dan sam se ovako ošišao.

S tim da mi je malo kraća, al za 10-ak dana to će biti to.

Satrah se ja s njom, vjeruj mi. Nikad je obuzdati.JackTheStripper je napisao/la:High je napisao/la:Gdje su preporuke za crnu gustu i oštru kosu?
Tesko s takvom kosom bilo sta napraviti da valja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Donnie Darko je napisao/la:Poslije nekoliko "skrati sa strane gore ostavi duže" šišanja u nizu, neki dan sam se ovako ošišao.
Odlicna frizura, i ja se ovako isto sisam al sta ne valja jest da se moras onda svaki mjesec sisat u pm, jer cim malo naraste izgleda ko qrac. Nisam nikad na celavo se osisao jer mi cure govore da imam lijepu kosu (ne treba se odrec tog bonusa
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kec ... 
Zimi može i 2, a ljeti i nula samo se čuvam da ne progorim na mostarskoj žegi...
Zimi može i 2, a ljeti i nula samo se čuvam da ne progorim na mostarskoj žegi...
Donnie Darko je napisao/la:Poslije nekoliko "skrati sa strane gore ostavi duže" šišanja u nizu, neki dan sam se ovako ošišao.
ja sam nosio ovu sliku frizeru kad sam se zadnji put sisao
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bas me zanima reakcijaa frizera kad mu doneses i trazis ovako komplikovanu frizurumiki_92 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Poslije nekoliko "skrati sa strane gore ostavi duže" šišanja u nizu, neki dan sam se ovako ošišao.
S tim da mi je malo kraća, al za 10-ak dana to će biti to.![]()
ja sam nosio ovu sliku frizeru kad sam se zadnji put sisao
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
undercut i varijacije na isti su aktuelne ima vec 4-5 god., ako to ne znaju onda nemamo sta pricatiStevieG8 je napisao/la: Bas me zanima reakcijaa frizera kad mu doneses i trazis ovako komplikovanu frizuru
ja sam kod istog frizera skoro 5 god., lik ide po seminarima, non-stop uci nove tehnike i prati trendove , tako da ovo mu ne predstavlja problem
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."