Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
placenice obicni, koliko imas od Faraonaklasik je napisao/la:Boga mi neke ne boli, odosmo mi u Janju i to preko Modrana :mrgreen:Chinaglia je napisao/la:Sloboda igra danas, a nas boli qrac isto kao kada se Kosovo otcijepilo :lol:
bambus je napisao/la:Bas me zanima koliko je Azmir platio ovu pobunu igracima![]()
![]()
Cuj placenici,pa profesionalci su,igraju za novac,bi li ti igrao dzaba,ili radio u firmi dzababambus je napisao/la:Bas me zanima koliko je Azmir platio ovu pobunu igracima![]()
![]()
Hajde barem on zna da smo igrali protiv tima iz Jajcazamorano1plus8 je napisao/la:http://www.****/vijest/senad-mujka ... ada-215747
sama krema tuzle se okupila u ovom odboru za hitno gasenje kluba
Ako se zaista igrači bune, onda su plasirane lažne informacije u medije da bi se smirila situacija oko kluba.harry_90 je napisao/la:Ako je sve rijeseno do 11 kola,zbog cega onda igraci se bune i nece da treniraju,ni meni to nije logicno..
Azmir je sam rekao da su obaveze prema igracima izvrsene do 11 kola,ako se sad bune onda je i on slagao nas..Rimes87 je napisao/la:Ako se zaista igrači bune, onda su plasirane lažne informacije u medije da bi se smirila situacija oko kluba.harry_90 je napisao/la:Ako je sve rijeseno do 11 kola,zbog cega onda igraci se bune i nece da treniraju,ni meni to nije logicno..
Ili možda da su ovi već rastalili svu lovu.harry_90 je napisao/la:Azmir je sam rekao da su obaveze prema igracima izvrsene do 11 kola,ako se sad bune onda je i on slagao nas..Rimes87 je napisao/la:Ako se zaista igrači bune, onda su plasirane lažne informacije u medije da bi se smirila situacija oko kluba.harry_90 je napisao/la:Ako je sve rijeseno do 11 kola,zbog cega onda igraci se bune i nece da treniraju,ni meni to nije logicno..
Sve je ovo politika,ovako necemo jos dugo..
Ovu drugu,nekako znas na cemu si,da ides prema dnu,ova prva varijanta je losa po zdravlje,mozes dobit secer,povisen pritisak itd..jer moram strepit svaka 3 mjeseca hoce li ga Jasko izlevatittuzlak1987 je napisao/la:Imate opciju jaka Sloboda i svake godine konkurent sa Azmirom ili Sloboda koja ispada iz lige sa Fazlom na tribinama, Suljom, Acom, Tom Catom kao predsjednikom, Kurevicem, Jasminom. Ona Sloboda kakva je bila i prije Azmira i koja nece nigdje.
Sta hocete?
ma azmir ostao ne ostao, nece sigurno jasko vise nikog levatit u vezi slobodeharry_90 je napisao/la:Ovu drugu,nekako znas na cemu si,da ides prema dnu,ova prva varijanta je losa po zdravlje,mozes dobit secer,povisen pritisak itd..jer moram strepit svaka 3 mjeseca hoce li ga Jasko izlevatittuzlak1987 je napisao/la:Imate opciju jaka Sloboda i svake godine konkurent sa Azmirom ili Sloboda koja ispada iz lige sa Fazlom na tribinama, Suljom, Acom, Tom Catom kao predsjednikom, Kurevicem, Jasminom. Ona Sloboda kakva je bila i prije Azmira i koja nece nigdje.
Sta hocete?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.