RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
neće se ništa odgađati, ne trebate se bojati. nama svakako odgovara jedna trening utakmica između dvije europske.
e ovako realno,zasto ste vi trazili odgodu'??za to sto ste u tom trenutku bili losi ili ste igrali europu??? salu na stranu,ne provociram ali vi ste trazili odgodu,eto tek-tako!!! zato sto vam je falilo par igraca ili.....ne mozes bola' odgadjati redovno kolo bez valjanog razloga,a vi niste imali ama bas nijedan razlog...i sad se na to vadite....moj prijateljski savjet je da pristanete na odgodu(iako se vi ne pitate nego savez) jer cete imati vremena da secunami je napisao/la:Ja ne vjerujem da ce se odgodit utakmica sa Zrinjskim jer je ni oni nisu htjeli odgodit prije 2 godine kad su nas dobili 0-2 a Velez je to trazio ali nisu htjeli odgodit.U jeku su priprema momci i ne mogu igrat kako mi zelimo a nemamo Boga mi ni kvalitet neki i hitno nam trebaju 2-3 pojacanja jer to znaju i ptice na grani.
To sto nece neki momci da treniraju i idu sa Braticem je totalni neprofesionalizam sa njihove strane jer nece im klub zabranit da trenira sa privatnim trenerom ali se nadam da ce ih kaznit kako treba.Znam na koje se igrace ovo odnosi i ima ljeka i za to pa ko god zeli da trenira mimo prvog tima nek izvoli ali mislim da ce biti kaznjen.
Ne znam sta konta uprava i ovaj novi trener ali ja sam nakon utakmice sa Capljinom odmah rekao da nam trebaju pojacanja i to hitno inace ce biti zajebano do bola ovu sezonu igrat
koliko-toliko pripremite za derby....a ako izadjete sa ovim trenutnim sastavom na megdan ovakvom Zrinjskom,mislim da vam slijedi katastrofa...ustvari,znam....a sto se tice bojkota,nasi Ultrasi su istrajali u bojkotu i kad ste nam vi dolazili pod BB...a koliko citam i cujem,vi nemate pojma sta i koga bojkotirate,al' eto vasa stvar ne ulazim u to...
jos da vam kazem da sam vam bio sa trenerima(jazom i miloradom) na utakmici protiv tobola i posto jazu poznajem ,normalno javio sam se covjeku i upitao ga je li sve u redu,i pritom sam se upoznao sa vasim miloradom...cini mi se ko neki filozof a ne trener ali eto,mozda i nije los...na moje pitanje sta misli o derbiju i snazi Zrinjskog,kaze covjek doslovce ovako "jadna nam majka"...a dosao je odmah poslije tekme protiv capljine,i kad je vidio Zrinjskog kako igra covjek se sjeb'o...u svakom slucaju sretno vam i pokusajte opstati da imamo taj derby.....sportski pozdrav
"Velež će tako prvo u nedjelju, a potom i u ponedjeljak odigrati još dvije utakmice. U nedjelju će u Konjicu (17 sati) biti protivnik Igman, dok će sutradan s druge strane terena opet biti Čapljina."Ekipa je napisao/la:I mene to zanima.Mont0 je napisao/la:Sa kim sutra, u koja doba, i gdje?
Support Velez, It's logical! ★
Ljudi, planira li iko slucajno put Konjica sutra? 

Ako završim s poslom do 14h ili 15h, vjerovatno idem.Mont0 je napisao/la:Ljudi, planira li iko slucajno put Konjica sutra?
Volim Velež makar vaki !!!
Ja planirao bajkom, ali ne mogu naci saputnika, nije mi bas najugodnije da sam idem
Niko me ne shvata ozbiljno 

Pa kad bi pošao ? Znaš li koliko treba otprilike ? Volio bih i to probati, šta fali.Mont0 je napisao/la:Ja planirao bajkom, ali ne mogu naci saputnika, nije mi bas najugodnije da sam idemNiko me ne shvata ozbiljno

Hehe, dajem kg rize i dva sendvica za saputnika
Ako odem tako, nociti cu gore negdje, nemam se od kojih doba vracati
70 km je otprilike do gore, tako nesto, pa eto, nekih sest-sedam, do osam sati 

E jbg, da sam slobodan cijeli dan rado bih majke mi a ni smještaj nemam tako da ti ga 99 % to otpada što se tiče mene.Mont0 je napisao/la:Hehe, dajem kg rize i dva sendvica za saputnikaAko odem tako, nociti cu gore negdje, nemam se od kojih doba vracati
70 km je otprilike do gore, tako nesto, pa eto, nekih sest-sedam, do osam sati
Ovo 1 % sam ostavio pošto se nikad ne zna, zna me luda spucati pa sam u stanju svašta.

Zeznuto, kako god okrenes. Ma hajde Boga ti, valja svasta probati, valjda se snadjem nekako, gleda mi se Velez, znam da nisam pri sebi, ali mi se gleda, pa kakav god bio. Jace je i gotovo.
Ako te spuca sta, salji mi PP do osam-devet ujutro

Prosto sumnjam ali eto. Ne bude li ništa novo u inboxu do 9h, ništa onda.Mont0 je napisao/la:Zeznuto, kako god okrenes. Ma hajde Boga ti, valja svasta probati, valjda se snadjem nekako, gleda mi se Velez, znam da nisam pri sebi, ali mi se gleda, pa kakav god bio. Jace je i gotovo.Ako te spuca sta, salji mi PP do osam-devet ujutro
![]()
A ništa voz ?
A gleda se i meni, ali jbg. Valjda ću skontati nešto.

Moze li mi neko odgovoriti sta znaci ovo RSD Velež Mostar???
Hvala
Hvala
Radnicko Sportsko Drustvo Velez Mostar 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Radničko Sportsko Društvo Velež Mostar.Soldat_ze je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti sta znaci ovo RSD Velež Mostar???
Hvala
Skontacemo nesto, uglavnom podnijecu raport
, pa taman stopom otisao, a ne bi mi bio prvi put 

Sretno u svakom slučaju.Mont0 je napisao/la:Skontacemo nesto, uglavnom podnijecu raport, pa taman stopom otisao, a ne bi mi bio prvi put

Valjda nam neće prirediti nešto slično kao protiv Čapljine.

Stani malo, zar nije RŠD u originalu ili to previše asocira na "one tamo"?Ekipa je napisao/la:Radničko Sportsko Društvo Velež Mostar.Soldat_ze je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti sta znaci ovo RSD Velež Mostar???
Hvala
Hvala.
Ma izgubice sigurno, ali ko te pita rezultat
Ma izgubice sigurno, ali ko te pita rezultat

Pošteno da ti kažem, meni je isto. Nekima i nije, uvijek se nađe i takvih ali vjeruj mi da nije zbog tih asocijacija na koje ciljaš. Prije svega smo bosanskohercegovački klub a po bosanskom jeziku je S.Marin je napisao/la:Stani malo, zar nije RŠD u originalu ili to previše asocira na "one tamo"?Ekipa je napisao/la:Radničko Sportsko Društvo Velež Mostar.Soldat_ze je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti sta znaci ovo RSD Velež Mostar???
Hvala
-
- Kontakt:
Sport ili ti Šport nije izvorna Hrvatska niti Srpska a ni Bosanska riječ.Švabe koje su imale velikog uticaja poslije Turaka u BiH, Hrvatskoj itd su donjele tu kvaku na "S".Kod njih se piše "sport" ali se čita "šport".A možda ćete sada reći da je to ipak izvorna hrvatska riječ, samo što je koriste u cijelom svijetu.Marin je napisao/la:Stani malo, zar nije RŠD u originalu ili to previše asocira na "one tamo"?Ekipa je napisao/la:Radničko Sportsko Društvo Velež Mostar.Soldat_ze je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti sta znaci ovo RSD Velež Mostar???
Hvala
Prilikom osnivanja kluba tačan naziv je bio RŠD Velež i što se mene tiče moglo je tako i ostati.Zamolio bih te da zaobiđeš ovu temu, idi brate na svoju temu i vodi računa o svom klubu.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.