PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
ja idem na svaku utakmicu i degen sam sto idem. logicno. a ovu upravu skoro sve manje raje podrzava, bar moje raje. ali cu ja ici uvijek na utakmice boli me za misketa, zuju, kozarica. ko god bude a bude lagao navijace kao el miske dobit ce ovo. uzeo pare, ofarbao reklekor a tribinu nije napravio. uz to 8 na tabeli. ako je to Zeljo kakvog zelis blago tebi.
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 20 sep 2016, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa hvala Bogu pa znam dosta raje koja dolazi kod nas na Jug, pogotovo ove iz Kopa, svi su uz upravu. Ako smatraš njih mlađahnim, nezrelim i smatraš da se po njihovim mišljenjima ne može reći da li je to stav pravih navijača, reći ću ti da znam i dosta starije raje koja je uz ovu upravu. Slabo koga čujem da je protiv, zapravo, to čitam samo ovdje na ovom forumu i naravno nekoliko fb stručnjaka ali oni su tu samo jer im je špicoka kad im se zacrveni ono gore za obavijest.HausMan je napisao/la:ja idem na svaku utakmicu i degen sam sto idem. logicno. a ovu upravu skoro sve manje raje podrzava, bar moje raje.
Svako ko dođe na Grbavicu, popriča sa nekom rajom, shvatit će da ova uprava ima podršku. I neka ima, imat će je bar još godinu dana. Sada sve trebaju dati da krene i sportski dio. A krenut će.

Ako ćeš dalje da se raspravljamo, citiraj me na Željinoj temi da ne spamamo ovdje.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ova uprava nece docekati polusezonu prijatelju moj.
Zašto je forumski auditorij bez razloga zapostavio Sabrinu Ubuljubašić?
Zaustavite Misketov totalitarni režim i osmo mjesto na tabeli.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zamolio bih lobotomce da mi prestanu prijetiti u inbox. Znaju ko sam, neka se jave, rado ću im odgovoriti na sva pitanja, ovako 'amonimno' je baš seljački.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa znas i ti ko su oniVirtu4l je napisao/la:Zamolio bih lobotomce da mi prestanu prijetiti u inbox. Znaju ko sam, neka se jave, rado ću im odgovoriti na sva pitanja, ovako 'amonimno' je baš seljački.

Nisam znao da je prijetnja ako te neko nazove p1čkom jer pljuješ po onima koji navijaju za isti klub kao i ti, sa kojim si se do jučer bratimio, samo da bi bio u furci sa pitarima. 

- elamalakia
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Zato sto nikog ne zanima gdje si plutao po Sarajevu danas...Heller je napisao/la:Zašto se brišu postovi o plutanju govana Tehranom?

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Je li to shnza prijeti svijuti

Boga mi nije nikakva prijetnja, samo sam mu fino napisao PP kakvo mišljenje imam o njemu nakon svega. Čuj prijetiti preko foruma?Lakoste je napisao/la:Je li to shnza prijeti svijuti![]()
![]()
![]()
![]()
Ma on je trivijalac, opalio ga moralni šok, ali ima ih još.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
joker90 je napisao/la:Zato sto nikog ne zanima gdje si plutao po Sarajevu danas...Heller je napisao/la:Zašto se brišu postovi o plutanju govana Tehranom?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
hahahaah pisu liku u pp kakvo misljenje imaju o njemu, pa nije spomenar nego forum

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa stase ovo desava , staje problem shzna momcino

Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 21 sep 2016, 00:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
ipak mislim da niko ne dobija zanimljivije poruke nego jaLakoste je napisao/la:hahahaah pisu liku u pp kakvo misljenje imaju o njemu, pa nije spomenar nego forum![]()

Tebi makar srce stave na kraju?TobeYarabi je napisao/la:ipak mislim da niko ne dobija zanimljivije poruke nego jaLakoste je napisao/la:hahahaah pisu liku u pp kakvo misljenje imaju o njemu, pa nije spomenar nego forum![]()
![]()
![]()

e cuj spomenar ahhahhahahhahahahahahahha
Pa bude normala s tobom i onda počne pljuvati na drugom forumu. Ja sam mislio da je moju poruku shvatio kao prijetnju zato sam i napisao ovo. Ali, eto izgleda da ima raje koja mu prijeti.Lakoste je napisao/la:hahahaah pisu liku u pp kakvo misljenje imaju o njemu, pa nije spomenar nego forum![]()
- elamalakia
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dajte covjeku analgin![]()
Sta je ovo grob te yebo koja nepismenost![]()
Ma krajSenad predsjesnik hahaha..on je amidza mi od zeta od sestre muza..eto.kakav je da ni rodjenog svog zajebaje na poslu

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.