Nadam se bez povreda do kraja tekme te da Ejarija upiše minute

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Slazem se. Mada u proslosti su nam znali otkinuti bodove. Meni u sjecanju ostala ona 2-2 utakmica kad je skipper dao 2 gola,gubili smo 2-0 ali nismo dosli do preokreta.Paradajz je napisao/la:Mislim da Sturridge pocinje 100% ako nije povredjen (a potvrdili su da nije) i da ce Klopp mozda probati onu najofanzivniju formaciju koju mozemo odigrati. S obzirom da se igra kod kuce, i da je Hull u pitanju, tu ima mesta za eksperimentisanje.
pa pozelio sam vidjeti kutinja daleko od gola,kako je prije imao magicne pasoveOTNYS_YNWA je napisao/la:Mignolet - Clyne.Matip.Lovren.Milner - Hendo.Lallana.Coutinho - Mane.Sturidge.Firminho
Vjerovatno ova postava
Odlicno. Vogim i konfam volio bih Tottenham, jer je jos rana faza a obi ce ganjati Ligu i Ligu Prvaka, jos im Kane povrijedjen. Mislim da cemo uh lagano proci, pogotovo jer igramo na Anfieldu.neurofunk je napisao/la:Izvukli smo Spurse na Anfieldu, City i United igraju derbi, moglo bi se opet do finala.
neurofunk je napisao/la:
Pozdrav ekipa, od danas BiH ima svoj zvanični LFC fan klub, kao što možete vidjeti na slici i sami provjeriti na stranici, još jednom da obavjestim ako neko ima LFC membership neka se javi u pp, uskroro krećemo i sa članstvom pa ko je zainteresovan neka se javi, uglavnom svako ko je imao želju da ide na Anfield je sad jedan korak bliže jer ćemo za svaku sezonu dobiti određen broj karata kao fan klub te niz drugih pogodnosti. YNWA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.