Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 20 sep 2016, 21:58

Odrađen posao :D
Nadam se bez povreda do kraja tekme te da Ejarija upiše minute :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 sep 2016, 22:01

Evo Emre dobija minute konacno. Inace pored rezultata, igra deluje jako dobro, citav tim je u formi. Rutina.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 20 sep 2016, 22:53

Dobrica, fino je izgledalo rutinski, napokon clean sheet i to Karius na golu iako nije ni imao baš toliko posla osim onog prečvrstog istrčavanja koje nisam vidio kod Simona nikad u životu :D dobro prati igru. Dobre dvije akcije kod golova, ostalo sve solidno očekivano.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 20 sep 2016, 23:04

Mjesec dana kako nismo izgubili. Volio bih jos jednog slabog protivnika u narednom kolu kako bi cidjeli gdje smo i sta smo sa ligom.
Kocka je bačena

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 sep 2016, 23:23

Nisam bio u prilici da gledam utakmicu ali rezultat i statistika govore da je rutinski odrađeno. Valjda ce biti uskoro i koji highlights. Raduje povratak Kariusa i Cana. :thumbup:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 sep 2016, 11:02

Pregledao sam highlights, Karius nije nesto posla imao, par lakih udaraca igraca Derbya glavom. Ali sam primjetio i ono plivanje u prazno u 73' nakon kornera. Izgleda da cemo i dalje imati problema. Ali evidentno je da je golman kakvog voli Klopp, golman koji ce ucestvovati u igri.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 21 sep 2016, 12:36

Mene je srce presjeklo kad je lobovao igrača u kaznenom. Inače je bio dobar osim tog neuspjelog boksovanja i prva pomisao mi je bila: "Jel ovo Mignolet?"
Malo sam razočaran Grujićem, očekivao sam više od njega. Ponekad mi je djelovao izgubljeno na terenu, kao da se ne razumije najbolje sa Coutinhom. Par puta se nalazio na prostoru koji Brazilac želi koristiti, ali nije bio ni loš. Volio bih da bude malo pokretljiviji, djelovao je nekako statično u nekim situacijama. Uz malo samopouzdanja će on biti barem pristojno pojačanje. Za više je teško predvidjeti.
Sve u svemu korektna predstava. Bez puno muke, određeno na zadovoljavajućem nivou. To se i očekuje od ovog tima. Sad ide niz ligaških utakmica protiv objektivno slabijih timova i tu želim da vidim ovako određene utakmice. Bez puno muke, clean sheet, par golova u protivničkoj mreži i bez povreda. Ako dobro prođe, nema razloga da se ne upadne u top4.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 21 sep 2016, 17:14

Što se tiče golmana, po meni u boljoj formi je Mignolet, ali pošto svi znamo o kakvom se (kiks)golmanu radi neka Kariusa još malo na klupi. Sinoć smo izuzetno dobri bili u prekidima, posebno u ofsajd zamkama. Nakon utakmice Klavan je baš naglasio kako se dosta radi na defanzivnim ali i ofanzivnim prekidima, što smo vidjeli i na terenu.

Baš mi je drago što je Coutinho zabio i nakon gola se vidjelo koliko mu to znači, nadam se da će ga baš krenuti poslije ove utakmice, upisao je i 2 asistencije čini mi se. Što se tiče Divocka, vidi se da mu fali utakmica, a svoju kvalitetu i najjače oružje (finishing, građenje lopte, ostavljanje prostora) pokazao je upravo sinoć, kakva golčina majstora, svaka čast. Isto važi i za Grujića, relativno mali broj utakmica, lutanje po terenu, sudaranje sa saigračima, međutim, rad i samo rad, može izrasti u duplo boljeg igrača od Matića- Da se dohvatim i Danny Ingsa. Kako mi je taj momak drag. Sa vještačkom nogom nabio je bruku šprinteva, trudio se kao da se igra Merseyside derbi ili protiv scumsa. Mislim da će ga ta želja, prvenstveno Liverpoolsko srce držati u klubu jer nenormalno podsjeća na Dirk Kuyta, ali mislim da neće imati veću ulogu od backup napadača, možda griješim ali pored Firmina, Origija i Sturridgea, teško.

Šta reći o Firminu, ne treba trošiti riječi, kakav majstor. :bow: Lucas Leiva, solidno odrađen posao, Henderson također. Sviđa mi se što je Klopp odmarao Ginia, Lallanu, Milnera, Lovrena, Manea, Sturridgea, možda je trebao i Nathaniela mada on ima motor u dupetu :mrgreen:

Ne znam zašto Sakho nije bio pa makar na klupi. Ne žalimo se trenutno na štoperski par, ali ukoliko bi došlo do nekog kiksa Lovrena ili Matipa, odmah bi se tražio Mama...

Baš me interesuje hoćemo li imati problema sa Hull Cityem u subotu, gledao sam ih protiv Arsenala i strašno su nezgodni. Ekipa koja se zna braniti, mada dosta puta znaju i napasti. Nekako su nepredvidivi. Nakon sinoćne utakmice mislim da ne bi trebalo biti problema, nastaviti u istom ritmu i ako može sa clean sheetom :mrgreen: . Klopp je po nekoj logici odmarao igrače za prvih 11 protiv Hulla, što znači da bi Firmino ili pak Coutinho trebali na klupu, mada bih prije Firmina ko lažnu 9ku.
5 times champions of Europe. #YNWA

JohnCasey
Kontakt:

Post Postao/la JohnCasey » 21 sep 2016, 17:42

Kakvu postavu očekujete u subotu protiv Hulla ? Da li će početi Stu ili Cou,mislim da je to jedina dilema. Ja bih probao Coutinha u vezi umjesto Ginia,s obzirom da se radi o bunkeraskoj ekipi,a i laksa je utakmica u pitanju.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 21 sep 2016, 18:11

Početi tekmu sa standardnom postavom protiv Hulla, Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Henderson, Lallana, Coutinho-Wijnaldum (iako bi i ja počeo sa Coutinhom a Ginija odmorio barem u prvom tj. zavisno od rezultata i kako se situacija bude odvijala), Mane, Firmino, Sturridge.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 sep 2016, 19:44

Mislim da Sturridge pocinje 100% ako nije povredjen (a potvrdili su da nije) i da ce Klopp mozda probati onu najofanzivniju formaciju koju mozemo odigrati. S obzirom da se igra kod kuce, i da je Hull u pitanju, tu ima mesta za eksperimentisanje.

JohnCasey
Kontakt:

Re: RE: Re: Liverpool FC

Post Postao/la JohnCasey » 21 sep 2016, 19:49

Paradajz je napisao/la:Mislim da Sturridge pocinje 100% ako nije povredjen (a potvrdili su da nije) i da ce Klopp mozda probati onu najofanzivniju formaciju koju mozemo odigrati. S obzirom da se igra kod kuce, i da je Hull u pitanju, tu ima mesta za eksperimentisanje.
Slazem se. Mada u proslosti su nam znali otkinuti bodove. Meni u sjecanju ostala ona 2-2 utakmica kad je skipper dao 2 gola,gubili smo 2-0 ali nismo dosli do preokreta.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 sep 2016, 20:44

Mignolet - Clyne.Matip.Lovren.Milner - Hendo.Lallana.Coutinho - Mane.Sturidge.Firminho

Vjerovatno ova postava :)

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 sep 2016, 22:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Mignolet - Clyne.Matip.Lovren.Milner - Hendo.Lallana.Coutinho - Mane.Sturidge.Firminho

Vjerovatno ova postava :)
pa pozelio sam vidjeti kutinja daleko od gola,kako je prije imao magicne pasove

Sent from my iPhone using Tapatalk

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 21 sep 2016, 23:11

Izvukli smo Spurse na Anfieldu, City i United igraju derbi, moglo bi se opet do finala.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 21 sep 2016, 23:15

:kafa:
neurofunk je napisao/la:Izvukli smo Spurse na Anfieldu, City i United igraju derbi, moglo bi se opet do finala.
Odlicno. Vogim i konfam volio bih Tottenham, jer je jos rana faza a obi ce ganjati Ligu i Ligu Prvaka, jos im Kane povrijedjen. Mislim da cemo uh lagano proci, pogotovo jer igramo na Anfieldu.
Kocka je bačena

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 21 sep 2016, 23:48

Odlično, može :thumbup: ovaj put će dobiti po repu.. :twisted: :clap:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 22 sep 2016, 13:18

slika

Pozdrav ekipa, od danas BiH ima svoj zvanični LFC fan klub, kao što možete vidjeti na slici i sami provjeriti na stranici, još jednom da obavjestim ako neko ima LFC membership neka se javi u pp, uskroro krećemo i sa članstvom pa ko je zainteresovan neka se javi, uglavnom svako ko je imao želju da ide na Anfield je sad jedan korak bliže jer ćemo za svaku sezonu dobiti određen broj karata kao fan klub te niz drugih pogodnosti. YNWA :bih:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 22 sep 2016, 13:26

Čestitke, prava stvar.
Je li se još uvijek utakmice gledaju u Johnnyju na Malti? Bilo je lijepo zajednički pratiti pobjede Newcastlea jedno vrijeme. :mrgreen:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 sep 2016, 13:27

neurofunk je napisao/la:slika

Pozdrav ekipa, od danas BiH ima svoj zvanični LFC fan klub, kao što možete vidjeti na slici i sami provjeriti na stranici, još jednom da obavjestim ako neko ima LFC membership neka se javi u pp, uskroro krećemo i sa članstvom pa ko je zainteresovan neka se javi, uglavnom svako ko je imao želju da ide na Anfield je sad jedan korak bliže jer ćemo za svaku sezonu dobiti određen broj karata kao fan klub te niz drugih pogodnosti. YNWA :bih:
:clap: :salut:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.