Može li mi neko reći...Kako stoji Grad sa parama tj.da neko drugi bude izabran za gradonačelnika hoće li imati novce za uplatu reprograma i td ili će biti obećanja bez pokrića?Takođe koja je vizija Azmira i šta on traži?Privatizaciju,šta već?Može li se oformiti neko mirovno vijeće između Grada i Azmira i da se pokuša naći zajednička?staragarda je napisao/la:Kakav početakKrojcicaHills je napisao/la:Tresla se gora , rodio se mis !!! eto nas na pocetak opet....dzaba drama ovih dana kao sto sam i rekao
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
"Iako je Husić pismenu ostavku predao predsjedniku Skupštine FK Sloboda Kemalu Kureviću prije nekoliko dana ona će biti usvojena ili odbijena tek na narednoj sjednici Skupštine koja je kako saznajemo u pripremi ali neće biti održana prije 2. oktobra."
Ovo je kao slučajnost
Ne ide Azmir nigdje

Ovo je kao slučajnost

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
. .rado bi se on vratio, ali mu inat ne da'.wobly92 je napisao/la:"Iako je Husić pismenu ostavku predao predsjedniku Skupštine FK Sloboda Kemalu Kureviću prije nekoliko dana ona će biti usvojena ili odbijena tek na narednoj sjednici Skupštine koja je kako saznajemo u pripremi ali neće biti održana prije 2. oktobra."
Ovo je kao slučajnostNe ide Azmir nigdje
![]()
![]()
Provukao je nekoliko da bi se mogao vratiti...Tuzlak04 je napisao/la:. .rado bi se on vratio, ali mu inat ne da'.wobly92 je napisao/la:"Iako je Husić pismenu ostavku predao predsjedniku Skupštine FK Sloboda Kemalu Kureviću prije nekoliko dana ona će biti usvojena ili odbijena tek na narednoj sjednici Skupštine koja je kako saznajemo u pripremi ali neće biti održana prije 2. oktobra."
Ovo je kao slučajnostNe ide Azmir nigdje
![]()
![]()

Pa radi inata će se i vratit 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Koliko čovjek voli Slobodu
.

Ljudi odgleda li ko ovaj video..........sta je ovo sunce ti ljubim............Svi na Tusanj bolan kakav Senad kakve pizde materine saberite se ljudi......
Sta kaze babuka,neka Sloboda bude prva ODRICEM SE SVIH POTRAZIVANJA..............Hajmo sada napuniti stadion bolan,neka grmi ljudi......
Staragarda,Mirel je trebao na polusezoni u Slobodu sve je vec bilo rijeseno,znas da sam pisao to i provlacio,ali eto vidicemo sada,mali je zvijer.
Sta kaze babuka,neka Sloboda bude prva ODRICEM SE SVIH POTRAZIVANJA..............Hajmo sada napuniti stadion bolan,neka grmi ljudi......
Staragarda,Mirel je trebao na polusezoni u Slobodu sve je vec bilo rijeseno,znas da sam pisao to i provlacio,ali eto vidicemo sada,mali je zvijer.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
E moj Jasmine kakvu si ti ljudinu otjerao
koliko samo covjek voli Slobodu
mada ja opet vjerujem da nam se Azem ipak vraca
Daj ba da napunimo stadion, da pokazemo ljudini koliko volimo Slobodu i koliko njega cijenimo
PS: sad' se sjetih, prije one tekme sa Mladosti, kad su ono bili problemi oko ulaza, Azmir dodje i govori ljudima da ulaze besplatno, kad' samo odjednom vidim nekog lika pored mene kako vec zove svijet da pozure na utakmicu jer je besplatan ulaz...

Daj ba da napunimo stadion, da pokazemo ljudini koliko volimo Slobodu i koliko njega cijenimo

PS: sad' se sjetih, prije one tekme sa Mladosti, kad su ono bili problemi oko ulaza, Azmir dodje i govori ljudima da ulaze besplatno, kad' samo odjednom vidim nekog lika pored mene kako vec zove svijet da pozure na utakmicu jer je besplatan ulaz...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Joj da mi je onog Fazlu opicit sakom medju oci yebo te ledara u pi.cku
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
evo napisali su ljudi ispod mog komentara....ne ide azmir nigdje.....**** ga inatstaragarda je napisao/la:Kakav početakKrojcicaHills je napisao/la:Tresla se gora , rodio se mis !!! eto nas na pocetak opet....dzaba drama ovih dana kao sto sam i rekao
- tuzlak1987
- Kontakt:
Azmir
Placa pola ulaznica on, trazi od grada da plati pola za subotu da Sloboda ima para jer sada nema marke.
Ako Sloboda bude prva na kraju sezone odrice se pozajmica
Svi na Tusanj dati podrsku Slobodi i Azmiru i dati do znanja vlastima sta zelimo!

Placa pola ulaznica on, trazi od grada da plati pola za subotu da Sloboda ima para jer sada nema marke.
Ako Sloboda bude prva na kraju sezone odrice se pozajmica

Svi na Tusanj dati podrsku Slobodi i Azmiru i dati do znanja vlastima sta zelimo!
Azmira za gradonačelnika 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Azmir Husić
Sabahudin Vugdalic

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako ove prodane duse pljuju covjeka na fb. Onaj Fazla, da hoce uginuti ebem mu sve pogano.
Azmir Husic legenda ko Tito ostali samo jeftine kopije
Svi na zapad da damo podrsku nasem Titi !!!

Svi na zapad da damo podrsku nasem Titi !!!

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
. .Fazla je jeeben igračsolinas je napisao/la:Joj da mi je onog Fazlu opicit sakom medju oci yebo te ledara u pi.cku

- tuzlak1987
- Kontakt:
Fucko Azmiru "Samo je vama cilj da se vratimo u PL"
Jasmin Azmiru: "Zasto ste nas preduhitrili i plasirali se u Evropu"
Hahahha eto te ljubavi. Jos kazu covjeku naudio Slobodi da bi naudio njima.
mislis Evropsku unijutuzlak1987 je napisao/la:Fucko Azmiru "Samo je vama cilj da se vratimo u PL"

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
-
- Kontakt:
Sad' vidjoh sta pise Fazla po fb-u
pa jel' on normalan yebo sve svoje... Nije on nimalo dobar u glavi 
A ne vjerujem kakvih sve debila ima... Pa ovo je za ne pobjerovat'... Sta sve kreteni nece napisat'
ima njih dosta 

A ne vjerujem kakvih sve debila ima... Pa ovo je za ne pobjerovat'... Sta sve kreteni nece napisat'

Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 20 sep 2016, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.