Eagles je napisao/la:za haru:
Slavija,Zeljo,Sarajevo,Siroki,Sloboda,Celik,Borac i Zrinjski su potpisali ugovore,to je 8 klubova,i na vise mjesta je bilo rijeci o ovome,dakle znam jer sam upucen,samo nisam znao sto Velez nije potpisao i jeli im ikako ponudjen ugovor!
Uostalom pitanje nije bilo upućeno tebi i takvima nego normalnim ljudima koji znaju odgovorit na pitanje!
Eagles je napisao/la:Ja sam pitanje jer me zanima zbog cega ostali klubovi nisu potpisali ugovore (za Laktase,Modricu i Orasje pretpostavljam) ali me zanima zbog cega su izostavili Veleza koji je ipak ime za razliku od ovih ostalih sto nisu potpisali!
Nije svima ponudjen ugovor de fkt zar mislis da bi ovi klubovi odbili prenose,a nemaju para za lijeka,te bi im te pare od prenosa vise nego dobro dosleantipolitika je napisao/la:Svakome je ponuđen ugovor i FK Velez ga je odbio vjerovatno zbog tog sto suci vise nebi mogli darovati penale u 95min.
Ha ya !Taso je napisao/la:Ma nema veze eto nas na Grbavicu po bod(ove)
antipolitika je napisao/la:Svakome je ponuđen ugovor i FK Velez ga je odbio vjerovatno zbog tog sto suci vise nebi mogli darovati penale u 95min.
Mora da smo zato zadnjiantipolitika je napisao/la:Svakome je ponuđen ugovor i FK Velez ga je odbio vjerovatno zbog tog sto suci vise nebi mogli darovati penale u 95min.
Politika odavno nema veze s nogometom i nasim derbijem u to me je uvjerio zadnji derbi 0:2 smatrao sam da to nece se nikada dogoditi pogotovo jer je Zrinjski gubio od Veleza i kad nije trebao dok su u njemu bile klase Smajica,Zizovica,Diarre,Rajovica kad su u ovome sastavu izgubili misio sam 3 za 3 al ocito da politika ne vodi glavnu rijec barem sto se tice razultataTaso je napisao/la:Ja jedva cekam derbi pod Bjelim da vide sta sve politika moze...
A ja imam osjećaj da će Velež dobiti pod Bijelim,ne radi kvalitete nego radi nečega drugog...antipolitika je napisao/la:Politika odavno nema veze s nogometom i nasim derbijem u to me je uvjerio zadnji derbi 0:2 smatrao sam da to nece se nikada dogoditi pogotovo jer je Zrinjski gubio od Veleza i kad nije trebao dok su u njemu bile klase Smajica,Zizovica,Diarre,Rajovica kad su u ovome sastavu izgubili misio sam 3 za 3 al ocito da politika ne vodi glavnu rijec barem sto se tice razultataTaso je napisao/la:Ja jedva cekam derbi pod Bjelim da vide sta sve politika moze...
Aj dont tink sou...ne znam majstore,ali miriše mi sve na to...pa ti vidi,a tebe i mene niko ništa ne pitaantipolitika je napisao/la:Velez je prestao pobjeđivati pod Bijeli Brijegom pocetkom 90 ih![]()
![]()
It is not provokacija it is sala
Zbog neceg drugog???Kao sto bi Baka rekao I dont thinks so
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.