Najbolje bi bilo kad bi otisao u B'mouth.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
AA23 je napisao/la:Brokula je napisao/la:Povrđeni Lucas i Mustafi.
Bježi tamo ja pročitah "povrijeđeni "
QUARTERBACK je napisao/la:Bournemouth still favs to sign Jack Wilshere, as AC Milan join the race to sign him with Roma and Palace.
Najbolje bi bilo kad bi otisao u B'mouth.
Jack Wilshere set to join Bournemouth. Arsenal rejected Roma, Palace think their bid over & focusing elsewhere #AFC #AFCB #CPFC #DeadlineDay
Imagine if Sturridge joined Arsenal. His injury record plus our injury record, he'd probably fall into a coma
Koji poster ?bega_afc je napisao/la:Daniel Sturridge has been offered to Arsenal by his representatives on loan, but Liverpool remain adamant that their frustrated striker is not going anywhere, Goal understands.
The 26-year-old, a boyhood Arsenal fan, has cut a disappointed figure at Anfield in recent weeks due to a lack of game time and Jurgen Klopp's failure to play him in his preferred central position.
Izvor: 5 plus
Imagine if Sturridge joined Arsenal. His injury record plus our injury record, he'd probably fall into a coma![]()
![]()
Riki Martin, za nas gej Gunere...anell je napisao/la: Koji poster ?
Zar su postojale šanse da ga dovedete? Ja to nigdje ne procitah. Ne vjerujem da bi ga Klopp pustio konkurentima iz vrha tabele jer, kada je spreman, je odličan igrač i pravo pojačanje timuMarsal je napisao/la:Još jedno krilo ili napadač bi bili kec na desetku. Fakat, šteta za Sturridgea.
Pa izgleda da je Sturidge htjeo da ga puste,ali Klopp nije dao jer Arsenal pretendira na top 4 i sam vrh tabele,Sturidge je zelio,nije htjeo jos jednu sezonu u nizu zavrsiti 6,7,8, to realno moze i u StokamaOTNYS_YNWA je napisao/la:Zar su postojale šanse da ga dovedete? Ja to nigdje ne procitah. Ne vjerujem da bi ga Klopp pustio konkurentima iz vrha tabele jer, kada je spreman, je odličan igrač i pravo pojačanje timuMarsal je napisao/la:Još jedno krilo ili napadač bi bili kec na desetku. Fakat, šteta za Sturridgea.
Jedan pouzdan izvor je naveo da smo u igri za još jednog igrača nakon što smo doveli Mustafija i Pereza, i bilo je nekih navoda da smo na deadline day poslali ponudu za Staridža ali da je Klopp s merakom istu odbio.OTNYS_YNWA je napisao/la:
Zar su postojale šanse da ga dovedete? Ja to nigdje ne procitah. Ne vjerujem da bi ga Klopp pustio konkurentima iz vrha tabele jer, kada je spreman, je odličan igrač i pravo pojačanje timu
Navodno ga Liverpool hoće da dovede u januaru, a De Boer ga kritikuje javno. Treba Lucasa Leivu neko da zamijeni na 20-ak minuta pa kontaju njega dovesti.bega_afc je napisao/la:Nesto mi naumpade da priupitam. Je li ziv Kondogbija, ima li ga, dodje li ponekad, igra li gdje?![]()
Ima i Leiva da ga usisa. Mentalni crnuljak.Artetitis je napisao/la:Navodno ga Liverpool hoće da dovede u januaru, a De Boer ga kritikuje javno. Treba Lucasa Leivu neko da zamijeni na 20-ak minuta pa kontaju njega dovesti.bega_afc je napisao/la:Nesto mi naumpade da priupitam. Je li ziv Kondogbija, ima li ga, dodje li ponekad, igra li gdje?![]()
Ima da ga Lucas usisa k'o Aca Lukas gram bijelog.bega_afc je napisao/la:Ima i Leiva da ga usisa. Mentalni crnuljak.
Nek' kupe vremeplov, dovedu Pirla od prije 3 godine, posalju ga nama zamotanog u 20 miliona funti i neka voze sebi Santija.Gunner4 je napisao/la:Juve hoce naseg madjionicara...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.