Sto znaci da Sloboda ima 30ak "pravih" navijaca, ma sta god to znacilo?SOLINA je napisao/la:Pravi navijači će doći na sjever
Nije da si u pravu, ali hajde, svakom svacije.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sto znaci da Sloboda ima 30ak "pravih" navijaca, ma sta god to znacilo?SOLINA je napisao/la:Pravi navijači će doći na sjever
Cool akcija! Svaka cast!Beduin je napisao/la:Dobrodosao je i on i svako ko zeli dobro Slobodi, igracima podrska treba kao nikada.Chinaglia je napisao/la:dal to znaci da ce i privrednik Suljo biti na C sektoru, posto je to inace njegovo mjesto
A znamo sta radimo, ili cream de la cream Zapada ili nista.
Evo opet i na ovoj straniciBeduin je napisao/la:Ovako:
Ne mogu otkrivati detalje niti imenovati nekoga, vjerujem da razumijete zasto, ali znajte da dolaze momci koje smo svi ovdje prizeljkivali i pozivali, ima da napravimo atmosferu kakvu zasluzuje ovaj klub, ovaj grad i svaki simpatizer Slobode. Ovo nije suplja prica, nego ono sto smo svi zelili, idemo svi zajedno na C tribinu Zapada."Svi istinski navijaci i ljubitelji Slobode i svi oni koji su nekada bili dio grupe pozivaju se da u subotu protiv Radnika dodju na C tribinu i da zajedno navijamo i dadnemo podrsku nasem voljenom klubu".
Bez ikakvih statusa po FB i pozivanja javnih, molim vas, nego svako da povede onoga ko voli ovaj klub i gotivi navijanje, ko nece stediti glas i dlanove.
Niko, niko, samo Sloboda.
Old school 075
16 satiSOLINA je napisao/la:Nego u koliko sati je sutra KUP tekma u Janji?
Nismo mi brate sarajlije da prijetimo igracima i gadjamo ih bakljama niti smo mostarci da ih skidamo na po terena. Mi smo Fukare i ima da dadnemo igracima podrsku i podignemo im moral, da se ne osjecaju zapostavljeno i sami protiv svih.Pozitiva je napisao/la:Cool akcija! Svaka cast!Beduin je napisao/la:Dobrodosao je i on i svako ko zeli dobro Slobodi, igracima podrska treba kao nikada.Chinaglia je napisao/la:dal to znaci da ce i privrednik Suljo biti na C sektoru, posto je to inace njegovo mjesto
A znamo sta radimo, ili cream de la cream Zapada ili nista.![]()
Samo jedna mala korekcija. Igracima treba dat do znanja da su sramotno odigrali dosadasnji dio sezone (da ne kazem j.ebat im sve od do). Imali su i prije ove krize odlicne plate i premije, a ponasali se ko princezice na terenu.
Nismo mi brate sarajlije da prijetimo igracima i gadjamo ih bakljama niti smo mostarci da ih skidamo na po terena. Mi smo Fukare i ima da dadnemo igracima podrsku i podignemo im moral, da se ne osjecaju zapostavljeno i sami protiv svih.Beduin je napisao/la:Cool akcija! Svaka cast!Pozitiva je napisao/la:[quote="Beduin"
A znamo sta radimo, ili cream de la cream Zapada ili nista.![]()
Samo jedna mala korekcija. Igracima treba dat do znanja da su sramotno odigrali dosadasnji dio sezone (da ne kazem j.ebat im sve od do). Imali su i prije ove krize odlicne plate i premije, a ponasali se ko princezice na terenu.
Neka im Jasmin da novcanu podrsku. Il' nek igraju il' nek se kupe! Nema vise cile mile. Nema Azmira da im tepa i vodi u hotele. Ako neces igrati dovindjorno!Ako budu igrali ko protiv metadjidjija, budu se vukli...
vrata su im otvorena!
Beduin je napisao/la:Sto znaci da Sloboda ima 30ak "pravih" navijaca, ma sta god to znacilo?SOLINA je napisao/la:Pravi navijači će doći na sjever
Nije da si u pravu, ali hajde, svakom svacije.
Mozda se sa sjevera navija al vec odavno najvatrenije pristalice Slobode ne budu na sjeveru.SOLINA je napisao/la:
Sa sjevera se navija i tu su najvatrenije pristalice Slobode to sam htio reći,a to neko okupljanje na C tribini...kao što ti reče svakom svačije
i dok je taj fmaozni M... bio sjever je bio propastMortus je napisao/la:Ma Sjever je davno propao, još od kako je M. otišao, a Indir se vratio, Sjever je doživio strmoglav pad.
Pa tamo je najviše djece i to ispod 16 godina ili ti ga osnovaca.
ono što vrijedi je ili na Zapadu ili na desnom sektoru Sjevera, odvojeno od kopa i navijača - plaćenika....
Apsolutno se slažem, ali je bio u boljem izdanju, jer je imao dobro naslijeđe. Htio sam reći da je od te promjene baš sve propalo i nema nade, ukoliko ova akcija za vikend ne zaživi i ne održi sefukaratz je napisao/la:i dok je taj fmaozni M... bio sjever je bio propastMortus je napisao/la:Ma Sjever je davno propao, još od kako je M. otišao, a Indir se vratio, Sjever je doživio strmoglav pad.
ono što vrijedi je ili na Zapadu ili na desnom sektoru Sjevera, odvojeno od kopa i navijača - plaćenika....
Slazem se, nije ni njima svejedno. Naravno da ako imalo mozga imaju moraju biti svjesni cinjenice da ako se Azmir ne vrati nema dalje. Bez Azmira FK Sloboda propada i nema plata niti bilo čega i naravno da nije lako kad razmisljas gdje dalje otici a ni nije ni pola sezone prošlo. Ne postoje " privrednici" postoje samo lokalne gulikoze kod kojih tesko da ce se hljeba najesti.Beduin je napisao/la: Nismo mi brate sarajlije da prijetimo igracima i gadjamo ih bakljama niti smo mostarci da ih skidamo na po terena. Mi smo Fukare i ima da dadnemo igracima podrsku i podignemo im moral, da se ne osjecaju zapostavljeno i sami protiv svih.
Bice ludilo vjeruj(te) mi, cucemo se do Solane i Slavinovica kad zagrmimo, sve rutati glasovi i razradjena pluca.
Njima jedino nije svejedno zbog odlične plate koju primaju a svi do jednog su placenici koji su tu zbog love kao u čitavom svijetu... Svi su uglavnom afirmirani igrači i lako će naći drugi klub....a bit će recimo zanimljivo vidjeti Efendica, to naše dijete koje se guralo i napredovalo kako će se ponijeti kad nastupi raspad sistema... Ja sam ubijeđen da će ostati zbog Slobode, naše djete, voli Slobodu, bla bla blaklma1 je napisao/la:Slazem se, nije ni njima svejedno. Naravno da ako imalo mozga imaju moraju biti svjesni cinjenice da ako se Azmir ne vrati nema dalje. Bez Azmira FK Sloboda propada i nema plata niti bilo čega i naravno da nije lako kad razmisljas gdje dalje otici a ni nije ni pola sezone prošlo. Ne postoje " privrednici" postoje samo lokalne gulikoze kod kojih tesko da ce se hljeba najesti.Beduin je napisao/la: Nismo mi brate sarajlije da prijetimo igracima i gadjamo ih bakljama niti smo mostarci da ih skidamo na po terena. Mi smo Fukare i ima da dadnemo igracima podrsku i podignemo im moral, da se ne osjecaju zapostavljeno i sami protiv svih.
Bice ludilo vjeruj(te) mi, cucemo se do Solane i Slavinovica kad zagrmimo, sve rutati glasovi i razradjena pluca.
Zato bi makar trebalo podrška,"pritisak" sa tribina da ih malo ponese ako nista drugo.
Dok je M vodio navijanje sloboda nije mogla meda,sjecam se da gola nismo mogli dat ali navijanje je bilo opet solidno,a sad tim igra dobro a navijanje ko k....,velika razlika.fukaratz je napisao/la:i dok je taj fmaozni M... bio sjever je bio propastMortus je napisao/la:Ma Sjever je davno propao, još od kako je M. otišao, a Indir se vratio, Sjever je doživio strmoglav pad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.