Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Starta Karius sutra a i Emre će odigrati jedan dio tekme. Ne zna se još uvijek da li će startati.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ne bi lose bilo da veceras dobiju šansu grujic, karius, origi pa i ings bar s klupe ako nista
You are someone else I am still right here
Gledam sada podatak, da je Liverpool klub koji je najvise zaradio prodajom igraca u posljednjih 6 godina. Klub je u tom period od 2010-2016 naplatio 378 miliona funti, Valencia je druga sa 370 miliona. Eto gdje su nasi trofeji.
Kocka je bačena

LIVERPOOL FC BiH SE I ZVANIČNO PRIDRUŽUJE CRVENOJ PORODICI !
Nas Fan Klub prepoznat kao jedan od najaktivnijih u regiji i procedura oko priznavanja je sada skoro pa završena. Kažemo sada, jer mnogi znaju da smo to planirali uraditi prije 3 godine ali tada smo ocijenili da bi nam to bilo opterecenje u to vrijeme i sve smo odlozili.
Danas smatramo da smo spremni da u tu pricu udjemo i sama cinjenica da smo mi dobili zvanicnu pozivnicu (tj ponudu) govori o tome da je krajnje vrijeme da je prihvatimo.

Zvanicnu komunikaciju imamo sa klubom jos od 2011. godine od kada oni redovno prate sve nase aktivnosti i nas rad.
Procedura ce ovoga puta biti brzo zavrsena, a ono sto je najvaznije je da je nas fan klub do detalja pregledan i da je sve ono sto smo uradili do sada ocijenjeno odlicnim, te je zaista praceno i prepoznato od samog kluba.
Za ovu prvu fazu administrativne procedure, nama ostaje da prijavimo prvih 15 clanova koji imaju neki oblik zvanicnog membershipa kod kluba (pogledajte na linku ispod za one koji ne znaju). http://www.liverpoolfc.com/membership
Dakle, svi oni koji imaju membershipe neka se licno jave u inbox (https://www.facebook.com/LiverpoolFootballClub.BiH/) do srijede da se dogovorimo oko procedure.
You'll Never Walk Alone...
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ohrabrujuće. Inače, ovo je ona sezona kad smo završili drugi.Rezultati na početku sezone nisu loši pošto je Liverpul osvojio 10 od mogućih 15 bodova što je najbolji start Redsa od sezone 2008/2009.
Re: RE: Re: Liverpool FC
Da. Sezona kad smo imali cini mi se 2 ili 3 poraza. Uglavnom pobijedile nas 2 ekipe koje su ispale te godine.Finn je napisao/la:Ohrabrujuće. Inače, ovo je ona sezona kad smo završili drugi.Rezultati na početku sezone nisu loši pošto je Liverpul osvojio 10 od mogućih 15 bodova što je najbolji start Redsa od sezone 2008/2009.
Posebno mi je upecatljiv poraz bio kod Boroa 2-0 kad je Xabi dao auto gol.
Inace u toj sezoni smo igrali odlicnu odbranu,Torres je bio cesto povrijedjen,a Gerrard je preuzeo njegovu ulogu najboljeg strijelca ekipe u premiershipu.
Stivi je bio bogJohnCasey je napisao/la:Da. Sezona kad smo imali cini mi se 2 ili 3 poraza. Uglavnom pobijedile nas 2 ekipe koje su ispale te godine.Finn je napisao/la:Ohrabrujuće. Inače, ovo je ona sezona kad smo završili drugi.Rezultati na početku sezone nisu loši pošto je Liverpul osvojio 10 od mogućih 15 bodova što je najbolji start Redsa od sezone 2008/2009.
Inace u toj sezoni smo igrali odlicnu odbranu,Torres je bio cesto povrijedjen,a Gerrard je preuzeo njegovu ulogu najboljeg strijelca ekipe u premiershipu.
5 times champions of Europe. #YNWA
I u Suarezovoj sezoni smo imali 10/15.
Pobjede prva 3 kola protiv Stoke-a, Ville i Uniteda od po 1-0 gdje je Stu dao sve 3 gola. Remi protiv Swanseya od 2-2 i poraz od Sotona 0-1.
Takodje smo dobili u kupu Notts County 4-2.
Pobjede prva 3 kola protiv Stoke-a, Ville i Uniteda od po 1-0 gdje je Stu dao sve 3 gola. Remi protiv Swanseya od 2-2 i poraz od Sotona 0-1.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Bolja je gol-razlika u ovoj (+3/+2).gaston je napisao/la:I u Suarezovoj sezoni smo imali 10/15.

Nikad neću zaboraviti taj poraz od Sotona 1-0. Mislim da je ubleha bibliotekar tada izveo odbranu Sakho-Agger-Skrtel-Toure 

- Amsterdam1312
- Kontakt:
Večeras Karius starta na golu napokon, mislim da će Origi početi u napadu. Volio bi da Grujiću da šansu barem u drugom halfu i Ingsu.. Inače treba dobiti ovu tekmu lagano i ako može clean sheet naapokon.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Evo sastava:
Karius, Clyne, Matip, Klavan, Moreno, Henderson, Lucas, Grujić, Firmino, Coutinho, Origi.
Drago mi je zbog Gruje...
Karius, Clyne, Matip, Klavan, Moreno, Henderson, Lucas, Grujić, Firmino, Coutinho, Origi.
Drago mi je zbog Gruje...

Linkovi ?
cemu ovo forsiranje clynea ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako se dobro sjećam, dva remija protiv Stoke-aJohnCasey je napisao/la:Da. Sezona kad smo imali cini mi se 2 ili 3 poraza. Uglavnom pobijedile nas 2 ekipe koje su ispale te godine.Finn je napisao/la:Ohrabrujuće. Inače, ovo je ona sezona kad smo završili drugi.Rezultati na početku sezone nisu loši pošto je Liverpul osvojio 10 od mogućih 15 bodova što je najbolji start Redsa od sezone 2008/2009.

ZZ
Pa nemamo drugog desnog beka u rotaciji. Onog Randalla i ne smatram igračem.Torres_9 je napisao/la:cemu ovo forsiranje clynea ?
Mogao je recimo dati priliku Alexander-Arnoldu al' on je jučer igrao tekmu protiv Tottenhama.
Ma sto ga ne bi forsirao,ionako Clyne nije trenutno na zeljenoj formi u kakvoj je bio prosle sezone recimo,a u ostalom tek je sezona pocela,ako ne mogu izdrzati tempo utorak-subota nek se prestanu baviti fudbalom,ionako nemamo evropskih obaveza ove sezone.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Kad je mogao Clyne prekucati prošlu sezonu s najvećim brojem utakmica ako se ne varam može i ovu bez EL bez ikakvog beda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.