FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 20 sep 2016, 10:32

SOLINA je napisao/la:Pravi navijači će doći na sjever :kafa:
Sto znaci da Sloboda ima 30ak "pravih" navijaca, ma sta god to znacilo?
Nije da si u pravu, ali hajde, svakom svacije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 20 sep 2016, 11:01

Politika se uhvatila Slobode ko da ima 60.000 fukara da glasaju
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 20 sep 2016, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 20 sep 2016, 11:03

Beduin je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:dal to znaci da ce i privrednik Suljo biti na C sektoru, posto je to inace njegovo mjesto
Dobrodosao je i on i svako ko zeli dobro Slobodi, igracima podrska treba kao nikada.

A znamo sta radimo, ili cream de la cream Zapada ili nista.
Cool akcija! Svaka cast! :thumbup:
Samo jedna mala korekcija. Igracima treba dat do znanja da su sramotno odigrali dosadasnji dio sezone (da ne kazem j.ebat im sve od do). Imali su i prije ove krize odlicne plate i premije, a ponasali se ko princezice na terenu. :thumbdown:
A sad adio...

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 20 sep 2016, 12:22

Beduin je napisao/la:Ovako:
"Svi istinski navijaci i ljubitelji Slobode i svi oni koji su nekada bili dio grupe pozivaju se da u subotu protiv Radnika dodju na C tribinu i da zajedno navijamo i dadnemo podrsku nasem voljenom klubu".
Ne mogu otkrivati detalje niti imenovati nekoga, vjerujem da razumijete zasto, ali znajte da dolaze momci koje smo svi ovdje prizeljkivali i pozivali, ima da napravimo atmosferu kakvu zasluzuje ovaj klub, ovaj grad i svaki simpatizer Slobode. Ovo nije suplja prica, nego ono sto smo svi zelili, idemo svi zajedno na C tribinu Zapada.

Bez ikakvih statusa po FB i pozivanja javnih, molim vas, nego svako da povede onoga ko voli ovaj klub i gotivi navijanje, ko nece stediti glas i dlanove.

Niko, niko, samo Sloboda.

Old school 075
Evo opet i na ovoj stranici :thumbup:

Mene na žalost nema zbog poslovnih obaveza, ali šaljem dvojicu drugara Slobodaša. Što nas je više, to je bolje :mrgreen:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2016, 12:51

SOLINA je napisao/la:Nego u koliko sati je sutra KUP tekma u Janji?
16 sati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 sep 2016, 13:25

Pozitiva je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:dal to znaci da ce i privrednik Suljo biti na C sektoru, posto je to inace njegovo mjesto
Dobrodosao je i on i svako ko zeli dobro Slobodi, igracima podrska treba kao nikada.

Samo jedna mala korekcija. Igracima treba dat do znanja da su sramotno odigrali dosadasnji dio sezone (da ne kazem j.ebat im sve od do). Imali su i prije ove krize odlicne plate i premije, a ponasali se ko princezice na terenu. :thumbdown:
Nismo mi brate sarajlije da prijetimo igracima i gadjamo ih bakljama niti smo mostarci da ih skidamo na po terena. Mi smo Fukare i ima da dadnemo igracima podrsku i podignemo im moral, da se ne osjecaju zapostavljeno i sami protiv svih.
Bice ludilo vjeruj(te) mi, cucemo se do Solane i Slavinovica kad zagrmimo, sve rutati glasovi i razradjena pluca.

Old school 075
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 sep 2016, 14:35

Beduin je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:[quote="Beduin"
Nismo mi brate sarajlije da prijetimo igracima i gadjamo ih bakljama niti smo mostarci da ih skidamo na po terena. Mi smo Fukare i ima da dadnemo igracima podrsku i podignemo im moral, da se ne osjecaju zapostavljeno i sami protiv svih.
Bice ludilo vjeruj(te) mi, cucemo se do Solane i Slavinovica kad zagrmimo, sve rutati glasovi i razradjena pluca.

Old school 075[/quote]
Neka im Jasmin da novcanu podrsku. Il' nek igraju il' nek se kupe! Nema vise cile mile. Nema Azmira da im tepa i vodi u hotele. Ako neces igrati dovindjorno! :salut: Ako budu igrali ko protiv metadjidjija, budu se vukli... :arrow: vrata su im otvorena!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 20 sep 2016, 14:44

Svi koji vole Slobodu u subotu na C sektor !!! da zagrmi kao nekad :thumbup:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 20 sep 2016, 14:46

Beduin je napisao/la:
SOLINA je napisao/la:Pravi navijači će doći na sjever :kafa:
Sto znaci da Sloboda ima 30ak "pravih" navijaca, ma sta god to znacilo?
Nije da si u pravu, ali hajde, svakom svacije.

Sa sjevera se navija i tu su najvatrenije pristalice Slobode to sam htio reći,a to neko okupljanje na C tribini...kao što ti reče svakom svačije
Solina navija za Slobodu!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 sep 2016, 16:16

SOLINA je napisao/la:
Sa sjevera se navija i tu su najvatrenije pristalice Slobode to sam htio reći,a to neko okupljanje na C tribini...kao što ti reče svakom svačije
Mozda se sa sjevera navija al vec odavno najvatrenije pristalice Slobode ne budu na sjeveru.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 20 sep 2016, 16:29

Sa sjevera se navija za Imamović Jasmina :mrgreen:
Eto vam za parolu

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 20 sep 2016, 16:34

Ma Sjever je davno propao, još od kako je M. otišao, a Indir se vratio, Sjever je doživio strmoglav pad.
Pa tamo je najviše djece i to ispod 16 godina ili ti ga osnovaca.
ono što vrijedi je ili na Zapadu ili na desnom sektoru Sjevera, odvojeno od kopa i navijača - plaćenika....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 sep 2016, 16:40

Mortus je napisao/la:Ma Sjever je davno propao, još od kako je M. otišao, a Indir se vratio, Sjever je doživio strmoglav pad.
ono što vrijedi je ili na Zapadu ili na desnom sektoru Sjevera, odvojeno od kopa i navijača - plaćenika....
i dok je taj fmaozni M... bio sjever je bio propast :!:
Sloboda Tuzla

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 20 sep 2016, 16:43

fukaratz je napisao/la:
Mortus je napisao/la:Ma Sjever je davno propao, još od kako je M. otišao, a Indir se vratio, Sjever je doživio strmoglav pad.
Apsolutno se slažem, ali je bio u boljem izdanju, jer je imao dobro naslijeđe. Htio sam reći da je od te promjene baš sve propalo i nema nade, ukoliko ova akcija za vikend ne zaživi i ne održi se
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 20 sep 2016, 17:28

Beduin je napisao/la: Nismo mi brate sarajlije da prijetimo igracima i gadjamo ih bakljama niti smo mostarci da ih skidamo na po terena. Mi smo Fukare i ima da dadnemo igracima podrsku i podignemo im moral, da se ne osjecaju zapostavljeno i sami protiv svih.
Slazem se, nije ni njima svejedno. Naravno da ako imalo mozga imaju moraju biti svjesni cinjenice da ako se Azmir ne vrati nema dalje. Bez Azmira FK Sloboda propada i nema plata niti bilo čega i naravno da nije lako kad razmisljas gdje dalje otici a ni nije ni pola sezone prošlo. Ne postoje " privrednici" postoje samo lokalne gulikoze kod kojih tesko da ce se hljeba najesti.
Zato bi makar trebalo podrška,"pritisak" sa tribina da ih malo ponese ako nista drugo.
& $ ?

idma75
Kontakt:

Post Postao/la idma75 » 20 sep 2016, 17:34

Kad je sutra utakmica u Janji?
BALL DON'T LIE

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2016, 17:58

Ako ima zainteresovanih za Janju nek se jave u pp... Imam jedno slobodno mjesto.... molbe faraonovih zaljubljenika se neće uzimati u razmatranje

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 20 sep 2016, 18:06

[/quote]
Samo jedna mala korekcija. Igracima treba dat do znanja da su sramotno odigrali dosadasnji dio sezone (da ne kazem j.ebat im sve od do). Imali su i prije ove krize odlicne plate i premije, a ponasali se ko princezice na terenu. :thumbdown:[/quote]

Old school 075[/quote]
Naravno. Ne treba to radit na seljacki nacin. Ali po mom misljenju treba i njima dat do znanja da su dobro zasrali ove sezone.
Ja nikako ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da ovogodisnja ekipa ni u naznakama ne pruza partije kao proslogodisnja. Pri tome ni sekunde ne mislim na efikasnost u igri, uigranost i sl. Al brate, nisam vidio utakmice ove sezone u kojoj se vidi da se bas bore ko lavovi 90 minuta (kao u vecini utakmica prosle sezone). To im nikako ne mogu oprostit. Razlog vjerovatno lezi u tome sto je dosta "stranaca" koje boli briga za Slobodom, samo nek je plata dobra i redovna. Zato ne vidim razlog da im se ne skrene paznja na to.
Sta da ih zalimo bezveze. Imali su redovna primanja i premije i nisu to ni trunkom vratili na terenu. Sad vjerovatno nece bit kesa kao do neki dan, ali ko ih sisa. Po meni nisu ni sekunde zasluzili da ih zalim zbog toga.
A sad adio...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2016, 18:26

klma1 je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Nismo mi brate sarajlije da prijetimo igracima i gadjamo ih bakljama niti smo mostarci da ih skidamo na po terena. Mi smo Fukare i ima da dadnemo igracima podrsku i podignemo im moral, da se ne osjecaju zapostavljeno i sami protiv svih.
Slazem se, nije ni njima svejedno. Naravno da ako imalo mozga imaju moraju biti svjesni cinjenice da ako se Azmir ne vrati nema dalje. Bez Azmira FK Sloboda propada i nema plata niti bilo čega i naravno da nije lako kad razmisljas gdje dalje otici a ni nije ni pola sezone prošlo. Ne postoje " privrednici" postoje samo lokalne gulikoze kod kojih tesko da ce se hljeba najesti.
Zato bi makar trebalo podrška,"pritisak" sa tribina da ih malo ponese ako nista drugo.
Njima jedino nije svejedno zbog odlične plate koju primaju a svi do jednog su placenici koji su tu zbog love kao u čitavom svijetu... Svi su uglavnom afirmirani igrači i lako će naći drugi klub....a bit će recimo zanimljivo vidjeti Efendica, to naše dijete koje se guralo i napredovalo kako će se ponijeti kad nastupi raspad sistema... Ja sam ubijeđen da će ostati zbog Slobode, naše djete, voli Slobodu, bla bla bla :kafa:... Sta vi mislite

adis1980
Kontakt:

Post Postao/la adis1980 » 20 sep 2016, 18:56

fukaratz je napisao/la:
Dok je M vodio navijanje sloboda nije mogla meda,sjecam se da gola nismo mogli dat ali navijanje je bilo opet solidno,a sad tim igra dobro a navijanje ko k....,velika razlika.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.