Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DevilsAdvocate
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la DevilsAdvocate » 18 sep 2016, 17:24

Tino je za Vrancica izmislio fudbal, nadam se da se Mesa nece inatiti i da ce mu uputiti poziv za Cipar i Belgiju, pa da barem protiv Cipra dobije neku sansu jer je trenutno iza Pjanica,Medunjanina,Cimirota i Milicevica nas ubjedljivo najbolji veznjak...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 sep 2016, 17:31

dubrovnik je napisao/la:Tino je bio dobar, mislim da mu nedostaje malo snage.
Kriticari su jedino u ovom bili u pravu.Na visokom nivou moze igrati 60ak minuta. Drago mi je sto nije zamjenjen i to ce mu dobro doci za samopouzdanje.
Uvjeren sam da ce vrlo brzo biti glavni igrac Genta.
Jos bi nadodao osvrt na pisanje Lakoste. Milicevic je trenutno bolji igrac od TSS-a i kao takav po meni ima primat za prvi tim BiH reprezentacije na poziciji AM.
Daduli, babino, bhsport i ostali molim za komentar danasnje utakmice.
Ti ne znaš ni gdje ti idol igra...
Dobro je što je krenuo od početka, ali konkretnog učinka još uvijek nema.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 18 sep 2016, 17:33

dubrovnik je napisao/la:Tino je bio dobar, mislim da mu nedostaje malo snage.
Kriticari su jedino u ovom bili u pravu.Na visokom nivou moze igrati 60ak minuta. Drago mi je sto nije zamjenjen i to ce mu dobro doci za samopouzdanje.
Uvjeren sam da ce vrlo brzo biti glavni igrac Genta.
Jos bi nadodao osvrt na pisanje Lakoste. Milicevic je trenutno bolji igrac od TSS-a i kao takav po meni ima primat za prvi tim BiH reprezentacije na poziciji AM.
Daduli, babino, bhsport i ostali molim za komentar danasnje utakmice.
Nije Gent, u Gentu je Miličević, a ovaj je u Genku.

Kakve utakmice ja gledao kako Mazzari prska Mourinha, ne pada mi na pamet da gledam periferne lige, utakmice i igrače.
Glory Glory Man United

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 sep 2016, 18:08

Ovaj typoo vam je jedini argument svaka cast.
Za Milicevica iz Genta sam pisao godinu dana i sada ne znam gdje Tino igra

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 sep 2016, 20:26

Ovaj drugi potez :bow:

Ali mora poraditi na fizickoj spremi, podhitno.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 19 sep 2016, 07:57

@dubrovnik..prozvao si me pa da odgovorim:-)
Vec sam ti pisao da si jako citljiv i ozbiljan na svim temama osim ove.
Ne znam zasto ali pretjerujes, razumijem da navijas za hajduk i da ocito uzivas u tom tipu igraca koji su jaki sa loptom i znaju prodati fintu ali vjeruj da kad covjek vidi da si ti nesto napisao na ovoj temi, ne mora ni citati a zna sta pise..slicno kao kad vidis da je fanatik ostavio komentar ovdje, znas da nema smisla ni citati ga jer si ga procitao prije 2 god:-)

Nego, nisam gledao tekmu jucer.
Ne mogu pohvatati sve ove standardne igrace a da jos gledam tamo neki iznad prosjecni belgijski klub:-)
Vidim da je prodao par lijepih poteza, pogodio stativu, igrao u prvih 11 po prvi put.
Drago mi je zbog toga jer ja nista lose nisam napisao osim da treba izboriti prvih 11, biti jedan od boljih u klubu, poceti zabijati i asistirati i poziv ce jako brzo doci.
To je neki ozbiljan slijed dogadjaja a ne ono sto mu je adzo uradio..medvjedja usluga koja ga je po meni vise kostala nego sto mu je dobrog donijela.

Gledao sam medunjanina kao i ti u tih par tekmi, znam vrlo dobro sta je igrao..evo recimo kao ovo sto je pjanic sinoc, slicno...ali svakako da je medo konkurencija tini u repki.Trenutno je to i vrancic, milicevic. Pjanic je nedodirljiv, naravno.
Kada tu dodas besica i zasto ne cimirota...Ovaj cimirot je, koliko god neki mislili da je razbijac i neko ko nam fali kao defanzivni vezni, on je jaci u gradjenu igre i distribuciji nego li u razbijanju protivnickih napada....dodjes na to da ce tino morati jako zapeti da se izbori za prvih 11 repke a do tada je bas kako @pinoglavi rece za vrancica, prosjecan igrac za klupe, znaci maximum poziv medju 23 odabrana.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 19 sep 2016, 10:31

Ovo je definitivno najkontroverzniji igrac u reprezentaciji u historiji
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 sep 2016, 11:43

babino je napisao/la:@dubrovnik..prozvao si me pa da odgovorim:-)
Vec sam ti pisao da si jako citljiv i ozbiljan na svim temama osim ove.
Ne znam zasto ali pretjerujes, razumijem da navijas za hajduk i da ocito uzivas u tom tipu igraca koji su jaki sa loptom i znaju prodati fintu ali vjeruj da kad covjek vidi da si ti nesto napisao na ovoj temi, ne mora ni citati a zna sta pise..slicno kao kad vidis da je fanatik ostavio komentar ovdje, znas da nema smisla ni citati ga jer si ga procitao prije 2 god:-)

Nego, nisam gledao tekmu jucer.
Ne mogu pohvatati sve ove standardne igrace a da jos gledam tamo neki iznad prosjecni belgijski klub:-)
Vidim da je prodao par lijepih poteza, pogodio stativu, igrao u prvih 11 po prvi put.
Drago mi je zbog toga jer ja nista lose nisam napisao osim da treba izboriti prvih 11, biti jedan od boljih u klubu, poceti zabijati i asistirati i poziv ce jako brzo doci.
To je neki ozbiljan slijed dogadjaja a ne ono sto mu je adzo uradio..medvjedja usluga koja ga je po meni vise kostala nego sto mu je dobrog donijela.

Gledao sam medunjanina kao i ti u tih par tekmi, znam vrlo dobro sta je igrao..evo recimo kao ovo sto je pjanic sinoc, slicno...ali svakako da je medo konkurencija tini u repki.Trenutno je to i vrancic, milicevic. Pjanic je nedodirljiv, naravno.
Kada tu dodas besica i zasto ne cimirota...Ovaj cimirot je, koliko god neki mislili da je razbijac i neko ko nam fali kao defanzivni vezni, on je jaci u gradjenu igre i distribuciji nego li u razbijanju protivnickih napada....dodjes na to da ce tino morati jako zapeti da se izbori za prvih 11 repke a do tada je bas kako @pinoglavi rece za vrancica, prosjecan igrac za klupe, znaci maximum poziv medju 23 odabrana.
Slazem se sa vecinom onog sto si napisao. U stvari problem je sto nekolicina forumasa na ovoj temi pise o napola praznoj casi a ja za razliku od njih o napola punoj i to tebi vidim smeta.
TSS je igrac star 24 godine koji ima puno dobrih karakteristika i pokoju losu. Jucer sam gledao 4 nasa reprezentativca a vjerovao ili ne Tinki je imao najzapazeniji nastup. Po meni je on nas drugi AM i to odmah iza Milicevica koji ima 30 godina. Ostatak price me ne interesira. Njegov Amidza, njegova povijest niti menadzerske igre. Nema tu puno nevinih ako ces traziti dlaku u jajetu. Puno ovih igraca koji se navode kao njegova konkurencija su imali ne manje kontroverzno oblacenje BiH dresa od Susica ali se o tome suti.
Pazi sada, vise nece biti argumenta da nije prvotimac sada ce se okrenuti u potragu za drugim stvarima.
Ja ne zelim dvostruke standarde. Gledanje Vrancica kroz suncane naocale a Tina kroz one za slabovidne.
Uvjek cu pokusati argumentima protiv mrznje a tebi ako se ne svidja nemoj citati moje postove na Tinovoj temi. Pozz!!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 sep 2016, 12:09

Samo piši, @dubrovnik. :thumbup:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 sep 2016, 12:36

BaDa12 je napisao/la:Samo piši, @dubrovnik. :thumbup:
E da, hvala na podrsci glasnice razuma na ovom forumu!
Nekima je tesko shvatiti da nije problem biti fin.
Proglasise me Emirovim PR-om, pa Tinom osobno da bi se nakon par postova javili da ja ne znam ni gdje Tino igra. Zamisli Tino ne zna gdje Tino igra.
Tragikomicne teorije zavjere koje se javljaju samo radi toga sto neko gleda i vidi drugacije.
Da bog sacuva, sta su sve i kako pojedinci u stanju napisati.
Pozdrav!

Kapitano
Kontakt:

Post Postao/la Kapitano » 19 sep 2016, 21:25

slika

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 sep 2016, 21:28

Momak kad dođe u repku će da bude naš najbolji igrač.
Sušić nakon Sušića.

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 19 sep 2016, 21:36

Problem TSS je sto je on zastarjeli tip veznog igraca koji u modernom nogometu ne prolazi a nema tu magiju u nogama da prikrije nedostatke. Zato i jeste kao "najbolji" igrac HNL-a otisao u Genk dok drugi igraci odlaze u Napoli, Juventus,Barcelonu itd...

Sto se tice reprezentacije vjerujem da mozemo imati neku korist od njega, a da ce u buducnosti biti neki nosilac igre u to cisto sumnjam.

Ovo ne pisem kao neki hejt prema doticnom nego je to moje misljenje.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 sep 2016, 22:32

Kapitano je napisao/la:slika
Ma Tino je igracina. Moze pricati ko sta hoce. Vidi se da je prosao belgijsku skolu fudbala i da posjeduje onu njihovu drskost kada su duel igre u pitanju.

Momak je odigrao odlicno u Zenici bas protiv Belgije. I gol Dzekin je pao iz njegove akcije sa Pjanicem i Dzekom.
Mesa se ne smije inatiti i treba mu dati sansu, a bas profil kakav je Tino moze da mu donese prevagu. Da mozda izvuce kakav slobodnjak za Pjanica ili cak penal.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 sep 2016, 22:58

LaVecchiaSignora je napisao/la:Problem TSS je sto je on zastarjeli tip veznog igraca koji u modernom nogometu ne prolazi a nema tu magiju u nogama da prikrije nedostatke. Zato i jeste kao "najbolji" igrac HNL-a otisao u Genk dok drugi igraci odlaze u Napoli, Juventus,Barcelonu itd...

Sto se tice reprezentacije vjerujem da mozemo imati neku korist od njega, a da ce u buducnosti biti neki nosilac igre u to cisto sumnjam.

Ovo ne pisem kao neki hejt prema doticnom nego je to moje misljenje.
Treba mu fizicke spreme a to je najmanji problem.
Nad tobom sunce najljepše sja

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 19 sep 2016, 23:04

medunjanin,susic,milicevic.,. svi su oni jako slicni igraci.2,3 vrhunske utakmice po sezoni,sve ostalo prosjek.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 19 sep 2016, 23:08

LaVecchiaSignora je napisao/la:Zato i jeste kao "najbolji" igrac HNL-a otisao u Genk dok drugi igraci odlaze u Napoli, Juventus,Barcelonu itd...
poredis Dinamo i Hajduk u prodaji igraca :facepalm:
Don't believe the hype.

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 20 sep 2016, 00:18

akisarajevo92 je napisao/la:
LaVecchiaSignora je napisao/la:Zato i jeste kao "najbolji" igrac HNL-a otisao u Genk dok drugi igraci odlaze u Napoli, Juventus,Barcelonu itd...
poredis Dinamo i Hajduk u prodaji igraca :facepalm:

Druze,ja govorim o kvalitetu timova za koju su potpisali a ne za cijenu koju su otisli te o tome da se TSS spominjao kao jedan od najboljih igraca HNL (malo su ga i medijski puhali) a ipak je zavrsio u Genku. Ruku na srce Dinamo zna bolje prodati igraca ali porediti TSS sa Pjacom ili Rogom je smjesno. Obojica su daleko daleko talentovaniji igraci od TSS i napravit ce sigurno dosta bolju karijeru od njega. Da je TSS kvalitet za Juve ili Napoli mislis da na njega nebi davno krenuli i da taj kvalitet nebi isplivao? Istina nebi nikad otisao za pare kao da je u Dinamu ali to nije ni bitno. Tino je igrac moje reprezentacije i kao takav mi je drazi i od Pjace i od Roga ali ruku na srce nije kvalitetniji i Genk je klub po njegovoj mjeri ili neki klub iz donje sredine Serije A.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 sep 2016, 00:37

Kapitano je napisao/la:slika
Platio Sead i ove. Valjda je i ovaj portal u istom vlasnistvu kao i SD, Jutarnji list i SN.
Evropa Press Holding ili kako se sada zovu Hanzekoviceva glasila koja su po informacijama nekolicine forumasa pisali po narudzbi "Familie" Susic.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 20 sep 2016, 00:44

Da hocete vise prestati i jedni i drugi.Jedni ga uzdizu previse, ovi drugi prave od momka antitalenta.Otisao je u Genk, sad je na njemu da se pokaze i ustali u prvu postavu, a ne vjerujem da su ga kupili da im grije klupu, pa onda moze konkurisati i za mjesto u repci, trenutno nije za prvih 11 , ali govorit da ne zasluzuje poziv je apsurd.Spustit loptu, ne vjerujem ni ja da ce on donijeti nesto sto mi do sad u reprezentaciji nismo imali, ali da moze dati odredjeni doprinos u to sam siguran.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.