Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la tajger » 18 sep 2016, 19:01

Baader je napisao/la:Igrač na najzahtjevnijoj poziciji je ponovio Bournemouth away :

Napisao sam tada, a pišem i sada: ovo nije profesionalan fudbaler, ovo je rekreativac u pedesetim. Suština problema Uniteda i Jose ako misli raditi ozbiljan posao, mora donijeti ozbiljnu odluku.
Odlicno si ovo nasao,et nek sad svi njegovi fanovi vide sta nama igra 90 min,a slicno nesta se moze izvadit iz ostalih njegovi utakmice vec sto je na tim utakmicama asistencijom il pogotkom sve to stavio pod tepih
E sad ako vrijedi ovo trpit tj ovoliko losih pasova i poteza da bi nekako utrefijo jednu asistenciju il dobar potez pisaj onda sve

vidic
Kontakt:

Post Postao/la vidic » 18 sep 2016, 19:04

Ne mogu vjerovat da ljudi kritikuju pogbu.ccccc.na sta smo mi nasjeli na medijske fore.cccc.cuj sad pogba kriv.jel sad on doveden da daje golove.e pa ja mislim da nije.vidimo mi da pogba ne daje golove a ne vidimo sta Rooney radi.ccc.e pa dragi moji ja mislim da pogba solidno radi svoj posao za razliku od ostalih, npr rooney , martial... sve je ovo sad ok i pod kontrolom.ne treba od ovoga pravit sad bauk.ako iko onda mi trebamo stati na stranu pogbe.jer sad pogba nikako ne valja a dobar je po mom misljenju jer svoj posao dobro odradjuje.a niko ne vidi ibrahimovicevu igru trenutnu..jer pogbino nije da daje golove i da asistira.jest a u ovoj formaciji nije.jer tu je rooney da to radi a runi nam nije ni za k.... .svasta mi u ekipi promjenimo kad ne ide.i stopere i veznog i napadace al rooneya nikas.u cemu je problem.vidi se sve.

eldisaloveggmu
Kontakt:

Post Postao/la eldisaloveggmu » 18 sep 2016, 19:54

Jbga sad se odmah pljuje opet po treneru i određenim igraćima... Jeste to sve, ali opet ćemo ih sutra dizati u nebesa itd. itd...
Treba biti uz klub, i kad gubi , i kad vodi ! ! ! Tri poraza, nije jednostavno... :( Ali, jbga valjda će naućiti nešto iz ovog i sada krenuti sa pobjedama, nadamo se aBd... GGMU

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 18 sep 2016, 19:56

Drugovi, svima je jasno da je Rooney višak. Samo nam pravi problem pri pravljenju prvih 11, jednostavno čim nešto kontaš kombinovat, moraš sve ponovo jer ima jedan parazit koji MORA igrati. Nažalost... Ako hoćemo da se borimo za titulu, što je realno i te kako moguće sa ovom ekipom, mora se podvući crta, pogledati debelog u oči i reči mu da nije dovoljno dobar za prvih 11. Mislim da je vrijeme da Morgan ili Herrera dobiju priliku od prve minute i da imamo 3 igrača u veznom redu sa formaciju 4-3-3. Ovo danas je bila smijurija od igre, a i Mourinho mi ide na qrac. Za svaki poraz kaže da je sudijska greška. Jasno je nama svima da smo osteceni, ali brate dragi reci koji je razlog onako očajne igre, nema nas nigdje na terenu, branimo se protiv yebenog Watforda...
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 18 sep 2016, 19:58

eldisaloveggmu je napisao/la:Jbga sad se odmah pljuje opet po treneru i određenim igraćima... Jeste to sve, ali opet ćemo ih sutra dizati u nebesa itd. itd...
Treba biti uz klub, i kad gubi , i kad vodi ! ! ! Tri poraza, nije jednostavno... :( Ali, jbga valjda će naućiti nešto iz ovog i sada krenuti sa pobjedama, nadamo se aBd... GGMU
Pa dobro zato i treba kad zasluze naruzit ih,zar ne treba grdit trenera kad ne vidi il nece da vidi nesto sto svaki covjek na planeti vidi,tj Rooney,naravno i pohvalit kad zasluzi al ovo sa Roneyem ne znam kome inati vise

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 18 sep 2016, 19:59

Mah svi pricamo da je samo Rooney problem, al ima tu jos puno puno belaja
-odbrana škripi žestoko
-Martial je u qurcu sve i jednu tekmu
-Rashford ne moze igrat krilo, tj tamo ne moze pruzit ono sto se od krila ocekuje
-Fella i Rooney su prespori za sredinu (ako Zlatana zanemarimo jer je špica)

Al na kraju krajeva, razumijem kad igra Fella protiv jačih ekipa, ali koji ce nam klinac protiv Watforda

Slabo se krecemo bez lopte, svaki prekid uyebemo losim centarsutem

Mene Herrera nekad očara na terenu..ali nekad igra tako bezmudno, tako defanzivno orijentisano, na sigurno, prvom do sebe...i sto je najgore u 80% slucajeva prema nazad
Gledam evo Pjanica skoro svaka lopta ide prema naprijed, duge dijagonale na bekove, izbacuje napadace u sprint
Kod nas to niko ne radi..zasto ne igra Carrick ni minute umjesto Felle, lik bar zna loptu poslat prema naprijed..ma moglo bi se tu pisat mnogo štošta, ljuti me Jozo sto ne mijenja pristup (osim Feynorda, al tu je vladala kurcobolja)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 18 sep 2016, 20:13

Baader je napisao/la:Igrač na najzahtjevnijoj poziciji je ponovio Bournemouth away :

Napisao sam tada, a pišem i sada: ovo nije profesionalan fudbaler, ovo je rekreativac u pedesetim. Suština problema Uniteda i Jose ako misli raditi ozbiljan posao, mora donijeti ozbiljnu odluku.
Ma, gdje ćeš ba na kapitena, on je jedini u konstantnoj formi, svi ostali osciliraju. :kafa:

Danas sam zbog obaveza pogled'o prvih pola sata otprilike, valja i ostatak jada pogledat, ali ovi kapitenovi highlightsi su već možda i dovoljni da zamislim ostatak meča. :mrgreen: Uglavnom, nije dobro, uzelo se prvih par mečeva na mišiće, al' je zaškripalo sad, ne ide, nit' je iskristalisana postava, nit' formacija, malo šta štima.

Rezultatski to još nije strašno, kiksaće i ostali, polako, samo da se ova kriza značajnije ne produži i da se ne stvori preveliki pritisak, imamo takvih iskustava i previše iz zadnjih par sezona.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 18 sep 2016, 20:18

Kao da ova kriza i sve naše nedostatke koje čini vidljivim nije bila dosta da čovjeku obore raspoloženje na optimističan nedjeljni dan već još i ovdje se moraju izigravati autoriteti i tjerati ljude zbog čijih postova se uživa čitati forum.

@Belmin6 - bespotrebno si prijavio i otjerao korisnika @Feldmarschall s glavne teme čiji je kvalitet digao. Nije da se možemo pohvaliti analizama, komentarima i općenito postovima vrijednim čitanja na našem pdf. Pad je počeo taman kad sam se ja reggao nekad i taman se u zadnje vrijeme krenula dizati i ti uhakaš. Ako nam pdf bude kao onda kad ste ti, Cartman i Policeman bili glavni autori postova onda bolje da ni nemamo svoj pdf, no offense.

Zamolio sam admina da mu omogući pristup a vas sve molim da ne izigravate autoritete selektivno pored provokatorskih i trollerskih upada koje tolerišemo bez ustezanja (tipa danas @didali i @Evander, pa juventini itd.). Nekad vrijedi nešto i naučiti a zahvaljujući određenim korisnicima finog odgoja, bogatog rječnika i fudbalskog znanja to se i ovdje i može. Zašto se meni i raji koja gaji takav pristup forumu srati u ćejf.

Mislim da je @Baader dovoljno ilustrirao koliko je Rooney... gabarit po našu igru. Pričamo istu priču već hiljaditi put a on u to vrijeme ima par bljeskova i srkha nam desetine potencijalnih bodova. Neka hvala, klupa se ubila za njega. Vidjet ćemo da li Mou ima muda da uradi radikalne ali nužne potrebe. Za sada ih nije pokazao.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 sep 2016, 20:32

momci za ono sto se neki dan pisalo o zaostavstintivi van galove igre kod murinja

slika :mrgreen: Luis van Murinjo :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 18 sep 2016, 20:42

Feldmarchall je sasvim normala lik, ne provocira nikog već normalno komunicira, diskutuje sa svima nama. Za mene su takvi uvijek dobrodošli. Piše opširne analize, svako može ponešto naučiti, a i pročitati neko drugo mišljenje što je i cilj foruma. Nadam se da će i dalje pisakarati ovuda.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 18 sep 2016, 21:09

Ako nam pdf bude kao onda kad ste ti, Cartman i Policeman bili glavni autori postova onda bolje da ni nemamo svoj pdf, no offense.

Zamolio sam admina da mu omogući pristup a vas sve molim da ne izigravate autoritete selektivno pored provokatorskih i trollerskih upada koje tolerišemo bez ustezanja (tipa danas @didali i @Evander, pa juventini itd.). Nekad vrijedi nešto i naučiti a zahvaljujući određenim korisnicima finog odgoja, bogatog rječnika i fudbalskog znanja to se i ovdje i može. Zašto se meni i raji koja gaji takav pristup forumu srati u ćejf.
Prijaviti momka koji je ocito zainteresovan za stanje kluba te bolje poznaje situaciju od vecine forumasa, je bez ikakvog smisla.

Cim krene normalna diskusija ubaci se neko, razjebe istu i krene prica na foru koliko kosta kg krompira u Tuzli, Zenici il gdje vec. :lol:

To ti je onaj osjecaj ugrozenosti jer nemas prostor da mlatis praznu slamu pa se kacis pametnih ljudi dok "huligani" preljevaju iz supljeg u prazno.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 18 sep 2016, 21:13

admin je napisao/la: Feldmarschall, tema je rezervisana isključivo za navijače Manchester United FC.
Koristi temu za opšte diskusije o ovom klubu.
Poštovani admine,
Ja jesam navijač Manchester United FC kluba.
Ako moje mišljenje nije u skladu sa većinskim mišljenjem navijača tog kluba ne znači da i sam nisam navijač. U svojim postovima niti sam vrijeđao klub niti navijače istog niti bilo kojeg drugog člana foruma. Što se za neke druge ne može reći, ali na dvostruke standarde u internet svijetu sam navikao. Ako sam problem povlačim se s foruma, ne samo s jedne teme, a dječuriliju nastavite podržavati skakanjem na svaki prijavljeni post koji i sadržajem i kvalitetom zaslužuje da bude tu i ne krši nijedno pravilo foruma. Jasno da je to put do kvalitetnijih rasprava koje vode i do kvalitetnijeg foruma u cjelini. Samo naprijed!
S poštovanjem,
Feldmarshall, član ss.ba foruma

Edit: Zahvaljujem se na pobrisanim postovima za koje tek sad vidim da ih nema. Nastavite u tom duhu. Sve najbolje i do čitanja.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 18 sep 2016, 21:17

Ček', zar ljudi stvarno nisu skontali da je momčina naš? :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 sep 2016, 21:31

Feld me po stilu me podsjeća na @Winstona Smitha (Stevie M), ovi stariji forumaši će znati o kome radi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 18 sep 2016, 21:37

Kakav feldmarsal i klinac palac analize kad ne primjecuje da ovom Junajtedu fali celavih igraca. Prilazem Rooneya kao dokaz svoje analitike i teze. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 18 sep 2016, 21:42

Hajde makar više nije Duke, ali nisam ni taj iako se tako češljam. :mrgreen:
Gefufnice šta ima u Juventusu, jesu li otplatili Higuaina? Hoće li na tvojoj temi izvjesni korisnici dopustiti da se iznesu neke sumnjive teze koje razbijaju predrasude bez da dižu admina iz kreveta kao starijeg brata iz kuće kad ćušku napolju dobiju? Rooney kako je presadio kosu karijera mu je krenula nizbrdo, ne možeš onda biti slijep pored očiju pa ne doći na tvoj zaključak. I je li dovoljno što se moje čelo ugledalo? :mrgreen:

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 18 sep 2016, 21:50

Carragher said: “He can’t be criticised too heavily at this point — Christmas will be when we can fairly judge Pogba — and we cannot underestimate what a good signing he is for the Premier League as a whole; I was delighted he came here rather than going to Barcelona, Real Madrid or Bayern Munich. I’m also sure that he will be a success for United. You can see he has undoubted class, from the way he moves to the power he shows, but to be regarded as a true great, to find himself being compared favourably to Gerrard, Lampard and Toure, he is going to need assistance. “From what I have seen so far, he doesn’t have the tactical awareness to play in a pair in midfield. Mourinho will know that better than anyone now. To get the best out of Pogba, there has to be change
Pametan cova.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 18 sep 2016, 21:56

Feldmarschall je napisao/la:Hajde makar više nije Duke, ali nisam ni taj iako se tako češljam. :mrgreen:
Gefufnice šta ima u Juventusu, jesu li otplatili Higuaina? Hoće li na tvojoj temi izvjesni korisnici dopustiti da se iznesu neke sumnjive teze koje razbijaju predrasude bez da dižu admina iz kreveta kao starijeg brata iz kuće kad ćušku napolju dobiju? Rooney kako je presadio kosu karijera mu je krenula nizbrdo, ne možeš onda biti slijep pored očiju pa ne doći na tvoj zaključak. I je li dovoljno što se moje čelo ugledalo? :mrgreen:
Kazu da je otplatio 3% kilaze. Ako ovako nastavi morat ce smrsat na 30 kila. :mrgreen:

Mi nemamo 2 teme, ali slobodno dodji na glavnu i baci analizu, svidja mi se tvoj nacin razmisljanja i pogled na igru.

Samo nemoj pisati predugu analizu da ti ne bude krivo kad ti nas glavni analiticar i predstavnik vlasti obrise post. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 18 sep 2016, 22:13

Feldmarschall se izjasnio kao navijač Uniteda čim se registrovao na forum, sjećam se tog posta i sjećam se da ga je neko uporedio sa Dukeom.
Admin je pogriješio i vrijeme je da se ove beskorisne teme ukinu, a da moderatori više pažnje posvete glavnim temama.
Htio sam da bude anketa oko ukidanja tih tema za ostale navijače, pa evo opet pozivam da se napravi ista.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 18 sep 2016, 22:28

Ok je meni Feldmaršal, alter ego korisnika tajger. Antijunak. Mr. Hyde.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.