još od prijateljskih utakmica , pa evo 6 prvenstvenih , je isto . kao što si rekao , odbrana šuplja .slabiji dio ekipe .(loše procjene leta lopte ,loša postavljanja , daleko od igrača , kasne reakcije , pogrešna dodavanja , panične izbijanja lopte) spašava nas golman , i da nemamo u sredini kuduza , hasku , mehu ,koji dosta napada presijeku prije i koji se jadni slomiše vraćanjem na liniju svog šesnaesterca da im pomognu, pitam se šta bi bilo sa nama .ovdje moram napomenuti da i almis odradjuje defanzivne zadatke dobro , ali je u napadu nedorečen.Zoom088 je napisao/la:Evo da nakon odgledanog snimka napisem da su oba penala opravdano dosudjena za Gorazde.Zoom088 je napisao/la:A jeste druze moj. Dva penala. Ne mogu reci jesu li bili ili nisu, vidjecemo na snimku valjda. Ali simptomaticno je da su u 3 domace utakmice vec imali 5 dosudjenih penala u svoju korist.
Mislim da je najkriticniji dio ekipe odbrana! Ljudi su setali i pravili prilike kako su htjeli, stoga i ne cudi da su imali 2 penala, a mogli su jos koji gol dati. Evo situacije kod drugog gola. Igrac koji sutira se ne vidi od sudije (ali je obiljezen krugom), a pogledajte postavku odbrane i gdje se nalaze. Sta oni cuvaju i koga cuvaju...ni oni jadni ne znaju.
mislim da bi trener džindo morao pokušati sa nekim drugim momkom na mjestu jednog od štopera , da bi poboljšao odbranu ,možda bi na mjestu štopera mogao odigrati igrač br 4 . mogao bi bar pokušati , kao što pokušava sa izmjenama na lijevom beku gdje je promijenio 3 igrača(saletović-mahovkić-imamović) mi evo možemo komentarisati , a ipak trener odlučuje , ja se nadam kakvoj-takvoj pobjedi u subotu , makar 1-0