Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

amertiger
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la amertiger » 09 jul 2010, 23:11

bjezi jbt ja uso na onu tekmu, sistem me na stopera bacio ja odmah se prekomandovo u napad, igro prvopoluvrijeme zajebavo se malo, ali dosadno kad nema nikog da popricas i lagano odem onda :D. Cestitke tvom bratu mene je cudilokako su oni botovi glupi, lik iz ekipe tvog brata, tacnije neki BOT jedno 3 putau prvom izadje sam ispred golmana ali ne suta nego bjezi u stranu i onda kad dodje neko jos njihov ubacuje ja se ibretio :D
Mes Que Un Club

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 jul 2010, 01:03

haha primjetio sam da igrsa :mrgreen: .. kod nas bila samo 3 online.. tj. ucio ih ja kako da igraju, posto se svi znamo, ekipa sa Juvebalkana :mrgreen: .. i to golman 1, i defanzivci 2 i 3.. hahaha, vidio sam.. broj 7 cini mi se.. sam pred golmanom.. samo da suta, lik dodaje u stranu :lol: .. da su ovi momci igrali juce protiv vas mozda i ne bi bio rezultat 5:1, ali cuvao ih je na klupi pa da im na b tekmi objasni kako i sta.. kamikaze, nemojte previse ocekivati :lol: :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 10 jul 2010, 13:22

Joj jes ovo komplikovano, nemogu da nadjem kako izmjeniti igrace, ako neko zna molim da napise?
Tracy McGrady!!!

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 10 jul 2010, 13:34

Edo_Majka je napisao/la:Joj jes ovo komplikovano, nemogu da nadjem kako izmjeniti igrace, ako neko zna molim da napise?
Ides na next match,onda ce ti se otvoriti onaj prozor kao kad igras utakmicu,tad odes na substitions ono i onda odabares kojeg ces igraca izmjeniti i kojeg ces ubaciti ili jednostavno samo stavis u taktiku gdje ce ko igrati ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 jul 2010, 14:34

ako sta treba slobodno pitaj.. brat mi je manager pa mogu pogledati i reci ti.. nije nikakav problem, samo malo strpljenja, pregledaj sve opcija, pitaj i na globalno forumu sta god treba.. ;)

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 10 jul 2010, 15:35

Italia je napisao/la:ako sta treba slobodno pitaj.. brat mi je manager pa mogu pogledati i reci ti.. nije nikakav problem, samo malo strpljenja, pregledaj sve opcija, pitaj i na globalno forumu sta god treba.. ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 10 jul 2010, 19:32

jocker12 je napisao/la:
Italia je napisao/la:ako sta treba slobodno pitaj.. brat mi je manager pa mogu pogledati i reci ti.. nije nikakav problem, samo malo strpljenja, pregledaj sve opcija, pitaj i na globalno forumu sta god treba.. ;)
Hvala vam sve je uredu, ma to ovaj moj manager nemoze da se snadje pa onda ja preuzmem pa i ja neznam i pitam vas, snasli smo se nekako sad samo moramo mene otkupiti od Kamikaza i eto nas u prvu sto prije da stvorimo konkurenciju, ipak se nezovemo Majmuni :D vec Balkan United
Tracy McGrady!!!

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 10 jul 2010, 19:48

Edo_Majka je napisao/la:
jocker12 je napisao/la:
Hvala vam sve je uredu, ma to ovaj moj manager nemoze da se snadje pa onda ja preuzmem pa i ja neznam i pitam vas, snasli smo se nekako sad samo moramo mene otkupiti od Kamikaza i eto nas u prvu sto prije da stvorimo konkurenciju, ipak se nezovemo Majmuni :D vec Balkan United
Treba li vam WF,moze igrati i napad.Rating 67.300.000 kod mene nema mjesta ;)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 10 jul 2010, 20:18

jocker12 je napisao/la: uote="Italia"]ako sta treba slobodno pitaj.. brat mi je manager pa mogu pogledati i reci ti.. nije nikakav problem, samo malo strpljenja, pregledaj sve opcija, pitaj i na globalno forumu sta god treba.. ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Hvala vam sve je uredu, ma to ovaj moj manager nemoze da se snadje pa onda ja preuzmem pa i ja neznam i pitam vas, snasli smo se nekako sad samo moramo mene otkupiti od Kamikaza i eto nas u prvu sto prije da stvorimo konkurenciju, ipak se nezovemo Majmuni :D vec Balkan United[/quote]
Treba li vam WF,moze igrati i napad.Rating 67.300.000 kod mene nema mjesta ;)[/quote]
cuj wf moze igrat napad :mrgreen:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 jul 2010, 21:09

fkt. ne znas raditi sa quote el ninjo..

sve zavisi kako ga ko stavi.. neko ga stavlja na krilo neko napad, u oba slucaju svi grijese..

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 10 jul 2010, 21:32

cuj wf moze igrat napad :mrgreen:
Zasto ne bi mogao,npr ako igras taktiku na FIDU 4-3-3.Taj WF moze da igra u napadu lijevo ili desno jer su to krilne pozicije i dobro bi se snašao ;)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 10 jul 2010, 22:04

mislio sam sta ce igrat wf ako nece napad :mrgreen:
@izbaci mi tri citat pa ja prvi izbrisem koji mi dodje pod ruku ;)
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 11 jul 2010, 09:49

jocker12 je napisao/la: Treba li vam WF,moze igrati i napad.Rating 67.300.000 kod mene nema mjesta ;)
Netreba, imamo mi vec nasu ekipu od 19 igraca i imamo ove sto ih je sistem nama uvalio pa bi njih prodali kome ako ima zainteresovanih, kod nas nece sigurno igrati pa da je i Ronaldo u pitanju nece imati mjesta.
Tracy McGrady!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 jul 2010, 11:15

danas ce ljiljani da padnu..

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 12 jul 2010, 11:46

Italia je napisao/la:danas ce ljiljani da padnu..
eo ti kite xD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: borit cemo se i nece bit ko kamikaze

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 jul 2010, 11:59

Necete biti losi ko Kamikaze ali svakako cete pasti.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 12 jul 2010, 13:35

pa tesko ko moze bit gori od 4 igraca :mrgreen: ,veceras daffy idemo na tvog brata,tesko ce moc puno uradit,jes da im je dobro pojacanje,al nemoze on sam ;)
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 jul 2010, 14:42

nije sam onaj napadac.. Leo Macedon.. momak je u 2 tekme postigao 5 golova.. isto nas balkanac.. onda doveo par igraca iz srbije, sa par igraca je u petak na b tekmi vjezbao i pokazao im sve fore.. plus jos dovodjenje tog napadaca mislim, realno, da oni imaju vece sanse.. bit ce pravo jaka ekipa, jos im ja pomazem kad negdje zapne.. :)

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 12 jul 2010, 15:24

Jedva cekam za dva kola dvomec izmedju kamikaza i vuvuzela :)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 00:38

kad vec neco niko da se javi ja cu.. danas pobjeda moje ekipe 2:0 nad ljiljanima.. svaka im cast dobri su! ali razumite da ni Manchester ne moze igrati bez Rooneya tj. bez pravog napadaca.. jer realno Krle je Secunda Punta, onaj koji ce asistirati jer je wf i nema bas skilove za sutanje i tako.. dok je Hamzinjo to sve kod nas..

cls ti si ono krilo.. svaka ti cast, dobar si igrac i imas vrijednost.. ali nije bgm. da se sad izvlacim, svako ima jednu losu noc.. to je moja danas bila.. otkako igram fid ovo mi je najlosija ocjena 7.5, prvu tekmu sam imao 7.7.. pa vi vidite kako sam odigrao.. nije to sad da sam grijesio, ali svaki moj tackle prije ljiljana je znacio oduzeta lopta ja sam danas napravio faul i 1-2 puta nisam uspio uzeti loptu? par puta u borbi nisam dobio loptu, ili bi me preletila.. ne znam stvarno sta da kazem.. igrao sam sa dobrim krilima i opet sam bio normalan, ali danas ocjajan.. a i mogli ste mi vidjeti na kraju pasove, covjece u sezoni mi 94% i to nije dodavanja izmedju defanzivaca vec important pasovi sve koje imam 1.3 po match tako nesto.. i onda odjednom u ovoj tekmi mi pocnu luda nekakva dodavanja, namjestim na igraca ono ode bukvalno u out.. :?

ali meni zao kamikaza.. sta se desava ljudi?

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.