Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Užas, branimo se protiv Watforda.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- DragonReborn
- Kontakt:
Jbt, ne možemo da se sastavimo. Dobro je pa ovi ne vode 3:0.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Samo sada fali neka teza povreda Martiala.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Stetaaa
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pogba zamalo u stilu velikog Hendersona i Xhake 
100% sportski i krajnje opušten potpis
ek0 je napisao/la:Zao mi je navijaca Manchestera jer su naivno pomislili da ce dolazak Mourinha nuzno rezultirati poboljsanjem igre i rezultata. To je u jednu ruku i razumljivo jer se ljudi vode imenom koje Mourinho ima u trenerskom svijetu pa shodno tomu idu i njihova ocekivanja. Tako sam i ja nasjeo kada je Mourinho dosao u Real, nisam bas pomno pratio igru njegovih klubova do tada, ali sam znao da ima rezultate. I tako sam pratio nekih 95% Realovih utakmica tokom tri godine Mourinhovog boravka u Madridu i zakljucio slijedece:
- To je trener kod kojeg je faktor srece znatno vise ugradjen u njegovim uspjesima nego kod bilo kojeg drugog trenera (nesto tipa Rehagel, Santos, samo sto se njemu sreca osmjehnula nekoliko puta sto ce se desiti rijetko kome drugome).
- Covjek nema jasnu viziju, necete vi tu vidjeti neku prepoznatljivu igru u ofanzivnom segmentu osim u utakmicama protiv timova koji su kvalitetom na dosta nizem nivou.
- Protiv ravnopravnih timova je vrlo moguce da ce igrati toliko zatvoreno da ce to biti zalosno za gledati uzimajuci u obzir tim koji vodi.
- Njegovo specijalno oruzje je da kada primijeti da je nesposoban igrom nadjacati protivnika (iako sa nista slabijim igracima) narediti istima da "prebiju" protivnika, da ih mlate dok jadnicima ne ubije zelju da kreativnoscu.
- Sklon je izivljavanju nad pojedinim igracima, ne nuzno sa razlogom, vjerovatno gradeci tako autoritet i pokazujuci primjer drugima da bi i oni mogli tako zavrsiti ukoliko ga ne budu slijepo pratili.
Dodatni problem je sto je on preuzeo neustiman Manchester, a on ga ustimati ne zna. Real koji je preuzeo je bio Real koji je imao igru i efikasnost, ali ne i rezultate. I na kraju najveci njegov problem je Pep Guardiola, taj covjek mu nece dozvoliti da osvoji bilo sta jer sve sto ovaj ne zna, on zna.
I tako sam ja pratio njegov Real i na kraju ne pratim vise Real.
Potpisujem sve što si rekao, živio sam u nekoj ludoj nadi da, uprkos prizivanjima navijača Uniteda, pa i ovih ovdje na forumu (Baader i kompanija), čelnici Uniteda neće biti toliko glupi i otjerati LVG-a koji je najbolji trener za tranziciju ("proces"), i koji je krenuo uštimavati ekipu, na žalost desile su mu se brojne povrede. Vjerujem da bi ekipa koju je uklopio na prošlogodišnjim pripremama u SAD bila barem druga. Ta ekipa je ovisila o Švajniju, a kad se on povrijedio, sa prve pozicije United je skliznuo na tabeli.
Kao i ti, više nisam navijač Uniteda, sada pratim ligu i navijam protiv Uniteda, navijam da ih prestignu ekipe koje su mi drage-Leicester, Tottenham i Liverpool i Everton ali i City, Chelsea i Arsenal.
Btw, kada su obznanili da Napuhana Neznalica Mali Jozo (NNMJ) preuzima United sve što sam imao u stanu a imalo je simbol Uniteda sam jednostavno bacio.
Glory Glory Man United
Bravo Marsijal imas priliku za kontru ti njima loptu za gol,bravo momcino
E moj Martial.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ovo je čist prekršaj.
Pa ovo je cist faul.
Ali svejedno je morao odigrati Pogbi koji se otvarao.
I ocekivao sam ovako nesto. **** ovo.
Ali svejedno je morao odigrati Pogbi koji se otvarao.
I ocekivao sam ovako nesto. **** ovo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Re: Odg: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ajde Martial prvo rijesi glavu u svakom smislu..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nosi ga s terena, **** te i Marsijal vise
Ma nema veze brate onde nije smio u dribling uci,i nek nije svirao faul,dvojica mu idu na loptu nasi se sire on dribla bravo,jadno za sadaNitro je napisao/la:Ovo je čist prekršaj.
Kako nema veze Boga ti? Čist prekršaj, odnio momku lijevu nogu pa tek onda loptu. Ovo je sramota, u šta je gledao pomoćni sudija nije mi jasno.tajger je napisao/la:Ma nema veze brate onde nije smio u dribling uci,i nek nije svirao faul,dvojica mu idu na loptu nasi se sire on dribla bravo,jadno za sadaNitro je napisao/la:Ovo je čist prekršaj.
Koja ekipa je ovdje Watford a koja MU? 
Koje deranje. Kakvo je samo Murinjo procitan i los trener, kako je u bezveze ekipu MU skrsio ogromne novce...
Koje deranje. Kakvo je samo Murinjo procitan i los trener, kako je u bezveze ekipu MU skrsio ogromne novce...
Re: Odg: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Protiv Citya crveni i penal, protiv Feyenoorda gol iz offsidea, sad prekrsaj pa yebem ga ja vise
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
PA ZATO STO SE PRAVIO SMEKER I DOVE SAM SEBE U TU SITUACIJU,A NISMO SAMO MI OSTECENI SLICNO NIJE CAHILU SVIRANO JBG PROTIV SWONSIJANitro je napisao/la:Kako nema veze Boga ti? Čist prekršaj, odnio momku lijevu nogu pa tek onda loptu. Ovo je sramota, u šta je gledao pomoćni sudija nije mi jasno.tajger je napisao/la:Ma nema veze brate onde nije smio u dribling uci,i nek nije svirao faul,dvojica mu idu na loptu nasi se sire on dribla bravo,jadno za sadaNitro je napisao/la:Ovo je čist prekršaj.
- DragonReborn
- Kontakt:
Sumnjiva odluka. Danas faul, proli šut ofsajd.
Ćao marsijale, raščisti se s gloovom.
SAmo što će biti još gore sa Jangom.
Ćao marsijale, raščisti se s gloovom.
SAmo što će biti još gore sa Jangom.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Smalling se pokazao kao vrlika greska, mnogo bolje je djelovalo sa Blindom. Nadam se da grijesim. Ocajno do sada
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.