odbijena ponuda od 160 000 ,kazu da ce ovi dic na 250 al nece nasi ni na to pristat.Incognito87 je napisao/la:Tomić u Kataru?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
- hskzmostar
- Kontakt:
Tek sad vidio sto Tomic onog jadnika polomi kod cetvrtog gola!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Prvak sa prvacima

-
- Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:Tek sad vidio sto Tomic onog jadnika polomi kod cetvrtog gola!
Akcija vrijedna spomena pogotovo kad se uzme u obzir sa igracem manje. Vidim nitko nište ne piše ...
IMa sta cemo pisati kad je sve jasno.Trenutno smo realno bez konkurencije samo da se ne opustimo previse zbog toga.Slijedece gostovanje u BL ce biti tesko,Krupa odlicno poslozena i vodjena ekipa, klub na zavidnom organizacijskom nivou,umjetna trava....Moramo biti vrlo oprezni i na svom maximumu ako zelimo pobjedu,ali ponavljam kad smo mi pravi onda nam u BiH nitko ne moze nista.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
"ALOBOLA je napisao/la:IMa sta cemo pisati kad je sve jasno.Trenutno smo realno bez konkurencije samo da se ne opustimo previse zbog toga.Slijedece gostovanje u BL ce biti tesko,Krupa odlicno poslozena i vodjena ekipa, klub na zavidnom organizacijskom nivou,umjetna trava....Moramo biti vrlo oprezni i na svom maximumu ako zelimo pobjedu,ali ponavljam kad smo mi pravi onda nam u BiH nitko ne moze nista.
Ne znam sto moze biti,jednom smo vec dotakli skoro dno kad je bio seljak Vidacak u upravi i kriminalci Dzidici prije njega,nismo se mogli pohvaliti vodstvom kluba ali gledajuci i citajuci ove kvazi vodje klubova tipa Husic,Selimovic i onaj zeljin raskopcano dugme Misimovic kako vec trebamo svi skupa ustati i reci Danko Sulenta!
Ova uprava a posebno Danko se dokazala puno puta do sada i po pitanju vodjenja kluba i dovodjenja igraca a i infrastrukture donekle ali tu je jos velika mogucnost napretka posebno sto se tice stadiona.Znam da se ne pita samo upravu sto se stadiona tice ali nadam se da cemo i na tom planu napredovati bar malo vise.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
HŠK Zrinjski s velikim zadovoljstvom je prihvatio poziv HNK Hajduk Split te će 7. listopada 2016. godine u prijateljskom ogledu na stadionu Poljud biti gost velikog splitskog kluba. Dobrodošli braćo
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
Lijepo, lijepo.U siječnju imamo i sa Dinamom utakmicu ako se ne varam.Neka se malo radi i na tom polju... 

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ima li išta novo u vezi Tomića?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- hskzmostar
- Kontakt:
Bod po bod i titula je tu!
- hskzmostar
- Kontakt:
Vinko daj ovu ekipu za kup!
..............Vasilj..............
Colic..Jakov..Bogdan...Stoja
Filipovic..Mita..Pehar..Filipovic
...............Kouadio
...............acim
..............Vasilj..............
Colic..Jakov..Bogdan...Stoja
Filipovic..Mita..Pehar..Filipovic
...............Kouadio
...............acim
Treba igrati ozbiljno,kup je cudan i lako se ispadne.Neke igrace odmorit sigurno a nekima dati sansu.Treba probati uzeti i ovu kantu ove godine,mi to mozemo.Dupla kruna!!!
- Tristan
- Kontakt:
Pozdrav momci, hoce li biti prenos kupa u srijedu na ZrinjskiTV ?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
Kažu da će tekmu prenositi mostarski tv oscar cTristan je napisao/la:Pozdrav momci, hoce li biti prenos kupa u srijedu na ZrinjskiTV ?
Trebalo bi biti i na Youtubeu... 

Vidim da je Vinko najavio kombinovan sastav sutra. Zna li se ko sve odmara i koja bi postava otprilike trebala biti ?
Prijenos
Otprilike se nadamo da će šansu dobiti Kouadio, mladi Miketek, Čolić, Filipović....al ko će Vinku znat...
Otprilike se nadamo da će šansu dobiti Kouadio, mladi Miketek, Čolić, Filipović....al ko će Vinku znat...
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
- Tristan
- Kontakt:
Hvala! 

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
OFF Topic...izvinite, pretpostavljam da je vecina forumasa iz Mostara,pa me zanima jedina infromacija
Student sam i ostalo su mi dva predmeta dogodine za obnovit i to je to,a kad student tako ima situaciju obicno bude doma,a meni se doma ne ostaje,pa bi htio ostat u Mostaru i to..a jedini uvjet za to je neki poso.pa zna li netko od vas u Mostaru,za neke studentski posao ,neke stranice sto trazi zaposlienike djeletnike,bilo kakav posao..gdje se mozes prijavit i to ..znaci za studenta nesto da ima cetri pet stoja ,da moze platit sebi stan rezije i to .hvala
Student sam i ostalo su mi dva predmeta dogodine za obnovit i to je to,a kad student tako ima situaciju obicno bude doma,a meni se doma ne ostaje,pa bi htio ostat u Mostaru i to..a jedini uvjet za to je neki poso.pa zna li netko od vas u Mostaru,za neke studentski posao ,neke stranice sto trazi zaposlienike djeletnike,bilo kakav posao..gdje se mozes prijavit i to ..znaci za studenta nesto da ima cetri pet stoja ,da moze platit sebi stan rezije i to .hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.